Sorma valla cnm
12 gunü cok sakın geçirdim ama bu 15 gun sanki haftalar gibi geliyor
Neyse kaldı 5 gun
Ya sen aramız cok yoktu bizim sanki seninle
Benim 12. gün test tarihim 8 KAsımdı seninki kaçıydı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma valla cnm
12 gunü cok sakın geçirdim ama bu 15 gun sanki haftalar gibi geliyor
Neyse kaldı 5 gun
Ya sen aramız cok yoktu bizim sanki seninle
5 hafta 4 gunü bitirdik bugun
Benim doktorum test gunünden 15 gun sonra gel dedi keseye
19 Kasım da gideceğim
Senin 21 Kasım kese için mı?erken olmuyor mu?
merhaba porter, aynı durum bende de var. 8 haftalık iken gittiğim doktor tedaviden kalma yumurtalarımın olduğunu söyledi ama bişi demedi. sonradan kafama takıldı bir kaç arkaadaş ta senin dediğin gibi zamala küçülür dedi.inşallah öyle olur benimde.senin şu an ne durumda? küçüldüler mi? kaçıncı haftadan itibaren küçüldü?
Merhaba,
Benim ilk bakıldığında (4. hafta) 10 cm. kadardı. 6. hafta 4.8'e düşmüştü, 9. hafta 5.7'ye çıkmış yine. Biz ikiz beklediğimiz için zaten 3 haftada bir kontrole gidiyoruz, dolayısıyla sık bakılıyor. Şu ana kadar çok hissetmedim, sadece bazen sol kasığımda hafif bir sancı gibi hissediyorum.
12. gün değerin kaç çıkmıştı hatırlıyormusun?
inşaallah cnmCnmmmm
İnsallah pozitifi alicaksin bu sefer
Dualarim seninle
inşaallah bende görürüm o güzel günleriamin canımmmm Allahım sanada nasip eder inşallah
gözünaydın cnm ALLAH tamamına erdirsintüp bebek yaptırdım ilk denememde tuttu 7.haftadayım:)
benim 12. gün değerim 225.47 çıktı daha kontrole gitmedik. 2 embriyomuz var acaba diyoruz da? O yüzden merak ettim.NAsıl gidiyor ikizlere hamilelik?
Şimdiden zorlama durumu var mı?
Bu beta hcg'nin referans aralığı zaten çok geniş, belli olmuyor tek, ikiz, üçüz herşey olabilir :)) İkizlerde farklı olarak (söylenene göre yani) bir tek yorgunluk ve iştah artımı çok aşırı oldu, ikisi de şimdilerde biraz azaldı. Herşey güzel gidiyor şükür, en son doktor randevumuzda birinin hareket ettiğini bile gördük. Sen ve buradaki herkes aynısını yaşar umarım, çok güzel bir şey.
Çok şükür, sağlıkla devam etsin hepimizinki inşallah.Evet hcg pek bilgi vermiyor benden daha yüksek sonucu olanlar tek daha az olanlar ikiz falan pek anlaşılmıyor.
İlk gidişinde anlayabildi mi doktor peki?
Benim 12. gün test tarihim 8 KAsımdı seninki kaçıydı?
Canım soru bana mı?
3 kasimdi cnm
19 Kasım a da randevu alacagim
Evet, çok net görünüyordu zaten iki tane minik kese, içinde birşeyler :) "ikisi de duruyor, biliyorsunuz değil mi?" dedi doktor, biz tabii değerlerden tek diye düşündüğümüz için şaşırdık. :)
slm kızlar bende adet oldum az önce büyük ihtimal yarın tedaviye başlıyorum donmuş bebeklerimi almaya az kaldı inşaallah son adetim olur 9ay boyunca olmam inş
merhaba bende tüp bebek tedavisine başladım ilk denemem
bişe sormak istiyorum 24 yaşındayım hep ikizim olsun istemiştim ama doktorum yasa geldiğini ve yaşı genç kişilere tek yerleştirme yaptıklarını söledi
yani bnm ikizim olma ihtimali yokmu bi türlü anlamadım=(
acaba bilgisi olan yardımcı olabilirmi.
slm kızlar yaa sanıyorum bi anormalik var benim sol karsıgım çok agrıyo neden sizce 3gündür yaa ayaga bile zor kalkıyorum çok acayip kanamam yok bugün 20.günüm salı konturolüm var sizlerde yokmu ara ara şiddetleniyo miyde bulantısı filan yok ben yaramazlar yerleşemedimi daha acep
Selamlar herkese su an transferden çıktım, odamdayim,2 adet 3ab kalitede 5. Gün transferim oldu.... Çok kaliteli değil anladığım kadarıyla. Test gunüm 22 Kasım salı... Bismillahirrahmanirrehim........