Yaşın? Merkezin?
yaşım 29 merkezim ilk denemem ankara anatolia ikinci şanlıurfa osm (ortadoğu sağlık merkezi ) geceki duanda anılmak dileğiyle :) bende dua edicem sana tüm kalbimle rabbim emeğini yavrucuklarına dönüştürsün inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşın? Merkezin?
kızlarrrr ben reglimi oldum.ama inanın hiçte üzülmedim.buzzzzzzz bebeklerim için tedaviye başlıyorummm.lütfen dualarınızı eksik etmeyinnn
Cnm diliyorum bebeğin seninle kalır, o 3 embriyo dediğimiz gibi kardeşi olur yavrucağının.inşallah hayatım saol perşembe oldu benim transfer 3.gün embriyosuydu cumartesiye kadar devam ermiş diğerlerinin gelişimi biri çok iyi diğer ikisinede bakıcaz öğleden sonra bi sorun olmazsa 3 de dondurulucak biri kesin ama dediler bayram sonu kesin cvbı veririz dediler cnm bende öyle düşünüyorum hayatım bu bebişim olursa inş 2-3 yıl sonra dondurulmuşlarımızı deneriz dedik hayatım zaten benim öyle çok yumurtam toplanmadı 8 yumurta toplandı 7 si olgun çıktı 6 sı döllenmiş 1i transfer edildi 12 hücreli olarak :) resmini bile verdiler transfer öncesi diğer 3 de devam etmiş işte gelişimine
kyrcım eğer bebişim tutarsa kontrollerim ve doğum için yine aynı doktorlamı devam etmemi önerirsin yoksa uygun olsun diye araştırma hastanesinemi geçeyim cnm
rabbim buz bebeklerini sımsıcak bebişler yaparak kucağına versin inşallaaaaahhh
Gözünaydınnnn... Sonunda geldi demek, hadi hayırlısı arkadaşım. Frozen embriyolarından biri senin sıcacık bebeğin olsun inşallah...kızlarrrr ben reglimi oldum.ama inanın hiçte üzülmedim.buzzzzzzz bebeklerim için tedaviye başlıyorummm.lütfen dualarınızı eksik etmeyinnn
Cnm diliyorum bebeğin seninle kalır, o 3 embriyo dediğimiz gibi kardeşi olur yavrucağının.
Soruna gelince, ben oralara daha hiç gelemedim, hiçbir fikrim yok cnm. Hamile arkadaşlarımız daha yerinde yorum yaparlar bu konuda. Sadece şunu biliyorum, benim normalde gittiğim jinekologum denememi yaptığım klinikte tüp bebekle hamile kalan annelerin takibini yapıyor. Kendisi anne karnındaki bebekle ilgili uzmanlaşmış bir doktor. Çok güveniyorum ona, ola ki bebeşime kavuşursam bu deneme de, klinikte ki doktorum da artık dışarda bakıl derse ona giderim, yok ben yaparım takibini derse doktoruma devam ederim. Ayyy neler diyorum ben, güya fikrim yoktu, epey de varmış. İşte biz insanoğlu böyleyiz:)))
Gözünaydınnnn... Sonunda geldi demek, hadi hayırlısı arkadaşım. Frozen embriyolarından biri senin sıcacık bebeğin olsun inşallah...
:))) olsun hayatım okumaktan zevk alıyorum yazılarını ama ben beni bırakta git başka hastanede dvm et diyecek yürekli bir doktor olduğunu sanmıyorum canım :)
yaşım 29 merkezim ilk denemem ankara anatolia ikinci şanlıurfa osm (ortadoğu sağlık merkezi ) geceki duanda anılmak dileğiyle :) bende dua edicem sana tüm kalbimle rabbim emeğini yavrucuklarına dönüştürsün inşallah
Aynı yorumu yazdık aynı zamanda, kalp kalbe karşı deniyor dimi bu durumda:)))rabbim buz bebeklerini sımsıcak bebişler yaparak kucağına versin inşallaaaaahhh
:))) olsun hayatım okumaktan zevk alıyorum yazılarını ama ben beni bırakta git başka hastanede dvm et diyecek yürekli bir doktor olduğunu sanmıyorum canım :)
Sağol cnm ettiğimiz dualar, kabul edilenlerden olsun. Söz seni de anacağım. Ben denememe başladığımda bir niyette bulundum, 2 ay önce:) Hergün okuyabildiğim kadar Ayet-el Kürsi okuyorum. Bebeğimin haberini duyana kadar da okuyacağım. Kaç tane okumuş olursam o kadar da sonrasında okuyacağım şükür için.
Öyle enteresan oldu ki bu sayfada yazışmaya başladıktan sonra hemen hemen her gece bir sonraki gün bir arkadaşımızın bir işlemi oldu. Ben de sırayla onları anarak dua etmeye başladım:)) Manevi olarak çok keyif veriyor. Hele de sonuçlar pozitif olunca çorbada tuzun olduğunu düşünmek harika bir duygu. Geçen pinar1202'le de konuşuyorduk, Allah katında en hayırlı dualardan biri hiç tanımadığın insanlara ettiğin dualarmış. Allahım her birimiz için kabul etsin.
Aynı yorumu yazdık aynı zamanda, kalp kalbe karşı deniyor dimi bu durumda:)))
evet cnm benim :))) ben duanı gücüne ve bu gibi tevafuklara çok fazla inanıyorum bu şunu gösterir birbirimiz için ettiğmiz dualar kabul olmuş Allah katında inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle Allahım niyetini kabul ve makbul etsin