Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim hiç belirtim olmamıştı sadece ilk transfer günü biraz ağrı o kadar.malesef tutmaadı.ama belirtilerin sonucu etkilemediğini çok konuşmuştuk burada.kanaması olup tutmayan da var.hiçbir belirtisi olmayıp tutanda.inşallah yumoşun seninledir.hiç kafanı meşgul edip üzülme.belirtiler birşeyi göstermiyor.hain belirtiler bizi kandırıp duruyorlar sadece...idrarda görünmemesi normal.inşallah pozitifi görürsün kanda.dondurulmuşun kaldı mı??
İdrar testine hiç takılma, bak burda hamile olan arkadaşlarımız kan testinde hamile olduklarını öğrendiler, sırf o 2.çizgi için idrar testi yaptılar ama çıkmadı. İdrar testi sonuç değil, yarın alacaksın inşallah olumlu sonucunu. Listemize de ekledim seni, mavi boncuklularımızdan ol diye dua edeceğiz senin için.
slm kızlar ben geldim 2 gün önce 390 olan değerimbugün 664 olmuş doktor katlaması istediğimiz gibi değil dedi donup kaldım perşembe günü tekrar test istedi ve ultrason kontrolü için çağırdı sabah üzülmüştüm çok ama şimdi çok şükür iyiyim ben Rabbimin emanetini Rabbime emanet ettim hayırlısı ne ise öyle olsun inşallah hayırlısı gönlümün muradıdır. lütfen dualarınızı bizden eksik etmeyin...
nihall arkadaşım çok geçmiş olsun yazıları yeni okuyorum, inşlh tedavin sonucu hayırlı sonuç olur..ve hepimiz oluruz...
slm kızlar ben geldim 2 gün önce 390 olan değerimbugün 664 olmuş doktor katlaması istediğimiz gibi değil dedi donup kaldım perşembe günü tekrar test istedi ve ultrason kontrolü için çağırdı sabah üzülmüştüm çok ama şimdi çok şükür iyiyim ben Rabbimin emanetini Rabbime emanet ettim hayırlısı ne ise öyle olsun inşallah hayırlısı gönlümün muradıdır. lütfen dualarınızı bizden eksik etmeyin...
Mutlu, sağlıklı, bebeğinle sarmaş, dolaş geçecek yaşların olsun cnmmm... Doğum günün kutlu olsun... Ayyy ne güzel kutlamalar çifte olacak inşallah... Güzel olacak arkadaşım, gönlünü ferah tut, dualarımız seninle, biz hep yanındayız, dualarımız da... Sen İzmir grubunun 4. annesi olacaksın Allahın izniyle, sonra ben 5., karasu 6. anne... Gelsin portakal suları:)))
Aminnnnnnn amin..Allah rası olsun, duan seni bulsun arkadaşım..
Aşkım sağol, iyiyim nasıl olayım heyecan sardı beni, bugün doğum günüm kutlamayacağım 4 gün sonra kutlayacağım :))dua et bana kuzum yaaa, İzmir dar geliyoo bana :)) idrara da takılıp kalmadım ama insan yoo olmazsa diyor, Allah hayırlısını versin..
pamoly acale etme, zaman herşeyin ilacı. Önce güçlü durmaya çalışıyor insan sonucu öğrenince, aradan az biraz zaman geçip de kabul edince acısı artıyor, doya doya ağlar, hislerini çok bastırmazsan daha kolay atlatıyorsun.
Ben yaşadıklarımdan örnek verebilirim sadece, ilk deneme sonucu çok yıkıldım, öyle ağladı ki ilk gün eşim ne olduğunu anlayamadı. Öğlen aldım haberi, gece yarısına kadar hiç susmadan ağladım. Sonra 1 hafta kimseyle görüşmedim, sanırım yemek dışında hep yataktaydım. 1 hafta sonra yavaş yavaş eşimle konuşup dertleşmeye başladım. O beni keyiflendirmek için yeni deneme için planlar yapmaya başladı, ben de hemen kapıldım yeni heyecana, 2ay sonunda yeni denemeye ulaştık dondurulmuşlarla. O d anegatif olunca ilkine göre çok daha çabuk toparladım kendimi.
Güçlü durmak, toparlanmak, bebeği hayatımızın merkezi olmaktan çıkarmak, yaşamımıza devam etmek zorundayız. Aksi halde biz iyi olmadan hamile olsak neye yarar... Ben hep bir gün bebeğim gelecek, şimdi yıkılır, psiolojimi altüst eder, depresif bir hal alırsam nasıl iyi bir anne olurum, kendime gelmem lazım diye düşündüm. 3.deneme gelinceye kadar çok az zaman geçti, toplamda 7 ayda 3deneme,2 negatif sonuç, yüreğime sorarsan çok yorgun, ama beynim hep kontrol ediyor onu, moral veriyor. Sana senden daha çok kimse yardım edemez.
Anne olmak için yanıp tutuşan bir arkadaşından nacizane öneriler bunlar. Yalnız değilsin, senin gibi bu süreci yaşayan bir sürü kadınız burda, bunu düşünmek bile güç katıyor insana. Unutma bizler hep buradayız...
Amin cnm hepimize nasip olsun inşallah. Senin için de bebeğine kavuşman hayırlı olsun, yarın sana gelecek olan bebeğin, sıkı sıkı sarılsın, bir ömür boyu ayrılmasın yanından.sagol canım allah razı olsun hepimiz için inşallah
biraz önce doktordan geldim çok şükür iyiymiş durumum ve yarın büyük gün saat 10 da transferim var rabbim hayırlı uğurlu eder inşallah bana ve tüm isteyenlere
sagol canım allah razı olsun hepimiz için inşallah
biraz önce doktordan geldim çok şükür iyiymiş durumum ve yarın büyük gün saat 10 da transferim var rabbim hayırlı uğurlu eder inşallah bana ve tüm isteyenlere
Mutlu, sağlıklı, bebeğinle sarmaş, dolaş geçecek yaşların olsun cnmmm... Doğum günün kutlu olsun... Ayyy ne güzel kutlamalar çifte olacak inşallah... Güzel olacak arkadaşım, gönlünü ferah tut, dualarımız seninle, biz hep yanındayız, dualarımız da... Sen İzmir grubunun 4. annesi olacaksın Allahın izniyle, sonra ben 5., karasu 6. anne... Gelsin portakal suları:)))
hep doktorlarmı bize çektircek birazda biz çektirelim değilmicanım abuşlarım iyi çok şükür biraz sonra gideceğiz tekrar teste varya test yapan çocuk illallah etti.. yakında ultrasona girerek bol bol aynı şeyi kadın doğum doktoruma da yapmayı planlıyorum :))
seninde az kalmış kuzunla buluşmana ne güzel:)))
yüce mevlam şifan nerdeyse oraya yönlendirsin seni demekki imtihanın bitmemiş arkadaşım ALLAH yardımcımız olsun bebişlerimiz gelsin hayırlısıylamerhaba kızlar cumartesi günü yumurtalarım toplandı. 10 yumurta alındı ama dün aradalır ve sadece 1 tanesi döllenmiş. çok moralim bozuldu. embriyolog en az 6 tane döllenmesi gerekir diyodu.bende ciddi anlamda kalite sorunu var. neler neler yedim içtim ama hiç faydası olmamış demekki. doktor tekrar donduralım olmazsa bi daha toplarız diyo.eşim kaliteliyi bulana kadar devam edelim diyo. annem canına yazık kendi haline bırakın diyo. bense ne yapacağımı bilmiyorum 4 kez yumurta toplandı benden 4 ü de kalitesiz çıktı. demekki başka bişe yapmak gerekiyo diye düşünüyorum. ne bilim farklı bi yol izlemesi gerekmezmi doktorun.kaliteli yumurtası olanla bana aynı şekilde işlem yaparsa sonuca ulaşabilirmiyizki??? of kızlar yaaa kafam o kadar karışıkki ne olacak böle bilmiyorum.
cnm inş bebişlerin sımsıkı tutunur sana hepimizin dileği aynı cnm o duyguyu tadarız bizlerde inşay kızlar ben yarın bebelerimi almaya gıdıyorum.bugun çok duygusalım ben
allahım inş bebişlerim sıkı sıkı tutunurda bırakmazlar benı
suan bunları yazarken bıle aglıyorum ben yalnız ölmek yalnız kalmak istemıyorum evladım olsun yanımda bır canım olsun bı nefesım olsun istıyorum eşim annem babam kardeşlerim var ama evlat başka bişey
bugun çok dua ettim allahım benı yalnız bırakma bana hayırlı saglıklı bı evlat nasıp et dıye.
ne olur sizde dua edin buna çok ihtiyacım var...hepinizi seviyorum
inş bebeğin bırakmaz seni bırakmıcak bebeğin seni inşslm kızlar ben geldim 2 gün önce 390 olan değerimbugün 664 olmuş doktor katlaması istediğimiz gibi değil dedi donup kaldım perşembe günü tekrar test istedi ve ultrason kontrolü için çağırdı sabah üzülmüştüm çok ama şimdi çok şükür iyiyim ben Rabbimin emanetini Rabbime emanet ettim hayırlısı ne ise öyle olsun inşallah hayırlısı gönlümün muradıdır. lütfen dualarınızı bizden eksik etmeyin...
inş bebeğin sımsıkı tutunur cnm pozitif sonuçlanır inşaallahsagol canım allah razı olsun hepimiz için inşallah
inşaallah bebeğinin müjdesini alırsın 9gün sonrabugün transferin 3. günü sizleri çok merak ettim 5dakka girdim çıkıyorum yatıyorum arada oturup yürüyorum havada bulanık birass sıkıldım eşimde memlekete döndü annem babamlayım saolsunlar hakları ödenmez...Allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...
genartta yaptırıyordum hiç bi sorun görünmediği için acaba genetikmi diye eşiminde benımde kanımı aldılar genetiğe baktılar amann ne bileyim inanmıyorum ben sadece daha fazla para alma çabası gibi geldi bana hiç memlun kalmadım sadece bu değil tavırlar ilgisiz alakasız kasapta hissettim kendimi ama boşver belki yanılıyorumdur dedim ama yanılmıyormusum şimdi ankarada başka merkez araştırıyorum bakalım hayırlısı canım hepimiz içinCok gecmis olsn cnm buarada nerden anladilarki esinde sorun cikti bizde esimdn kan bile almadilar
:)) teşekkür ederim fıstığım moral oldum bana..sağolasın..