Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar ..
Size birşey soracağım ..
Dün ilk puregonu vurdum , bugünkini henüz vurmadım akşam 7.30'da vuracağım ..
Kızlar dün ki vurduğum iğne yeri dokununca hala acıyor , normal mi sizce ?
İlk tedavimde hiç böyle bişey olduğunu hatırlamıyorum ..
Bilen varsa yazsın lütfen ..
Kizlar transfer olds 2 tane blastokist embryo cok heyecanliydim
Sabahakadar uyumadim simdi benimleler hep Pyle kalirlar
Pinar gulumm kahretme kendini Boyle yap inca Rahmin kasiliyor
Rabat ol . .
Kizlar transfer olds 2 tane blastokist embryo cok heyecanliydim
Sabahakadar uyumadim simdi benimleler hep Pyle kalirlar
Pinar gulumm kahretme kendini Boyle yap inca Rahmin kasiliyor
Rabat ol . .
nec86 canım nasılsın?bebiş nasıl??bayram süper geçiodur senin için.benim ise berbatttt.birde dün adet olmam gerekiodu olmadım.bu sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı.erken mi yaptım acaba?yada ne gbi bi sorun olmuş olabilir??tedaviye başlıcaktım ama başlıyamadım (
canım iyiyiz çok şükür inşallah meleğimizde iyidir.. testten sonra da diğer heyecanlarla devam ediyor Allahı herkese böyle heyecan versin inşallah.. aralıkta randevum epey var bekliyorum o günü inşallah.. canım inşallah süpriz bebeğin gelmiştir..diğer arkadaşların dediği gibi strestten de olabillir.. ama inşallah bebek habercisidir.. dualarımdasınız..sizlerde unutmayın kucağımıza almayı da nasip etsin Allahım inşallah.
Merhaba kızlar ..
Size birşey soracağım ..
Dün ilk puregonu vurdum , bugünkini henüz vurmadım akşam 7.30'da vuracağım ..
Kızlar dün ki vurduğum iğne yeri dokununca hala acıyor , normal mi sizce ?
İlk tedavimde hiç böyle bişey olduğunu hatırlamıyorum ..
Bilen varsa yazsın lütfen ..
ohhhh çok şükür kuzummm nasıl sevindim anlatamam geliyo kuzucuğumuz inş...kızlar merhaba,
bugün yine kan testi yaptırdım. şükürler olsun değerim katlamış. 182 olmuş
doktorumla görüştüm iyi olduğunu ve ilaçlara devam etmem gerektiğini söyledi. allahım işallah devamını da sağlıklı birşekilde getirir.
hepinizi öpüyorum.
sevgiler
canım belki ikiz gebeliktir inş:))slm kızlar bisorun var galiba bugünkan tst yaptırdım armışmı diye ama 777.888 çıktı bune anlama geliyo 3 önce 139.99du
iyiyim şimdi çok şükür canım ama sabah yaşadıklarım kötüydü cidden cumaya kadar test yok dedi doktorum bende düşünmemeye çalışacağım sadece dua edeceğim RABBİME SEN BOŞ VER BİZİ KEYFİNİ ÇIKAR TATİLİN BEBEĞİNSİZ GEÇEN SON TAİLİN OLSUN DİLERİM:))))son_ece, oprah çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin, hayirlisiyla kucaklarıniza nasip etsin.
Cloudly maşallah cnm degerin artmiş, gönlün rahat yat dinlen, bebisine de iyi bak. Öpüyorum ıkınızı de.
Pınarım, cnm herkesin bünyesi farklı, bak doktorun da gayet güzel demiş. Biliyorsun bu durumlarda çok gerçekçi oluyor doktorlar, bir sıkıntı olsa mutlaka söylerdi. Ahh cnm ben esprisine dedim rakıyı, bebeğime hazırlanıyorum icer miyim hiç, zaten sigara var bir de rakı, ohhh sonra kes annenin ayyas bebeği)) o gelsin, bana müjdemi versin mutluluk sarhoşu olacağım kim arar rakıyı)
Gül benim cnm arkadasım, neşeni, umudunu hiç kaybetme, kuzun seninle, artık eminsin, korkmadan, ellerin titremeden saril ona sımsıkı bak nasıl büyüyecek icinde. Allahım korusun onu.
Ben de birazdan 2. iğnemi yapacagım, otele geldim iğne için fırsat bu fırsat dedim kaçtım tuvalete size yazayım diye)) kocaman kocaman öpücükler...
Nec arkadaşım ben ilk iğnemi yaptım hemen morardı , bugün 2. yi yaptım , biraz farklı bir yere yaptım bakalım orasıda moraracakmı?bilgemm benim bi haftadan sonra filan ağrılarım başlamıştı aşağı yukarı aynı yerlere iğne olduğudan dolayı olmuştu..
Melişşş canımın içi , güzel arkadaşım , bebikini almışsın göbüşüne , inşallah 9.5 ay seninle kalır..
bilgem canım benimmm benim hep acıdı kuzum..normalmiş vücut hormona alışkın değil ya..sen de baaya ara vermiştin bu yüzdendir acı hissetmen..
Benim de tansferim oldu bu arada kuzum..dua et bana olur mu..
son_ece, oprah çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin, hayirlisiyla kucaklarıniza nasip etsin.
Cloudly maşallah cnm degerin artmiş, gönlün rahat yat dinlen, bebisine de iyi bak. Öpüyorum ıkınızı de.
Pınarım, cnm herkesin bünyesi farklı, bak doktorun da gayet güzel demiş. Biliyorsun bu durumlarda çok gerçekçi oluyor doktorlar, bir sıkıntı olsa mutlaka söylerdi. Ahh cnm ben esprisine dedim rakıyı, bebeğime hazırlanıyorum icer miyim hiç, zaten sigara var bir de rakı, ohhh sonra kes annenin ayyas bebeği)) o gelsin, bana müjdemi versin mutluluk sarhoşu olacağım kim arar rakıyı)
Gül benim cnm arkadasım, neşeni, umudunu hiç kaybetme, kuzun seninle, artık eminsin, korkmadan, ellerin titremeden saril ona sımsıkı bak nasıl büyüyecek icinde. Allahım korusun onu.
Ben de birazdan 2. iğnemi yapacagım, otele geldim iğne için fırsat bu fırsat dedim kaçtım tuvalete size yazayım diye)) kocaman kocaman öpücükler...
Pamoly slm cnmarkadaşlar benim 3 aşılama 2 tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı endometriozis hastasıyım sanırım bu yüzden olmuyor benimle aynı durumda olup hamile kalan arkadaşlar varmı varsa neler yaptılar nasıl bi tedavi uyguladılar nerede tedavi oldular lütfen yazarmısınız yardım ltfeeeennn