annecik aslında yarın sabah izmirden bi arkadaşım geliyor oda anne olmaya karar verdi.eşm yarın onun tahlillerini yaptıracak aslında gitmişken ben yarın sabah yaptırırım diye düşünüyodum eşim akşam gelince hastanenin önünden geçerken hadi dedi bende dayanamadım canıma minnet:))canım benim maşalahhh artık baktırmazsınız heralde :) bende öe 3 defa baktırdım sağık ocağındaki doktor kızdı artık gerek yok dedi.. o günden sonra bıraktım yoksa her gün baktırırdım bende.. bi de kan verince bayılan biriydim tansiyonum düşüyor ama bebeğim söz konusu olunca her gün seve seve gidiyordum..
şimdi yarın sabah arkadaşım geliyor benim de tam 16. günüm e onu lab. kadar götürmüşken sanırım bidaha yaptırırım:))
ee doktorumda benden pzrts tekrar test istedi bide pzrts o istediği için yaptırırım oldu gitti:)))))))))
sağoll canım dualarımdasınız inşallah darısı en kısa zamanda sana olsun:)))kızlar evet kocacımla biz biraz abarttık sanırım biraz önce tekrar test yaptırdık dün sabah 204 olan değerim bu akşam 337 olmuş Rabbime şükürler olsun inanın dayanamadık elimizde olmadan:)) darısı inşallah isteyen bütün arkadaşlarıma olsun.....[/QUOTE
inşlhhh değerin 3 ay boyunca kat kat atar .....