PINAR1202,ALİASBLUE,ABADİ,CLOUDLY,BBEYDAM ve adını yazamadığım diğer arkadaslar gözünüz aydın allah tamamına erdirsin rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin sağlıklıca inşallah cok sevindim darısı diğer arkadaslarımıza.
ben epeydir yazamıyorum biraz geç oldu ama kusura bakmayın ama haberlerinizi hep takip ettim bugün anca yazabildim.
ama ben ayva hiççççç sevmemmmmmm...
hımmm senin için ne yapsak ki neyse cnm sen de biraz zorla kendini cnm arkadşım denenmişlikte var ama söyleyen arkadşm ve eşi maşallah pek güzeller ama ben inanıyorum en azından hafta 1 tane yee hem senin için de faydaları var dene dene hadi sen de annecik artık yok onu sevmem bunu sevmem herşey yemek zorundasın bak abuşların için enazında
ayy kıyamam kuzucuğuma demek karnını seviyo canım benim rabbim ikisinede uzun uzun ömürler versin inşallah:))ikiside iyiler cok şükür zehra sürekli karnıma dokunup kardeşinin ne zaman geleceğini soruyor.
Karnımdaki ise şimdilik iyi aylık kontrollerimiz devam edecek inşallah her sey yolunda gider.
ayy kıyamam kuzucuğuma demek karnını seviyo canım benim rabbim ikisinede uzun uzun ömürler versin inşallah:))
:))aminn inşallah:))amin canım sağol rabbim bu günleri sanada göstersin inşallah ama sen ikincisi için hiç uğrasmassın kendiliğinden olur inşallah.rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin.
Cnm ne güzel sağlıkla büyüsünler, bebeğin olma yolunda emin adımlarla ilerlesinler inşallah. Ben bu kadar şey bilmiyorum cnm, dün kontrol vardı gittim, o kadar sorgusuzum ki randevu almayı unutmuşum dün için, doktorun da bütün saatleri doluymuş, saat 15.30a sıkıştırdılar beni. Doktorcum beni görünce güldü, daha erken gelmen lazım kan alacağız dedi. Aaaa doğru ben onu tamamen unuttum dedim,düşün artık sen gerisini:))) Yarın var tekrar, sabah kan alacaklar, yumurta konusuna gelince kaç tane var, kaç milim inan fikrim yok, sormadım, doktorcum saydı yazdı ben de gülümsedim. İstemiyorum sayıları katmak bu denemeye, sağlıklı olsun 2 tane olsun, benim olsun:)))
nasıl gidiyor canım aşk meşk durumları yumişlerin:))
iyiymiş cnm sabahtan beri bağlantı yoktu yazamadım bende.merkezı aradım öğlene doğru 17 yumişin 14 ü döllenmiş haberler güzel yani :)
iyiymiş cnm sabahtan beri bağlantı yoktu yazamadım bende.merkezı aradım öğlene doğru 17 yumişin 14 ü döllenmiş haberler güzel yani :)
Cnmmmmm kusura bakma,küüsmek ne demek, olur mu hiç. Bugün nete hiç giremedim. Şimdi de oturdum başına tek tek sayfaları okuyordum. Ben cvp yazacağım zaman alıntı ile cvpla kısmını yeni sekmede açıyorum tek tek. Bu arada herkesin yazdıklarını okuyup listeyi güncelliyorum. Sayfa sonuna gelince de herkesin cvplarını yazıyorum. Senin cvp sekmen açık duruyordu sağda. Ben diğer işleri yaparken ancak yazabildim. Okudum yazdıklarını bebeğin şu saatlerde varlığının ilk saatlerini yaşıyor sanırım. Yarın inşallah güzel haberler alacaksın. Dualarım seninle, sonra da benim bu deneme sürecinin en sevdiğim günü gelecek transfer, müthiş bir buluşma, eşsiz bir an... Hayırlısıyla, sağlıkla bulusun bebeğinle, o da sana sımsıkı sarılsın inşallah.
14 tane bebişin var yani..
Maşallah onlaraaa
maaşallah sağlıklı olsunlar sımsıkıca tutunsunlar anneciklerine inşallah...
yarın tekrarlayacakmısın testi yarın canım. ben sanırım yarın bidaha test yaptıracağım:))
yok cnm kusur olur mu aşk olsun seni merak etdım de takıldım sana öyle.
ii dileklerin için teşekkür edrim inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz allahın izni ile
bugun yumişlerden haber aldım 17 taneden 14 ü döllenmiş şükürler olsun duyunca ağladım valla mutluluktan
bende heyecanla transfer gununu bekliyorum. inş hepimiz bebişlerimize kavuşcaz biran önce. senın opu nezaman belli oldumu zamanı ?
Bence de takılma detaylara cnm en iyisini yaparsın. Bebeğin gelsin, seni sımsıkı sarsın da hayırlısı ile bunların hepsi gecmisin tatlı anıları olarak kalacak...Kyr daha erken , bende kendim sormuyorum dr hemşireye söylerken duymuş oluyorum mecburen .. Yoksa bende tedaviye başlarken sormak yok sorgulamak yok , kendini üzmek yok diye şartladım ..
Öğrenirsin yumoşlar iyice büyünce nasılsa , biz daha yolun başındayız , sağlıklı olsunlarda hiç mühim değil..
Ben devlet hastanesinde yaptırdığım için tek embriyo koyuyolar , ilk tedavimde de tek konmuştu , inşallah tek olur benim olur .. Seninde 2 olsun 2 side senin olsun annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?