Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim yumurta toplama olayından beri ani hareketlerim de yattığım zaman sağdan sola dönerken başım dönüyor dengem değişti sizde de oluyor mu normal mi acaba
arkadaşım ismini hatırlyamadım jelle ilgili cevap yazmışın rahatlattın saol...
yarın transferim var inşallah ilk burda okudum bu kelimeleri bebeklerimi almaya gidiyorum inşallah çok hoşuma gitti Allah yardım etsin hepimize...
transferden sonra gelince hep yatıcam mı nasıl yapcamm ayyyyy çok heyecanlandım...
Özelden mesaj atamıyormuşum ben((
benim tedavi aralığa kaldı.rahim kalın geldi.5 mm altında olması gerekiomuş.benimki 7mm .olsun be yine aralıkta gellecek herhalde bebişimmm
Selammmm son_ece :)
Aslında farklı bir belirtim yok daha göğüs acıması kasık sızlaması dışında çok bişey yok. Doktor bi daha test istemedi benden. Zaten çok da korkuyordum yaptırmaya ya artmadıysa falan diye:)
Şimdi de merak ediyorum tek mi ikiz mi falan diye.15 gün sonra öğrenicez bakalım neymiş.Sen ne zaman g,deceksin keseyi görmeye? Tarih verdiler mi 15 gün sonra mı dediler.Ayyy çok heyecanlı yaaa:)
Sen de belirti var mı???
canım doktor banada 15 gün sonraya randevu verdi benden 2 ci test istendi 2ye katlama olmuş allaha şükür bendede pek belirti yok bugün biraz midem bulandı bide bel agrısı var onun haricinde kasıklarım felan agrımıyor iyi gidiyoruz şimdilik bakalım
Ohh çok şükür ikiye katlanmış sevindim. Bende daha mide bulantısı falan yok inşallah da olmaz diye dua ediyorum:) bel ağrısı yok bende.Sen iğne oluyormusun devam mı iğneler?
yok canım yokta biz eşimle sanırım otamatiğe bağladık ben biraz önce kan verdim 5 dk sonra öğreneceğim sonucu dayanamadık kocacımla hatta şimdi arıyooooooo hastaneyievet canım yarın sabah kızımı okula bırakıp ordan hastaneye gidicem 12.gün:))söylesemmiki daha önce test yaptığımı ?
kan alıp eve gönderceklermiş sonra da telefonla arayıp sonucu söylicekler inşallah değerim baya yükselmiştir
sen neden bidaha yaptırcaksın bi sorun yok dimi?
kızlar evet kocacımla biz biraz abarttık sanırım biraz önce tekrar test yaptırdık dün sabah 204 olan değerim bu akşam 337 olmuş Rabbime şükürler olsun inanın dayanamadık elimizde olmadan:)) darısı inşallah isteyen bütün arkadaşlarıma olsun.....
kızlar evet kocacımla biz biraz abarttık sanırım biraz önce tekrar test yaptırdık dün sabah 204 olan değerim bu akşam 337 olmuş Rabbime şükürler olsun inanın dayanamadık elimizde olmadan:)) darısı inşallah isteyen bütün arkadaşlarıma olsun.....[/QUOTE
inşlhhh değerin 3 ay boyunca kat kat atar .....
kızlar evet kocacımla biz biraz abarttık sanırım biraz önce tekrar test yaptırdık dün sabah 204 olan değerim bu akşam 337 olmuş Rabbime şükürler olsun inanın dayanamadık elimizde olmadan:)) darısı inşallah isteyen bütün arkadaşlarıma olsun.....
herkeze iyi akşamlar kızlar ben çok kötüyümmmmmm dün karsık agrım vardı ama çokdeyil gece şiddetli sancıla uya ndım sonra gecti bugün sabahtan fazla yoktu bende komşumun mevlütüne gitim ama saat 4dogru çok sancılandım vajinel kıremi koymamıştım eve gelir gelmezsıktım ama tüpün ucunda kan vardı şimdi çok sancım var karsıklarım belim kopuyo büyle bişeyle karşılaşan varmı daha 18.günüm konturole salı günü gidicem yaaaaaa çok korkuyorum bebişlerime bişey olcak diyee:18::18:
herkeze iyi akşamlar kızlar ben çok kötüyümmmmmm dün karsık agrım vardı ama çokdeyil gece şiddetli sancıla uya ndım sonra gecti bugün sabahtan fazla yoktu bende komşumun mevlütüne gitim ama saat 4dogru çok sancılandım vajinel kıremi koymamıştım eve gelir gelmezsıktım ama tüpün ucunda kan vardı şimdi çok sancım var karsıklarım belim kopuyo büyle bişeyle karşılaşan varmı daha 18.günüm konturole salı günü gidicem yaaaaaa çok korkuyorum bebişlerime bişey olcak diyee:18::18:
kızlar evet kocacımla biz biraz abarttık sanırım biraz önce tekrar test yaptırdık dün sabah 204 olan değerim bu akşam 337 olmuş Rabbime şükürler olsun inanın dayanamadık elimizde olmadan:)) darısı inşallah isteyen bütün arkadaşlarıma olsun.....[/QUOTE
inşlhhh değerin 3 ay boyunca kat kat atar .....
Bryns senin ne isin var burda
Pinarcim tebrik ederim .cok sevindim