• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

berencim hayırlı olsun canım bebişin allahım onu sana bağışlasın herkesin yavrusunu anasına babasına bağışlasın canım benimde 8 yumurta toplandı 7 si işleme alınmış kaçı döllendi bilmiyorum ama 7 side döllendiyse 1 ni verecekler bana da 6 sı kalacak 2 tane vermiyolar konuştum da ikisi de tutarsa başları derde girer kurumumuzu kapatmaya kadar gider dedi sorumlu sekreter o yüzden tek transfer olacak canım bana da şimdi senin test tarihin ne transferin yapıldığı gün ayılıyomu

sagol canım bende o konuda ısrar ettım ama banada aynısını söylediler yaş ve transfer sayısı dikkate alınıyomuş beni 14 kasım tranfer günü sayılmıyo allahım verdimi bi taneylede verir 1.tüpte 3 tane trasnfer oldu ama olmadı işte herşey nasip...allahım hayırlı evlatlar nasip etsin...

kızlar selam,

aliasın hamilelik haberini aldım gözü yaşlı burnumu çeke yazıyorum sizlere....:))) ( umarım hepimiz kendimiz için de böyle sevinç gözyaşları dökeriz)

bu sabah itibariyle bana bir şeyler olmaya başladı, belim ve kasıklarım ağrıyor, ve inanılmaz gazım var, ilaçlardan mı yoksa minik yerleşti de sinyal mi veriyor annesine bilemiyorum, ama içim kıpır kıpır oldu :))))

bir de kayınvalidem 2 gündür yüzün bir tuhaf diyor, yaşlı kadın yorumları da vardır ya...

Bilmiyorum umarım bebeğim benimledir....umarım rabbim bize de mucizelerinden birini yaşatır ol der ve oluverir........
çok sevindim canımbarısı hepimize çok bilgim yok ama karsık vebel agrısı oluyomuş dikatet olurmu bazenderler öyle şeyler bakma onlara senin yavrun sengibi olsun

Son düzenleme:
alias tebrik ediyorum seni.rabbim tamamına erdirsin.en önemlisi sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh.canı gönülden istiyorum tüm hamişler için.

ya kızlar içinizde dondurulmuş ile hamiş kalan var mı?ben bayramda adetimle donmuş bebişim için tedaviye başlıcam rabbim nasip ederse.benim 3 adet 6. gün embriyom var.merak ediyorum 3. gün dondurduklarını 5. güne gelmesini bekliolar.benim ki 6. gün bunu ne kadar gözlemliyecekler acaba????

alias tebrik ediyorum seni.rabbim tamamına erdirsin.en önemlisi sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh.canı gönülden istiyorum tüm hamişler için.

ya kızlar içinizde dondurulmuş ile hamiş kalan var mı?ben bayramda adetimle donmuş bebişim için tedaviye başlıcam rabbim nasip ederse.benim 3 adet 6. gün embriyom var.merak ediyorum 3. gün dondurduklarını 5. güne gelmesini bekliolar.benim ki 6. gün bunu ne kadar gözlemliyecekler acaba????

Canım bende dondurulmuş kulandım şimdi tes gününü bekliyor 5 test günüm benim 5gün yumoşumdu pirazatla hazırlıgı 14 gün sürdü tıransfer sabahı cözdürüp cagırdılar bengidene kadar teslerden geçmiştiler ve 3saat içindede bebişlerimi aldım çok sürmüyo anlıycan Allah yardımcın olsun yavrunu hayırlısıyla kucana alırsın inşallah

pınarcım can yoldaşım sakın ama sakın moralini bozma abuşları üzüyorsun bak, ben inanıyorum olacak rabbimin izniyle bu kez son olacak..

ne kadar üzmüştün kendini transfer günü bak aliasın da 2. gündü transferi şükürler olsun aldık güzel haberi ondan şimdi sıra bizde ......lütfen umudunu yitirme olur mu????

Âmin pinarcim
Ben de cok umutsuzdum hatırlarsan o yüzden Ltf siyril kötü duygulardan
Hatta esim götürmese ben yapmayacaktım test üzülmeyelim 2 gun daha diye
İyi duşun iyi olsun tatlım
Bak bnm de 2. Gun embriyosu farkımız tok. Neden olmasın senin minigim icinde?
iyiyim Allaha çok şükür merak etmeyin bazen minik krizler geliyo ama sonra geçiyo Allahın izni ile inşallah hep beraber yarıştıracağız göbüşlerimizi, inşallah Rabbim bu denemede hayırlısı ile oldemiştir:))

iyiyim Allaha çok şükür merak etmeyin bazen minik krizler geliyo ama sonra geçiyo Allahın izni ile inşallah hep beraber yarıştıracağız göbüşlerimizi, inşallah Rabbim bu denemede hayırlısı ile oldemiştir:))

haaaaaaaa şöyle canım benim o güzel gözlerine gülmek yakışıyor senin ağlamak değil, :)))işallah canım hepimiz için güzel günler gelecek hayırlısıyla işallah

pınarcım can yoldaşım sakın ama sakın moralini bozma abuşları üzüyorsun bak, ben inanıyorum olacak rabbimin izniyle bu kez son olacak..

ne kadar üzmüştün kendini transfer günü bak aliasın da 2. gündü transferi şükürler olsun aldık güzel haberi ondan şimdi sıra bizde ......lütfen umudunu yitirme olur mu????
canım benim gönlü güzel arkadaşım güzel olacak inşallah herşey Allahın izni le:))

çok sevindim canımbarısı hepimize çok bilgim yok ama karsık vebel agrısı oluyomuş dikatet olurmu bazenderler öyle şeyler bakma onlara senin yavrun sengibi olsun

abadi sağol canım işallah yavrularımıza tez zamanda rabbim kavuşturur hepimizi, belirtilere çok takılmıyorum ama yine de tabi insan az olsa heyecan yapıyor, bakalım test gününde göreceğiz bunların ne olduğunu :)))

Canım bende dondurulmuş kulandım şimdi tes gününü bekliyor 5 test günüm benim 5gün yumoşumdu pirazatla hazırlıgı 14 gün sürdü tıransfer sabahı cözdürüp cagırdılar bengidene kadar teslerden geçmiştiler ve 3saat içindede bebişlerimi aldım çok sürmüyo anlıycan Allah yardımcın olsun yavrunu hayırlısıyla kucana alırsın inşallah

canım inşallah ya sizin problem neydi?5 kasım mı transfer günün?inşallah tutunmuştur.belirtin var mı peki hiçç?ayyyy çok merak ettim 5 kasımsa transferin yarın kanda belli olur

27 yasindayim bu 4. tüp bebek denemem 6 yil önce tüp bebekle bi kizim oldu suan 5 yasinda 3.denememde kizima kavustum 6 yil aradan sonra kizima kardes icin tekrar basladik tedaviye 3 gündür igne yapiyorum sorun erkekten liste icin baska hangi bilgileri vermem lazim

INSALLAH ALLAH ÖNCE HIC OLMAYANLARA ANNELIK DUYGUSUNU TATTIRIR SONRADA BANA IKINCI KEZ TATTIRIR

herkese merhaba;ilk tüp bebek için gün sayıyorduk bi türlü gelmez oldu:(çok kötüyüm eskiden adet olmayım hamiş olayım diye dua ederken şimdi adet olayım diye dua ediyorum son adetim 25 eylüldü...folik asit ve glukophace kullanıyorum bir süredir acaba içinizde polikistik over olup bu ilacları kullandıgı halde adet olamayanlar varmı doktor adet olmam konusunda yardımcı olur bu ılaclar demişti..allahımm nolurr bize yardım ettt resmen depresyondayım tüm gün sadece yatıyorum nasıl gececek bu gunler:(((

27 yasindayim bu 4. tüp bebek denemem 6 yil önce tüp bebekle bi kizim oldu suan 5 yasinda 3.denememde kizima kavustum 6 yil aradan sonra kizima kardes icin tekrar basladik tedaviye 3 gündür igne yapiyorum sorun erkekten liste icin baska hangi bilgileri vermem lazim

INSALLAH ALLAH ÖNCE HIC OLMAYANLARA ANNELIK DUYGUSUNU TATTIRIR SONRADA BANA IKINCI KEZ TATTIRIR

Aramıza hoş geldin canım aynı yaştayı önce Yüce Rabim minik kızına uzun ömür başetsin tedavin hayırlı olsun inşalşah ilk denemende kavuşursun ikinci yavruna

Transferin 10. günü kan testi yaptırdım. Sonuç < 2 (küçüktür iki...) yani negatif.
Bugün 12. gündü, yine kan testi yapıldı. Sonuç: 5

Her ikisinde de negatif ama bu saçma şey niye yükseldi anlayabilmiş değilim.

Cnm cok tsk ederim
İnsallah hepimiz saglikla kucağımıza alırız meleklerimizi

amin canım işallah işallah, bak gördünmü ilk başta üzülmüştün 2. gün embryosu diye bak nasıl oldu...

rabbim yeterki istesin...kendine ve bebişine çok iyi bak canım, öpüyorum seni ve kuzunu ;:)))

Biz de seni öptük :)
Sende iyi bak kuzuna annesi

Allah bağışlasın uzun uzun ömürler versin evladına. inşallah kardeşide hemencik merhaba der size:34:

herkese merhaba;ilk tüp bebek için gün sayıyorduk bi türlü gelmez oldu:(çok kötüyüm eskiden adet olmayım hamiş olayım diye dua ederken şimdi adet olayım diye dua ediyorum son adetim 25 eylüldü...folik asit ve glukophace kullanıyorum bir süredir acaba içinizde polikistik over olup bu ilacları kullandıgı halde adet olamayanlar varmı doktor adet olmam konusunda yardımcı olur bu ılaclar demişti..allahımm nolurr bize yardım ettt resmen depresyondayım tüm gün sadece yatıyorum nasıl gececek bu gunler:(((
canım sakin ol ltf stresten gelmemiş olabilir yada hamile olma şansın vardır belki...

tatlım sende çok şükür sonuna geldin inşallah güzel haberlerle dönersin...

aliasblue cok sevindim,duygulandım bi çikolata kisti mağduru olarak
tebrik ederim cnm,
değerin artacak ins rahat ol :nazar:

aramıza hoşgeldin allah hayırlısını versin

ayy ne guzel heyecanlisindir ,insallah kalp atisinida duyacaksin,tepik atisinida hissedeceksin,dogum sansinida cekeceksin veeee kucaginada alacaksin allahin izniyle tatlim
dualarim seninle nec86

canım benim Allah razı olsunnnn.. darısı sizlere inşallahhhh

Back