• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

walla öyle bişey varsa bizde orda yaptırırz cnm osm 800 tl ye yapıyor eşimde pzrtesi araştırırm diyordu hafta içi bizde yaptırırz fark falan ödeniyormu cnm sıra falan alıncakmı sordunuzmu araşatrmadan

sanırım ödenmiyo ama ödensede fazla para olmaz sıraya gelince sadece kadın doğumdan giriş yaptırcam ben eşimde ürolojiden okadar zaten merkez hagi testleri yapılacağını söylemişti dra söylicez oda giriş yapar o kadar

sanırım ödenmiyo ama ödensede fazla para olmaz sıraya gelince sadece kadın doğumdan giriş yaptırcam ben eşimde ürolojiden okadar zaten merkez hagi testleri yapılacağını söylemişti dra söylicez oda giriş yapar o kadar

iyiymiş cnm ya pazartesi bizde yaptırırz o halde eşimin bu hafta başka gün izni yok çünkü Allahım emeklerizi boşa çıkarmasın inşallah bu kez tekrar denemeye gerek kalmadan kendiliğimizden hamile kalırız ikimizde bellimi olur :)

ay inşallah siz kaçta gidersiniz biz 2 gibi gideriz

bilmemki cnm benim kahvaltıdan sonra gideriz diye konuştuk eşimle ama çıkmamız 10 - 10 buçuk gibi falan olur heralde bende belki karşılaşırız diye düşünmüştüm bu arada berencim senin için bi mahsuru yoksa özelden msn yollarsan daha rahat konuşuruz ben yollicaktım sana özelden ama izin yok msj sayım yüzünden :(

Son düzenleme:
bilmemki cnm benim kahvaltıdan sonra gideriz diye konuştuk eşimle ama çıkmamız 10 - 10 buçuk gibi falan olur heralde bende belki karşılaşırız diye düşünmüştüm bu arada berencim senin için bi mahsuru yoksa özelden msn yollarsan daha rahat konuşuruz ben yollicaktım sana özelden ama izin yok msj sayım yüzünden :(

sana mesaj attım burda cvp verirsen tekrar yazarım

neyse cnm benden bu kadar eşim yeter artık yüzümüze bakılmıyo pc yüzünden diyo :) iyi akşamlar grşmek üzre cnm

canım iyiyiz inşallah meleğimde iyidir inşallah.. haftaya kontrole gidicem aslında aralıkta çağırdı ama 15 günde bir kez gideyim istiyorum. canım o polip hiç gözükmemiş mi? benimde burdaki kadın doğum doktorum polipe benzeyen birşey var kürtajla alıcaz dedi.çok şükür ki o sıra tüp bebek tedavisi için kadıköy şifaya gitmiştim ALLAH onlardan razı olsun yoksa boşuna kürtaj olcaktım. onlar çok takip ettiler polip oluşumu var mı diye. varsa tüp bebek yapmayız dedi ve çok şükür öyle birşey çıkmadı.ve tedavimi oldum. aslında tedavide önce dikkat etmeleri gerekiyordu doktorların ama olsun inşallah şimdi dondurulmuşlarınla gelir meleğin..

canım benim tedaviden önce rahim filmi çetirmiştim orda çıkmamıştı muayenelerdede çıkmadı aşılama yaptırdığım başka bir merkezde benden rahim filmi bile istememişlerdi bendekide acemilik sormamıştım sonuçta şöyle yazıyor ENDOMETRİUM DOKUSUNUN GENİŞ TABANLI POLİPOZİS GÖRÜNÜMÜNDE OLDUĞU TESBİT EDİLDİ AYRICA KAVİTEDE ENDOMETRİT SAPTNDI HER İKİ TUBAL OSTİUM NORMAL KAVİTE YETERLİ OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ YAZIYO SONUÇTA pek bilgimde yok videoda izledim içimde kızarıklıklar var pamukşekir gibi tüğler var onların hepsini makasla temizledi narkozun etkisiyle pek bişeyde soramadım dr a halada kendime gelmiş değilim sanırım kanım yine düştü bende anemi var az da olsa kanama hala devam ediyo normalmi 3 gün oldu seninde başını ağrıttım canım çok şeyler sordum

Çok çok geçmiş olsun, süper olmuş için rahatlamıştır. Bak herşeyde bir hayır var, şükür ki tertemiz başlayacaksın yeni denemene. İnşallah son olacak bu denemen.

çok saol canım benim inş son denemem olur seninde inş :) inan polip çıktığına bile sevindim artık bilmiyorum nasıl bişey tekrarlarmı?norkozun etkisiyle pek bişeyde soramadım dr a ama içini temizledim dedi yeni yeni anlamaya çalışıyoum sürekli sonucu okuyorum :)

naptın canım yaptırdınmı test?

yok canım ya yaptırmadım pazartesi inş bugün çok kötü kasık agrısıyla uyandım akşam üstü biraz geçti ama içim daralıyodu bugün biri dokunsa aglıyıcak gibiydim onun üzerine kuzenim aradı nasılsın diye tutamadım kendimi oda kızdı nedenini bilmiyorum oysa kendimi iki sonucada hazırlamiştim demekki içimde çok stres yapmışım anlamadan...

selam kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
ben dün opu oldum çoook zoooor geçti kanamam oldu ve tekrar anestezi yapıp kanamayı durdurdular bir gece hastanede kaldım iki ünite kan verdiler çok nadir oluyormuş o da bana kısmetmiş umarım transfer böyle olmaz ama 16 tane yumoş topladılar inşallah güzel güzel embriyolar olurlar da bende yaşadıklarımı unuturum benim için dua edin ne olur sizde her an dualarımdasınız ...

ben dün opu oldum çoook zoooor geçti kanamam oldu ve tekrar anestezi yapıp kanamayı durdurdular bir gece hastanede kaldım iki ünite kan verdiler çok nadir oluyormuş o da bana kısmetmiş umarım transfer böyle olmaz ama 16 tane yumoş topladılar inşallah güzel güzel embriyolar olurlar da bende yaşadıklarımı unuturum benim için dua edin ne olur sizde her an dualarımdasınız ...

Cok gecmis olsun moralini yuksek tut Hersey bir gun

Bitecek ve cok uzaklarda ani ol arak kalicak. :49: :49:

:16:

çok çok geçmiş olsun tdavindeki umarım ilk ve son olumsuzluğun olur...

Çok çok geçmiş olsun....

Back