2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

inşallah canım 10.gün 25 di

canım iki kat artmamış diye bakma henüz.. sadece şunu düşün 12. gün değerin 30larda. bundan sonra artacak mı onu takip et.. zaten 10. günden sonra kana karışıyor belki geç döllenmedir kim bilir.. salıyı bekleyelim dualarla inşallah..

pamoly bugün doktoa gidecektin sordunmu bizim genetik testleri orada yapılabiliyomuymuş

berencim sordum yapılıyormuş kan orda veriyorsun ama istanbula başka bir merkeze gönderiliyormuş sonuçlar ordan gelicekmiş biz araştırıyoruz cnm bi de devlet hastanesinden sorcaz bakalım bu ay içinde bi şekilde yaptırcaz artık

inşallah katlanır canım
ya neden böle oldu anlamadım ki 12.gün için 30 çok az değilmi?

cnm bence degere takılma

bu sekılde cok ornek var forumlarda.
senın degerınde 2 gunde cok sukur yukselmıs.

bebısın bıraz savas verıyor ıcerıde
yardımcı ol annesı. bol bol dınlen pozıtıf ol

Allah yardımcın olsun ınsallah bebişin de sımsıkı tutunsun sana

kızlar çok üzgünüm değerim 30 lardaymış salı günü tekrar bakılacakmış
allahım hayırlısını ver ra rabbim

Stres sıkıntı yok Salı gününü bekle bu arada da dinlen beslenmene dikkat et
Sen stres oldukça bebişin çok rahatsız oluyor onu da sıkıntıya sokma

kızlar midem çok fena yanıyo resmen bi de bulanıyo gibi hiç bişey yiyemedim halsizim de bide ara ara adet ağrısı oluyo ne dersiniz bebişim benimle mi ?
canım benim inşallah tutunmanın belirtileridir bunlar pozitif düşün pozitif olsun)

kızlar çok üzgünüm değerim 30 lardaymış salı günü tekrar bakılacakmış
allahım hayırlısını ver ra rabbim
canım bak nisan topiğinde ankaaralı diye bi arkadaş vardı onunda değerleri çok düşük başlamıştı şimdi 2-3 haftaya alacak kızını kucağına.. lütfen kendini üzme umarım herşey çok güzel olur...

inşallah allah bir an önce eşlerimize ve bizim kucaklarımıza evlatlarımızı almayı nasip etisin.moralimizi yüksek tutalım
aminn

kızlar bugün 9.günüm ve benim sanki hiç umudum yok ya içimde bi sıkıntı
canım benim moral senin içinde lütfen iyi düşünmeye çalış komedi filmleri izle kendi kendini şımart biraz:))

çok beğendimmmm:))

Kizlar transferrin 4. Gunu cok heyecanliyim hic bir belirti yok

Kafami dagitmaya calisiyorum 21 kasim :18: :18: ......
ohh 4 günü geçmiş gitmiş bile inşallah su gibi akıp gitsin zaman:))

bayıldımmm yorumuna ne kadar doğru hiç bakmamıştım bu yönünden:))
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim kuzum büyük buluşmaya az kaldı ne güzel:))

canım merek etmezmiyiz hiç. kendine dikkat et ağrıların çok çok olursa lütfen doktora git gerçekten çok önemli canım kendine dikkat et....

inan çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun kuzun tedavisiz kalsızinşallah...

çok şükür canım ya bugün sabahta 390 çıktı sanırım hiç gitmcek kuzum Rabbimin izni ile:)) canım benim anlayamadım açlığımı önce gece 12 sonra sabah 6 böyle giderse 9 ay sonra yuvarlarsınız ben. aman kuzucuğuma can kan olsun razıyım ben...

pınarcım 390a da geldin maşallah canımm açlığı hiç sorma bende öyleyim dünyaları yesem doymucam sanki. sabah gözümü açar açmaz yemek diyorum ama o kadar açlığa kahvaltıyı aşırı da yapamıyorum sonrasındaki saatler hep bişiler yiyim. bazen eşim kızıyor nasıl doyurcaz bilmem diyor. çorba içtim çıktı dışarı hemen arkasından yemek ısıtıyorum çünkü doymadım ona da demedim birşey.. meleklerimize gitsin de yediklerimiz kilolarımız hiç önemli değil..

ALLAH RAZI OLSUN ANNECİK SON Bİ KEZ PZRTS TEST İSTEMİŞTİ DOKTORUM ONUDA YAPTIRACAĞIM SONRASINDADA RABBİMİN İZNİ İLE randevu alırım kalp atımı kese için bugün 16. günüm sen 24. gün görmüştün yani neredeyse sadece 1 hafta çoookkkk heyecanlı:))
yediklerimiz bebeğimize kan olsun gerisi önemli değil inan karnımın açlığından önce 12 de yedim yattım sabah 6 tekrar yedim ....
bende zaten bunun dışında hiç uyku mide bulantısı falan yok zaten çok erken sanırım...

Son düzenleme:

Canim sagol hep positif dusuncem ve tahlil gununu beklicem

Ic sesimi dinlemicem

Canimsin

sağol kuzumm napalım kan verip mutlu oluyoruz Rabbime şükürler olsun. bende sana yazacaktım akşam napıyosun görünmüyosun senin abuşlar seni durmadan uyutuyooooo sanırım diye:)))

canım sağol iyiyim, ara ara kasıklarım ağrıyor , sorma benim abuş uykucu olcak galiba :)))))) kafamı kaldıramıyorum , ben de senin gibi iştah açılması olması yoknormal yani, öyle abartı yemiyorum ama sonrasını bilemiyorum tabi :)))) açılsa da yiyeceğiz artık yapacak bişi yok :))) abuşlar ne isterse o olur :)))

Canimsin uzulme Allah buyuk emeklerimizi bosa cikarmaz

Insaallah Benim ilk denemem cevap vermicem :26:

Hamile arkadaşlar çay,kahve,kola durumunuz nedir? İçiyormusunuz yoksa tamamen çıkardınız mı hayatınızdan?

kolayı tamamen braktım hiç içmiyorum çayı azaltmaya çalışıyorum ( çok sevyorum da) içsem de açık içiyorum, nescafeyi de bıraktım, tük kahvesi de transferden sonra hiç içmemiştim, onu da çok severim ama çokk canım çekmediği sürece içmiyorum, haftada iki kez falan içiyorum....

Ya ben çay falan çok aramıyorum da türk kahvesi günde 1 tane içiyorum 2 ay önce zaten sigarayı da bırakmıştım bi de gerçekten diet kola bağımlısıyım:) bazen 1 bardak da cola içiyorum.Çünkü sigaradan sonra onları da bırakırsam kendimi valla ot gibi hissedicem:))) bu kadarcıktan bişey olur mu ki gerçi hemşire abartmadığınız sürece bişey olmaz dedi ama??

kızlaarrrr çok güzel bişey oldu
eşime dedimki git laboratuardan tahlilimi al benim içim rahat değil değerim tam kaç çıkmış
merak ediyorum hem belki 2 gün önceki değerimi görmüşlerdir ...gitti aldı geldiii vee değerim 70,19 2gün önce 25 di yani 2 kat artmışsayılır dimi?
allahım sana şükürler olsun
hemen hemşireyi aradım değerimi söyledim çok şaşırdı özür diledi bilgisayarları bozuktu sabah kan için gittiğimde
sekreter gidip laboratuardan sonucu not alıp bana getirdi dedi şimdi dr la konuşup tekrar beni aricak heycanla bekliyorum

allah allah ilginç olsun bozma kalbini vardır bir bildikleri canım , rahat ol, işallah sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana canım

Allah razı olsun canım.İnşallah benimledir kuzum :))

Bu arada kızlar manyak gazım ve gaz sancım var, sanki doğuruyorum o kadar bir sancı giriyor.Beni perişan ediyoor resmen, bir misafirim geldi bugün, nasıl utandım sıkıldım ;( normalmiş ama bu kadarı da normal mi bilemedim :)

Ayyyy çok sevindimmmm süperrr hadi hayırlı olsun bak strese sokacaktın kendini boşuboşuna:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…