2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

benim tedavi aralığa kaldı.rahim kalın geldi.5 mm altında olması gerekiomuş.benimki 7mm .olsun be yine aralıkta gellecek herhalde bebişimmm

Hayırlı uğurlu olsun Allah pozitif sonuçlar göstersin kucağına almayı nasip etsin.Ben transferden sonra eve gelince yattım ama arada bir kalkıp gezindim çok uzun süreli olmasa da. Ertesi 2 gün de aynı şekilde geçirdim çünkü sürekli yatmak da iyi değilmiş kan akışını sağlamak lazımmış. Hep yatarsan bunu sağlayamıyormuş rahim.Şu anda da hamileyim çok şükür darısı başına.Pozitif düşün pozitifi gör:)))Yediklerine de dikkat et protein ağırlıklı beslen daha çok badem ceviz fındık falan tüket

Selammmm son_ece :)
Aslında farklı bir belirtim yok daha göğüs acıması kasık sızlaması dışında çok bişey yok. Doktor bi daha test istemedi benden. Zaten çok da korkuyordum yaptırmaya ya artmadıysa falan diye:)
Şimdi de merak ediyorum tek mi ikiz mi falan diye.15 gün sonra öğrenicez bakalım neymiş.Sen ne zaman g,deceksin keseyi görmeye? Tarih verdiler mi 15 gün sonra mı dediler.Ayyy çok heyecanlı yaaa:)
Sen de belirti var mı???

benim tedavi aralığa kaldı.rahim kalın geldi.5 mm altında olması gerekiomuş.benimki 7mm .olsun be yine aralıkta gellecek herhalde bebişimmm

vardır bunda da bir hayır inşallah canım.. bak hly7 gibi başlaacağın ay hamile kalırsın belkide..

canım doktor banada 15 gün sonraya randevu verdi benden 2 ci test istendi 2ye katlama olmuş allaha şükür bendede pek belirti yok bugün biraz midem bulandı bide bel agrısı var onun haricinde kasıklarım felan agrımıyor iyi gidiyoruz şimdilik bakalım

Ohh çok şükür ikiye katlanmış sevindim. Bende daha mide bulantısı falan yok inşallah da olmaz diye dua ediyorum:) bel ağrısı yok bende.Sen iğne oluyormusun devam mı iğneler?

Ohh çok şükür ikiye katlanmış sevindim. Bende daha mide bulantısı falan yok inşallah da olmaz diye dua ediyorum:) bel ağrısı yok bende.Sen iğne oluyormusun devam mı iğneler?

igne olarak sadece kan sulandırıcı kullanıyorum canım vitamine devam bşde jel var 2 ilaç daha vardı ama unuttum ismi ilaçlarda taaa odada

Ben de proges.. kullanıyorum her akşam iğne olarak opudan beri ama sıkılmaya başladım çünkü popom çok acıyo artık valla. Daha 15 gün olucam bu iğneleri.
Benim jelim değil de fitilim var

yok canım yokta biz eşimle sanırım otamatiğe bağladık ben biraz önce kan verdim 5 dk sonra öğreneceğim sonucu dayanamadık kocacımla hatta şimdi arıyooooooo hastaneyi

Son düzenleme:
herkeze iyi akşamlar kızlar ben çok kötüyümmmmmm dün karsık agrım vardı ama çokdeyil gece şiddetli sancıla uya ndım sonra gecti bugün sabahtan fazla yoktu bende komşumun mevlütüne gitim ama saat 4dogru çok sancılandım vajinel kıremi koymamıştım eve gelir gelmezsıktım ama tüpün ucunda kan vardı şimdi çok sancım var karsıklarım belim kopuyo büyle bişeyle karşılaşan varmı daha 18.günüm konturole salı günü gidicem yaaaaaa çok korkuyorum bebişlerime bişey olcak diyee:18::18:

kızlar konu dışı ama sizler bilirsiniz diye sormak istedim,kardeşimin hormon şonuçları sizce nasıl
FSH-6.91
LH -6,06
POLAKTİN-4,8
ESTRADİOL-52.6

kızlar evet kocacımla biz biraz abarttık sanırım biraz önce tekrar test yaptırdık dün sabah 204 olan değerim bu akşam 337 olmuş Rabbime şükürler olsun inanın dayanamadık elimizde olmadan:)) darısı inşallah isteyen bütün arkadaşlarıma olsun.....

canım benim maşalahhh artık baktırmazsınız heralde :) bende öe 3 defa baktırdım sağık ocağındaki doktor kızdı artık gerek yok dedi.. o günden sonra bıraktım yoksa her gün baktırırdım bende.. bi de kan verince bayılan biriydim tansiyonum düşüyor ama bebeğim söz konusu olunca her gün seve seve gidiyordum..

pınarcım test yapa yapa kanın kalmıycak canıminiçi :) benim minnağıma kan bırak accık annesi

Gecmis olsun arkdsm hemen yat dinlen guzelce korkma telasta yapma hemen dr unu arasaydin be cnm umarimki yerlesme kanamasidir gordugun tupn ucundaki kan dr la kons ve bizi hbersiz birakma rabbim yar ve yardimcimz olsun hepimizin istiraht et guzelce lutfen

bana kinse yazmıycakmı???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…