arkadşlar benimde yarın test sonucum beli olacak 2 denememiz 2ci günde kasıklarda batma 4.5.6.günlerde ise adet sancısı ondan sonraki günlerde tık yok idrr testi ise negatif çıktı çok üzülüyorum yarın hangi cesaretle gidecem bilmiyorum sizde ne gibi belirtiler olmuştu
ay kızlar ben yarın bebelerimi almaya gıdıyorum.bugun çok duygusalım ben
allahım inş bebişlerim sıkı sıkı tutunurda bırakmazlar benı
suan bunları yazarken bıle aglıyorum ben yalnız ölmek yalnız kalmak istemıyorum evladım olsun yanımda bır canım olsun bı nefesım olsun istıyorum eşim annem babam kardeşlerim var ama evlat başka bişey
bugun çok dua ettim allahım benı yalnız bırakma bana hayırlı saglıklı bı evlat nasıp et dıye.
Ne olur sizde dua edin buna çok ihtiyacım var...hepinizi seviyorum
merhaba kızlar cumartesi günü yumurtalarım toplandı. 10 yumurta alındı ama dün aradalır ve sadece 1 tanesi döllenmiş. çok moralim bozuldu. embriyolog en az 6 tane döllenmesi gerekir diyodu.bende ciddi anlamda kalite sorunu var. neler neler yedim içtim ama hiç faydası olmamış demekki. doktor tekrar donduralım olmazsa bi daha toplarız diyo.eşim kaliteliyi bulana kadar devam edelim diyo. annem canına yazık kendi haline bırakın diyo. bense ne yapacağımı bilmiyorum4 kez yumurta toplandı benden 4 ü de kalitesiz çıktı. demekki başka bişe yapmak gerekiyo diye düşünüyorum. ne bilim farklı bi yol izlemesi gerekmezmi doktorun.kaliteli yumurtası olanla bana aynı şekilde işlem yaparsa sonuca ulaşabilirmiyizki??? of kızlar yaaa kafam o kadar karışıkki ne olacak böle bilmiyorum.
canım ara beni öptüm seni seni çok özledim deli gibi:))(ay oya boranın şarkısı aklıma geldi kabul ediyorum sabah sabah çok kötü oldu bu espiri:))
günaydın arkadaşlar nasılsınız? tedavime yani ilaçlara, başladım arkadaşlar neolur dua edin Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun...inşlh bu sefer güzel haberi bende veririm
suan bunları yazarken bıle aglıyorum ben yalnız ölmek yalnız kalmak istemıyorum evladım olsun yanımda bır canım olsun bı nefesım olsun istıyorum eşim annem babam kardeşlerim var ama evlat başka bişey
bugun çok dua ettim allahım benı yalnız bırakma bana hayırlı saglıklı bı evlat nasıp et dıye.
ne olur sizde dua edin buna çok ihtiyacım var...hepinizi seviyorum
arkadşlar benimde yarın test sonucum beli olacak 2 denememiz 2ci günde kasıklarda batma 4.5.6.günlerde ise adet sancısı ondan sonraki günlerde tık yok idrr testi ise negatif çıktı çok üzülüyorum yarın hangi cesaretle gidecem bilmiyorum sizde ne gibi belirtiler olmuştu
ne olur sizde dua edin buna çok ihtiyacım var...hepinizi seviyorum
melishcim merhaba, ben hic denk gelmedim sana, nasılsın? Nasıl gidiyor? Az kaldı, mevlam mavi boncuğunu nasip edecek inşallah...
Arkadaşım inşallah bebeğini alıp geleceksin Allahın izniyle, seni çok iyi anlıyorum ve anlıyoruz, bunu sadece yaşayanlar bilir, ben iki gece uyumamıştım, eşimden acaba sağlıklı bulundu mu ve döllendiler mi diyeeee, çünkü embriyolog bana transfere olumlu olumsuz hazırlıklı gelin demişlerdi, Rabbim biliyor yaa ne hissettiğimi, bu yüzden dualarım seninle, inşallah güzel geçecek transferin Allahın izniyle...başarılar...
Bu arada 11.günde idrar testinde sonuç belli olmaz dimi ??
merhaba kızlar cumartesi günü yumurtalarım toplandı. 10 yumurta alındı ama dün aradalır ve sadece 1 tanesi döllenmiş. çok moralim bozuldu. embriyolog en az 6 tane döllenmesi gerekir diyodu.bende ciddi anlamda kalite sorunu var. neler neler yedim içtim ama hiç faydası olmamış demekki. doktor tekrar donduralım olmazsa bi daha toplarız diyo.eşim kaliteliyi bulana kadar devam edelim diyo. annem canına yazık kendi haline bırakın diyo. bense ne yapacağımı bilmiyorum4 kez yumurta toplandı benden 4 ü de kalitesiz çıktı. demekki başka bişe yapmak gerekiyo diye düşünüyorum. ne bilim farklı bi yol izlemesi gerekmezmi doktorun.kaliteli yumurtası olanla bana aynı şekilde işlem yaparsa sonuca ulaşabilirmiyizki??? of kızlar yaaa kafam o kadar karışıkki ne olacak böle bilmiyorum.
slm kızlar ben geldim 2 gün önce 390 olan değerimbugün 664 olmuş doktor katlaması istediğimiz gibi değil dedi donup kaldım perşembe günü tekrar test istedi ve ultrason kontrolü için çağırdı sabah üzülmüştüm çok ama şimdi çok şükür iyiyim ben Rabbimin emanetini Rabbime emanet ettim hayırlısı ne ise öyle olsun inşallah hayırlısı gönlümün muradıdır. lütfen dualarınızı bizden eksik etmeyin...
Aminnnnnnn amin..Allah rası olsun, duan seni bulsun arkadaşım..melishcim merhaba, ben hic denk gelmedim sana, nasılsın? Nasıl gidiyor? Az kaldı, mevlam mavi boncuğunu nasip edecek inşallah...
Aşkım sağol, iyiyim nasıl olayım heyecan sardı beni, bugün doğum günüm kutlamayacağım 4 gün sonra kutlayacağım :))dua et bana kuzum yaaa, İzmir dar geliyoo bana :)) idrara da takılıp kalmadım ama insan yoo olmazsa diyor, Allah hayırlısını versin..Olmaz cnm sakın idrara bakma, üzme kendini boş yere. Eğer çok merak ediyorsan git kan ver cnm, kanda çıkar. Boşa üzme canını da , bebeğini de...
slm kızlar ben geldim 2 gün önce 390 olan değerimbugün 664 olmuş doktor katlaması istediğimiz gibi değil dedi donup kaldım perşembe günü tekrar test istedi ve ultrason kontrolü için çağırdı sabah üzülmüştüm çok ama şimdi çok şükür iyiyim ben Rabbimin emanetini Rabbime emanet ettim hayırlısı ne ise öyle olsun inşallah hayırlısı gönlümün muradıdır. lütfen dualarınızı bizden eksik etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?