- 18 Ağustos 2011
- 1.036
- 11
- 156
canım benim tedaviden önce rahim filmi çetirmiştim orda çıkmamıştı muayenelerdede çıkmadı aşılama yaptırdığım başka bir merkezde benden rahim filmi bile istememişlerdi bendekide acemilik sormamıştım sonuçta şöyle yazıyor ENDOMETRİUM DOKUSUNUN GENİŞ TABANLI POLİPOZİS GÖRÜNÜMÜNDE OLDUĞU TESBİT EDİLDİ AYRICA KAVİTEDE ENDOMETRİT SAPTNDI HER İKİ TUBAL OSTİUM NORMAL KAVİTE YETERLİ OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ YAZIYO SONUÇTA pek bilgimde yok videoda izledim içimde kızarıklıklar var pamukşekir gibi tüğler var onların hepsini makasla temizledi narkozun etkisiyle pek bişeyde soramadım dr a halada kendime gelmiş değilim sanırım kanım yine düştü bende anemi var az da olsa kanama hala devam ediyo normalmi 3 gün oldu seninde başını ağrıttım canım çok şeyler sordum
geçmiş olsun cnm yaa.. benimde pek bilgim yok sadece burdaki işgüzar doktor polip var deyip kürtaj tarihi verdi bizde Allaha bin şükür kürtajdan önce tüp bebek için görüşmeye gittik ordaki doktorlar muayanelerle takip edicez dediler o şekilde olmadığı anlaşıldı. tüp bebek doktorum bazen rahimde kıvrılmalar oluyor onları polip zannediyorlar dedi ama sende o kıvrım bile yok dedi tertemiz tedaviye başayabiliriz dedi. ama çıksaydı alıncakı çünkü engel olurmuş doktorum varsa boşuna tedaviye başlamayız dedi.bence de senin tutmama nedenin büyük ihtimal polip. diğer tedavinle gelicek inşalah bebeğin..kanama içinse doktoruna sor bence cnm ya da polip, myomu olanlar diye bir topic var google da yaz cnm yine kadınlar kulübünde.ordakiler daha iyi bilir..