• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

slm canlarım yarın sabah 9.30 da opu yapılacak Allah nasip ederse. o kadar tuhafimki hem sakinin hem de arada bi içim kıpır kıpır oluyo. ne hissetiğimi de bilmiyorum.4. opu olacak acaba iyice alıştım mı diyorum bu duruma :50: elden ne gelirki ama heyecanlı olsamda. Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak. biz elimizden geleni yapalım da içimiz rahat olsun.
nolur dua edin bana, inşallah kaliteli olurlar bu sefer de, bizde çocuk hasretimizi gidermiş oluruz.Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

Merhaba kızlar , ben geldim , geçmiş kopmuş gitmiş bakamadım ama göz atacağım , inşallah herkes iyidir..
Benim dün kontrolüm vardı , yumoşlar 7.5 mm di bugün yine gittim , büyümüşler maşallah :)
e2 değerim dün 180 di bugün 326 olmuş , güzel yükseliyor diyo dr'lar ..
10 lucrin 100 puregon devam ediyorum , pazartesi tekrar gideceğim kızlar ..
İnşallah herkesin gelişmeleri güzeldir ..
Kyr senin nasıl yumoşlar arkadaşım ? :=)

Sağol cnm inşallah istediğin umudu veririm sana:)) Sen de gönül rahatlığı ile başlayıp tez zamanda kavuşursun bebeğine. Ahhh cnm benim sigara olayı bu bahsettiğin sayılardan daha vahim durumda, günde nerdeyse 1 paket içiyorum. Her yaktığım sigarada lanet okuyorum kendime, her seferinde savaşıyorum ama böyle yaptıkça cnm daha çok istiyor. Ben de bırkatım işin ucunu. Çok yalnış yaptığım, eğer dayanabiliyorsan şimdiden bırak içme. Bazen soruyorum kendime, hadi şimdi içiyorsun fosur fosur ya bebeğinin haberini duyduğunda nasıl yapacaksın bunu ona? İçme işte onun için içme diyorum, dedim ya ben böyle dedikçe daha çok canım istiyor. Bu ne saçma psikoloji anlamadım gitti. Duyuyoruım insanlar içmiyorum ne var ki diyor, ah bir bu var kötü alışkanlığım, olmuyor, olmuyor...

offfffffff be kyr cnm aynı dertten walla yalan yok ben de sıkıntıdayım ben mecburi olarak 9 gun içmedim adet belrtileryle geri başladım yok yok ben eminimki sen de pozitif sonucu görünce paketi çöpe atıcaksın inşallah önce sen sonrada ben atıcam kafana göre takıl bak keyfinee kardeşim çevremde kötü ama sonu pozitif olan bebelerini kucağına alan çok arkadaşim var ben de 1 pakete çıkardım neyse stress yapmayım seni :17:

Sağol cnm inşallah istediğin umudu veririm sana:)) Sen de gönül rahatlığı ile başlayıp tez zamanda kavuşursun bebeğine. Ahhh cnm benim sigara olayı bu bahsettiğin sayılardan daha vahim durumda, günde nerdeyse 1 paket içiyorum. Her yaktığım sigarada lanet okuyorum kendime, her seferinde savaşıyorum ama böyle yaptıkça cnm daha çok istiyor. Ben de bırkatım işin ucunu. Çok yalnış yaptığım, eğer dayanabiliyorsan şimdiden bırak içme. Bazen soruyorum kendime, hadi şimdi içiyorsun fosur fosur ya bebeğinin haberini duyduğunda nasıl yapacaksın bunu ona? İçme işte onun için içme diyorum, dedim ya ben böyle dedikçe daha çok canım istiyor. Bu ne saçma psikoloji anlamadım gitti. Duyuyoruım insanlar içmiyorum ne var ki diyor, ah bir bu var kötü alışkanlığım, olmuyor, olmuyor...

offfffffff be kyr cnm aynı dertten walla yalan yok ben de sıkıntıdayım ben mecburi olarak 9 gun içmedim adet belrtileryle geri başladım yok yok ben eminimki sen de pozitif sonucu görünce paketi çöpe atıcaksın inşallah önce sen sonrada ben atıcam kafana göre takıl bak keyfinee kardeşim çevremde kötü ama sonu pozitif olan bebelerini kucağına alan çok arkadaşim var ben de 1 pakete çıkardım neyse stress yapmayım seni :17:

slm canlarım yarın sabah 9.30 da opu yapılacak Allah nasip ederse. o kadar tuhafimki hem sakinin hem de arada bi içim kıpır kıpır oluyo. ne hissetiğimi de bilmiyorum.4. opu olacak acaba iyice alıştım mı diyorum bu duruma :50: elden ne gelirki ama heyecanlı olsamda. Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak. biz elimizden geleni yapalım da içimiz rahat olsun.
nolur dua edin bana, inşallah kaliteli olurlar bu sefer de, bizde çocuk hasretimizi gidermiş oluruz.Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

Güzel arkadaşım dualarım sneinle , bu son opun olsun inşallah , bebeğin gelsin bu tedavinde ve bir dahada tüp bebek yaptırmak zorunda kalma , dileğim bu , diğer bebişlerinde doğal gelsin inşallah ..Rabbim yardımcın olsun ..

amin arkadşım amin diyorum sen doğru yere sığınmışsın ne güzel.. rabbimin yarattıgı ilim verdiği doktrdan değil ki bizim medetimiz rabbim dilerse sürüsüyle evladımız olur inşallah güzel rabbim hepimizin kucağını doldursun senin için de yarın hayrlı olsun kolay geçsin ve sağlıklı kaliteli embriyoların olsun bolca..tuhaf olman çok normal her bir tedavide sil baştan yapıyoruz beni de sıkan bu işte hep aynı heyecan ve negatif inşallah bunlar son olucak hepimiz için zahmetsiz rahmet yok emeksiz yemek bile yok hadi bakalım bolca dua edelim hepize umarım güzel hbrler alırız senden de stress yapma rahat ol

Pınar keseyi görmeye ne zaman gidiyordun sen?
Ben çok heyecan yaptım ya bir an önce gitmek istiyorum.
Kanaman durmuş çok sevindim kendini hiç yorma dinlenebiliyorsan bol bol dinlen
ben izinliydim 2 gündür yataktan çıkmadım valla:)

canım ben pzrts tekrar test yaptıracağım sonra sanırım 10 gün yada 2 hafta sonra bebişlerin kesesini görmeye. yatıyom canım bende dinlendim çok şükür pzrts full time işe başlamaca. ben inanıyorum 9 ay sağlıklı geçecek inşşş:))

Merhaba kızlar , ben geldim , geçmiş kopmuş gitmiş bakamadım ama göz atacağım , inşallah herkes iyidir..
Benim dün kontrolüm vardı , yumoşlar 7.5 mm di bugün yine gittim , büyümüşler maşallah :)
e2 değerim dün 180 di bugün 326 olmuş , güzel yükseliyor diyo dr'lar ..
10 lucrin 100 puregon devam ediyorum , pazartesi tekrar gideceğim kızlar ..
İnşallah herkesin gelişmeleri güzeldir ..
Kyr senin nasıl yumoşlar arkadaşım ? :=)
Cnm ne güzel sağlıkla büyüsünler, bebeğin olma yolunda emin adımlarla ilerlesinler inşallah. Ben bu kadar şey bilmiyorum cnm, dün kontrol vardı gittim, o kadar sorgusuzum ki randevu almayı unutmuşum dün için, doktorun da bütün saatleri doluymuş, saat 15.30a sıkıştırdılar beni. Doktorcum beni görünce güldü, daha erken gelmen lazım kan alacağız dedi. Aaaa doğru ben onu tamamen unuttum dedim,düşün artık sen gerisini:))) Yarın var tekrar, sabah kan alacaklar, yumurta konusuna gelince kaç tane var, kaç milim inan fikrim yok, sormadım, doktorcum saydı yazdı ben de gülümsedim. İstemiyorum sayıları katmak bu denemeye, sağlıklı olsun 2 tane olsun, benim olsun:)))

Çok haklısın cnm deneme sayısı arttıkça insan sakinleşemeyi öğreniyor bence de. Güzel güzel yumurtalar toplayacaklar bak gör, sen içini ferah tut, rabbim izin verirse herşey güzel olur.

canım hadi hayırlısı olsun inş dilerim bu sakinlik 12 gün boyunca devam edip pozitif sonuçla şenlik havasına dönsün:))

ay maşallah sana ve sizlere inşallah rabbim sağlık la kucaklarınıza da almayı nasip etsin dualarınızı geri çevirmesin rabbim hepimize hayırlı sağlıklı her iki cihanda da yüzümüzü güldürücek evlatlar zühriyettler nasip eylesin inşallah..pınar cm bizlere de şimdi bol bol dua et lütfen çok ihtiyacımız var hepimizin herşey gönlünce olsun inşallah tadını çıkar bebeğinin annesiiii.
amin canım her aklıma geldiğinde her ezanda inan hepinize ediyorum etmezmiyim hiç..

çok teşekkür ederim canlarım,umarım bu son olur. pazar günü haberi gelir bakalım ne dicekler. evde internet olmadığı için giremiyorum pazartesi günü gelişmeleri yazarım.çok öptüm.:54::54:

canım ben pzrts tekrar test yaptıracağım sonra sanırım 10 gün yada 2 hafta sonra bebişlerin kesesini görmeye. yatıyom canım bende dinlendim çok şükür pzrts full time işe başlamaca. ben inanıyorum 9 ay sağlıklı geçecek inşşş:))

Aynen ben de pazartesi full time başlıyorum senin gibi ve nedense hiç ama hiç çalışsasım yok böyle evde keyifle geçirmek,istediğimde uyumak ve uyanmak gece uyuyamadığımda işe gitmeyeceğimi bilerek rahat olmak istiyorum valla ya.
Yarın öbür gün mide bulantılarımız başlarsa biraz sıkıntı olacak gerçi güzel şeyler o ayrı da çalışırken insana stres yaratıyor o da bebeğimize stres oluyor..
Herşeyin sağlıkla devam edeceğine inanıyorum ben ama yine de insanda son derece karmaşık duygular yaratıyormuş ya:)

Çok haklısın cnm deneme sayısı arttıkça insan sakinleşemeyi öğreniyor bence de. Güzel güzel yumurtalar toplayacaklar bak gör, sen içini ferah tut, rabbim izin verirse herşey güzel olur.

inşallah canım inşallah bu sefer olur da bizim de yüzümüz güler. pazartesi günü yazarım gelişmeleri. bu arada hep yazıcam unutuyorum hazırladığın tablo için çok teşekkür ederiz. gelişmeleri ordan da takip ediyorum çok iyi oluyo. elleri dert görmesin canım benim.

bütün hamile arkadaşlarım geçen gün birşey öğrenmiştim eminim ki biliyorsunuz ama paylaşmak istedim evet anne adayları hadi bakalım hepiniz bol bol ayva tüketin bebeğin güzel olması için dediler ayva çok sağlıklı ve etkiliymiş hadi bakalım siz deneyin arkanızdan da biz deneyelim inşallah:1:

aminn canım inşallah kavuşacaağız buradan sohpet ediyo olacağız bebişlerimizin gelişimlerini:))

Aynen ben de pazartesi full time başlıyorum senin gibi ve nedense hiç ama hiç çalışsasım yok böyle evde keyifle geçirmek,istediğimde uyumak ve uyanmak gece uyuyamadığımda işe gitmeyeceğimi bilerek rahat olmak istiyorum valla ya.
Yarın öbür gün mide bulantılarımız başlarsa biraz sıkıntı olacak gerçi güzel şeyler o ayrı da çalışırken insana stres yaratıyor o da bebeğimize stres oluyor..
Herşeyin sağlıkla devam edeceğine inanıyorum ben ama yine de insanda son derece karmaşık duygular yaratıyormuş ya:)
haklısın .ben Allahım nasip ederse 8 ay çalışmayı düşünüyorum kuzumm doğunca bırakıp işi bebeğimi büyüteceğim ayy ne güzel:))

PINAR1202,ALİASBLUE,ABADİ,CLOUDLY,BBEYDAM ve adını yazamadığım diğer arkadaslar gözünüz aydın allah tamamına erdirsin rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin sağlıklıca inşallah cok sevindim darısı diğer arkadaslarımıza.
ben epeydir yazamıyorum biraz geç oldu ama kusura bakmayın ama haberlerinizi hep takip ettim bugün anca yazabildim.

bütün hamile arkadaşlarım geçen gün birşey öğrenmiştim eminim ki biliyorsunuz ama paylaşmak istedim evet anne adayları hadi bakalım hepiniz bol bol ayva tüketin bebeğin güzel olması için dediler ayva çok sağlıklı ve etkiliymiş hadi bakalım siz deneyin arkanızdan da biz deneyelim inşallah:1:
:50::50::50:
ama ben ayva hiççççç sevmemmmmmm...

Back