Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kyr sagolasin canim iyiyim cok sukur.
Benim de yarin kontrolum var,yumoslar ne alemde merak ediyorum.
Insallah guzel haberlerle geliriz yarin:)
Son-ece listede gordum tup bebek tedavini ankalife yaptirmissin dr'un Gurur Bey miydi,benim ilk tedavimi o yapmisti.
Derencim naber? Nasılsın? En son transfer sonrası konuştuk, Bayram seyran girdi, benim için sayfa çok karıştı, takip edemedim, keyfin nasıl?
Gozunaydin brnyns, yarına hepsi minik embriyoların olur, sonra da sen en şanslı olana kavuşursun inşallah...Kızlar opu vardı bu gün çok şükür çok ii geçti 9 yumurtam var yarın arıycaklar büyük ihtimalle cumartesi transferim olucak hayırlısı...
Gozunaydin brnyns, yarına hepsi minik embriyoların olur, sonra da sen en şanslı olana kavuşursun inşallah...
cnm naber? nerelerdesin? ne durumdasın?
Bu donemde yolculuk fikri beni de çok gerdi basta, hiç istemedim gitmeyi, çantada buz kalıpları, iğnem icinde, otelde iğne pesinde koşturdum)) cat pat ingilizcemle aman silva koyün, buzlum olmaz)) komiktim çok. Hatta bugün ki iğnelerimiz yolda arabada yaptım duşun, eve yetisemeyince. esım çok istedi kiramadim, İyi ki de istemiş, süper geldi.iyiyim hayatım çok saol sende iisindir umarım seyahat beni her zmn yormuştur ama inş senin için iyi bir hava değişikliği olmuştur canım,ben iyiyim tatlım yarın 7.günüm alllahın izniyle o zor bekleme sürecindeyim :)yavrucuğum benimle diyorum çoğu kez ama bazende ister istemez ya gittiyse diyorum ikisine de hazırlıyoru kendimi .Ben transferden itibaren mantar sorunuyla uğraşıyorum canım ya bunun yanında kızarıklık kaşıntı bi görme vajinal jel yapıyo ama benim birazda bnyem yapıyo tedavi önceside her ya nerdeyse 1 hafta çekerdim bu illeti ama bugün daha iyiyim şükürler olsun canım seninde yumoşlar güzel güzel büyüsünler inş. bu arada galiba 3 de dondurulmuşum var :)
slm kyr emeğine sağlık emek vermiş liste hazırlamışsın ben sonucumu aldım malesef negatif umarım yakın zamanda başka bi sefere artık annelik :)
Biliyorum cnm okudum, cok cok gecmis olsun. Bu sefer son kez gelmis gecmis olsun. Bur dahaki sefere gelsin ve seninle kalsin kuzun. Senin de yüreğine, bugün olmasa da birgun gelecek bebeğine saglık. Listeye seni de eklemek isteriz, bilgilerini yazarsan.
İnşlh cnm ağzına sağlık valla bu tüp bebek tedavisinin her günü her anı hep heycanlamı geçicek böle bu bünyeler bu beklemelere heycanlara ne kadar dayanır :))
Yaşın? Merkezin?cnm çok sağol iyi dileklerin için benim ikinci denememde negatifle sonuçlandı problem bende emdometriozis hastasıyım bunun dışında başka bir bilgi istersen yazarım tabi
Benim bir niyetim var Allahım kabul ederse, her gece dua okuyorum, bu gece seni de anacağım, dualarımız seninle...öncelikle hamile arkadaslari tebrik ediyorum tüm kalbimle
negatif sonuc alan arkadaslarada gecmis olsun diyorum insallah tez zamanda kavusurlar yavrularina
bende bügün ultrasyon konturolüm vardi allahin izniyle cuma yumurta toplama islemi var doktorum sali carsambada transfer yapilir dedi hersey yolunda suan
insallah allah bu cektiklerimizin karsiliginda ellerimizi bos cevirmez 1 saat sonra catlatma ignemi vuracagim dedigim gibi cuma büyük gün bakalim kac yumurta toplanacak lütfen dua edin benim icinde
Bu donemde yolculuk fikri beni de çok gerdi basta, hiç istemedim gitmeyi, çantada buz kalıpları, iğnem icinde, otelde iğne pesinde koşturdum)) cat pat ingilizcemle aman silva koyün, buzlum olmaz)) komiktim çok. Hatta bugün ki iğnelerimiz yolda arabada yaptım duşun, eve yetisemeyince. esım çok istedi kiramadim, İyi ki de istemiş, süper geldi.
Ahhh be cnm zaten beklemek zor bur de bu sıkıntın. Az kaldı Allah'ın izniyle o güzel haberi al inşallah, biraz hafifletir sıkıntılarını dimi???
Dondurulmusunun olmasına sevindim, ama bu durumda çok önemli değiller, onlar kardesi olacak inşallah bebeğinin. Tabii yedek olması güzel, insanın icini rahatlatıyor ama sen onlara kardes için gözüyle bak, öyle de olsun inşallah.