• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Cnm gece bir göründün kayboldun, cvp yazdım onu da görmedin:))) Nasılsın cnm? Teyzoşum nasıl?

Sağol cnm sıra sana gelecek benden sonra:))
Bence iyi yapmışsın, İrenbe ile ilgili çok rahat olmadığının en başından beri farkındayım. Rahat olman çok önemli bence de görüşmen iyi olur senin için. Çok fazla yorum yapıp kendimi strese sokmak istemiyorum İrenbeyle ilgili. Çünkü sen ne yazarsan ben tam tersini yaşadım Ahmet Beyle. Bazı şeyleri erteliyorlar gibi demişsin ya, ben daha ilk görüşmeye gittiğim gün Ahmet Bey dosyan süper hiç eksiğin yok, bir tek genetikler kalmış, gel onları da yapalım gönlümüz tamamen rahat olsun dedi. Ben mırın kırın ettim rakamdan dolayı, bana git devlette yaptır orada daha uygun, hem paran gitmez, hem de yaptırmış oluruz dedi.
Süleyman Tosun'a gelince, dedim ya ben de ola ki bu denemede de kavuşamazsam bebeğime, ona gitmeyi düşünüyorum. Neden dersen bizim bir tanıdığımız çok geç yaşta evlendi, 2 senedir çocuk diyor başka birşey demiyor. Ama doktorlar sen menepoza girmişsin mümkün değil diyor. Ona bir hemşire tanıdığı tavsiye etmiş, aynı senin durumunda birini gönderdim Süleyman Beye o bile hamile demiş, bebek isteği içinde kimi, görsem Süleyman Beye yollarım demiş.. Bunu duyduğumdan beri aklımın bir yerinde Süleyman Tosun hep duruyor. Bu deneme için eşim çok ısrar etti İstanbula gitmek için, bana çok saçma geldi, olacaksa burda da olur dedim istemedim. Benim ailem Umut Kliniğine 5 dakika mesafede oturuyor. Bakalım bu olmazsa düşünüyorum ben de. Senin için de hayırlısını diliyorum arkadaşım, inşallah gönlüne en çok yatan yerde bebeğine kavuşacaksın.

cnm ben de süleyman beye sadece kontrol için gidiyrm tedaviyi o irenbede dondurulmşlarla denememi istiyor ve irenbe nin de izmirin en iyi kliniği oldugunu söyledi.dedim yaa ben biraz taktım dr um ma değil de irenbeye:1: inşallah sen dn gusel hbr alıcaz ve ben rahtlıcam buarada ah benm ailem orda olsaydı hiç durmazdım direk süleymn beye giderdim neyse hakkımz da hayrlısı cnm buarada genetk test ücreti nedir irenbe de bir de kyr cm sen hiç histrskopi yaptırdın mı

cnm ben de süleyman beye sadece kontrol için gidiyrm tedaviyi o irenbede dondurulmşlarla denememi istiyor ve irenbe nin de izmirin en iyi kliniği oldugunu söyledi.dedim yaa ben biraz taktım dr um ma değil de irenbeye:1: inşallah sen dn gusel hbr alıcaz ve ben rahtlıcam buarada ah benm ailem orda olsaydı hiç durmazdım direk süleymn beye giderdim neyse hakkımz da hayrlısı cnm buarada genetk test ücreti nedir irenbe de bir de kyr cm sen hiç histrskopi yaptırdın mı

Dondurulmuş konusunda haklı, benim şifada 5 tane embriyom var, Ahmet Beye onları kullanalım önce dedim, o da aynı şeyi söyledi. Git orada kullan taşıma, ziyan olurlar dedi. Ben de yeniden başlamaya karar verdim. İnşallah onlar kardeş için kullanılır:))
Geçen sene aralık da yaptırdım hsg, çınarlıda 400tl verdim. Hsg sonucunda çıktı tüplerimle ilgili sorunlar. Genetik için devleti denedim ama çok uzun süre beklemek beni yoracak diye döndüm irenbede yaptırdım. 1.000tl gibi tuttu.

Dondurulmuş konusunda haklı, benim şifada 5 tane embriyom var, Ahmet Beye onları kullanalım önce dedim, o da aynı şeyi söyledi. Git orada kullan taşıma, ziyan olurlar dedi. Ben de yeniden başlamaya karar verdim. İnşallah onlar kardeş için kullanılır:))
Geçen sene aralık da yaptırdım hsg, çınarlıda 400tl verdim. Hsg sonucunda çıktı tüplerimle ilgili sorunlar. Genetik için devleti denedim ama çok uzun süre beklemek beni yoracak diye döndüm irenbede yaptırdım. 1.000tl gibi tuttu.

inşallah kyr cm inşallah umarım hiç gerek kalmaz kardş için kullanmana 2 tane tutar inşallah ikiz olursa kapatırsn bebek defterini ..anladım cnm ben de hsg çektirdim sorun çıkmadı fakat genetk için gerek görmüyr dr neyse çok kurcalamıcam artık bıraktım rabbim neylerse güzel eyler vardır vakti mutlaka belki ileri dumarım gerek kalmaz ama histroskopi denilen olaydn yaptırırız hadi merakla seni bekliyorum walla sen dn daha fazla merak ediyorum sonuıcunu diyebilirimm inanıyrm ki sen 2 de 2 yakalıcaksın ve karnın kocaman olucak:49::49:

gercekten kötüymüş espri;))) cnm neden adet olunca erteleniyor ki denemen adetle başlamıyor mü?

e benim yumoşlar donmuş vaziyette genetik testi geçmeyi bekliyorlar.transferden önce ilaç kullanıp rahmi hazırlıyorlarmış.o ilaçlara da adette başlıyorlarmış:43::43::43::43:o yüzden işteee:43::43::43::43::43:

NOT:TESTLERİN SONUÇLARI GELMEDİ DAHA OFFFFFFF

Son düzenleme:
Cnm gece bir göründün kayboldun, cvp yazdım onu da görmedin:))) Nasılsın cnm? Teyzoşum nasıl?
canım bu aralar geceleri uyanıp düşünmekten uyuyamıyorum:)) evdeyim bu hafta hiç çalışmadım yatıyorum çk şükür kanamam kesildi... kuzumm iyidir inşallah sana bahsettiğim arkadaşım yarın kahvaltıya gelyor onun tahlillerini yaptırırken sanırım bi tahlilde kendime yaptırırım sanırımmmmm:))

pınar 1202. Allah razı olsun canım inşlallah dediğin gibi son olur arkadaşım. ilk denememizde 1 yıl ara vermiştik bu sefer dondurulmuşlar ile nedense ara vermek istemiyorum artık nasipse olur zaten. kafam karışık olsada, biz elimizden geleni yapalım gerisi mevlam nasıl isterse. Rabbimin mucizeleri çok.... Hepimiz için dua edicem bu akşam
canım o kadar çok olmasa bile kyr dediği gibi stres inan çok etkiliyo çok inşallah hayırlıssı ile son olsun canım buuu....

inşallah kyr cm inşallah umarım hiç gerek kalmaz kardş için kullanmana 2 tane tutar inşallah ikiz olursa kapatırsn bebek defterini ..anladım cnm ben de hsg çektirdim sorun çıkmadı fakat genetk için gerek görmüyr dr neyse çok kurcalamıcam artık bıraktım rabbim neylerse güzel eyler vardır vakti mutlaka belki ileri dumarım gerek kalmaz ama histroskopi denilen olaydn yaptırırız hadi merakla seni bekliyorum walla sen dn daha fazla merak ediyorum sonuıcunu diyebilirimm inanıyrm ki sen 2 de 2 yakalıcaksın ve karnın kocaman olucak:49::49:

Belli mi olur 3. için kullanırım belki:))) Şaka şaka Allahım hayırlısıyla biri versin gerisi zaman, imkan işi. Çok güzel bir laf etmişsin, bayıldım. "Rabbim neylerse güzel eyler". Gerçekten de öyle, birşeyler yaşanıyor çok üzülüyoruz, sonra zaman geçiyor bir bakıyoruz hayırlısı oymuş, olmaması gerekiyormuş ya da zamanı değilmiş. O yüzden de on kere, yüz kere, bin kere söylüyorum "Rabbim hayırlısını nasip eyle hepimiz için" Benden çok meraklandığına hak veririm, bu denemede bana birşey oldu, çok sakinim. Sonucu düşünmüyorum hiç, çünkü bu beni çok strese sokuyor, bu sefer tamamen teslim oldum rabbime, neylerse eylesin güzel eyleisn diye dua ediyorum:))))

canım bu aralar geceleri uyanıp düşünmekten uyuyamıyorum:)) evdeyim bu hafta hiç çalışmadım yatıyorum çk şükür kanamam kesildi... kuzumm iyidir inşallah sana bahsettiğim arkadaşım yarın kahvaltıya gelyor onun tahlillerini yaptırırken sanırım bi tahlilde kendime yaptırırım sanırımmmmm:))

Yaptır cnm yaptır, madem öyle rahat edeceksin, madem öyle huzurlu olacaksın, şükürler olsun imkanımız var yaptırabiliyoruz. Kuzun iyi annesi, o sana sımsıkı tutunmuş, beklediği, özlediği sıcaklığının tadını çıkarıyor. Besleniyor, büyüyor, her geçen an yeni bir oluşum içinde. Sen de rahat ol, moralini yüksek tut, ona kan ol, can ol. İnşallah arkadaşının da herşeyi temiz çıkar. Allahım bizim sınavlarımızdan yazmış olmasın ona, bir solukta alsın bebeğinin haberini.

Son düzenleme:
e benim yumoşlar donmuş vaziyette genetik testi geçmeyi bekliyorlar.transferden önce ilaç kullanıp rahmi hazırlıyorlarmış.o ilaçlara da adette başlıyorlarmış:43::43::43::43:o yüzden işteee:43::43::43::43::43:

NOT:TESTLERİN SONUÇLARI GELMEDİ DAHA OFFFFFFF

Aaaa ben atlamışım bunu, embriyolarına mı yaptılar genetik test, neden gerek gördüler? Bu konuyu çok merak ediyordum.
Sen de canını sıkma, bak çok güzel birşey için bekliyormuşsun. Düşünsene sen onların sağlıklı olduğuna emin olarak taşıyacaksın. Önemli bir ayrıcalık, gönlünü ferah tut. Ne zaman gelecek peki sonucu belli mi?

Yaptır cnm yaptır, madem öyle rahat edeceksin, madem öyle huzurlu olacaksın, şükürler olsun imkanımız var yaptırabiliyoruz. Kuzun iyi annesi, o sana sımsıkı tutunmuş, beklediği, özlediği sıcaklığının tadını çıkarıyor. Besleniyor, büyüyor, her geçen an yeni bir oluşum içinde. Sen de rahat ol, moralini yüksek tut, ona kan ol, can ol. İnşallah arkadaşının da herşeyi temiz çıkar. Allahım bizim sınavlarımızdan yazmış olmasın ona, bir solukta alsın bebeğinin haberini.
canım benim en kıymetli yerde saklıyorum ben onu:)))))şükür çok şükür bu günleri gördüm ya Rabbim boş çevirmeyeecek bu sefer beni çok inanıyorum kuzum doğacak 8 ay sonra bebek kokacak evimiz hepimiizin:))

canım benim en kıymetli yerde saklıyorum ben onu:)))))şükür çok şükür bu günleri gördüm ya rabbim boş çevirmeyeecek bu sefer beni çok inanıyorum kuzum doğacak 8 ay sonra bebek kokacak evimiz hepimiizin:))

inşallahhhh....

Son düzenleme:
canım benim en kıymetli yerde saklıyorum ben onu:)))))şükür çok şükür bu günleri gördüm ya Rabbim boş çevirmeyeecek bu sefer beni çok inanıyorum kuzum doğacak 8 ay sonra bebek kokacak evimiz hepimiizin:))

ay maşallah sana ve sizlere inşallah rabbim sağlık la kucaklarınıza da almayı nasip etsin dualarınızı geri çevirmesin rabbim hepimize hayırlı sağlıklı her iki cihanda da yüzümüzü güldürücek evlatlar zühriyettler nasip eylesin inşallah..pınar cm bizlere de şimdi bol bol dua et lütfen çok ihtiyacımız var hepimizin herşey gönlünce olsun inşallah tadını çıkar bebeğinin annesiiii.

aaaa ben atlamışım bunu, embriyolarına mı yaptılar genetik test, neden gerek gördüler? Bu konuyu çok merak ediyordum.
Sen de canını sıkma, bak çok güzel birşey için bekliyormuşsun. Düşünsene sen onların sağlıklı olduğuna emin olarak taşıyacaksın. önemli bir ayrıcalık, gönlünü ferah tut. Ne zaman gelecek peki sonucu belli mi?

bu gün 50. Gün iki aya kadar gelir demişlerdi.bu gün yarın gelir yani.ilk deneme negatif olunca doktor genetik test yapalım dedi.6 embriyodan parça alıp test e yolladılar...evet sağlıklı olacakmış.tabi takdiri ilahi.belli olmaz ama rabbim sağlıklı evlat versin hepimize.

Belli mi olur 3. için kullanırım belki:))) Şaka şaka Allahım hayırlısıyla biri versin gerisi zaman, imkan işi. Çok güzel bir laf etmişsin, bayıldım. "Rabbim neylerse güzel eyler". Gerçekten de öyle, birşeyler yaşanıyor çok üzülüyoruz, sonra zaman geçiyor bir bakıyoruz hayırlısı oymuş, olmaması gerekiyormuş ya da zamanı değilmiş. O yüzden de on kere, yüz kere, bin kere söylüyorum "Rabbim hayırlısını nasip eyle hepimiz için" Benden çok meraklandığına hak veririm, bu denemede bana birşey oldu, çok sakinim. Sonucu düşünmüyorum hiç, çünkü bu beni çok strese sokuyor, bu sefer tamamen teslim oldum rabbime, neylerse eylesin güzel eyleisn diye dua ediyorum:))))

aman aman arkadşm maşallah sana da hiç takma bırak süreç doğal ilerlesin inşallah herşey çok güsel olucak ve sen dn pozitif alınca benim de endişelerim gidicek şuanda bütün gözüm senin üzerin de diyebilirim buarada kyr cm sigara işini ne yaptın varmı gelişme dicem ama ben de transfr sonrası 9 gun içmedim evet biliyrm ki sigara zararlı ama az önce 5 aylık hamile arkdşla görüştüm günde 2 tane içiyrm diyr dediği bu işte rahat ol kastıkça gelip birşey seni buluyr bu 3. bebek ve maşallah hiç bir sorun yok hadi bakalım hakkımız da hayrlısı dua ediyorum hepimiz için zahmetsiz rahmet olmazmış arkadaşım inşallah rabbim hepimize bebekler vericek buna çok inanıyorum ben

bu gün 50. Gün iki aya kadar gelir demişlerdi.bu gün yarın gelir yani.ilk deneme negatif olunca doktor genetik test yapalım dedi.6 embriyodan parça alıp test e yolladılar...evet sağlıklı olacakmış.tabi takdiri ilahi.belli olmaz ama rabbim sağlıklı evlat versin hepimize.

Aaa süper çok az kalmış demek ki bir dahaki adetinle başlıyorsun. Hakkında hayırlısı, ama bu genetik tanı işi çok ilgimi çekiyor benim. Üniversiteye hazırlanırken de en çok genetik bölümünü merak etmiştim:)))

aman aman arkadşm maşallah sana da hiç takma bırak süreç doğal ilerlesin inşallah herşey çok güsel olucak ve sen dn pozitif alınca benim de endişelerim gidicek şuanda bütün gözüm senin üzerin de diyebilirim buarada kyr cm sigara işini ne yaptın varmı gelişme dicem ama ben de transfr sonrası 9 gun içmedim evet biliyrm ki sigara zararlı ama az önce 5 aylık hamile arkdşla görüştüm günde 2 tane içiyrm diyr dediği bu işte rahat ol kastıkça gelip birşey seni buluyr bu 3. bebek ve maşallah hiç bir sorun yok hadi bakalım hakkımız da hayrlısı dua ediyorum hepimiz için zahmetsiz rahmet olmazmış arkadaşım inşallah rabbim hepimize bebekler vericek buna çok inanıyorum ben

Sağol cnm inşallah istediğin umudu veririm sana:)) Sen de gönül rahatlığı ile başlayıp tez zamanda kavuşursun bebeğine. Ahhh cnm benim sigara olayı bu bahsettiğin sayılardan daha vahim durumda, günde nerdeyse 1 paket içiyorum. Her yaktığım sigarada lanet okuyorum kendime, her seferinde savaşıyorum ama böyle yaptıkça cnm daha çok istiyor. Ben de bırkatım işin ucunu. Çok yalnış yaptığım, eğer dayanabiliyorsan şimdiden bırak içme. Bazen soruyorum kendime, hadi şimdi içiyorsun fosur fosur ya bebeğinin haberini duyduğunda nasıl yapacaksın bunu ona? İçme işte onun için içme diyorum, dedim ya ben böyle dedikçe daha çok canım istiyor. Bu ne saçma psikoloji anlamadım gitti. Duyuyoruım insanlar içmiyorum ne var ki diyor, ah bir bu var kötü alışkanlığım, olmuyor, olmuyor...

aaa süper çok az kalmış demek ki bir dahaki adetinle başlıyorsun. Hakkında hayırlısı, ama bu genetik tanı işi çok ilgimi çekiyor benim. üniversiteye hazırlanırken de en çok genetik bölümünü merak etmiştim:)))

evet canım.eğer sağlıklı embriyo çıkarsa tam bir ayım var başlamaya.bi 15 gün felan ilaç kullanacağım.sonrda düzgün çözülürse inşalllaaahhhh transfer..ayy bir an önce gelsin o zaman...tutup tutmadığını öğrenmeme iki ay var yani:43:neyse geç olsun güç olmasın:49:

evet canım.eğer sağlıklı embriyo çıkarsa tam bir ayım var başlamaya.bi 15 gün felan ilaç kullanacağım.sonrda düzgün çözülürse inşalllaaahhhh transfer..ayy bir an önce gelsin o zaman...tutup tutmadığını öğrenmeme iki ay var yani:43:neyse geç olsun güç olmasın:49:

Geçer cnm bunlar da geçer, yeter ki sonu güzel olsun.

Pınar keseyi görmeye ne zaman gidiyordun sen?
Ben çok heyecan yaptım ya bir an önce gitmek istiyorum.
Kanaman durmuş çok sevindim kendini hiç yorma dinlenebiliyorsan bol bol dinlen
ben izinliydim 2 gündür yataktan çıkmadım valla:)

Back