• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

arkadaşlar benimde ciddi bi sorunum var bu vajinaya sıktığımız progsterondanmıdır nedir 10 gün oldu vajinit ile uğraşıyorum şeyim kıpkırmızı kaşınıyo bi yandan hemşire travocort isimli merhemden sürebilirsin dedi ama hiç geçmiyo ya bi ara azalıyo sonra birden azıyo merhemi sürüyorum sonra biraz iyi geliyo bu vajinit ve sürdürdüğüm bu merhem tutunmaya engel olurmu canalrım ya kafama çok takıyorum :(((((

Ben de fitil kullanıyorum ve bende de acayip kaşıntı yaptı son zamanlarda bana da krem verdi hemşire seninkine benzer azalıyor ama kesilmiyor sanırım bunların yan etkisi bu kremin bir zararının olacağını sanmıyorum çünkü yüzeysel birşey sonuçta

Ben de fitil kullanıyorum ve bende de acayip kaşıntı yaptı son zamanlarda bana da krem verdi hemşire seninkine benzer azalıyor ama kesilmiyor sanırım bunların yan etkisi bu kremin bir zararının olacağını sanmıyorum çünkü yüzeysel birşey sonuçta

benim transferden önce de biraz vajinitim vardı zaten fitilden dolayı iyice gitgide arttı yani tarnsferin ilk gününden beri uğraşıyorum canım o yüzden endişeleniyorum

oldukça sinir bozucu birşey ben de mantar mı oldum diye korktum bi de onunla mı uğraşıcam diye ama çok normal çünkü nemli oluyor o yüzden oluyor bi de ph dengesi bozuluyor o yüzden bence

benim transferden önce de biraz vajinitim vardı zaten fitilden dolayı iyice gitgide arttı yani tarnsferin ilk gününden beri uğraşıyorum canım o yüzden endişeleniyorum
canım doktorunla konuş o ilacı kesip fitil verir benimöyle olmuştu. içini ferah tut arkadaşım tutunmaya etkisi olmaz sen sakin ol yeter;))

pınarcım doktorunla mı görüştü, bak cumaya kadar test yok dediğine göre bence her şey yolunda birkaç gün geçince tekrar bakacak değerlerine, hiç korkma arkadaşım allahın izniyle her şey yoluna girecek merak etme, abuşlara iyi bak annesi sakın üzme onları....
konuştum canım %60 yani 1,5 kat artması gerekiyomş benim normalmiş cumaya kadar yaptırmayıp bekleyeceğim bende hayırlısı olur inş...

selam,,,,bugun 11 yumosum toplandi,,,yarina saglam olanlari ogrencem ,,,,bakalim hayirlisi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hayırlısı olsun sağlıklı güzel yumişlerin vardır inş...

çok güzel pınarcım çok sevindim, en iyisini yaptın doktorla konuşmakla ayy güzel güzel arkadaşım merak etme, rabbimin izniyle her şey yolunda gidecek işallah

canım merhaba,

Ben de alias gibi endometriozis hastayım. 1,5 yıllık evliyim, evlendikten 4 ay sonra kasık ağrısı ile acile gittim, regl dönemlerim hep ağrılı geçiyordu, meğerse sol yumurtalığımda tam 5 adet çikolata kistim varmış( en büyüğü 8 cm di) açık ameliyat oldum, doktorlar çok şükür yumurtalığımı kurtardı. çocuk sahibi olmak için acele etmemizi önerdiler, biz de zaten istiyorduk eşimle.... 10 ay kadar normal yolla denedik, olmayınca doktora gittim ve kistin nüksettiğini 6 cm ciivarında olduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı sanki o an, s2 ay soğan kürü uyguladım doktorlarım güldü inanmadılar ama kist yaklaşık 3 cm e kadar düştü, sonrasında kist küçülünce hemen tüp bebek dediler, çok şükür ilk tüp bebek denemem de başarılı oldu şu anda hamileyim.

inan bu hastalık ile savaşan çok fazla kadın var, internetten hastalık hakkında ben de çok okumuştm ve moralim bozulmuştu. ancak olmayacak diye bir şey yok, yeterki rabbim nasip etsin, alias ve ben forumdaki örnekler, en yakın sürede dilerim rabbim sana da bu duyguyu tattırır....

sevgiler,
cnm tebrik ederim seni Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin benim 2. denememde hüsranla sonuçlandı internetten okuduklarımı hiç sorma moralım sıfır oldu bu yüzden yumurta rezervini azaltmaktan tutta yumurta kalitesini düşürdüğü gibi döllenmiş yumurtaya zarar vererek tutunmasını bile engellediğini okudum kafam çok karıştı içinden çıkamaz hale geldim ne yapacağımı bilmiyorum kurban olduğum Allahımdan yardım dilemekten başka birşey gelmiyor elimden siz sevgili arkadaşlarımdanda dua bekliyorum :(

cnm tebrik ederim seni Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin benim 2. denememde hüsranla sonuçlandı internetten okuduklarımı hiç sorma moralım sıfır oldu bu yüzden yumurta rezervini azaltmaktan tutta yumurta kalitesini düşürdüğü gibi döllenmiş yumurtaya zarar vererek tutunmasını bile engellediğini okudum kafam çok karıştı içinden çıkamaz hale geldim ne yapacağımı bilmiyorum kurban olduğum Allahımdan yardım dilemekten başka birşey gelmiyor elimden siz sevgili arkadaşlarımdanda dua bekliyorum :(

canım benim bazen çok bilmekte iyi olmuyo maalesef lütfen üzülme Rabbim yardımcın olsun inan dualarım hepimizin evladına kavuşması için...

canım yeni bir tedavi aşamasına ne zaman başlayacaksın bilmiyorum ama bu hastalıkla ilgili lütfen internetten bir şeyler okuma inan sadece moral bozukluğu yapıyor, biliysun tüp bebek öncesi de morale çok ihtiyacımız oluyor.. canım sağlıklı bir yumurta ve sperm bebek için yeterli bunu sen de biliyosun....dua ederim tabi etmez miyim, inan bu yolda savaşan tüm kadınlar için dua ediyorum, ama lütfen dediğim gibi moralini sakın bozma, bol bol dua et, dediğin gibi rabbim ol derse olur işallah en yakın sürede bebeiğine kavuşursun canım.

canım benim bazen çok bilmekte iyi olmuyo maalesef lütfen üzülme Rabbim yardımcın olsun inan dualarım hepimizin evladına kavuşması için...

amin cnm çok sağol haklısın aslında ama insan çaresizlikten araştırdıkça araştırıyor ve tabi sonuç moral bozukluğu tabi tek sığınakta kurban olduğum Rabbimin kapısı

çok tşkr ederim cnm duların için kendimi toplar toplamaz başlamayı düşünüyorum cnm tutabilirsem kendimi bi daha okumamayı düşünüyorum dualar zaten tek tutunacak dalım oldu amin diyorum cnm dularına Allahım bütün isteyenlere kıymetini bilenlere versin diyorum

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslar,,,,,az once merkezi aradim,11 yumurtamin 9'u olgun cikmis 8'i bolunmeye baslamis,iki gun sonra tekrar bakilcakmis,insallah gelisimleri saglikli devam eder...ne garip bir sey ,senden birseyler orada hayata dogru kosuyor,,,kaderde ne varsa o gelecek ....herkese hayirli evlat,saglikli bireyler nasib etsin rabbim:nazar:

gunaydin arkadaslar,,,,,az once merkezi aradim,11 yumurtamin 9'u olgun cikmis 8'i bolunmeye baslamis,iki gun sonra tekrar bakilcakmis,insallah gelisimleri saglikli devam eder...ne garip birr sey ,senden birseyler orada hayata dogru kosuyor,,,kaderde ne varsa o gelecek ....herkese hayirli evlat,saglikli bireyler nasib etsin rabbim:nazar:
ohh çok şükür ne güzel güzel sağlıklı embriyolar olsun inş...aminn

gunaydin arkadaslar,,,,,az once merkezi aradim,11 yumurtamin 9'u olgun cikmis 8'i bolunmeye baslamis,iki gun sonra tekrar bakilcakmis,insallah gelisimleri saglikli devam eder...ne garip bir sey ,senden birseyler orada hayata dogru kosuyor,,,kaderde ne varsa o gelecek ....herkese hayirli evlat,saglikli bireyler nasib etsin rabbim:nazar:

çok güzel canımm maşallahh inşallah çok kaliteli embriyoların olur..sonrada anneciklerine konulurlar orda büyümeye devam ederler inşallahh..

slm kızlarr
bugün 9.günüm hiç lekelenmem fln olmadı çok şükür belirti de sadece göğüs ucunda acı ara ara da kasıklarda hafif batma
ha bide fitilden dolayı sulu akıntı
yarın test yapmayı düşünüyorum değer en az kaç çıkması lazım?2 tane embriyo transfer edildi 1 tanesi iyi kalite 1 taneside orta
kızlar ne çıkacak çok merak ediyorum inşallah bebeişlerim benimledir
birazdan dışarı çıkıcam eğer açık eczane bulabilirsem idrar testi de alayım diyorum ama idrarda çıkarmıki?
bide bu gece bir rüya gördüm eşimle hac a gidiyorduk aniden çıkmış hazırlık falan yapıyodum bı yandan da kızımı düşünüyorum onu bırakıp gittiğim için allahım hayırlara yazsın inşallah bebişlerime işarettir

inşallah cnm ya bende böyle rahat ve pozitif olabilirim inşallah başlarken ama şu an acım çok taze kendimi çok kötü hissediyorum:( tedavin hayırlı olur inşallah güzel sonuçlar alman dileğiyle

slm kızlarr
bugün 9.günüm hiç lekelenmem fln olmadı çok şükür belirti de sadece göğüs ucunda acı ara ara da kasıklarda hafif batma
yarın test yapmayı düşünüyorum değer en az kaç çıkması lazım?2 tane embriyo transfer edildi 1 tanesi iyi kalite 1 taneside orta
birazdan dışarı çıkıcam eğer açık eczane bulabilirsem idrar testi de alayım diyorum ama idrarda çıkarmıki?
bide bu gece bir rüya gördüm eşimle hac a gidiyorduk aniden çıkmış hazırlık falan yapıyodum bı yandan da kızımı düşünüyorum onu bırakıp gittiğim için allahım hayırlara yazsın inşallah bebişlerime işarettir
Bence hic test yapma evde cunku 10. Gunden sonra beta hcg hormonu kana karisiyotmus moralini bozmaya hic gerek yok ama sen bilirsin tabi cok zor bir bekleyis sureci insanin kalbi yerinden cikacak gibi oluyor ayni duyguyu dun yasadim cok yakindan biliyorum allah hayirlisini versin hepimize

slm kızlarr

canım sakın idrar yapma ben 10. gün yaptırdığımda 77 çıkmıştı, eve geldim idrar yaptım çıkmadı, boşuna üzersin kendini idrar testi çıkmayabilir.

bu arada rüyan çok güzel, işallah bebeklerinin varlığına işarettir , işallah iyi haberler verirsin bize..

Back