• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

cnm allah yardım etsın zor durumlar bır zmanlar bende yasamıştım ama bızımkı tatlı sonuçlandı ve mahkemeden döndu tabı 15 yıl önce falandı bızımkı.ınsan gercekten çok etkılenıyor.bence soylemelısınkı onlarda ona gore davransınlar.madem sende ayrılmalarını ıstıyorsun ayrılmaları senı çok etkılemeyecek ayrılış şekilleri senı etkıleyecek sende soylekı onlarda daha hassas davransınlar boyylece sende daha az etkılenmış olursun ve tedavını etkılemış olmaz bu durum...

canımm inşallah ailen için hayırlısı ne ise öyle olsun tüp bebek tedavi sürecininn kendisigerçekten stresli bir süreç birde buna dış etkenler etkilenince maalesef işler biraz zorlaşıyor ve bu işte moral gerçekten çok önemli. aslında nasılsa sende ayrılmalarını stiyosun bana sorarsan annen ve babanla açık açık konuş bakın ben tedavi olacağım sizde ayrılıyorsunuz lütfen olumsuzlukları bana yansıtmayın diyebilirsin sanırım..hayırıs olur inşallah canım lütfen kendini sıkmamaya çalış nasıl olacak bilmiyorum ama stres yok ne olur üzülme canım...

babama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.çekiniyorum biraz ama anneme söyleyeceğim sanırım.bizimkiler yıllardır ayrılmak için en az 10 kere başvurmuşlardır.biz de resti çektik artık çocukları olarak ayrılın diye.hakkımızda hayırlısı olsun.tedavim başlayınca bir süre fazla alakadar olmayacağım ikisi ile de benim için en iyisi bu olur sanırım.sağolun desteğiniz için arkadaşlar.söylemek en iyisi...:53:

kyr benim test tarihim 23 kasım tatlım değiştirirsen önce bende 24 e kaydı sanmıştım transfer 1gün sonra olunca söylenilen zamandan ama dr içerde yada dışarda farketmez test günü değişmiycek dedi...
merln çok zor bir durum arkadaşım Allah yardımcın olsun ama önceden söylememişin şimdide söyleme istersen...
bana da bir akıl çok sordum canlar kimse cevap yazmamış test gününü bekleyim mi gidiyim mi yol 8saat bugün 7. günüm...

Slm kızlar öncelikle herkese hayırlı cumalar ...ben daha yenı üze oldum kk ya 12 kasım transfer oldum ve 24 kasım da test günüm heyecanla beklıyorum allah hepimizin dualarını kabul etsınnn

nasıl olduğumu ben de bilmiyorum canım...çok karışığım...salı nasıl gelecek bilmiyorum ama ben galiba dayanamayıp akşam kan verecem yine burda özel bir laboratuvar var 7/24 açık...en azından yükselip yükselmediğini göreyim diyorum...:((((...bu belirsizlik beni öldürecek yoksa..
ahh canım benim o kadar haklısın ki nasıl rahat edecekse için öyle yap ne diyeyim bilemedim.inşallah güzel haberlerle dön ama unutma bu birazda yapı meselesi ben inanıyorum ki Rabbim izin verirse çok güzel olacak herşey...

Slm kızlar öncelikle herkese hayırlı cumalar ...ben daha yenı üze oldum kk ya 12 kasım transfer oldum ve 24 kasım da test günüm heyecanla beklıyorum allah hepimizin dualarını kabul etsınnn

minecim hoş geldin hayırlı cumalar inşallah hayırlısı olur kuzucuğun sımsıkı tutunur anneciğinin göbüşüne:))

Son düzenleme:
kyr benim test tarihim 23 kasım tatlım değiştirirsen önce bende 24 e kaydı sanmıştım transfer 1gün sonra olunca söylenilen zamandan ama dr içerde yada dışarda farketmez test günü değişmiycek dedi...
merln çok zor bir durum arkadaşım Allah yardımcın olsun ama önceden söylememişin şimdide söyleme istersen...
bana da bir akıl çok sordum canlar kimse cevap yazmamış test gününü bekleyim mi gidiyim mi yol 8saat bugün 7. günüm...
canım ben yazmıştım ama sanırım farketmedin olsun. eğer fırsatın ve kalacak yerin varsa kal ama eğer senin için keyifsiz bir süreçse ve özel arabaylamı gideceksin bilmiyorum ama dinlene dinlene mola vere vere ayaklarını uzatarak git istersen...
aslında tutun bebiş tuttu seni merak etme hiç birşey olmaz.ben sadece psikolojik olarak etkilenmemeni istediğim için eğer şansın varsa gitme istiyorum..

Son düzenleme:
kızlar pazartesi idrar testi yapsam acaba sonuç alabilir miyim...

canım test günün ne zaman bilmiyorum ama idrar testi yapma lütfen, ben 10. gün kan testi yaptırdım hcg 77 di. idrar testleri 20 den sonra sonuç veriyor diyorlar ama aynı gün kan testinden sonra yaptığım iki test ( biri hassastı) te negatif sonuç verdi, daha önce de yazdım test bekleyen arkadaşlar lütfen ama lütfen idrar testi yapmayınnnn

slm benim ilk denemem çok araştırmadım ama ankarada iyi bir merkez

diyorlar ben memnun kaldım çok beklentim yoktu o yüzden çok memnunum

sende memnun kalırsın gerçi çok beklenti olunca kafan karışıyor hiç

sorgulamadan teslim ol çünkü kapalı bir kutu yaşadıklarımız sanki

hayal gibi gözle bile göremediğin şeylerle uğraşıyorlar dr sertaç beydi ben bütün herşeyi

internetten öğrendim sana hayırlı olsun

Tşk.ederim rüzgarm
Ben de iki tedavimi Zekai Tahir Burak Hastanesinde yaptırdım ,ordan da memnun kalmıştım ,Ali Sertaç Hocayı da tanıyorum iyi bir hekim.Sorgulayıcı olma konusunda ise aklıma takılan her konuyu sorabiliyordum sağolsun doktorlarımız da cevaplıyorlardı.Ama bu sefer bu kadar üstüne düşmeyeceğim.Hakkımızda hayırlısı.....

pınarcım işetmisin bilmiyorum ama mutlaka yatıp dinlenmen lazım.işyetsen rapor falan al cnm
herkese hayırlı cumalar...

kry arkadaşım bak yarın opun var lütfen üzme kendini bundan sonra bidaha öyle hıçkıra hıçkıra ağlama artık steres yapmak yok biliyosun hormonlar aşırı salgılanıyor buda senin yumurtalarını etkiliyor.
Diğer arkadaşlarda lütfen kendinizi üzmeyin bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Burda herkesin zaten dertleri çok üzülmek yok
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar dua ile inşlh.
Doğru söylüyorsun cnm, ben ilk denememde transfer öncesi çok ağlamıştım korkudan, bu sefer öne aldım çatlatma kısmı ağlayarak geçti:))) Sağol cnm benim bugün daha iyiyim. İnşallah sonunda güleceğiz bu gözyaşları hatıralar arasında kalacak.

kyrcım canım arkadaşım,
sen niye ağlıyprsun şimdi tam morale ihtiyacın olacağı zaman sakın kuzum yapma,kendini toparla en önemli dönemdesin, bak yarın opun varmış, yumurtlarını ver ondan sonra rahatlamak istiyorsan ağla ama bunu yapma kendine,
her şey geçecek o güzel haberi aldığın gün çektiğin sıkıntıları her şeyi unutacaksın, rabbimin izniyle ben inanıyorum canım olacak bu kez, kendini lütfen germe yumoşlarını üzmeeeeeeee kendine iyi bak canım öpüyorum seni.........
Ahhh cnm arkadaşım sorma, dün tam sulu göz oldum, ama bugün iyiyim, daha iyiym. Hele de sayfayı açıp yazılarınızı görünce daha da iyi oldum. Pınar aradı sağolsun, moral verdi, güç verdi bana. Sizlerde düşünmüş yazmışsınız ellerinize doğacak bebeklerinize sağlık. Doktorum çarşamba kontrolde c.tesine toplayamayız, p.tesine kalır demişti, ohhh 2gün daha geç olacak transfer diye rahatlamıştım. Dün gittim kontrole ooo süper atak yapmış bizim yumoşlar dedi, c.tesi opu dedi aldı beni panik. Komik ama 2 gün erken olacak transfer diye çok bozuldum:))) Çok korkuyorum cnm yaaa, transfer sonrasından o bekleme sürecinden, sürecin sonundan çok korkuyorum. Ama biliyorum ki korkunun ecele faydası yok. Sağol desteğin için, güzel dileklrin için. İyi ki varsınız...

günaydın kızlarr nasılsınız
kyrcım yarın opun varmış hakkında hayırlısı olsun canım yolun sonuna yaklaştın inşallah bu son yolculuğun olur bir an önce alırsın bebeklerini kucağına
Sağol cnm, inşallah.

cnmmmm çok sağol benı dusundugun için bız senınle zor bır gun gecırdık bende butun gun agladım durdum kayınvalıdem canımı sıktı sonrada eşim bıraz eşeklik yaptı bende agladım senın gıbı.cumartesi opun varmış cnm şimdiden Allah yardımcın olsun bı çırpıda olsun da bıtsın agrısız sızısız inş sonucuda hayırlı saglıklı bol bebişli olsun inş cnm benım.
Cnmmm haklısın valla dayanmak zor, hele o eşler eşeklik konusunda 1 numaralar. Ama onların işi de zor, ben de dün eşim yanımda durmuyor, bana destek olmuyor diye ağladım biraz da. Yaptığı birşey yok adamcağızımın ama işte malum tüm erkekler gibi heyecan yok, varsa da saklıyor, sevimsiz durumlarda hep kaçak olmayı tercih ediyor. Saat 1de çatlatma iğnem var, alarm kurmuştum, o da playstation oynuyordu. Alarm çaldı bana diyor ki " cnm 10 dk. bekle oyun bitsin geliyorum yanına". Benim de sinirler boşaldı başladım ağlamaya, zaten bütün gün sulu gözdüm, o da tuz biber oldu:))) Napalım cnm, erkekler de böyle... Sen de sıkma canını kuzum, kendine, bebeğine bak gerisi günlük gelip geçiyor.

:1::1::1:tamam cnm şimdi anladım sabrederiz artık yeterki sağlıkla gelsinler off elimde olmadan yine hayaller kurmaya başladım bebeğimle ilgili KYR lütfen cnm yapma böyle sen hep bize moral verdin üzme kendini bebeğin gelicek inşaallah çok zor belirsizlik ama sabretmekten başka çaremiz yok cnm MELİSH inşaallah pozitif sonucu alırsın bugün sabırsızlıkla bekliyoruz:29:
Cnm sağol, çok haklısınız, bugüne kadar bendim burdan hepinize moral çok önemli diyen ama işte başa gelince durduramadım gözyaşlarını, inşallah mutluluk olsun bir daha ağlatan. Seni, beni, hepimizi.

Back