12. günün mü canım? 10. günde kaçtı? bazı arkadaşlarımızın yavaş yavaş artıp şimdi çook güzel değerleri var seninde öle olur inşallah canımm..
inşallah canım 10.gün 25 di
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12. günün mü canım? 10. günde kaçtı? bazı arkadaşlarımızın yavaş yavaş artıp şimdi çook güzel değerleri var seninde öle olur inşallah canımm..
inşallah canım 10.gün 25 di
kızlar çok üzgünüm değerim 30 lardaymış salı günü tekrar bakılacakmış
allahım hayırlısını ver ra rabbim
pamoly bugün doktoa gidecektin sordunmu bizim genetik testleri orada yapılabiliyomuymuş
cnm ınsallah degerın gun gun katlanır
sakın olmaya calıs sen
inşallah katlanır canım
ya neden böle oldu anlamadım ki 12.gün için 30 çok az değilmi?
kızlar çok üzgünüm değerim 30 lardaymış salı günü tekrar bakılacakmış
canım benim inşallah tutunmanın belirtileridir bunlar pozitif düşün pozitif olsun)kızlar midem çok fena yanıyo resmen bi de bulanıyo gibi hiç bişey yiyemedim halsizim de bide ara ara adet ağrısı oluyo ne dersiniz bebişim benimle mi ?
canım bak nisan topiğinde ankaaralı diye bi arkadaş vardı onunda değerleri çok düşük başlamıştı şimdi 2-3 haftaya alacak kızını kucağına.. lütfen kendini üzme umarım herşey çok güzel olur...kızlar çok üzgünüm değerim 30 lardaymış salı günü tekrar bakılacakmış
aminninşallah allah bir an önce eşlerimize ve bizim kucaklarımıza evlatlarımızı almayı nasip etisin.moralimizi yüksek tutalım
canım benim moral senin içinde lütfen iyi düşünmeye çalış komedi filmleri izle kendi kendini şımart biraz:))kızlar bugün 9.günüm ve benim sanki hiç umudum yok ya içimde bi sıkıntı
çok beğendimmmm:))Aşk olsun sana, yok öyle düşürmek gardı. Napıyoruz? BOL BOL GÜLÜYORUZ. Neden? BEBEKLERİMİZ BİZİM KANIMIZLA BESLENİYOR. Eee ne alaka? ÇOK ALAKA, ONA MUTLU BİR ANNENİN POZİTİF İYONLAR TAŞIYAN KANI LAZIM:)))) Nasıl yorum ama? HARİKA:)))))))))))
ohh 4 günü geçmiş gitmiş bile inşallah su gibi akıp gitsin zaman:))Kizlar transferrin 4. Gunu cok heyecanliyim hic bir belirti yok
Kafami dagitmaya calisiyorum 21 kasim :18: :18: ......
bayıldımmm yorumuna ne kadar doğru hiç bakmamıştım bu yönünden:))Cnmmm ağlama, gül bak bir sürü embriyo doktorun önünde bekliyor, beni seç beni seç, anneme kavuştur beni diye... Hayal ettim de, küçük bir kapta 14 embriyo "BEN; BEN; BEN" diye bağırıyor:)))))
Ben de geldim kontrolden, iyi herşey sanırım doktorcum öyle dedi. Bir ilaç daha verdi, p.tesi tekrar görüşelim dedi. Ben de eşime diyorum ki bu doktor beni çok sevdi 2 gün görmeden yapamıyor:)))))))))))
canım merek etmezmiyiz hiç. kendine dikkat et ağrıların çok çok olursa lütfen doktora git gerçekten çok önemli canım kendine dikkat et....iyiyim tatlım dün kadar olmasada genede belim ve karsıklarım ağrıyo yatıyorum busefer kıremi sıkınca kavengi parcalar vardı ama düneden daha iyi çok saol çok mutlu oldum benikimse merak etmiyo biye düşünüyodum ayyy canım yaa
inan çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun kuzun tedavisiz kalsızinşallah...arkadaşlar benim regli oldum 9 kasımda yani tahlilimi bile yapmadan yinede doktorum tahlil yaptırdım negatif çıktı moralim çok bozuk ilk denemem ama hayal kırıklığına uğradık 2 tane yumurtamı dondurduk onlardan umutluyum dua edin bana kızlar belki bidahaki aya doğal yollarla kalırım .:2:
çok şükür canım ya bugün sabahta 390 çıktı sanırım hiç gitmcek kuzum Rabbimin izni ile:)) canım benim anlayamadım açlığımı önce gece 12 sonra sabah 6 böyle giderse 9 ay sonra yuvarlarsınız ben. aman kuzucuğuma can kan olsun razıyım ben...Aaaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrr........ Rabbim san bağışladı kuzunu, artık rahatla cnm benim, bebeğin sende. O memnun yerinden baksana alıştı anneciğine... Ayyyyy yesinler o kuzuyu, oyyyyy kuzu o kuzu. Baksana 337 olmuş değerin süper, maşallah, tuuuuu tuuuu tuuu...
Ama yeteeeeeeeeeeerrrrr kalmadı kanın, bebiş neyle baslenecek:)))))))))))
Sen değil bebiş acıkmış bol bol beslen sık sık az az. Ne diyoruz "KAN OLSUN; CAN OLSUN BEBEĞİNE"
ALLAH RAZI OLSUN ANNECİK SON Bİ KEZ PZRTS TEST İSTEMİŞTİ DOKTORUM ONUDA YAPTIRACAĞIM SONRASINDADA RABBİMİN İZNİ İLE randevu alırım kalp atımı kese için bugün 16. günüm sen 24. gün görmüştün yani neredeyse sadece 1 hafta çoookkkk heyecanlı:))pınarcım 390a da geldin maşallah canımm açlığı hiç sorma bende öyleyim dünyaları yesem doymucam sanki. sabah gözümü açar açmaz yemek diyorum ama o kadar açlığa kahvaltıyı aşırı da yapamıyorum sonrasındaki saatler hep bişiler yiyim. bazen eşim kızıyor nasıl doyurcaz bilmem diyor. çorba içtim çıktı dışarı hemen arkasından yemek ısıtıyorum çünkü doymadım ona da demedim birşey.. meleklerimize gitsin de yediklerimiz kilolarımız hiç önemli değil..
Cok zor bir bekleyiş seni çok iyi anlıyorum aynı süreçten biz de geçtik. KEndinde belirti arama bazen hiç bir belirti de olmayabilir. Sonu güzel olsun bu süreçte dikkat et kendine,beslenmene..Hayırlı olsun aaa bi de pozitif düşünnn
Çok güzel bir yol şeçmişsin kafayı dağıtmak için, tarihi tekrarlayarak:))))
Kitap okumak istersen harika bir kitap önerebilirim. Sayfanın taaaaa başlarında söylemiştim, inanılmaz bir enerjisi var kitabın, benim hayata bakışımı değiştirdi resmen ve bu dönem için çooook olumlu etkileri olur bence.
Muhammed BOZDAĞ----- İSTEMENİN ESRARI
sağol kuzumm napalım kan verip mutlu oluyoruz Rabbime şükürler olsun. bende sana yazacaktım akşam napıyosun görünmüyosun senin abuşlar seni durmadan uyutuyooooo sanırım diye:)))
canım hiç belirti vermiyomuş zaten.Bn de dün test yaptırdım 1 hafta geçmesine rağmen adet görmedim.bu proginex iğnesi gecikme yaparmı arkadşlar.Bnm sonucum kanda 0,100 çıktı.Bnm durumumda olanlardan cvp bklyom.Rüzga sende takma bn çok üzüldüm sen dua etmeye devam et şekerr
Hamile arkadaşlar çay,kahve,kola durumunuz nedir? İçiyormusunuz yoksa tamamen çıkardınız mı hayatınızdan?
kolayı tamamen braktım hiç içmiyorum çayı azaltmaya çalışıyorum ( çok sevyorum da) içsem de açık içiyorum, nescafeyi de bıraktım, tük kahvesi de transferden sonra hiç içmemiştim, onu da çok severim ama çokk canım çekmediği sürece içmiyorum, haftada iki kez falan içiyorum....
allah allah ilginç olsun bozma kalbini vardır bir bildikleri canım , rahat ol, işallah sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana canım
kızlaarrrr çok güzel bişey oldu
eşime dedimki git laboratuardan tahlilimi al benim içim rahat değil değerim tam kaç çıkmış
merak ediyorum hem belki 2 gün önceki değerimi görmüşlerdir ...gitti aldı geldiii vee değerim 70,19 2gün önce 25 di yani 2 kat artmışsayılır dimi?
allahım sana şükürler olsun
hemen hemşireyi aradım değerimi söyledim çok şaşırdı özür diledi bilgisayarları bozuktu sabah kan için gittiğimde
sekreter gidip laboratuardan sonucu not alıp bana getirdi dedi şimdi dr la konuşup tekrar beni aricak heycanla bekliyorum