canım ben zaten hiç sevmezdim hiç içmiyorum...Hamile arkadaşlar çay,kahve,kola durumunuz nedir? İçiyormusunuz yoksa tamamen çıkardınız mı hayatınızdan?
bendede canım bel ve jasık ağrısı oluyor benimki obur senin ki uykucu olacak belli<.<99canım sağol iyiyim, ara ara kasıklarım ağrıyor , sorma benim abuş uykucu olcak galiba :)))))) kafamı kaldıramıyorum , ben de senin gibi iştah açılması olması yoknormal yani, öyle abartı yemiyorum ama sonrasını bilemiyorum tabi :)))) açılsa da yiyeceğiz artık yapacak bişi yok :))) abuşlar ne isterse o olur :)))
o hemşireyi bir güzel benzetseydin afedersin ne yalnışlığıymış bu hey Yarabbim neyse değerin çok güzel canım he şey yolunda çok şükür.....kızlaarrrr çok güzel bişey oldu
eşime dedimki git laboratuardan tahlilimi al benim içim rahat değil değerim tam kaç çıkmış
merak ediyorum hem belki 2 gün önceki değerimi görmüşlerdir ...gitti aldı geldiii vee değerim 70,19 2gün önce 25 di yani 2 kat artmışsayılır dimi?
allahım sana şükürler olsun
hemen hemşireyi aradım değerimi söyledim çok şaşırdı özür diledi bilgisayarları bozuktu sabah kan için gittiğimde
sekreter gidip laboratuardan sonucu not alıp bana getirdi dedi şimdi dr la konuşup tekrar beni aricak heycanla bekliyorum
normal kuzum normal sen sakin ol.))
Allah razı olsun canım.İnşallah benimledir kuzum :))
Bu arada kızlar manyak gazım ve gaz sancım var, sanki doğuruyorum o kadar bir sancı giriyor.Beni perişan ediyoor resmen, bir misafirim geldi bugün, nasıl utandım sıkıldım ;( normalmiş ama bu kadarı da normal mi bilemedim :)