kry arkadaşım bak yarın opun var lütfen üzme kendini bundan sonra bidaha öyle hıçkıra hıçkıra ağlama artık steres yapmak yok biliyosun hormonlar aşırı salgılanıyor buda senin yumurtalarını etkiliyor.
Diğer arkadaşlarda lütfen kendinizi üzmeyin bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Burda herkesin zaten dertleri çok üzülmek yok
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar dua ile inşlh.
Doğru söylüyorsun cnm, ben ilk denememde transfer öncesi çok ağlamıştım korkudan, bu sefer öne aldım çatlatma kısmı ağlayarak geçti:))) Sağol cnm benim bugün daha iyiyim. İnşallah sonunda güleceğiz bu gözyaşları hatıralar arasında kalacak.
kyrcım canım arkadaşım,
sen niye ağlıyprsun şimdi tam morale ihtiyacın olacağı zaman sakın kuzum yapma,kendini toparla en önemli dönemdesin, bak yarın opun varmış, yumurtlarını ver ondan sonra rahatlamak istiyorsan ağla ama bunu yapma kendine,
her şey geçecek o güzel haberi aldığın gün çektiğin sıkıntıları her şeyi unutacaksın, rabbimin izniyle ben inanıyorum canım olacak bu kez, kendini lütfen germe yumoşlarını üzmeeeeeeee kendine iyi bak canım öpüyorum seni.........
Ahhh cnm arkadaşım sorma, dün tam sulu göz oldum, ama bugün iyiyim, daha iyiym. Hele de sayfayı açıp yazılarınızı görünce daha da iyi oldum. Pınar aradı sağolsun, moral verdi, güç verdi bana. Sizlerde düşünmüş yazmışsınız ellerinize doğacak bebeklerinize sağlık. Doktorum çarşamba kontrolde c.tesine toplayamayız, p.tesine kalır demişti, ohhh 2gün daha geç olacak transfer diye rahatlamıştım. Dün gittim kontrole ooo süper atak yapmış bizim yumoşlar dedi, c.tesi opu dedi aldı beni panik. Komik ama 2 gün erken olacak transfer diye çok bozuldum:))) Çok korkuyorum cnm yaaa, transfer sonrasından o bekleme sürecinden, sürecin sonundan çok korkuyorum. Ama biliyorum ki korkunun ecele faydası yok. Sağol desteğin için, güzel dileklrin için. İyi ki varsınız...
günaydın kızlarr nasılsınız
kyrcım yarın opun varmış hakkında hayırlısı olsun canım yolun sonuna yaklaştın inşallah bu son yolculuğun olur bir an önce alırsın bebeklerini kucağına
Sağol cnm, inşallah.
cnmmmm çok sağol benı dusundugun için bız senınle zor bır gun gecırdık bende butun gun agladım durdum kayınvalıdem canımı sıktı sonrada eşim bıraz eşeklik yaptı bende agladım senın gıbı.cumartesi opun varmış cnm şimdiden Allah yardımcın olsun bı çırpıda olsun da bıtsın agrısız sızısız inş sonucuda hayırlı saglıklı bol bebişli olsun inş cnm benım.
Cnmmm haklısın valla dayanmak zor, hele o eşler eşeklik konusunda 1 numaralar. Ama onların işi de zor, ben de dün eşim yanımda durmuyor, bana destek olmuyor diye ağladım biraz da. Yaptığı birşey yok adamcağızımın ama işte malum tüm erkekler gibi heyecan yok, varsa da saklıyor, sevimsiz durumlarda hep kaçak olmayı tercih ediyor. Saat 1de çatlatma iğnem var, alarm kurmuştum, o da playstation oynuyordu. Alarm çaldı bana diyor ki " cnm 10 dk. bekle oyun bitsin geliyorum yanına". Benim de sinirler boşaldı başladım ağlamaya, zaten bütün gün sulu gözdüm, o da tuz biber oldu:))) Napalım cnm, erkekler de böyle... Sen de sıkma canını kuzum, kendine, bebeğine bak gerisi günlük gelip geçiyor.
Cnm sağol, çok haklısınız, bugüne kadar bendim burdan hepinize moral çok önemli diyen ama işte başa gelince durduramadım gözyaşlarını, inşallah mutluluk olsun bir daha ağlatan. Seni, beni, hepimizi.