başkası yazınca nasıl dayandı sabretti yıkılmadı diyosun farketmiyosun onca olumsuzlukla başettiğini güçlü olduğunu bende 3kere yaşadım bu acıyı bebeklerimiz gelene kadarda yaşıyacaz biz güçlüyüz güçlü olmak zorundayız ve gelicek bebeklerimiz bunlarda başkasına ışık tutmak için birer tecrube olarak kalıcakpamoly acale etme, zaman herşeyin ilacı. Önce güçlü durmaya çalışıyor insan sonucu öğrenince, aradan az biraz zaman geçip de kabul edince acısı artıyor, doya doya ağlar, hislerini çok bastırmazsan daha kolay atlatıyorsun.
Ben yaşadıklarımdan örnek verebilirim sadece, ilk deneme sonucu çok yıkıldım, öyle ağladı ki ilk gün eşim ne olduğunu anlayamadı. Öğlen aldım haberi, gece yarısına kadar hiç susmadan ağladım. Sonra 1 hafta kimseyle görüşmedim, sanırım yemek dışında hep yataktaydım. 1 hafta sonra yavaş yavaş eşimle konuşup dertleşmeye başladım. O beni keyiflendirmek için yeni deneme için planlar yapmaya başladı, ben de hemen kapıldım yeni heyecana, 2ay sonunda yeni denemeye ulaştık dondurulmuşlarla. O d anegatif olunca ilkine göre çok daha çabuk toparladım kendimi.
Güçlü durmak, toparlanmak, bebeği hayatımızın merkezi olmaktan çıkarmak, yaşamımıza devam etmek zorundayız. Aksi halde biz iyi olmadan hamile olsak neye yarar... Ben hep bir gün bebeğim gelecek, şimdi yıkılır, psiolojimi altüst eder, depresif bir hal alırsam nasıl iyi bir anne olurum, kendime gelmem lazım diye düşündüm. 3.deneme gelinceye kadar çok az zaman geçti, toplamda 7 ayda 3deneme,2 negatif sonuç, yüreğime sorarsan çok yorgun, ama beynim hep kontrol ediyor onu, moral veriyor. Sana senden daha çok kimse yardım edemez.
Anne olmak için yanıp tutuşan bir arkadaşından nacizane öneriler bunlar. Yalnız değilsin, senin gibi bu süreci yaşayan bir sürü kadınız burda, bunu düşünmek bile güç katıyor insana. Unutma bizler hep buradayız...
neler hissediyosun cnm ya ben hiç iyi hissetmiyorum hem ruhen hem bedenen idrar testi demi yapmadın sen ?
yok canım benim unuturmuyum hiç sizi , takip ediyorum okuyorum sadece, çok yorum yazamıyorum canım ya pc başında çok durunca söyleniyorlar, zararlı diye, bende jandarma çok :)))))valaha uykucu oldum çıktım canım kızın da iyi ?
Selam tatlım
Sen de bendensin desene
Her bulduğum fırsatta uyuyorum bende
slm kızlar bende adet oldum az önce büyük ihtimal yarın tedaviye başlıyorum donmuş bebeklerimi almaya az kaldı inşaallah son adetim olur 9ay boyunca olmam inş
saol canım bencede erleşmiştir artık dimi ama enson kan deyerim 700 geçmişti aceba 2 de tutuda ondanmı zorluyo olabilir dimi
Cnmmm sağolasın, iyiyim şükür, bekliyorum merakla, neler olacak diye. Sigara olayına hiç girmeyeyim, kendimden utanıyorum çünkü bu konuda((
Sen nerede oturuyorsun? Çalışıyor musun? Ben eşimle birlikte çalışıyorum, iş saatlerim çok esnek haliyle:))) Görüşmek için zaman ayırabilirim, hatta İzmirli bizim kızlara teklif etmiştim haftalar önce olmadı. Gerçi ben sınırları zorlayıp pınar ve cloudly'i ziyarete gittim transfer günü:))) Senin vasıtanla teklifimi yenileyeyim, buluşmak için organizasyon yapalım derseniz seve seve katılırım. Bak sana da bir teklif yapabilirim, yarın saat 13.00de İrenbe de olacağım, işin yoksa gel:)))
Cnm yüreğinin ben de olduğunu duymak çok güzel bir his, canı gönülden diliyorum ben yavruma kavuşayım bu deneme sonunda, sana da umut, ışık olayım. Sen de daha inanarak başla ki sen de al yavrunu bir an önce...
inşaallah cnm bende o duyguyu tadarımişallah dokuz ay boyunca adet olmazsın bu son adetin olur tuanacım hayırlısı olsun yeni tedavin........
Cnm evet calisiyrm bende senin gibi esimle calisiyorm ben buaksam ist e geldim haftaya pazartesi donucem nasipse cok isterdim seninle bulusmak insallah donunce seninde hersey bitmis olur herhalde mutlaka bulusalim bak kyr cm cnm benim cevremde ailem disinda kimse bilmiyor tup bebe yaptirdigimi insanlar bir tuhaf kahve icerken anlatirim sana devamini insallh tanidik ortak arkadas cikarsa cevremizde kimseye bahsetmek yok bendenCok isterim butun kizlar toplanalim insallah sen organize et bana hergun uygundur katilabilirim onumuzdeki hafta sen yatmadan bulusalim sen benim ciddi anlamda umudumsn sendn pozitif hbr alicaz ve arkandan ben dondurlmus bebelerimi alicam sigara konusnda kasma kendini rahat ol stres daha zarali cnm
kızlar herkese merhaba
hamile arkadaşları yürekten tebrik ederim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
benim başıma çok kötü şeyler geldi tedavim yarım kaldı çatlatma iğnemi oldum ve yumurta toplama işlemini beklerken hastaneden aradılar ve eşimde genetik sorun olduğunu ve 1200 $ daha alcaklarını söylediler bizde tedaviyi yarıda kesmek zorunda kaldık çünkü devlet desteksiz yapıyorduk işlemleri ve bizi aştı yani maddi açıdan neyse sonucta yarım kaldı ama ben bunu resmen para tuzağı olarak gördüm ve inanmıyorum böyle bi sorun olduğuna zaten yaşadığım şehirdede tekrar genetik test yaptırcam aslında esas sorun ben kime güvencem sorusu ?
bide olmam gerekenden 7 gün önce adet oldum kızlar bu neden oldu sizce yarın hastaneye gidicem gerçi ama yinede sizede sormak istedim
Slm cnm, naber? Sonuç için yarı kan vereceksin değil mi? Allahım güzel haberini nasip etsin, inşallah hep birlikte sevinelim. Ayyy ne çok ihtiyacım var bu hafta bekleyen herkesin hamile haberlerini duymaya:)))
Sana iyi gezmeler İst.da, görüşmen de iyi geçer umarım. Yaz bize mutlaka, ben çok merak ediyorum Süleymen Beyle görüşmeni. Sen dönünce görüşürüz elbette, benim de çevremde kimsenin haberi yok o konuda gönlün rahat olsun. Güzel haberler alırsın inşallah Süleyman Beyden.
canım abuşlarım iyi çok şükür biraz sonra gideceğiz tekrar teste varya test yapan çocuk illallah etti.. yakında ultrasona girerek bol bol aynı şeyi kadın doğum doktoruma da yapmayı planlıyorum :))Cnm nbr
Napiyo abuslar?
Gecmisi hergün okudum
Maşallah degerin gun gun katlandı pinarcim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?