Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yarın testimi tekrarlıycam yine stres oldum ya,güzel bi şekilde artmıştır di mi?
öznurcum listeden gördüğüm kadarıyla ikimizin sorunuda erkek canım ,bizim bu ilk denememiz biz tedaviye başlamadan genetik testimizi bile yaptırıp öyle çıktık bu yola karyotip ve y kromozom testi yapıldı eşime cnm temiz çıktı bizimde biz ssk da yaptırdık ve tek kuruş ödemedik şimdi transfer sonucumu bekliyrm hayatım 15 kasım test günüm
kızlar yarın testimi tekrarlıycam yine stres oldum ya,güzel bi şekilde artmıştır di mi?
yarın transfer dahil 14. günün mü cnm?? 12. günde kaç çıkmıştı? artmıştır canım iyi düşün..
canım bende yarın test yapıcam 10.günüm inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz
bende çok heycanlı ve stresliyim allahım hayırlısını versin inşallah
senin sorun neydi?benim pko
evet cnm ya o psikoloji bambaşka.. benim doktoum sürekli yatma demişti bende 2. günden itibarn evde yavaş yavaş yürüyordum bi yandan da ya birşey olursa keşke yatsaydım diye pişman olurum diye korkuyordum. bence cnm evin içinde ufak yürüyüşler yap ama genelde uzan, otur yorma kendini çok.. bende crinone jel (progestan) ve folik asit kullandım halada onlar devam..
Cnm maşallah, bebeğin senin artık kesin:))) Yat tabii, yap keyfini bebeğinle. Ne mutlu size, nazarlardan korusun rabbim...Hic kotu degil, sadece sabir bekle goruceksin hersey yolunda gidicek ve bizler temmuzda bebeklerimize kavusacagiz sonunda.
Benimde dun kahve akintim basladi sabah tekrar test istediler bendende cok sukur 5. Inde 132 olan degerim cok sukur bugun 490 olmus. Bende yatiyorum . Hic de kalkmaya niyetim yok :))
Kyr canım müsait olduğunda listeyi günceller misin ?
İkimize iğne yaz :) Bizde iğneye geçtiik ama demiiiiii :)
Ohhh maşallah arkadaşım, gözünaydın... Darısı bebeğine inşallah...selam,,,,bugun 11 yumosum toplandi,,,yarina saglam olanlari ogrencem ,,,,bakalim hayirlisi
Cnm bnm, naber? Aman da arkadaşım hamileymiş benim:))) Nasıl gidiyor bakalım, bebeğinle kaynaştınız mı iyice:)))kızlar merhaba,
bugün yine kan testi yaptırdım. şükürler olsun değerim katlamış. 182 olmuş
doktorumla görüştüm iyi olduğunu ve ilaçlara devam etmem gerektiğini söyledi. allahım işallah devamını da sağlıklı birşekilde getirir.
hepinizi öpüyorum.
sevgiler
Cnmmm ayyy heyecanlı gün yarın, hakkında hayırlı, güzel haberler aldık son günler de hep, sen de devam ettir sevincimizi inşallah. Dualarımız seninle...idrar testi alamadım canım eczane kapalıydı nöbetçide bakmadım
inşallah güzel haberle gelirim yarın allahım hepimize nasip etsin yüksek değerleri görmeyi
kyrcım tatil iyi gelmiştir oh negüzel daha pozitif devam edersin tedavine
kyrcımm iyi yolculuklar canım.. bebişsiz son tatilini yaptın hadi bakalım
sağ sağlıklı dön gel evine yumişlerinde gezdi ohh bidahakine abuşlarınla inşallah:))
Cnm bnm, naber? Aman da arkadaşım hamileymiş benim:))) Nasıl gidiyor bakalım, bebeğinle kaynaştınız mı iyice:)))
kyram canım benim biz çok iyiyiz bol bol uyuyoruz, gözümü açamıyorum :))))))) yarın merkeze gideceğiz, son bir kez de merkezde vereyim kan, işallah bir sorun çıkmazsa kendi kadın doğum doktoruma başlayacağım.
sen de iğnelere başlamışsın canım haydi bakalım güzel güzel yumoşların olsun , kenidne çok ii bak tatlım öptüm seni
inşallah ilk ve son denemen olur canım ssk da yaptırmak iyide çok uğraştırıyorlar diye duydum randevu falan veriyolarmış bizim zaten bulunduğumuz şehirde böyle imkanlar yok üniversite hastanesi yada eğitim araştırma dışındada yapılmıyor diye biliyorum. istanbula gittiğimizdede sadece tedavi süresi kadar vaktimiz oluyor bir yıl olmadan 3 tedavi geride bıraktım zaten yakında işten atacaklar beni izin konusu sıkıntı olmazsa 4. tedavime en kısa zamanda başlamak isterim çok şükür ki ekonomik durumumuz iyi birde o sıkıntıyla uğraşmıyorum. hayırlısıyla Allah ım hepimizin kucaklarına bebişlerimizi tez zamanda versin. 15 kasıma kadar sakın kan ve idrar testi yaptırma olur mu? ben her seferinde yapıp sonrada pişman oluyorum.