canım ben zaten hiç sevmezdim hiç içmiyorum...Hamile arkadaşlar çay,kahve,kola durumunuz nedir? İçiyormusunuz yoksa tamamen çıkardınız mı hayatınızdan?
bendede canım bel ve jasık ağrısı oluyor benimki obur senin ki uykucu olacak belli<.<99canım sağol iyiyim, ara ara kasıklarım ağrıyor , sorma benim abuş uykucu olcak galiba :)))))) kafamı kaldıramıyorum , ben de senin gibi iştah açılması olması yoknormal yani, öyle abartı yemiyorum ama sonrasını bilemiyorum tabi :)))) açılsa da yiyeceğiz artık yapacak bişi yok :))) abuşlar ne isterse o olur :)))
o hemşireyi bir güzel benzetseydin afedersin ne yalnışlığıymış bu hey Yarabbim neyse değerin çok güzel canım he şey yolunda çok şükür.....kızlaarrrr çok güzel bişey oldu
eşime dedimki git laboratuardan tahlilimi al benim içim rahat değil değerim tam kaç çıkmış
merak ediyorum hem belki 2 gün önceki değerimi görmüşlerdir ...gitti aldı geldiii vee değerim 70,19 2gün önce 25 di yani 2 kat artmışsayılır dimi?
allahım sana şükürler olsun
hemen hemşireyi aradım değerimi söyledim çok şaşırdı özür diledi bilgisayarları bozuktu sabah kan için gittiğimde
sekreter gidip laboratuardan sonucu not alıp bana getirdi dedi şimdi dr la konuşup tekrar beni aricak heycanla bekliyorum
normal kuzum normal sen sakin ol.))
Allah razı olsun canım.İnşallah benimledir kuzum :))
Bu arada kızlar manyak gazım ve gaz sancım var, sanki doğuruyorum o kadar bir sancı giriyor.Beni perişan ediyoor resmen, bir misafirim geldi bugün, nasıl utandım sıkıldım ;( normalmiş ama bu kadarı da normal mi bilemedim :)
Ayyyy çok sevindimmmm süperrr hadi hayırlı olsun bak strese sokacaktın kendini boşuboşuna:)
iyiyiz canım napalım işte heyecanla kalp atışlarını keseyi bekliyoruz..doktoruna sorsaydın keşke ağrı kesici almak için...Pınarcım teşekkür ederim, sanırım kabız olduğum için gaz ağrım var ;( geçer inşallah...
Sen neler yapıyorsun bıdığınla :))
o hemşireyi bir güzel benzetseydin afedersin ne yalnışlığıymış bu hey Yarabbim neyse değerin çok güzel canım he şey yolunda çok şükür.....
allahıma şükürler olsun sonuç iyiya o hemşirenin hatası değil sekreterin işgüzarlığı onu benzetecemde bi elime geçse
çok saol canım benim inşallah bundan sonrası sorunsuz devam eder
Hamile arkadaşlar çay,kahve,kola durumunuz nedir? İçiyormusunuz yoksa tamamen çıkardınız mı hayatınızdan?
kızlaarrrr çok güzel bişey oldu
eşime dedimki git laboratuardan tahlilimi al benim içim rahat değil değerim tam kaç çıkmış
merak ediyorum hem belki 2 gün önceki değerimi görmüşlerdir ...gitti aldı geldiii vee değerim 70,19 2gün önce 25 di yani 2 kat artmışsayılır dimi?
allahım sana şükürler olsun
hemen hemşireyi aradım değerimi söyledim çok şaşırdı özür diledi bilgisayarları bozuktu sabah kan için gittiğimde
sekreter gidip laboratuardan sonucu not alıp bana getirdi dedi şimdi dr la konuşup tekrar beni aricak heycanla bekliyorum
canım sağol iyiyim, ara ara kasıklarım ağrıyor , sorma benim abuş uykucu olcak galiba :)))))) kafamı kaldıramıyorum , ben de senin gibi iştah açılması olması yoknormal yani, öyle abartı yemiyorum ama sonrasını bilemiyorum tabi :)))) açılsa da yiyeceğiz artık yapacak bişi yok :))) abuşlar ne isterse o olur :)))
bbeydam çok sevindim,biraz yüreğin hop etmiş ama sonu güzel olmuş. Degerin de çok güzel katlamış, hayirla devam etsin. Annesi senin minik şakaci olacak sanırım.
Pinarcim yine yapmissin testini, şükür sorun yok. Valla alıştım artık sana hergun gozunaydin demeye) sen testi yapmayı bırakında ne yapacagım ben. Aaa ben varım sırada, ben devralırım inşallah senin yerini. 10.gün kesin zaten daha erken baslar miyim bilmem )
Arkadasın ne yaptı cnm, halloldu mü tüm tahlilleri, Rabbim ona güzel yazı yazmış olsun da temiz çıksın inşallah.
yumişler büyüdükçe baskı yapıyor kasıklara normal telaşlanma...Merhaba kızlar ..
Benim kasıklarım ağrımaya başladı, sizde de oldumu ?
Yumoşlar büyüyor ya ondan diye tahmin ediyorum ..
Merhaba kızlar ..
Benim kasıklarım ağrımaya başladı, sizde de oldumu ?
Yumoşlar büyüyor ya ondan diye tahmin ediyorum ..
canım o zamanda kalp atışıydı pıt pıtlardı derken biraz daha gider gözünaydınlar sonra ben başlarım sana göz aydınlarına ne güzel:))
çok şükür bütün hormonlar temiz onlarda başlar artık bu akşam çalışmalara:))
Cnmmm naber, uyumamdan bizleri bile unuttun, günde 1 kere giriyorsun o da yemeğe kalkınca sanırım) iyi cnm uyu saka benimkisi, aman saglikla büyüsün de varsın uyluğu olsun. Kızın da iyi anlaşılan.
Allah razı olsun canım.İnşallah benimledir kuzum :))
Bu arada kızlar manyak gazım ve gaz sancım var, sanki doğuruyorum o kadar bir sancı giriyor.Beni perişan ediyoor resmen, bir misafirim geldi bugün, nasıl utandım sıkıldım ;( normalmiş ama bu kadarı da normal mi bilemedim :)
berencim sordum yapılıyormuş kan orda veriyorsun ama istanbula başka bir merkeze gönderiliyormuş sonuçlar ordan gelicekmiş biz araştırıyoruz cnm bi de devlet hastanesinden sorcaz bakalım bu ay içinde bi şekilde yaptırcaz artık
yumişler büyüdükçe baskı yapıyor kasıklara normal telaşlanma...
Bende hala var o kasık ağrıları:) Yumoşlar kocaman oluyo galiba hadi ssağlıkla inşallah:)
ben de sordum canım harran unv araştırmada yaptırcaz osm ücretli sanırım pazartesi yaptırmayı düşünüyoruz sanırım devlet ödüyo
canım ben kola ve türk kahvesi hiç içmiyorum çay ise önceden çok severdim şimdi zaten canım istemiyor günde 1-2 tane açık içiyorum..ilk başlarda bir bardağı bitiremiyordum bile şimdi 2ye kadar çıkıtı. ama daha fazla arttırmam..
fiilmlerdeki gibi ya tahlil sonuçları karışıyor trajikomik.. neyse ki sen görmek istemişin ve kağıdı almışınız canım yoksa boşuna 2 gün bebişini de kendini de eşini de üzcektin.. hadi hayırlı olsun cnm ama ben olsam sekretere senin kadar sakin davranamazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?