• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım benim tedaviden önce rahim filmi çetirmiştim orda çıkmamıştı muayenelerdede çıkmadı aşılama yaptırdığım başka bir merkezde benden rahim filmi bile istememişlerdi bendekide acemilik sormamıştım sonuçta şöyle yazıyor ENDOMETRİUM DOKUSUNUN GENİŞ TABANLI POLİPOZİS GÖRÜNÜMÜNDE OLDUĞU TESBİT EDİLDİ AYRICA KAVİTEDE ENDOMETRİT SAPTNDI HER İKİ TUBAL OSTİUM NORMAL KAVİTE YETERLİ OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ YAZIYO SONUÇTA pek bilgimde yok videoda izledim içimde kızarıklıklar var pamukşekir gibi tüğler var onların hepsini makasla temizledi narkozun etkisiyle pek bişeyde soramadım dr a halada kendime gelmiş değilim sanırım kanım yine düştü bende anemi var az da olsa kanama hala devam ediyo normalmi 3 gün oldu seninde başını ağrıttım canım çok şeyler sordum

geçmiş olsun cnm yaa.. benimde pek bilgim yok sadece burdaki işgüzar doktor polip var deyip kürtaj tarihi verdi bizde Allaha bin şükür kürtajdan önce tüp bebek için görüşmeye gittik ordaki doktorlar muayanelerle takip edicez dediler o şekilde olmadığı anlaşıldı. tüp bebek doktorum bazen rahimde kıvrılmalar oluyor onları polip zannediyorlar dedi ama sende o kıvrım bile yok dedi tertemiz tedaviye başayabiliriz dedi. ama çıksaydı alıncakı çünkü engel olurmuş doktorum varsa boşuna tedaviye başlamayız dedi.bence de senin tutmama nedenin büyük ihtimal polip. diğer tedavinle gelicek inşalah bebeğin..kanama içinse doktoruna sor bence cnm ya da polip, myomu olanlar diye bir topic var google da yaz cnm yine kadınlar kulübünde.ordakiler daha iyi bilir..

Herkese iyi pazarlar... Geç uyandığım güneşli Izmir öğleninden gülücükler...

kızlarrrrrrrrrrrrrr inanamıyorum rüyada gibiyim bebeğim benimle :)))))))))))))))))) allahım devamını getirir işallah
10. gün kad değerim 77.. rüya mı kızlar????????

Merhaba Clodly, baştan beri sizi hep sizi takip ediyorum seni , burdaki bütün hamile arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum bende 2 kez tüp bebek yaptırdım ikinci ekim ayındaydı pozitifti iki gün sürdü mutluluğum kanamayla birlikte düştü benim çikolata kistim var iki yumurtalığımdada eşimdede problem var şu soğan kürüne başladım ama senin nasıl yaptığını çok merak ediyorum lütfen yardımcı ol ben çalıştığım için akşamları gelince ve birde yatarken yapıyorum 3 gün oldu ama birdeğişilkik olmadı hiç bana yardımcı olursan çok sevinirim en azından 3. denemeye kadar bir yarar sağlarsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim. mucizen ve sana mutluluklar canım Allah hepimize bu mucizeleri göstersin

Kızlarr benim transferim dün oldu çok şükür bir tane embriyo koyuldu geçirmiş olduğum öykülerdn dolayı
4 tane dondurulmuş embriom var çok sıkıcı ve psikolojik midir nedir her yerim acıyo resmen

Kızlarr benim transferim dün oldu çok şükür bir tane embriyo koyuldu geçirmiş olduğum öykülerdn dolayı
4 tane dondurulmuş embriom var çok sıkıcı ve psikolojik midir nedir her yerim acıyo resmen
ahh ne mesut kuzucuğun seninle tarifsiz bir rahatlık diliyorum sana ve keyifli sorgu sualsiz bir 12 gün. dilerim gözünü açıp kapatman kadar sürer 12 günün ve pozitif sonucunla şenlenir evin:))

Merhaba kızlar ..
Umarım herkes iyidir , transferi ve opusu yapılan arkadaşlarıma çok geçmiler olsun .. İnşallah bebeklerinize kavuşursunuz bu tedavilerinizde , rabbim sırasında banada nasip eylesin inşallah ..
Kızlar benim kasık ağrılarım ve yumurta akı kıvamında akıntılarım çok arttı belli ki yumoşlar büyüyor ..
Hakkımızda herşeyin hayırlısını istiyorum Rabbimden ..

hayırlı olsun canım inşallahh bebegin sana sımsıkı tutunurr

Arkadaşlar 1 hafta önce aldığım 2 negatifle sonuçlanan tüp bebek tedavisinin stresini halen üzerimden atamadım benimle aynı durumda olan arkadaşlarım varsa nasıl kurtuldunuz bu hüzün denizinden psikolojik destek falan aldınızmı yardımcı olursanız sevinirim

sagol canım inşallah transfer için endişelenmeye başladım umarım bu stres en kısa zamanda geçer
panik yok lütfen sakin ol şöyle düşün o kadar uzun zamandır istediğin beklediğin büyük buluşma çok yakın.. o kadar uzak yollardan geldi o kadar çabaladı ki sana gelmek için... seninde ona huzuru rahatı vermen gerekiyor ve bunun için vucudunu rahmini beynini duygu dünyanı hazırlaman gerekyor... lütfen sakin ol çok sıkıntıya düşersen bol bol dua oku komedi filmi izle yürüyüş yap sevdiğin keyif aldığın arkadaşlarla vakit geçir veee lütfen sukünetini koru canım....inşallah hakkında hayırlısı olur

Merhaba Clodly, baştan beri sizi hep sizi takip ediyorum seni , burdaki bütün hamile arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum bende 2 kez tüp bebek yaptırdım ikinci ekim ayındaydı pozitifti iki gün sürdü mutluluğum kanamayla birlikte düştü benim çikolata kistim var iki yumurtalığımdada eşimdede problem var şu soğan kürüne başladım ama senin nasıl yaptığını çok merak ediyorum lütfen yardımcı ol ben çalıştığım için akşamları gelince ve birde yatarken yapıyorum 3 gün oldu ama birdeğişilkik olmadı hiç bana yardımcı olursan çok sevinirim en azından 3. denemeye kadar bir yarar sağlarsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim. mucizen ve sana mutluluklar canım Allah hepimize bu mucizeleri göstersin

dunucum soğan kürü hakkında bigim yok yardımcı olamıyorum ama inşallah herşey yoluna girer ve 3. denemende kavuşursun meleğine..dualarımız hepimiz için..

Selamlar herkese su an transferden çıktım, odamdayim,2 adet 3ab kalitede 5. Gün transferim oldu.... Çok kaliteli değil anladığım kadarıyla. Test gunüm 22 Kasım salı... Bismillahirrahmanirrehim........

Selamlar herkese su an transferden çıktım, odamdayim,2 adet 3ab kalitede 5. Gün transferim oldu.... Çok kaliteli değil anladığım kadarıyla. Test gunüm 22 Kasım salı... Bismillahirrahmanirrehim........

canımmm hadi hayırlı olsunnn annelerine kavuşmuşlar yavruşlar.. sımsıkı tutunsunlar sana inşallah.. dualarımızdasın.. Allah yardımcımız olsun inşallah her zaman.. güzelce dinlen iyi şeyler düşünmeye çalış canım..

çok şükür hayırlısı olsun sımsıkı tutunsunlar inşallah sana....

Hadi hayırlı olsun, hiç öyle düşünme benimkiler de çok çok kaliteli değillerdi 5. gün transferiydiler ve şu an hamileyim kesemizi(keselerimizi:) ) görmek için gün sayıyoruz
hayırlısıyla
Pozitif düşün hep, yediklerine dikkat et sen de pozitifi görürsün inşallah :)

selam kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
ben dün opu oldum çoook zoooor geçti kanamam oldu ve tekrar anestezi yapıp kanamayı durdurdular bir gece hastanede kaldım iki ünite kan verdiler çok nadir oluyormuş o da bana kısmetmiş umarım transfer böyle olmaz ama 16 tane yumoş topladılar inşallah güzel güzel embriyolar olurlar da bende yaşadıklarımı unuturum benim için dua edin ne olur sizde her an dualarımdasınız ...

Slm arkdsim cok gecmisolsun. Benim encok korktugum olay di opu sirasnda ama allhtan olmadi bencede cok nadir olucak birsorun umarimki en kisa zamn da bebislerini alir mutlu sona sende katilirsin vardir bunda da birhayir diyorum dinlen guzelce insallh senden de pozitf sonuc duyariz k d et rahat ol stres yapma

Back