Kızlar sanırım yavaş yavaş mide bulantılarım başlıyor
Aman amanSana bol bol bulansin miden darisi insallh bizim basimiza ben herhalde gobek atarim bebisim midemi bulandirsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar sanırım yavaş yavaş mide bulantılarım başlıyor
Merhaba Clodly, baştan beri sizi hep sizi takip ediyorum seni , burdaki bütün hamile arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum bende 2 kez tüp bebek yaptırdım ikinci ekim ayındaydı pozitifti iki gün sürdü mutluluğum kanamayla birlikte düştü benim çikolata kistim var iki yumurtalığımdada eşimdede problem var şu soğan kürüne başladım ama senin nasıl yaptığını çok merak ediyorum lütfen yardımcı ol ben çalıştığım için akşamları gelince ve birde yatarken yapıyorum 3 gün oldu ama birdeğişilkik olmadı hiç bana yardımcı olursan çok sevinirim en azından 3. denemeye kadar bir yarar sağlarsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim. mucizen ve sana mutluluklar canım Allah hepimize bu mucizeleri göstersin
hayırlı uğurlu olsun bebeiğin sımıskı tutunsun sana, işallahSelamlar herkese su an transferden çıktım, odamdayim,2 adet 3ab kalitede 5. Gün transferim oldu.... Çok kaliteli değil anladığım kadarıyla. Test gunüm 22 Kasım salı... Bismillahirrahmanirrehim........
ben de istiyorum :))) ay kızlar bakar mısınız halimize ya :)))))))))))))Kızlar sanırım yavaş yavaş mide bulantılarım başlıyor
Slmcloudy cm nasilsn nasil gidiyor annelik arkdsim seni gormuskn hatrini dormsk istedim bizede bolca dua edin
hayırlı uğurlu olsun bebeiğin sımıskı tutunsun sana, işallah
ben de istiyorum :))) ay kızlar bakar mısınız halimize ya :)))))))))))))
sağol canım iyiyim uyuyorum bol bol, şimdilik her şey yolunda keseyi ve kalp atışlarını duyana kadar rahat yok ama, sen nasılsın napıyosun dua etmezmiyim hiç hepmiz için dua ediyorum
Cnm super bolbol uyu bunlar mucizenin habercileri Tadini cikar darisi hepimizn basina uyumak ve mid bulantilari..ben birtuhafim cnm ne iyi ne kotu bazen umutlu bazi anlar umutsuz gelgitlerim var hafta ici bahceci klinigine kontrla gidicemm taa izmirden komik demi sanki izmirdeki doktrlar bitti umut iste araliktan once atlanmis hicbirsey kalsin istemiyorum rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallh saglikla sizlerede kucaginiza almayi nasip etsin ..buay aslinda icimde tuhaf bir his var busefer olucak sanki kendi gElicek ansizin ve ben o tedavi ucretini hemen hayr kurulusuna vericem insallah ay insan ne umut tasiyor iste icinde baksana cloudycm hersey hepimiz icin guzel olucak
slm kızlar yaa sanıyorum bi anormalik var benim sol karsıgım çok agrıyo neden sizce 3gündür yaa ayaga bile zor kalkıyorum çok acayip kanamam yok bugün 20.günüm salı konturolüm var sizlerde yokmu ara ara şiddetleniyo miyde bulantısı filan yok ben yaramazlar yerleşemedimi daha acep
canım lütfen sakin ol, kasık ağrılarım benim de var ama şiddetli değil, o kadar kötüysen bence doktor kontrolünü yarına al istersen en azından yarın doktorunla görüş, yerleşmedi diye düşünme annesi, yerleşmiştir bebeğin, yer açıyordur kendine belki ha?
abadi canım ağrın çok mu şiddetli mide bulantısı çarpıntı veye tansiyon düşüklüğ şeklinde başka belirtilerin var mı? bide değerlerin en başından beri nasıldı??slm kızlar yaa sanıyorum bi anormalik var benim sol karsıgım çok agrıyo neden sizce 3gündür yaa ayaga bile zor kalkıyorum çok acayip kanamam yok bugün 20.günüm salı konturolüm var sizlerde yokmu ara ara şiddetleniyo miyde bulantısı filan yok ben yaramazlar yerleşemedimi daha acep
hadi bakalım hayırlısı olsun dondurmalarını al ve sımsıkı sar bi daha hiç üşümesinler.....slm kızlar bende adet oldum az önce büyük ihtimal yarın tedaviye başlıyorum donmuş bebeklerimi almaya az kaldı inşaallah son adetim olur 9ay boyunca olmam inş
panik yok lütfen sakin ol şöyle düşün o kadar uzun zamandır istediğin beklediğin büyük buluşma çok yakın.. o kadar uzak yollardan geldi o kadar çabaladı ki sana gelmek için... seninde ona huzuru rahatı vermen gerekiyor ve bunun için vucudunu rahmini beynini duygu dünyanı hazırlaman gerekyor... lütfen sakin ol çok sıkıntıya düşersen bol bol dua oku komedi filmi izle yürüyüş yap sevdiğin keyif aldığın arkadaşlarla vakit geçir veee lütfen sukünetini koru canım....inşallah hakkında hayırlısı olur
Selamlar herkese su an transferden çıktım, odamdayim,2 adet 3ab kalitede 5. Gün transferim oldu.... Çok kaliteli değil anladığım kadarıyla. Test gunüm 22 Kasım salı... Bismillahirrahmanirrehim........
Slm arkdsim cok gecmisolsun. Benim encok korktugum olay di opu sirasnda ama allhtan olmadi bencede cok nadir olucak birsorun umarimki en kisa zamn da bebislerini alir mutlu sona sende katilirsin vardir bunda da birhayir diyorum dinlen guzelce insallh senden de pozitf sonuc duyariz k d et rahat ol stres yapma
slm kızlar bende adet oldum az önce büyük ihtimal yarın tedaviye başlıyorum donmuş bebeklerimi almaya az kaldı inşaallah son adetim olur 9ay boyunca olmam inş
abadi canım ağrın çok mu şiddetli mide bulantısı çarpıntı veye tansiyon düşüklüğ şeklinde başka belirtilerin var mı? bide değerlerin en başından beri nasıldı??
slm kızlar yaa sanıyorum bi anormalik var benim sol karsıgım çok agrıyo neden sizce 3gündür yaa ayaga bile zor kalkıyorum çok acayip kanamam yok bugün 20.günüm salı konturolüm var sizlerde yokmu ara ara şiddetleniyo miyde bulantısı filan yok ben yaramazlar yerleşemedimi daha acep
canım benimde hamile kaldığımda sağ kasığım ağrıyodu.ağrıda değilde kramp gbi şiddetliydi.bende korktum dr gittim.2. ayında geçer dedi adet görmen gereken zamanlarda yapar,vücut sonra gebeliğe alıştığı için olmaz dedi.aynende dediği gbi oldu.korkulacak bişi yok bence aynısını bende yaşamıştım.benimde hiiiç mide bulantım olmadı.bende bi anormallik mi var die sordum.dr gülmüştü herkeste olmaz die. hakikaten öyle.herkesin bünyesi farklı canım.her gebelik aynı olmazz.rahatla
sagol canım birazda olsun rahatladım kimseyede söylemek istemiyorum naz yapıyo derler diye belim karsıgım çok kötüyaa dayanmaya çalışıcam olmasa sabah gidicem artık riske atamam