Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin
Cok tebrik ederim :)
Pamoly slm cnm
Ben endometriozis hastasiyim
17 yasımda tanıştım bu hastalikla. 23 yasımda hızla büyüyen kıstım nedeniyle laparoskopi oldum 10 cm lik kıstım alındı. Sonrasında hemen evlen cocuk yap dediler ama ben 27 yasımda evlendim 2 sene cocuk istemedik ama ben 12 yıldır dkh kullanıyordum doktor 3 ay deneyin cocuk olmazsa sonra tekrar alalım kistini dedi
Ben asilama istedim hemen ama 2 negatif aşılamam oldu
Sonrası ilk tup bebek denemem Ekim de başladı
2. Gun embriyosu transfer edildi o kadar üzüldüm ki Allahıma cok şükür meleğim benimle
Demem o ki vakti geldi mı Rabbim nasip edince hamile kalıyorsun
Benim tedavi sırasında hem sagda hem solda kist vardı
Umudunu yitirme arkadasım
Allah yar ve yardımcın olsun insallah
arkadşlar aranızda genetik test yaptıranlar vardır mutlaka acaba devlette mi yaptırdırnız özeldemi özeldeyse ne kadar ücret ödediniz bilgi verirseniz çok mutlu olurum
beren bende umutta yaptırdım 3. denememi ilk ikisi olumsuz olunca süleyman bey genetik test istedi(karyotip analizi) bizimki normal çıktı 420 tl ödedik ama sonra başka bir yerde 250 tl ye yapıyolarmış onu öğrendik bu testte hem eşinden hem senden kan alıyolar. yaklaşık 15-20 gündede sonuç çıkıyor.
arkadaşlar gelince banyo yapabilir miyim ki...
iyiyim şimdi çok şükür canım ama sabah yaşadıklarım kötüydü cidden cumaya kadar test yok dedi doktorum bende düşünmemeye çalışacağım sadece dua edeceğim RABBİME SEN BOŞ VER BİZİ KEYFİNİ ÇIKAR TATİLİN BEBEĞİNSİZ GEÇEN SON TAİLİN OLSUN DİLERİM:))))
ben yaptım cnm yapanbilirisn dediler ama bi şampuanlanıp çıktım çok ılık suyla uzun tutmadım cnm
cloudly canım ya tebrik ederim ,, inşallah darısı bizlere olur :)))
ohhhh çok şükür kuzummm nasıl sevindim anlatamam geliyo kuzucuğumuz inş...
son_ece, oprah çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin, hayirlisiyla kucaklarıniza nasip etsin.
Cloudly maşallah cnm degerin artmiş, gönlün rahat yat dinlen, bebisine de iyi bak. Öpüyorum ıkınızı de.
canım bir aşama daha rahatladık ama keseyi görmeden kalp atışlarını duymadan rahat yok , heyecan devam ediyor , sen de göreceksin rabbimin izniyle işallah :)
Pınarım, cnm herkesin bünyesi farklı, bak doktorun da gayet güzel demiş. Biliyorsun bu durumlarda çok gerçekçi oluyor doktorlar, bir sıkıntı olsa mutlaka söylerdi. Ahh cnm ben esprisine dedim rakıyı, bebeğime hazırlanıyorum icer miyim hiç, zaten sigara var bir de rakı, ohhh sonra kes annenin ayyas bebeği)) o gelsin, bana müjdemi versin mutluluk sarhoşu olacağım kim arar rakıyı)
Gül benim cnm arkadasım, neşeni, umudunu hiç kaybetme, kuzun seninle, artık eminsin, korkmadan, ellerin titremeden saril ona sımsıkı bak nasıl büyüyecek icinde. Allahım korusun onu.
Ben de birazdan 2. iğnemi yapacagım, otele geldim iğne için fırsat bu fırsat dedim kaçtım tuvalete size yazayım diye)) kocaman kocaman öpücükler...
son ece, oprah gözünüz aydın darısı bizlerin başına inşallah...
yarın inşallah yumurtalarım toplanacak Allahım yardımcım olsun inşallah...odaya getirildiimizde kendimizde mi oluyoruz çok mu ağrım olcakk kii offf korkuyorumm canlarr....
kızlar tebrik ediyorum sizleri, allah tamamına erdirsin...
transferden sonra neler yemeliyiz bazıları ceviz kabak çekirdeği badem yenmemeli diye yazmış bazıları yemişşş ne yapmalıyızzzz
valla cnm ben kabak çekirdeği ve ananasın bebein tutunmasını kolaylaştırdığnı duymuştum o yüzden bol bol kabak çekirdeği yiyorum sabahları da bir bardak ballı süt yanında ceviz leblebi ve sarı üzüm yiyorum kafamdan uydurdum onuda :)