2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kizlar transferrin 4. Gunu cok heyecanliyim hic bir belirti yok

Kafami dagitmaya calisiyorum 21 kasim :18: :18: ......

canım hiç belirti vermiyomuş zaten.Bn de dün test yaptırdım 1 hafta geçmesine rağmen adet görmedim.bu proginex iğnesi gecikme yaparmı arkadşlar.Bnm sonucum kanda 0,100 çıktı.Bnm durumumda olanlardan cvp bklyom.Rüzga sende takma bn çok üzüldüm sen dua etmeye devam et şekerr

Ahh cnm ben hiç gelemedim oralara, o yüzden hiç bilgim yok inan. Ama hamile kızlar sana yardım eder eminim bu konuda.

ayyyyyyıııııı canım seni kırmadım dimi hani burdan okuyoz yaa belki görmüşündür duymuşundur özürdilerim kırdıysa rabim sanada vericek hayırlısıyla ben buna eminim içini ferah tut olurmu

amin inşallah.o benden çok istiyor ama ben üzülmeyeyim diye belli etmiyor.çocuk olmazsa yaşamayacakmıyız sanki dünyanın sonu mu diyor hep.gerçekten destek oluyorlar sağolsunlar.rabbim yardımcımız olsun.sağolun çok teşekkür ederim eşim bir yana sizin desteğiniz de benim için çok önemli.sanki ablalarımla konuşmuş gibi rahatlıyorum sizlerle konuşunca.hepinizi çok seviyorumm....

Askolsun neden kırılayım, gayet normal sorman ben sitemle yazmadım cvbi. Kırılacak birsey yok rahat ol sen cnm. Oralara gelirsem ben de sana sorarım))

sabah gidip kan verdim bide doktordan fırça yedim:)10.gün test yaptım dedim kızdı sinir oldum eşimde sinirlendi ben senin yerinde olsam sizene parada benim kanda benim derdim diyo:))aricaz biz dediler daha aramadılar offff

sabah gidip kan verdim bide doktordan fırça yedim:)10.gün test yaptım dedim kızdı sinir oldum eşimde sinirlendi ben senin yerinde olsam sizene parada benim kanda benim derdim diyo:))aricaz biz dediler daha aramadılar offff

KAçta verdin kan? geneide 1.5-2 saatte çıkıyor sonuç

inşallah allah bir an önce eşlerimize ve bizim kucaklarımıza evlatlarımızı almayı nasip etisin.moralimizi yüksek tutalım

İnşallah cnm, yatıyor kalkıyor bunun için dua ediyoruz. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin. Sana da donurulmuslarinla evladını nasip etsin. Burada olmamızın amacı tam olarak bu bence, paylaşmak, rahatlamak, destek olmak, moral bulmak. Hepimizin kötü anları, umutsuz anları oluyor. Çok zorlu bir yol bu yürüdüğümüz. Ayağımız takilip sendeledigimizde birkaçımızın kolumuza girip bize destek olması yürümemizi kolaylaştırıyor. Kapkaranlik bir ormanda, ne yone gittigini bilmeden yuruyen vahsi kadınlar değiliz. Aydınlık daglarda, kolkola ilerleyen amazon kadinlariyiz biz) güçlü, kararlı...

saat 10 da verdim canım ama hala aramadılar
ben aricam ama yine ne acelen var derler diye bekliyorum:)))

Ara bence yaa Allah Allah onlara neymiş canım. Onlar geçmişler mi bu süreçten beklemşiz 12 gün insana 5 dk bile fazla geliyo valla son anlarda :)açrsın ağzını yumarsın gözünü :)

Ara bence yaa Allah Allah onlara neymiş canım. Onlar geçmişler mi bu süreçten beklemşiz 12 gün insana 5 dk bile fazla geliyo valla son anlarda :)açrsın ağzını yumarsın gözünü :)

:))))))aradım valla :))))))
ama malesef sekreter çıktı hemşire hanım sizi birazdan aricak dedi((

İyi ki cvp vermemissin büyüklük sen de kalmış) hiç takılma bosver, bazen doktor olmanın rehaveti çöküyor onlara, karsilarindakini unutuyorlar. Sen yoluna bak, o kim oluyor da kızıyor, ayrıca ona ne. Bosverrrr. Ara sor bence, birsey derlerse de duymamazliktan gel. Onlar bizim yaşadıklarımızı, bizim gözümüzden göremiyorlar. Bize de haber ver sevileninin beraber)

evet canım aslında onlara hadlerini bildircen ama olmuyo işte:))

kızlar midem çok fena yanıyo resmen bi de bulanıyo gibi hiç bişey yiyemedim halsizim de bide ara ara adet ağrısı oluyo ne dersiniz bebişim benimle mi ?

kızlar çok üzgünüm değerim 30 lardaymış salı günü tekrar bakılacakmış
allahım hayırlısını ver ra rabbim

12. günün mü canım? 10. günde kaçtı? bazı arkadaşlarımızın yavaş yavaş artıp şimdi çook güzel değerleri var seninde öle olur inşallah canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…