• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

çok sevindim pınar :nazar:
benimde dün yumurtalar toplandı çok gazım vardı bugün biraz daha :nazar:iyiyim canım gezmek istiyor kararsızım çıksam mı diye uzun süre çıkamıycam sonra....

Ay kızlar hamiş olanların gözü aydın.sabah sabah siteyi açıp listeyi görünce çok sevindim.4 gün yoktum bir sürü annişimiz olmuş.:46::46::46:

kızlar 12. gün 80 olan değerim 14. gün 204 olmuş şükürler olsun kuzummm benimle hepinize duacıyım ne olur sizde dualarınızı eksik etmeyin.....

ayyyyy canımmm...çoooookkkk sevındımmmmm..Allah tamamına erdırsın...nazarlardan korusun sızııı...

darısı bızlerın basınaaa:49::49:

sabah gittim kan verdim gelirkende dayanamadım idrar testi aldım çok çok hafif 2.çizgi çıktı:)
eşim 12 de sonucumu almaya gidecek çok heycanlıyım

bbeydam arkadaşım, inşlh güzel sonucu sende alırsın bir hamilemiz daha olur inşlh. lütfen bana dua edin cumartesi gidicem kontrolüme tedami başlıycak(dondurulmuş) inşl bu sefer rabbaim nasip eder ve bende güzel haberi alırım :49:

:49:slm kızlar dün dktr görüştüm:31:deyerlerimin iyi oldunu söyledi 777de tekmi çifmi bişey demedi çok merak ediyorum eşim çift diyip duruyo adeta havalarda ucuyo ben geceleri çok :27:kabuslar görüyorum çok korkuyorum miyde yanmamda çok oluyo soda içsem bi sakincası olurmu sizce bi bilgisi olan varmı

öncelikle epeydir tam yazamadım ve geçmişi fazla okuyamadım hamiş olanları tebrık ederim
negatif sonuç alan arkadaslarımada allahtan sabır dılıyorum inş en kısa zamanda bebişlerınıze sizlerde kavuşursunuz
ben bugun yumoşlarımı verdım inş buyuyup saglıklı bı şekilde bana gelcekler.
kontrollerde 19 yumoş vardı opuda 17 toplandı :))
durumları ii dediler.kısmet olursa pzt yada salı blastokıst olarak 2 embrıyo transfer edilecek tabı gelişimlerine göre...
allahım isteyen herkesin bebişlerini biran önce versın kucaklarını doldursun içlerinde bana da versin inş.

Kızlarrr hastaneden aradılar 9 yumurtadan 5 sağlıkla döllenmiş çok sevinçliyim cumartesi transfer varrr darısı sizlere bekliyenlere....

canımmmmm
tebrık ederım ya şimdi okudum ayyyyyy yerımsenın bebişini ben maşallah :nazar:
allahım kucagına da almayı nasıp etsın inş. :emir_bebek:

Kızlarrr hastaneden aradılar 9 yumurtadan 5 sağlıkla döllenmiş çok sevinçliyim cumartesi transfer varrr darısı sizlere bekliyenlere....

amin cnm hadı hayırlısı bende bugun verdım kuzularımı yarını beklıyorum bende sabırsızlıkla :) nasıl gelişecekler diye
kaçıncı gun transferın olacak

Back