2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hamile arkadaşlar çay,kahve,kola durumunuz nedir? İçiyormusunuz yoksa tamamen çıkardınız mı hayatınızdan?
canım ben zaten hiç sevmezdim hiç içmiyorum...

bendede canım bel ve jasık ağrısı oluyor benimki obur senin ki uykucu olacak belli<.<99

o hemşireyi bir güzel benzetseydin afedersin ne yalnışlığıymış bu hey Yarabbim neyse değerin çok güzel canım he şey yolunda çok şükür.....

normal kuzum normal sen sakin ol.))

Pınarcım teşekkür ederim, sanırım kabız olduğum için gaz ağrım var ;( geçer inşallah...

Sen neler yapıyorsun bıdığınla :))

Ayyyy çok sevindimmmm süperrr hadi hayırlı olsun bak strese sokacaktın kendini boşuboşuna:)

çok saol canım benim inana çok üzülmüştüm elimde olmadan
az önce hemşireyle konuştum tekrar dr.sabah bilisayardan sonuca bakıp beni aricakmiş
gebelik var artmada iyi demiş.10 gün sonraya kontrol vercekmiş bana
allahım bütün isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı sihhatlı yavrular nasip etsin

o hemşireyi bir güzel benzetseydin afedersin ne yalnışlığıymış bu hey Yarabbim neyse değerin çok güzel canım he şey yolunda çok şükür.....

allahıma şükürler olsun sonuç iyiya o hemşirenin hatası değil sekreterin işgüzarlığı onu benzetecemde bi elime geçse
çok saol canım benim inşallah bundan sonrası sorunsuz devam eder

Pınarcım teşekkür ederim, sanırım kabız olduğum için gaz ağrım var ;( geçer inşallah...

Sen neler yapıyorsun bıdığınla :))
iyiyiz canım napalım işte heyecanla kalp atışlarını keseyi bekliyoruz..doktoruna sorsaydın keşke ağrı kesici almak için...

neyse artık kuzun seninle ya çok şükür canım gerisi gelir artık Rabbimn izni ile...

Son düzenleme:
Hamile arkadaşlar çay,kahve,kola durumunuz nedir? İçiyormusunuz yoksa tamamen çıkardınız mı hayatınızdan?

canım ben kola ve türk kahvesi hiç içmiyorum çay ise önceden çok severdim şimdi zaten canım istemiyor günde 1-2 tane açık içiyorum..ilk başlarda bir bardağı bitiremiyordum bile şimdi 2ye kadar çıkıtı. ama daha fazla arttırmam..

fiilmlerdeki gibi ya tahlil sonuçları karışıyor trajikomik.. neyse ki sen görmek istemişin ve kağıdı almışınız canım yoksa boşuna 2 gün bebişini de kendini de eşini de üzcektin.. hadi hayırlı olsun cnm ama ben olsam sekretere senin kadar sakin davranamazdım..

Son düzenleme:
bbeydam çok sevindim,biraz yüreğin hop etmiş ama sonu güzel olmuş. Degerin de çok güzel katlamış, hayirla devam etsin. Annesi senin minik şakaci olacak sanırım.

Pinarcim yine yapmissin testini, şükür sorun yok. Valla alıştım artık sana hergun gozunaydin demeye) sen testi yapmayı bırakında ne yapacagım ben. Aaa ben varım sırada, ben devralırım inşallah senin yerini. 10.gün kesin zaten daha erken baslar miyim bilmem)
Arkadasın ne yaptı cnm, halloldu mü tüm tahlilleri, Rabbim ona güzel yazı yazmış olsun da temiz çıksın inşallah.

Cnmmm naber, uyumamdan bizleri bile unuttun, günde 1 kere giriyorsun o da yemeğe kalkınca sanırım) iyi cnm uyu saka benimkisi, aman saglikla büyüsün de varsın uyluğu olsun. Kızın da iyi anlaşılan.

canım o zamanda kalp atışıydı pıt pıtlardı derken biraz daha gider gözünaydınlar sonra ben başlarım sana göz aydınlarına ne güzel:))
çok şükür bütün hormonlar temiz onlarda başlar artık bu akşam çalışmalara:))

Merhaba kızlar ..
Benim kasıklarım ağrımaya başladı, sizde de oldumu ?
Yumoşlar büyüyor ya ondan diye tahmin ediyorum ..

slm kızlar nasılsınız
adet oldum hastaneyi aradım pazartesi ilk iğnemi vurunucam
rabbim yar veyardımcımız olsun inşallah 1 ay sonra bebeyimle eve dönerim

Aman kuzun yanında olsun da bu heyecanlar hep sursun, ben sana hergun sabah aksam gozunaydin derim arkadasım. İnşallah allahım sana da nasip etsin bana gözünaydin demeyi:)))
Bak görüyorsun ne kadar dusunceliyim, kendim için birsey istiyorsam)))))
Ayyy arkadaşına da çok sevindim, onun da gozuaydinnn. Başlasınlar valla.... Ne güzel sıcak sıcak))
Ben bu denemelerden kafamı kaldiramadigim için kocacigimi unuttum valla, arkadas arkadas yaşayıp gidiyoruz. Bazen diyorum ki beni fena kandırmışlar... Cocuk nasıl olur konusunda:)))

Cnmmm naber, uyumamdan bizleri bile unuttun, günde 1 kere giriyorsun o da yemeğe kalkınca sanırım) iyi cnm uyu saka benimkisi, aman saglikla büyüsün de varsın uyluğu olsun. Kızın da iyi anlaşılan.

yok canım benim unuturmuyum hiç sizi , takip ediyorum okuyorum sadece, çok yorum yazamıyorum canım ya pc başında çok durunca söyleniyorlar, zararlı diye, bende jandarma çok :)))))valaha uykucu oldum çıktım canım kızın da iyi ?

canım benim de çok gazım olmuştu , ben de şaşırmıştım kendşme, işallah bebeğin yapıyordur gazı :)))))

ben de sordum canım harran unv araştırmada yaptırcaz osm ücretli sanırım pazartesi yaptırmayı düşünüyoruz sanırım devlet ödüyo

ben de sordum canım harran unv araştırmada yaptırcaz osm ücretli sanırım pazartesi yaptırmayı düşünüyoruz sanırım devlet ödüyo

walla öyle bişey varsa bizde orda yaptırırz cnm osm 800 tl ye yapıyor eşimde pzrtesi araştırırm diyordu hafta içi bizde yaptırırz fark falan ödeniyormu cnm sıra falan alıncakmı sordunuzmu araşatrmadan

evet canım ya valla bende şok oldum eşim sonucu söyleyince alır almaz beni aradı sonuç 70.19 dedi
sekreter yerinde değildi pazartesi halledecem o işi bakalım kime atacak suçu o da derki hemşirenin hatası kimse hatasını kabul etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…