2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlarr benim transferim dün oldu çok şükür bir tane embriyo koyuldu geçirmiş olduğum öykülerdn dolayı
4 tane dondurulmuş embriom var çok sıkıcı ve psikolojik midir nedir her yerim acıyo resmen
Gözünaydın cnm, kavuşmuşsun yavruna... Allahım ayırmasın sizi... Günler çabuk geçsin, sen de bir an önce al o güzel haberini inşallah...

Kyr nasılsın arkadaşım , yarın kontrolüm var yine ..
Kasık ağrıların başladımı , benim başladı , hayırlı haberler alalım inşallah..

Sağol cnm iyiyim şükür, benim de yarın kontrol. C.tesi menogon diye bir iğne daha verdi doktor, benim derdim de onunla, ilacı yaptım 2 gündür ama yayılmadı sanki top top şişlikler oluştu karnımda, eğilemiyorum resmen. Bakalım yarın ne diyecek doktorcum. Var mı bu menegonu kullanan ki acep???
Sen nasılsın kasık ağrıları dışında? Benim pek ağrım yok, bastırınca acıyor karnım, kasıklarım. Senin de daha belli değil dimi opu, transfer?

Cnm eğer sana denemende kanulacak tek embriyon bölünüp iki embriyoya dönüşmezse ikizin olamaz cnm. Yeni çıkan yasa ile 35 yaşının altında anne olmak isteyen ama normal yolla sahip olamayan kadınlara tedavi ile ancak 1 embriyo transfer ediliyor. Yanlış bilmiyorsam 2 deneme yapıp yine de olmadıysa, 3.deneme de 2ye geçiliyor. Bunlar benim duyduklarıma ama açık yasayı okumadım.

Cnm nbr
Nasıl bakalım yumoslar?
Keyifler nasıl ?

Cnmmm uzak kaldık kaç gündür.
Ben iyiyim şükür, karnımı delip duruyorum bakalım neler olacak bekliyorum merakla... Artık kaşar olmuşum:)))
Sen nasılsın, teyzoş nasıl? Randevu 19kasım diye yazmışsın, kese göreceksiniz değil mi? ayyy anasının kuzusu... Öpüyorum sizi...

iyi akşamlar arkadaşlar yaaaa ben güzel haberi bu topikte vermeyi unutmuşum sonucum 114 114 114 114 114 114 114 114

Biz aldık ki haberini:))) Hatta hayırlı olsun mesajları bile attık, şahsen ben kızdım bile sana niye bizi unuttun diye:)))
Hayırlı olsun şaka bir yana, ne mutlu sana kavuşmuşun bebeğinin haberine. Allah tamamına erdirsin.

sagol bitanem inşalah yarin hayırlı haberler veririm size sen nasılsın nasıl gidiyo çok fazla delme göbüşü o busefer sana çok lazım bak abadi demişdi dersin

cnm Allah kolaylık versın
ıgne donemınde ben pek bı acı cekmıstım
ama hersey unutuluyor, gercı bnm hala progestron ıgnelerım devam edıyor. olsun yavrum yanımda olsun onemı yok
sen de ıns 20-25 gune guzel haber vereceksın bıze :)
bız ıyıyız, cok uyuyoruz onun dısında da bı belırtım yok henuz. nasıpse ve saıt hoca musaıt olursa 19 una randevu alıp kuzumu gormek ıstıyorum. inşallah bı sorun olmaz cnm
bız de senı cok optuk

pamoly acale etme, zaman herşeyin ilacı. Önce güçlü durmaya çalışıyor insan sonucu öğrenince, aradan az biraz zaman geçip de kabul edince acısı artıyor, doya doya ağlar, hislerini çok bastırmazsan daha kolay atlatıyorsun.
Ben yaşadıklarımdan örnek verebilirim sadece, ilk deneme sonucu çok yıkıldım, öyle ağladı ki ilk gün eşim ne olduğunu anlayamadı. Öğlen aldım haberi, gece yarısına kadar hiç susmadan ağladım. Sonra 1 hafta kimseyle görüşmedim, sanırım yemek dışında hep yataktaydım. 1 hafta sonra yavaş yavaş eşimle konuşup dertleşmeye başladım. O beni keyiflendirmek için yeni deneme için planlar yapmaya başladı, ben de hemen kapıldım yeni heyecana, 2ay sonunda yeni denemeye ulaştık dondurulmuşlarla. O d anegatif olunca ilkine göre çok daha çabuk toparladım kendimi.

Güçlü durmak, toparlanmak, bebeği hayatımızın merkezi olmaktan çıkarmak, yaşamımıza devam etmek zorundayız. Aksi halde biz iyi olmadan hamile olsak neye yarar... Ben hep bir gün bebeğim gelecek, şimdi yıkılır, psiolojimi altüst eder, depresif bir hal alırsam nasıl iyi bir anne olurum, kendime gelmem lazım diye düşündüm. 3.deneme gelinceye kadar çok az zaman geçti, toplamda 7 ayda 3deneme,2 negatif sonuç, yüreğime sorarsan çok yorgun, ama beynim hep kontrol ediyor onu, moral veriyor. Sana senden daha çok kimse yardım edemez.

Anne olmak için yanıp tutuşan bir arkadaşından nacizane öneriler bunlar. Yalnız değilsin, senin gibi bu süreci yaşayan bir sürü kadınız burda, bunu düşünmek bile güç katıyor insana. Unutma bizler hep buradayız...

arkadaşlar yarın 11.günüm bugün ne yalan söyleyim kursum vardı arada hastaneye gittim acile ama yapmıyolarmış test yaptıramadım mecbur salıyı bekliycem bugün çok kötüydüm ama her an adet olacakmış gibi karnımda his bi taraftanda akıntı oluyo wc ye koşuyorum bakıyorum bişey yok bi oh diyorum falan bugün zor bitti bi de kursta çok üşüdüm belden aşağım bi uyuştu tutmadı böyle toplamak istiyorum derste uzanasım var zor bitti gün ya eve kendimi zor attım neyse yarın iyi bi dinleneyim kızlar yaaa bebişim yoksa salı günü ben bunu öğrenirsem ne yaparım yaaa çok kötüyüm son günler ne hissettiniz paylaşın ne olur ?

İnşallah cnm gözünaydın, yarın başlama haberini bekliyorum keyifle başla, keyifle sürsün inşallah...
ay inşaallah olumsuz hiçbişey olmaz buseferki tedavilerimizde şuan iyiyim inş tedavim sorunsuz başlar ve devam eder

inşaallah bu tedavinle gelir bebişin bu ağrılarda unutulur gider senin pozitif sonucunda bana moral olur inşaallah

Cnmmm sağolasın, iyiyim şükür, bekliyorum merakla, neler olacak diye. Sigara olayına hiç girmeyeyim, kendimden utanıyorum çünkü bu konuda((
Sen nerede oturuyorsun? Çalışıyor musun? Ben eşimle birlikte çalışıyorum, iş saatlerim çok esnek haliyle:))) Görüşmek için zaman ayırabilirim, hatta İzmirli bizim kızlara teklif etmiştim haftalar önce olmadı. Gerçi ben sınırları zorlayıp pınar ve cloudly'i ziyarete gittim transfer günü:))) Senin vasıtanla teklifimi yenileyeyim, buluşmak için organizasyon yapalım derseniz seve seve katılırım. Bak sana da bir teklif yapabilirim, yarın saat 13.00de İrenbe de olacağım, işin yoksa gel:)))
Cnm yüreğinin ben de olduğunu duymak çok güzel bir his, canı gönülden diliyorum ben yavruma kavuşayım bu deneme sonunda, sana da umut, ışık olayım. Sen de daha inanarak başla ki sen de al yavrunu bir an önce...

sagol bitanem inşalah yarin hayırlı haberler veririm size sen nasılsın nasıl gidiyo çok fazla delme göbüşü o busefer sana çok lazım bak abadi demişdi dersin

Ahhh cnm derim yeter ki lazım olsun, seve seve derim:))) Sen de gönlünü ferah tut, inşallah güzel haberlerini ver yarın... Dualarımız seninle...

Olmaz kuzun seninle, hep de öyle olacak Allahın izni ile. Benim iğneyle, acıyla derdim yok, acı eşiğim çok yüksek. Benim tek derdim bu acılar geçip de bebeğime kavuştuktan sonrası o 12 gün bekleme süeci, deli gibi düşünüyorum günlerdir kendimi neyle oyalasam o günlerde diye... Allahım sabır versin hepimize.

AMİNNN... Güzel olacak herşey, gülümse bol bol, vücuduna hep olumlu hisler yaşat ki hazırlasın kendini bebeğine.
AMİNNN tekrar:)) İnşallah cnm benim de tüm dualarım bu denemelerimizin son olması için.

canım oncelikle hoşgeldin ben ikinci tüp sonucu bekliyorum özelde yaptırdım ama ısrarıma ragmen 2 tane koymadılar gerekçeleride yeni yasaya göre 3 ve sonrası bide belirli bir yaş arandıgını söyledi hemşire denetim yapıldıgını söyledi tedavin hayırlı olsun canım...

deren çok haklısın, çok heyecanlı, gergin bir bekleyiş ama mümkün olduğunca rahatlat kendini. Düşün ki bebeğin seninle ve her olumsuz hissin ona da zarar veriyor. Bizler bebekleri için acılar çeken, onlar gelsin diye maddi manevi her zorluğu göze alan anneleriz. Bu yüzden eminim ki bebeğklerimiz için yapamayacağımız birşey yok. Sakin olmaya çalış lütfennn... Bebeğin için...

o zaman kuzucuğumla kocaman günaydın :))
Ahhhhhh benim cnm arkadaşım, veee biricik kuzusu bana günaydın demiş de ben görmemişim. Tüm günler aydın olsun size kuzummm...

canım yarın bi testim daha var doktorumu arayacağım sonra sanırım test sonucuna göre bir tarih verir....az kaldı ama kuzumla buluşmama:))
Bana da haber ver lütfen, yarın işe başlıyorsun değil mi? Rahatsız etmemek için aramam, sen ara mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…