çok sevindim canım...allah devamını getirsiin...
canım Allahım binlerce kere razı olsun çok daha iyi değerlerin olsun inş..
slm canlarım bayram boyunca nete giremedim şimdi en son kaldığım yerden devam ettim okumaya.hamile haberlerini okudukça mutlu oldum çoooook sevindim. umut oldunuz bizlere de . o kadar heyecanlandımki anlatamam. bazen bana çok uzak geliyo anne olmak ama bu haberlerle tekrar inancım artıyo.Rabbim tamamını erdirir inşallah sizlerin bebeklerini de.
negatif sonuç alan arkadaşlarım Allah sabır,güç,kuvvet versin.2 kez yaşayan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.
ben de bayram boyunca klinikteydim. Allahtan kendi doktorum nöbetçiydi. cumartesi günü toplayalım dedi doktor. bu akşam çatlatma iğnem var. çok heyecanlıyım. benim yumurta kalitesiyle ilgili sorunum vardı. inşallah bu sefer kaliteli olurlar da tutunurlar ve bir daha denemeye gerek kalmaz. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin. dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım,ne olur eksik etmeyin.
voyag canım hayırlısı olsun inşallah sayı değil kalite önemli dilerim çok çok sağlıklı yumişlerin olsun eşinin spermleriyle aşk yapıp güzel sağlıklı aşk embriyların olsun inş:))
slm cnm tatilin guzel geçmiştır inş.senın yumoşlar ne durumda nasıl gıdıyor
benım lısteden değişikliğimi yaparmısın rıca etsem bugun opu oldum
kısmetse 14-15 gıbı transferım olacak :)))
17 yumoşum toplandı bakalım yarın merkezden nasıl haberler gelecek :18:
bizde merak ettik seni kaç gün yoktun ne güzel yumişlerin sağlıklı olsun ....yukarıdada dediğim gibi senin yumişler kocişin spermleriyle aşk yapıp sağlıklı aşk dolu embriyoların olsun inş:))
anneee oluyorum...allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin..
canım çok çok sevindimmmm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah:))
slm ARKADAŞLAR...
GÜZEL HEBERLER GÖRDÜM BİRSÜRÜ ÇOK SEVİNDİM.HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR BİZLERE MORAL OLUYORSUNUZ.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN...
PINARCIM SENİ MERAK ETMİŞDİM ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDAYMIŞ GÜN GÜN YÜKSELMİŞ DEĞERİN BEBİŞLER ÇOĞALIYOR
mersin canım Allah razı olsun değerim iyi inşallah böyle devam eder çok Rabbim hepimize nasip etsin inşallah:))
kızlarrrrr 10.gün değerim 24,19 nasıl sizce??????????????????
sevinsemmi???
kuzum sevin tabi hamilesinnnnnnnnnntebrik ederim:))
slm kızlar dün dktr görüştüm
deyerlerimin iyi oldunu söyledi 777de tekmi çifmi bişey demedi çok merak ediyorum eşim çift diyip duruyo adeta havalarda ucuyo ben geceleri çok
kabuslar görüyorum çok korkuyorum miyde yanmamda çok oluyo soda içsem bi sakincası olurmu sizce bi bilgisi olan varmı
:)) hiç korkma canım Rabbim verir kolaylığını sağlıklı olsunlar yeter:))
Kızlarrr hastaneden aradılar 9 yumurtadan 5 sağlıkla döllenmiş çok sevinçliyim cumartesi transfer varrr darısı sizlere bekliyenlere....
ohh hayırlısı olsun inşallah sımsıkıca tutsunlar seni:))
canımmmmm
tebrık ederım ya şimdi okudum ayyyyyy yerımsenın bebişini ben maşallah
allahım kucagına da almayı nasıp etsın inş.
kuzumm sağol Allahım binlerce kere razı olsun:)) çok çok daha iyi değerler sana olsun inşallah:))
canım allah tamamına erdırsın ınsallah
canım Allah razı olsun umarım sonuna kadar nasip olur isteyen herkese nasip etsin inş:))
Canim benim bu sevincin katlanarak cogalsin bizede
Bulasir
inshallah Allah nazardan saklasin
aminnn canımmm en kısa zamanda sağlıkla mutlulukla nasip etsin Rabbim inşallah:))
çok sevindim pınar
benimde dün yumurtalar toplandı çok gazım vardı bugün biraz daha
iyiyim canım gezmek istiyor kararsızım çıksam mı diye uzun süre çıkamıycam sonra....
canım çok teşekkür ederim. eğer iyi hissediyosan çık dolaş alışveriş yap uzun bi zaman yasak:))
tebrik ederim canım
inşallah devamı sorunsuz bir şekilde devam eder abuşlarını sağ salim alırsın kucağına
sağol beysdammm benim abuşlarım bırakmadılar anneciklerini rRabbime şükürler olsun:))
ayyyyy canımmm...çoooookkkk sevındımmmmm..Allah tamamına erdırsın...nazarlardan korusun sızııı...
darısı bızlerın basınaaa
aminn Allah razı olsun canım daha iyi değerler isteyen herkese olsun inş:))
bbeydam arkadaşım, inşlh güzel sonucu sende alırsın bir hamilemiz daha olur inşlh. lütfen bana dua edin cumartesi gidicem kontrolüme tedami başlıycak(dondurulmuş) inşl bu sefer rabbaim nasip eder ve bende güzel haberi alırım
canım hayırlısı olsun inşallah dilerim Allahımdan bu en son tedavin olsun:))
yarın sabah 11 30da histeroskopi işlemim var kokmuyorum ama nedense strese girdim banada dua edin inş temiz çıksın sonuçlarım
canım benim bence bu tedavinin en keyifli işlemi opu lütfen stres yapma Allahın izni ile çok güzel olacak herşey:))
arkadaşım çok sevindim hamile haberine senin adına okadar sevindinki bilemeszin. Rabbim sonuna kadar seninle birlikte olmasını nasip etsin.Lütfen bana da dua edin bu cumartesi gidicem kontrolüm var.Dondurulmuş tedavim nasipse başlıycak
canım etmezmiyim hiç hepinize duacıyım inşallah çok güzel olacak herşey sen ne olur içini ferah tut...