kızlar bugün 9.günüm ve benim sanki hiç umudum yok ya içimde bi sıkıntı
Kizlar transferrin 4. Gunu cok heyecanliyim hic bir belirti yok
Kafami dagitmaya calisiyorum 21 kasim :18: :18: ......
Ahh cnm ben hiç gelemedim oralara, o yüzden hiç bilgim yok inan. Ama hamile kızlar sana yardım eder eminim bu konuda.
canım aslında hepimiz aynıyız ben de çok defa eşime söyledim çocuğumuz olmazsa ne olur, ayrılırız çocuğu olabilen biriyle evlenirsin bile dedim.tabi çok kızdı.hep moral verdi,çok güzel şeyler söyledi.allah razı olsun eşlermiz çok destek oluyorlar yoksa çok çok zor olurdu.tedaviye başlarkende doktorlarım hep birbirize destek olmamızı söylediler,kadın tek başına kaldıramaz dediler.bizim elimizde değil ki biz de en az onlar kadar istiyooruz.bi de dua ederken allahım eşimi baba olmayı nasip et diye yalvardım.artık kndimizden geçip eşlerimizi düşünüyoruz rabbim hepimize nasip etsin inşallah anne baba olabilmeyi
ayyyyyyıııııı canım seni kırmadım dimi hani burdan okuyoz yaa belki görmüşündür duymuşundur özürdilerim kırdıysa rabim sanada vericek hayırlısıyla ben buna eminim içini ferah tut olurmu
sabah gidip kan verdim bide doktordan fırça yedim:)10.gün test yaptım dedim kızdı sinir oldum eşimde sinirlendi ben senin yerinde olsam sizene parada benim kanda benim derdim diyo:))aricaz biz dediler daha aramadılar offff
KAçta verdin kan? geneide 1.5-2 saatte çıkıyor sonuç
Askolsun neden kırılayım, gayet normal sorman ben sitemle yazmadım cvbi. Kırılacak birsey yok rahat ol sen cnm. Oralara gelirsem ben de sana sorarım))
inşallah allah bir an önce eşlerimize ve bizim kucaklarımıza evlatlarımızı almayı nasip etisin.moralimizi yüksek tutalım
saat 10 da verdim canım ama hala aramadılar
ben aricam ama yine ne acelen var derler diye bekliyorum:)))
Ara bence yaa Allah Allah onlara neymiş canım. Onlar geçmişler mi bu süreçten beklemşiz 12 gün insana 5 dk bile fazla geliyo valla son anlarda :)açrsın ağzını yumarsın gözünü:)
sabah gidip kan verdim bide doktordan fırça yedim:)10.gün test yaptım dedim kızdı sinir oldum eşimde sinirlendi ben senin yerinde olsam sizene parada benim kanda benim derdim diyo:))aricaz biz dediler daha aramadılar offff
:))))))aradım valla :))))))
ama malesef sekreter çıktı hemşire hanım sizi birazdan aricak dedi((
İyi ki cvp vermemissin büyüklük sen de kalmış) hiç takılma bosver, bazen doktor olmanın rehaveti çöküyor onlara, karsilarindakini unutuyorlar. Sen yoluna bak, o kim oluyor da kızıyor, ayrıca ona ne. Bosverrrr. Ara sor bence, birsey derlerse de duymamazliktan gel. Onlar bizim yaşadıklarımızı, bizim gözümüzden göremiyorlar. Bize de haber ver sevileninin beraber )
psikopata bağlayıp dakka başı ararmışsın:) :) :) ahahahahaha
kızlar çok üzgünüm değerim 30 lardaymış salı günü tekrar bakılacakmış
allahım hayırlısını ver ra rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?