• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

sagol canım birazda olsun rahatladım kimseyede söylemek istemiyorum naz yapıyo derler diye belim karsıgım çok kötüyaa dayanmaya çalışıcam olmasa sabah gidicem artık riske atamam :54:

canım inşallah aksi bir durum yoktur sen yarın sabah hemen doktota git en kötü bi ağrı kesici verir minoset tarzında bebeğe geçmeyecek.....

inşallah canım önemli bişeyin yoktur.bu arada normal bi dr değilde riskli gebeliklerle ilgilenen bi dr git bence.en azından herşeye karşı tedbirli olmuş olursun...

giticem doktor öz geçmişimi biliyo aşılamalarımı o yapmıştı hiçdeyilse derdimi anlatmam daha kolay olcak diye düşünüyorum:50:

:emir_bebek:slm kızlar yaa sanıyorum bi anormalik var benim sol karsıgım çok agrıyo neden sizce 3gündür yaa ayaga bile zor kalkıyorum çok acayip kanamam yok bugün 20.günüm salı konturolüm var sizlerde yokmu ara ara şiddetleniyo miyde bulantısı filan yok ben yaramazlar yerleşemedimi daha acep:34:

Merhaba,

Doktorunuzla görüşün, yumurtalığınızda kist olabilir. Yumurta toplamadan geriye kalan foliküller olabiliyor, bunlar da hamilelik hormonlarıyla iyice şişip ağrı yapabiliyor. Bende de şu an aynısı var, oradan biliyorum. Son iki doktor randevumda takip edildi.

Böyle bir kistin bebeğe bir tehlikesi hiç yok, ya kendi kendine zamanla küçülüp geçiyor, ya da ilerde "patlıyor", kanama vs. yapabiliyor. (bu durumda bile bebeğe zararı yokmuş) Çok ağrı yapabilir diyorlar. 20 cm. gibi bir büyüklüğe ulaşırsa ameliyat yapmak gerekebiliyor, ama çok büyük olasılıkla kendi kendine gidiyormuş.

Merhaba,

Doktorunuzla görüşün, yumurtalığınızda kist olabilir. Yumurta toplamadan geriye kalan foliküller olabiliyor, bunlar da hamilelik hormonlarıyla iyice şişip ağrı yapabiliyor. Bende de şu an aynısı var, oradan biliyorum. Son iki doktor randevumda takip edildi.

Böyle bir kistin bebeğe bir tehlikesi hiç yok, ya kendi kendine zamanla küçülüp geçiyor, ya da ilerde "patlıyor", kanama vs. yapabiliyor. (bu durumda bile bebeğe zararı yokmuş) Çok ağrı yapabilir diyorlar. 20 cm. gibi bir büyüklüğe ulaşırsa ameliyat yapmak gerekebiliyor, ama çok büyük olasılıkla kendi kendine gidiyormuş.

merhaba canım çok sagol ama benim bebişlerim dondurulmuş enbiriyodu tebavim 1 sene önce olmuştu ara verdim 1senönce busene yumoşlarımı aldım çok şükür oldularda ama kis gibi sorunum yok knt yaplmıştı genede sagol aklımda bulunsun yarin doktora bide ona bak bakayım derim:54:

Merhaba,

merhaba porter, aynı durum bende de var. 8 haftalık iken gittiğim doktor tedaviden kalma yumurtalarımın olduğunu söyledi ama bişi demedi. sonradan kafama takıldı bir kaç arkaadaş ta senin dediğin gibi zamala küçülür dedi.inşallah öyle olur benimde.senin şu an ne durumda? küçüldüler mi? kaçıncı haftadan itibaren küçüldü?

canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğinin doğum tarihini hesaplarken ihtiyacın olan tarih bugün olur..

Son düzenleme:
hadi bakalım hayırlısı olsun dondurmalarını al ve sımsıkı sar bi daha hiç üşümesinler.....
inşallah cnm busefer sımsıkı tutunur dondurma bebeklerim sevgimizle ısıtıcam onları çoooooooook özledim isimleri bile hazır inşaallah gelirler artık:16:senin abuşunla randevün nezaman cnm :nazar:

tedavin hayırlı olsn canım mutlu sou sende gör inşallah
teşekkür ederim cnm inşaallah birlikte görelim cnm ama sen benden önce görecen pozitifi inşaallah:16:

canım burdaki doktorum 2 defatest yaplırdı ilki 139.küsür çıkmıştı 2.700küsür oldu başka yaptırmadı bayramdan sonra gelirsin demişti ama 3gündür agrım var ilk günü aradım yat dinlen dedi kanamanyoksa gelmene gerek yok dedi dün hafif vardı ama bugün gine şidetlendi bulantım tansiyon oynaması yok bilmiyorumki anamadım bişey yaaa çimi rahat tutmaya çalışıyorum ama bilmiyorum yaaa:18:
inşaallh bebişin sağlıkla büyümeye devam eder içinde bebeğinle buluşmaya az kalmış galiba sakın iş falan yapma cnm iyice dinlen ilk 3ay önemli cnm ALLAH yardımcımız olsun hepimizin :17:

:emir_bebek:
inşallah cnm busefer sımsıkı tutunur dondurma bebeklerim sevgimizle ısıtıcam onları çoooooooook özledim isimleri bile hazır inşaallah gelirler artık:16:senin abuşunla randevün nezaman cnm :nazar:

teşekkür ederim cnm inşaallah birlikte görelim cnm ama sen benden önce görecen pozitifi inşaallah:16:

inşaallh bebişin sağlıkla büyümeye devam eder içinde bebeğinle buluşmaya az kalmış galiba sakın iş falan yapma cnm iyice dinlen ilk 3ay önemli cnm ALLAH yardımcımız olsun hepimizin :17:

:emir_bebek:aminnnnnnnn canım inan hergün hepimiz için duvalar ediyorum çok azkaldı ama çok yaramaz yada yaramazlar dayanamıycam galiba sabahta agrım devam ederse gidicem görmeye umarım sorun yokturda hayırlısıyla görürüm yavrularımı işfilan yapmıyorum hele son 3gündür hep yatıyorum çünkü istesemde izin vermiyo sanki sol tarafımda bitaşvar hep ben burdatyım diyo :50:

:emir_bebek:

:emir_bebek:aminnnnnnnn canım inan hergün hepimiz için duvalar ediyorum çok azkaldı ama çok yaramaz yada yaramazlar dayanamıycam galiba sabahta agrım devam ederse gidicem görmeye umarım sorun yokturda hayırlısıyla görürüm yavrularımı işfilan yapmıyorum hele son 3gündür hep yatıyorum çünkü istesemde izin vermiyo sanki sol tarafımda bitaşvar hep ben burdatyım diyo :50:
inşaallah görürsün bebişlerini cnm içini ferah tut cnm senin bebişler yaramaz olacak demekki

:emir_bebek::nazar:

canım yarın bi testim daha var doktorumu arayacağım sonra sanırım test sonucuna göre bir tarih verir....az kaldı ama kuzumla buluşmama:))

canımm kadıköy şifa da mı yaptırıyorsun dondurulmuşları? eski hastanende mi devam
yok cnm 2006 ve 2007de yaptırmıştım ilkinde gebelik oluşmuştu ve keseyi görmüştüm bikaçgün sonra düşük yapmıştım ikincisi tutmamıştı tüpbebek maceram o hastanede başladı anlamında demiştim cnm:9:

hemde nasıl :1:ayyy şimdiden düşünmeye başlıycam galiba:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
yaramazda olsalar sesimiz çıkmaması lazım çünkü okadar uğraştık gelsinler diye yaramazlıklarına şikayet edemeyiz:1::1::1:ahh ah şaka maka çokkkkkkkkkkkkkkk özledim yaa:14:

canım yarın bi testim daha var doktorumu arayacağım sonra sanırım test sonucuna göre bir tarih verir....az kaldı ama kuzumla buluşmama:))
inşaalh görürsün kuzunun sağlıkla büyüdüğünü ilk önce ultrasonda sonrada kucağında:emir_bebek::nazar:

yok cnm 2006 ve 2007de yaptırmıştım ilkinde gebelik oluşmuştu ve keseyi görmüştüm bikaçgün sonra düşük yapmıştım ikincisi tutmamıştı tüpbebek maceram o hastanede başladı anlamında demiştim cnm:9:

Cnmmmm
İnsallah pozitifi alicaksin bu sefer
Dualarim seninle

Back