• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım benim maşalahhh artık baktırmazsınız heralde :) bende öe 3 defa baktırdım sağık ocağındaki doktor kızdı artık gerek yok dedi.. o günden sonra bıraktım yoksa her gün baktırırdım bende.. bi de kan verince bayılan biriydim tansiyonum düşüyor ama bebeğim söz konusu olunca her gün seve seve gidiyordum..
annecik aslında yarın sabah izmirden bi arkadaşım geliyor oda anne olmaya karar verdi.eşm yarın onun tahlillerini yaptıracak aslında gitmişken ben yarın sabah yaptırırım diye düşünüyodum eşim akşam gelince hastanenin önünden geçerken hadi dedi bende dayanamadım canıma minnet:))
şimdi yarın sabah arkadaşım geliyor benim de tam 16. günüm e onu lab. kadar götürmüşken sanırım bidaha yaptırırım:))
ee doktorumda benden pzrts tekrar test istedi bide pzrts o istediği için yaptırırım oldu gitti:)))))))))

kızlar evet kocacımla biz biraz abarttık sanırım biraz önce tekrar test yaptırdık dün sabah 204 olan değerim bu akşam 337 olmuş Rabbime şükürler olsun inanın dayanamadık elimizde olmadan:)) darısı inşallah isteyen bütün arkadaşlarıma olsun.....[/QUOTE

inşlhhh değerin 3 ay boyunca kat kat atar .....
sağoll canım dualarımdasınız inşallah darısı en kısa zamanda sana olsun:)))

herkeze iyi akşamlar kızlar ben çok kötüyümmmmmm dün karsık agrım vardı ama çokdeyil gece şiddetli sancıla uya ndım sonra gecti bugün sabahtan fazla yoktu bende komşumun mevlütüne gitim ama saat 4dogru çok sancılandım vajinel kıremi koymamıştım eve gelir gelmezsıktım ama tüpün ucunda kan vardı şimdi çok sancım var karsıklarım belim kopuyo büyle bişeyle karşılaşan varmı daha 18.günüm konturole salı günü gidicem yaaaaaa çok korkuyorum bebişlerime bişey olcak diyee:18::18:

canım inşallah kötü birşey yoktur iyi düşün.. doktoruna haber ver istersen.. bi de kan testini tekrarlayabilirsin.. kan kendiliğinden gelmemiş ya o yüzden olumsuz değildir diye düşünüyorum..

canım ben sana temin yazdım netim gitti silindi
canım akşam inan benimde adet ağrısı gibi ağrım oldu hiç korkma tutunma ağrısı onlar sevin hatta mutlu ol kuzucuğun yer yapıyo orada:))
canım sakın stres olup rahminin kasılmasına izin verme bırak bebeğin kendine pamuktan döşekte yer yapsın:))

annecik aslında yarın sabah izmirden bi arkadaşım geliyor oda anne olmaya karar verdi.eşm yarın onun tahlillerini yaptıracak aslında gitmişken ben yarın sabah yaptırırım diye düşünüyodum eşim akşam gelince hastanenin önünden geçerken hadi dedi bende dayanamadım canıma minnet:))
şimdi yarın sabah arkadaşım geliyor benim de tam 16. günüm e onu lab. kadar götürmüşken sanırım bidaha yaptırırım:))
ee doktorumda benden pzrts tekrar test istedi bide pzrts o istediği için yaptırırım oldu gitti:)))))))))

sağoll canım dualarımdasınız inşallah darısı en kısa zamanda sana olsun:)))

yaptır yaptır canım insan rahatlıyor.. inşallah her sonucun böle kat kat artmış olur..:nazar:

kizlar benimde bugün yumurta toplama islemim vardi
cok sükür kolay gecti hic sancim yok önceki 3 denememde cok sancim oluyordu
ama bu seferki denemede hic sancim olmadi sadece narkozun etkisiyle halsizlik uyku vardi bu saate kadar yatiyordum
toplamda 18 tane yumurta toplanmis yarin hastaneden ariyacaklar bakalim kaci döllenecek sanirim sali veya carsamba transfer yapilacak bunuda yarinki telefondan sonra tam olarak ögreniriz dualarim sizinle sizlerinde duasinda olmak dilegiyle....

Gecmis olsun arkdsm hemen yat dinlen guzelce korkma telasta yapma hemen dr unu arasaydin be cnm umarimki yerlesme kanamasidir gordugun tupn ucundaki kan dr la kons ve bizi hbersiz birakma rabbim yar ve yardimcimz olsun hepimizin istiraht et guzelce lutfen

saol arkadaşım ama dayanamıyorum çok agrım var dkt aradım ilacımın birini kes dedi yat başkada bişeydemedi kendim uzak şehirde oturuyorum burdakide tatilde mecburen beklicem pazartesiye kadar çok korkuyorum :43::43:rabim bukadarcık yaşatma bana sevincimi :5:alıyım artık süt kokulu yavrumu kucama rabim sana yalvarırım ayırma beni yavrumda kıma bize çok kötüyüm kızlar belim karsıklarım anatılmaz agrı :43:

ama bu seferki denemede hic sancim olmadi sadece narkozun etkisiyle halsizlik uyku vardi bu saate kadar yatiyordum
toplamda 18 tane yumurta toplanmis yarin hastaneden ariyacaklar bakalim kaci döllenecek sanirim sali veya carsamba transfer yapilacak bunuda yarinki telefondan sonra tam olarak ögreniriz dualarim sizinle sizlerinde duasinda olmak dilegiyle....

merhaba canım benim de bugün yumurta toplandı... ama benim karnımda ağrı var....benim a6 tane yumurta toplanmış inşl. yumurtalar 1. kalitededir....

canım ben sana temin yazdım netim gitti silindi
canım akşam inan benimde adet ağrısı gibi ağrım oldu hiç korkma tutunma ağrısı onlar sevin hatta mutlu ol kuzucuğun yer yapıyo orada:))
canım sakın stres olup rahminin kasılmasına izin verme bırak bebeğin kendine pamuktan döşekte yer yapsın:))

saol canım ama inan buçokfarklı bi agrı resmen oyolar yerimden kalkamıyorum dilerim rabimden dedigin gibidir annesini biraz zorluyodur kuzum onu kucama alayım başka şeyistemiyotum:emir_bebek:

:43:769.49
çıkmıştı canım gerek varmıki

12. gün değerin miydi canım baya iyimiş aslında.. hani derler ya kanama başlayınca kan testi yapılır değerde artış devam ediyor mu diye ama zaten senin kanaman yok.. değerinde yüksekmiş gerek yoktur o zaman ya.. bilemedim ki..

dalolim, hayat hayırlı olsun inşallah yumurtalarınız kaliteli embriyolara dönüşür.. sayıları gibi kaliteleri de çok iyi olur inşallah..

öle valla:))

hadi hayırlısı olsun inşallah umarım hepsi çok sağlıklıdırlar..

saol arkadaşım ama dayanamıyorum çok agrım var dkt aradım ilacımın birini kes dedi yat başkada bişeydemedi kendim uzak şehirde oturuyorum burdakide tatilde mecburen beklicem pazartesiye kadar çok korkuyorum :43::43:rabim bukadarcık yaşatma bana sevincimi :5:alıyım artık süt kokulu yavrumu kucama rabim sana yalvarırım ayırma beni yavrumda kıma bize çok kötüyüm kızlar belim karsıklarım anatılmaz agrı :43:
canım benim ferah tut içini hiç bir şey olmaz Allahın izni ile olmassa bi acile git. kaçıncı gün değerindi 769
merhaba canım benim de bugün yumurta toplandı... ama benim karnımda ağrı var....benim a6 tane yumurta toplanmış inşl. yumurtalar 1. kalitededir....
hayırlısı olsun inş sağlıklı güzel embriyoların olsun...

Cnm kardesim walla duygulandim okuyunca stres yapma lutfen bak degerinde masallh cok iyi hepsi gecick senin bebis birazcik yaramaz dogunca bence ilksen vur poposuna yat dinlen hic kalkma yorma kendi hersey hepimz icin cook guzel olucak rabbim insllh kucaginada almayi nasip edicek bak kasma kendini bu daha cok zarar verebilir rabbim yar ve yardimcin olsun kardsim bizi hbersz birakma merak ederim seni hersey gonlunce olsun insallh

öle valla:))

hadi hayırlısı olsun inşallah umarım hepsi çok sağlıklıdırlar..

canım benim ferah tut içini hiç bir şey olmaz Allahın izni ile olmassa bi acile git. kaçıncı gün değerindi 769

hayırlısı olsun inş sağlıklı güzel embriyoların olsun...

pınarcıgım 15.günüm dkt dedim acile gideyimi diye gerek yok iyne yaparlar dedi yatcakmışım yaaa beni bu delirtiyoo gerekiyosa yapsınlar ama bebegime bişey olmasın :43:belkide ikitane yavrum var bilmiyorum yaa :52:şaşırdım kaldım

arkadaşlar bugün transferimin 8. günüydü bugün biraz yordum kendimi temizlik falan eğer bebişim tutunduysa bişey olmamıştır dimi :( vicdan azabı çekiyorum valla :(

arkadaşlar bugün transferimin 8. günüydü bugün biraz yordum kendimi temizlik falan eğer bebişim tutunduysa bişey olmamıştır dimi :( vicdan azabı çekiyorum valla :(

yok cnm olmamıştır inşallah ama niye temizlik yaptın bırak biraz kirli kalsın ya da eşin yapsın..yorma kendini.. herşeyin telafisi var ama bu sürecin telafisi zor..hadi şimdi hemen uzat ayaklarını dinlen annesi..

Son düzenleme:

canim benim bu 4. denemem öncekilerde bende cok sancilaniyordu ama bu sefer hic agrim yok
korkma canim yani normal olabiliyor insallah dedigin gibi 1. kalitedirler allah insallah actigin elleri bos cevirmez canim

kızlar evet kocacımla biz biraz abarttık sanırım biraz önce tekrar test yaptırdık dün sabah 204 olan değerim bu akşam 337 olmuş Rabbime şükürler olsun inanın dayanamadık elimizde olmadan:)) darısı inşallah isteyen bütün arkadaşlarıma olsun.....

pınarım çok sevindim ya maaşallah ver arkadaşım her gün kan ver ne olcak, ama pekmez ye ki kansız kalma oldu mu abuşların annesi :)))))))))

yok cnm olmamıştır inşallah ama niye temizlik yaptın bırak biraz kirli kalsın ya da eşin yapsın..yorma kendini.. herşeyin telafisi var ama bu sürecin telafisi zor..hadi şimdi hemen uzat ayaklarını dinlen annesi..

aslında çok dikkat ettim ağır kaldırmamaya özen gösterdim ama yinede hep ayaktaydım toz aldım evi süpürdüm yatak çarşaflarını değiştirdim çamaşır attım makinaya serdim bunun gibi işler ama dikkat ederek yaptım mesela çamaşır sepetini kaldırmadım çeke çeke götürdüm ama hiç uzunmadan oturmadan yaptım kendimi iyi hissediyorum kendimi transfer olduğumu bilmesem eski hayatıma geri döncem o derece iyiyim yani ağrım sızım yok ben biraz da keyif yapmayı bilmiyorum ağır sızında olmasa yat keyif yap dimi her yeri pislik götürsün dimi ama ben işte tez canlıyım rahat batıyo :)

Back