• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

gunaydin arkadaslar,,,,,az once merkezi aradim,11 yumurtamin 9'u olgun cikmis 8'i bolunmeye baslamis,iki gun sonra tekrar bakilcakmis,insallah gelisimleri saglikli devam eder...ne garip bir sey ,senden birseyler orada hayata dogru kosuyor,,,kaderde ne varsa o gelecek ....herkese hayirli evlat,saglikli bireyler nasib etsin rabbim:nazar:

maaşallah çok güzel, haydi bakalım süper kalite embryo olsunlar ve sımsıskı tutunsunlar anneciklerine....

arkadaşlar benim ara ara vajinadan böyle top top beyaz bazende kahve beyaz karışık kuru bişeyler geliyo bu sabah kullanıdığımız vajianya sıkılan jelden içeride kuruyup sonra bu şekilde geri mi geliyo sizce sizde olan oldumu acaba böyle çok komik ya sabahları jeli kullanacakta ayna ile bakıyorum tam vajina girişinde duruyo top gibi onu ordab almasam jelin plastiğini sokunca içine gidecek bende kulak çubuğla aldım içeri geri gitmesin diye sizede olmuşmuydu acaba?

çok güzel canımm maşallahh inşallah çok kaliteli embriyoların olur..sonrada anneciklerine konulurlar orda büyümeye devam ederler inşallahh..

İnşallah canım ..onların orda olması ve hayata bağlanmaya çalısmaları gercekten ibretli bir hakikat... Aslında biz çok aceleci davranıyoruz ....:49: onlar bulcaklar annelerinin sicacik rahimlerini... Ben buna inanıyorum :16:

canım sakın idrar yapma ben 10. gün yaptırdığımda 77 çıkmıştı, eve geldim idrar yaptım çıkmadı, boşuna üzersin kendini idrar testi çıkmayabilir.

bu arada rüyan çok güzel, işallah bebeklerinin varlığına işarettir , işallah iyi haberler verirsin bize..

idrar testi alamadım canım eczane kapalıydı nöbetçide bakmadım
inşallah güzel haberle gelirim yarın allahım hepimize nasip etsin yüksek değerleri görmeyi:54:

arkadaşlar benim ara ara vajinadan böyle top top beyaz bazende kahve beyaz karışık kuru bişeyler geliyo bu sabah kullanıdığımız vajianya sıkılan jelden içeride kuruyup sonra bu şekilde geri mi geliyo sizce sizde olan oldumu acaba böyle çok komik ya sabahları jeli kullanacakta ayna ile bakıyorum tam vajina girişinde duruyo top gibi onu ordab almasam jelin plastiğini sokunca içine gidecek bende kulak çubuğla aldım içeri geri gitmesin diye sizede olmuşmuydu acaba?

evet canım oluyor öyle bende ara ara yaşıyorum hatta birkaç kez o kadar çok geldi ki korktum ama doktoruma da sordum normal dedi.. gerekli olan emiliyormuş diğerleri atılıyormuş.. ama hep kendi renginde geldi..bir de canım bence kulak çöpünü sokma o kendini atar nasılsa yabancı madde girmesin bence.. ben bir kaç kez tuvalette alıyım dedim ama korktum bence kendi gerketiğinde atıyor..

idrar testi alamadım canım eczane kapalıydı nöbetçide bakmadım
inşallah güzel haberle gelirim yarın allahım hepimize nasip etsin yüksek değerleri görmeyi:54:

bence de idrar testi yapma hatta kan testi içinde gününü bekle canım.. öyle bir gün veriliyorsa elbette tıbbi bir açıklaması vardır.. ondan önce yapıp moral bozukluğu olmasın.. inşallah pozitif sonuç alırsın cnm..

İnşallah canım ..onların orda olması ve hayata bağlanmaya çalısmaları gercekten ibretli bir hakikat... Aslında biz çok aceleci davranıyoruz ....:49: onlar bulcaklar annelerinin sicacik rahimlerini... Ben buna inanıyorum :16:

kesinlikleee doğum mucize derlerid gerçekten şimdi daha iyi anlıyorum..çok şükür inanan insanlardık ama bu süreçte RABBİMİN büyüklüğünü bir kez daha gördük.. transfer edildiğinde doktorum embriyonun büyüklüğünü iğnenin toplu ucu değil diğer ucu kadar olduğunu söyledi. düşünebiliyor muyuz??? ve o iğne ucu kadar büyüklüğündeki embriyoya Allahım ol diyor ve meleklerimizi dünyaya gönderiyor.. insanın aklı almıyor hakketen.. bir de şeye çok şaşormıştım..normal gebeliklerde tüplerde döllenen embriyo 5. gün gibi rahme iniyormuş ve tutunması için en uygun yere karar verip orda duruyormuş.. akıl almıyor gerçektenn.. RABBİM sen çok büyüksünnnnnn...

Kızlar evime donüyorum, aksam geç de olsa girer listeyi düzenlerim. Hiçbir şey okuyamadım, çok merak ediyorum sizleri. Şimdilik öptüm...

bence de idrar testi yapma hatta kan testi içinde gününü bekle canım.. öyle bir gün veriliyorsa elbette tıbbi bir açıklaması vardır.. ondan önce yapıp moral bozukluğu olmasın.. inşallah pozitif sonuç alırsın cnm..

inşallah canım inşallah hamileyimdir idrar testi yapmicam ama 2 gün daha bekleyemem:))
zaten varsa düşük te olsa 10.günde de çıkar rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Cloudly pinarr ikinizi de tebrik ederimm,Allah tamamina erdirsin,degerleriniz cok guzel:))
Pinarcim endiseni anliyorum ama nolursun bosuna kendini uzme,perla bu durumda hakkatten cok reel ve iyi bir ornek:)insallah cuma gunu daha da guzel hbrlerini aliriz;)
Oprah sonece sizleride cook tebrik ederim,Allah kucagimiza almayi da nasip etsin:)
Abadicim iyi haverlerini okudum cok guzel degerlerin canim:)
Neccim son yazina tamamen katiliyorum,Rabbim cook buyuk,benim mercimegim henuz 0.77 cm ama kalbi var ve atiyor,bu Rabbimin bi mucizesinden baska bir sey olamaz
Allah suan hasretle bebegini bekleyen tum arkadaslarima tez zamanda mucizelerini yollasin İnsAllahhh...:52:

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
seyirlik değil ömürlük olsun
bir yastıkta nasip olsun

:)))) hamileyimmm 9. gün değerim 28.62
dualarınızı lütfen eksik etmeyin herkesten binlerce kere Allah razı olsun:))

pınarcım siteye inan seni merak edip girdim..tahlil günün yarın dı ya..belki erken yapmıştır diye bir bakayım dedim..tüylerim diken diken oldu..çoook sevindim canım...bilseydim daha önce siteye bakardım..şimdi dikkat et kendine ve bebişine yada bebişlerine...kutluyorum seni..inşallah kucağınada alıcaksın..öpüyorum seni...

Cloudly pinarr ikinizi de tebrik ederimm,Allah tamamina erdirsin,degerleriniz cok guzel:))
Pinarcim endiseni anliyorum ama nolursun bosuna kendini uzme,perla bu durumda hakkatten cok reel ve iyi bir ornek:)insallah cuma gunu daha da guzel hbrlerini aliriz;)
Oprah sonece sizleride cook tebrik ederim,Allah kucagimiza almayi da nasip etsin:)
Neccim son yazina tamamen katiliyorum,Rabbim cook buyuk,benim mercimegim henuz 0.77 cm ama kalbi var ve atiyor,bu Rabbimin bi mucizesinden baska bir sey olamaz
Allah suan hasretle bebegini bekleyen tum arkadaslarima tez zamanda mucizelerini yollasin İnsAllahhh...:52:

Cok sagol seninki de hayirli olsun allah bizimkileri kucagimiza almayi ,isteyen herkese de tez zamanda hamis olmayi nasip etsin

elon çok sağol canım aslında tek başına bakılınca değerim 12. gün için güzel çok şükür ama inan sen çok aha iyi biliyorsundur stres bitmiyomuş. şimdi cuma gününü bekliyorum sonra kese kalp atımı.Rabbim yardımcımız olsun evlatlarımızı bize bağışlasın. isteyen herkesede nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu:))

pınarcım siteye inan seni merak edip girdim..tahlil günün yarın dı ya..belki erken yapmıştır diye bir bakayım dedim..tüylerim diken diken oldu..çoook sevindim canım...bilseydim daha önce siteye bakardım..şimdi dikkat et kendine ve bebişine yada bebişlerine...kutluyorum seni..inşallah kucağınada alıcaksın..öpüyorum seni...[/Q
UOTE]
canım çok sağolll..pozitif çıktı değerim biraz stres oldum ama şimdi iyiyim çok şükür ..cuma günü testi tekrarlayacağım ne olur benim için dua et güzel defnenin annesi:)) bu arada benim kuzum tek gibi :))

Kızlar evime donüyorum, aksam geç de olsa girer listeyi düzenlerim. Hiçbir şey okuyamadım, çok merak ediyorum sizleri. Şimdilik öptüm...
sağ sağlıklı dön gel evine yumişlerinde gezdi ohh bidahakine abuşlarınla inşallah:))

kyrcımm iyi yolculuklar canım.. bebişsiz son tatilini yaptın hadi bakalım :21:

kızlar transferimin 2 günü çok değisik bır duygu yatsam mı kalksam mı
bilemiyorum düşünmeyecem diyorum olmuyor allahım enzor sınav

kaldı 10 gün 21 kasım test günü :52::46: :46:

ben progestan fitil coraspirin ve

folik asit kullanıyorum normal mi sizden kullanan varmı ?

kızlar transferimin 2 günü çok değisik bır duygu yatsam mı kalksam mı
bilemiyorum düşünmeyecem diyorum olmuyor allahım enzor sınav

kaldı 10 gün 21 kasım test günü :52::46: :46:

ben progestan fitil coraspirin ve

folik asit kullanıyorum normal mi sizden kullanan varmı ?

evet cnm ya o psikoloji bambaşka.. benim doktoum sürekli yatma demişti bende 2. günden itibarn evde yavaş yavaş yürüyordum bi yandan da ya birşey olursa keşke yatsaydım diye pişman olurum diye korkuyordum. bence cnm evin içinde ufak yürüyüşler yap ama genelde uzan, otur yorma kendini çok.. bende crinone jel (progestan) ve folik asit kullandım halada onlar devam..

Back