kızlar sonucum 184,4 çıktı hamileyim
ay cnm yeni gördüm çok tebrik ederim inan kendım gıbı sevındım.allah tamamını erdirsın kucagına almayı da nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sonucum 184,4 çıktı hamileyim
kızlar tahlılı mı yaptırdımmmmm sonucum 236.6 cıktı.ınsalh hersey yolunda gıder yanı su duruma gore HAMILEYIMMMMMMM
gunaydin arkadaslar
bugun transferim 11.gunuydu sabah ilk idrarla test yaptim malesef negatif
bi yarim saat sonrada zaten adet kanamam basladi,bende haberle boyle olmadi
insallah diger arkadaslarim positifi gorurler
hoscalakalin
gunaydin arkadaslar
hoscalakalin
hayırlısı olsun berencim al gel kuzularını sıkı sımsıkı tutunsunlar sana inşallah..yarın transfer günüm arkadaşlar allahım herşeyin hayırlısını versin inş...
lütfe kan tahlili yaptırmadan karar verme hakkında hayırlısı olsun..gunaydin arkadaslar
hoscalakalin
evet bozduk niyeti:))Aaaaaa bozmuş bizim kızlar niyeti, bayramlarına sevinc katacaklar illaki... Ben de çıkıp yoldan yaptırsam mı sizinle test)) eeee kambersiz düğün olmaz dimi ama)))
ohh ne güzel güzel sağlıklı yumişler olsun inşallah ben her iğne yapışımda RABBİ HEB LİMİNES SALİHİN (anlamı bana hayırlı sağlıklı evlat ver gibiydi sanırım yalnış olablir)nazlıc ve aygün tebrik ederim sizlere maşallah darısı bizlerin başına Allah yardımcınız olsun...
saol pınarcım bugün yumurtalara bakıldı 3. iğnemde yapıldı dr güzel kıpırdanma var dedi bakalım hayırlısı...
gribim bir geçseydi...
hadi canım hayırlı haberlerle inşallah...
tebrikler canım Allah kucana allmayı nasip etsin yaaa çok merak ediyorum:18:benide ayın 5de barısı hepimize
meliscimm kuzummm sağlıklı yumişlerin olsun.eşnin spermleriyle aşk yapıp aşk embriyoların olsun inşallah:)) ayy ne güzelll:))kızlar dua edin banaaaaaa yarın büyük gün, toplanıyor yumoşlarım ..çok ağrım var çok korkuyorum.sizlerden Allah rızası için dua istiyorum kardeşlerim..
tubacım bi listemiz var orada yazıyo sorunlar..kızlar sızlerde sorun kımde ve sorun ne paylasırsanız sevınırım
cloudyheyecanlanma kuzum benim ama kanına girmeye çalışıyor muyum evet çalışıyorum:)))))))))))))
rüzgarım sefalar getirdinhayırlısı olsun işallah aklında ilk denemede tutan o kadar çok arkadaşımız var ki sen bile şaşıracaksın:))slm kızlar ben uzun zamandır takip ediyorum sizi çok içten geldiniz : ) :)
ben 32 yaşımdayım eşim infertile genartta gidiyorum1.tüp bebekdenemem bu gece çatlatma
sın
iğnemi yapıcam perşembe yum toplanıcak çok heycanlıyım tüp be ilk seferde
tutmuyor dediler çok korktum sol yumurtalığımda çok ağrı var normal mi?
allah hepimizin gönlüne göre versin ben gün gün yazarım iyi akşamlar herkese
yok kuzumm geziyoz abuşlarla akşam yemekteydik sonra arkadaşlara gittik çok keyifliydi. biraz sonrada alış verişe gitçez:))cnm naber nasıl gıdıyor abuşlarla yatıyormusun evde :))
ayy olumlu anneciğimm benim yerim ben seni tabi kuzucuğunuda:))minecimmm umut kırıcı bir gelişme evet ama kan testi yaptır bence yinede.. transferden sonra verilen kağıtta kanamanız olsa bile test günü test yaptırırınız maddesi yer alıyordu. vardır belki bir hikmeti bilemiyorum ki
inşallah olumlu gelişmelerini haber verirsin bize..
yok kuzumm geziyoz abuşlarla akşam yemekteydik sonra arkadaşlara gittik çok keyifliydi. biraz sonrada alış verişe gitçez:))
çok yattık yeter artık demi
senin nasıl gidiyo iğneler...
sende beni çok heyecanlandırıyosun:)))))
Heyecan güzeldir :)
3 gecedir 3 saniyede uykuya dalabilen ben uyuyamiyorum
Sabah kocam aradı test yaptırdın mı diye :) rüyasında oğluyla top oynuyormuş dedim insallah icine doğuyordur :)
Cok umutlu değilim pinarcim
2asilama negatifim var bnm.o acı hep icinde kalıyor insanın
Simdi de yüzleşmek cok zor geliyor yani
Rabbim hayırlısını versin insallah .biz üstümüze düşeni yaptık
rüyalar geleceğin habercisidir oğlan çocukta müjdeli haberdir:))(bende yaniyorumcu teyzeler gibi oldum ama:))Heyecan güzeldir :)
Sabah kocam aradı test yaptırdın mı diye :) rüyasında oğluyla top oynuyormuş dedim insallah icine doğuyordur :)
Simdi de yüzleşmek cok zor geliyor Rabbim hayırlısını versin insallah .biz üstümüze düşeni yaptık
canım benim bizde seni seviyoruz:))KYR-ALIASBLUE-PINAR1202-ABADI-MERLN-NEC86-BABY 2007 ismini sayamadigim arkadaslar
hepinizden allah razi olsun,desteginiz icin saolun kizlar,ayri ayri tesekkur ediyorum sizlere
kan testi malesef burda yapilmiyor(hollandadayim ),hamilelik testi negatifse birde adet olduysan bakmazlar
ekstra bi durum olursa oyle bakiyorlar kana..
neyse bende eminim hamile olmadigima,kanamam cok ,normal adetten bile fazla diyebilirim..saglik olsun
kendimi yipratmiyacagim,yapacak birsey yok kendimi yerden yere vursamda durumu degistirmez artik
allahimin vardir bildigi diyorum,o vakti ve saati gelince mutlaka hepimize verecektir.
oglen insallah tekrar tedavi icin randevu alacagim 4.deneme icin..
dondurulmusum yoktu,tekrar hersey sil bastan basliyacak,,
tek tesellim dondurulmuslarla tedavimde hic bi sekilde ilac tedavisi kullanilmadi ve vucuduma hormon yuklenmedi onun icin vucudum dinlengin,4.tedavime gonul rahatligiyla baslayabilirim insallah...
kislar benim ve esimin hic bi sorunu yok,tuplerim iyi,rahim kalinlasmasi super,esimin sperm sayisi super,adetim cok duzenlidir,vs.vs
ama olmayinca olmuyor,hepimiz icin vakti saati nezamansa ozamandir.
cok konustum kusura bakmayin sizleri fiziksel olarak tanimiyorum ama manevi olarak hepinizi seviyorum
sizlerle sohbet iyi geliyor optum hepinizi gorusmek uzere
Heyecan güzeldir :)
Simdi de yüzleşmek cok zor geliyor yani
Rabbim hayırlısını versin insallah .biz üstümüze düşeni yaptık
KYR-ALIASBLUE-PINAR1202-ABADI-MERLN-NEC86-BABY 2007 ismini sayamadigim arkadaslar
hepinizden allah razi olsun,desteginiz icin saolun kizlar,ayri ayri tesekkur ediyorum sizlere
kan testi malesef burda yapilmiyor(hollandadayim ),hamilelik testi negatifse birde adet olduysan bakmazlar
ekstra bi durum olursa oyle bakiyorlar kana..
neyse bende eminim hamile olmadigima,kanamam cok ,normal adetten bile fazla diyebilirim..saglik olsun
kendimi yipratmiyacagim,yapacak birsey yok kendimi yerden yere vursamda durumu degistirmez artik
allahimin vardir bildigi diyorum,o vakti ve saati gelince mutlaka hepimize verecektir.
oglen insallah tekrar tedavi icin randevu alacagim 4.deneme icin..
dondurulmusum yoktu,tekrar hersey sil bastan basliyacak,,
tek tesellim dondurulmuslarla tedavimde hic bi sekilde ilac tedavisi kullanilmadi ve vucuduma hormon yuklenmedi onun icin vucudum dinlengin,4.tedavime gonul rahatligiyla baslayabilirim insallah...
kislar benim ve esimin hic bi sorunu yok,tuplerim iyi,rahim kalinlasmasi super,esimin sperm sayisi super,adetim cok duzenlidir,vs.vs
ama olmayinca olmuyor,hepimiz icin vakti saati nezamansa ozamandir.
cok konustum kusura bakmayin sizleri fiziksel olarak tanimiyorum ama manevi olarak hepinizi seviyorum
sizlerle sohbet iyi geliyor optum hepinizi gorusmek uzere