canım benim tedaviden önce rahim filmi çetirmiştim orda çıkmamıştı muayenelerdede çıkmadı aşılama yaptırdığım başka bir merkezde benden rahim filmi bile istememişlerdi bendekide acemilik sormamıştım sonuçta şöyle yazıyor ENDOMETRİUM DOKUSUNUN GENİŞ TABANLI POLİPOZİS GÖRÜNÜMÜNDE OLDUĞU TESBİT EDİLDİ AYRICA KAVİTEDE ENDOMETRİT SAPTNDI HER İKİ TUBAL OSTİUM NORMAL KAVİTE YETERLİ OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ YAZIYO SONUÇTA pek bilgimde yok videoda izledim içimde kızarıklıklar var pamukşekir gibi tüğler var onların hepsini makasla temizledi narkozun etkisiyle pek bişeyde soramadım dr a halada kendime gelmiş değilim sanırım kanım yine düştü bende anemi var az da olsa kanama hala devam ediyo normalmi 3 gün oldu seninde başını ağrıttım canım çok şeyler sordum
kızlarrrrrrrrrrrrrr inanamıyorum rüyada gibiyim bebeğim benimle :)))))))))))))))))) allahım devamını getirir işallah
10. gün kad değerim 77.. rüya mı kızlar????????
ahh ne mesut kuzucuğun seninle tarifsiz bir rahatlık diliyorum sana ve keyifli sorgu sualsiz bir 12 gün. dilerim gözünü açıp kapatman kadar sürer 12 günün ve pozitif sonucunla şenlenir evin:))Kızlarr benim transferim dün oldu çok şükür bir tane embriyo koyuldu geçirmiş olduğum öykülerdn dolayı
4 tane dondurulmuş embriom var çok sıkıcı ve psikolojik midir nedir her yerim acıyo resmen
Kızlarr benim transferim dün oldu çok şükür bir tane embriyo koyuldu geçirmiş olduğum öykülerdn dolayı
4 tane dondurulmuş embriom var çok sıkıcı ve psikolojik midir nedir her yerim acıyo resmen
çok çok geçmiş olsun tdavindeki umarım ilk ve son olumsuzluğun olur...
panik yok lütfen sakin ol şöyle düşün o kadar uzun zamandır istediğin beklediğin büyük buluşma çok yakın.. o kadar uzak yollardan geldi o kadar çabaladı ki sana gelmek için... seninde ona huzuru rahatı vermen gerekiyor ve bunun için vucudunu rahmini beynini duygu dünyanı hazırlaman gerekyor... lütfen sakin ol çok sıkıntıya düşersen bol bol dua oku komedi filmi izle yürüyüş yap sevdiğin keyif aldığın arkadaşlarla vakit geçir veee lütfen sukünetini koru canım....inşallah hakkında hayırlısı olursagol canım inşallah transfer için endişelenmeye başladım umarım bu stres en kısa zamanda geçer
Merhaba Clodly, baştan beri sizi hep sizi takip ediyorum seni , burdaki bütün hamile arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum bende 2 kez tüp bebek yaptırdım ikinci ekim ayındaydı pozitifti iki gün sürdü mutluluğum kanamayla birlikte düştü benim çikolata kistim var iki yumurtalığımdada eşimdede problem var şu soğan kürüne başladım ama senin nasıl yaptığını çok merak ediyorum lütfen yardımcı ol ben çalıştığım için akşamları gelince ve birde yatarken yapıyorum 3 gün oldu ama birdeğişilkik olmadı hiç bana yardımcı olursan çok sevinirim en azından 3. denemeye kadar bir yarar sağlarsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim. mucizen ve sana mutluluklar canım Allah hepimize bu mucizeleri göstersin
Selamlar herkese su an transferden çıktım, odamdayim,2 adet 3ab kalitede 5. Gün transferim oldu.... Çok kaliteli değil anladığım kadarıyla. Test gunüm 22 Kasım salı... Bismillahirrahmanirrehim........
çok şükür hayırlısı olsun sımsıkı tutunsunlar inşallah sana....Selamlar herkese su an transferden çıktım, odamdayim,2 adet 3ab kalitede 5. Gün transferim oldu.... Çok kaliteli değil anladığım kadarıyla. Test gunüm 22 Kasım salı... Bismillahirrahmanirrehim........
Selamlar herkese su an transferden çıktım, odamdayim,2 adet 3ab kalitede 5. Gün transferim oldu.... Çok kaliteli değil anladığım kadarıyla. Test gunüm 22 Kasım salı... Bismillahirrahmanirrehim........
ne mutlu sana bende özlemle bekliyorum o günleri:))Kızlar sanırım yavaş yavaş mide bulantılarım başlıyor
selam kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
ben dün opu oldum çoook zoooor geçti kanamam oldu ve tekrar anestezi yapıp kanamayı durdurdular bir gece hastanede kaldım iki ünite kan verdiler çok nadir oluyormuş o da bana kısmetmiş umarım transfer böyle olmaz ama 16 tane yumoş topladılar inşallah güzel güzel embriyolar olurlar da bende yaşadıklarımı unuturum benim için dua edin ne olur sizde her an dualarımdasınız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?