2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Herkese merhaba uzun zamandır takip edemedim sizi malesef (adslin gazabına uğradım) geçmişi okuyamadım kusura bakmayın fakat listeyi buldum boncuklarımız artmış çok sevindim hepimiz sağlıkla kavuşuruz umarım yavrularımıza. ben de geçtiğimiz cuma dr. gittim sonunda keseyi gördük 2 hafta sonrada kalp atışını duymaya gidicez mercimeğimin ayy hadi daha fazla boncuk olsun istiyorum ben

cnm bebişlerini almışsın öylemi takip edemedim şehir dışındaydım yanlış anlamadım inş.
kaçıncı gunun bugun.inş bebişlerin sıkı sıkı tutunur sanada 9 ay bırakmaz senı. buarada hep bebişlerin dedım ama ikiz mi olcak ne

Ben de sigara içiyorum. Ve inanır mısınız negatif sonucunu aldıktan sonra aklıma ilk gelen şey onun yüzünden olabileceği oldu. Bu deli gibi bir vicdan azabı.
İnanırım cnm, ben de ilk denemeden sonra aynı şeyi yaşadım, o kadar canımı acıttı ki bunu düşünmek gittim eczaneye bırakma ilacı aldım, kullanamadım ama bana çok etki yaptı. Midem bulandı, başım döndü 1 hafta deli gibi oldum, resmen depresif bir ruh haline girdim. Eczacı da, doktorum da bırak dedi ilacı, veee maalesef hala içiyorum sigara. İnşallah sen bırakırsın.

Canım ben de hiç olmadı, olduysa da fark etmedim ama o kadardan birşey olmaz bence. Pınar dah iyi bilir o da cevap yazar sana.
Ahh ne çokmuşuz, helal olsun sana, süpersin... Çok içten söylüyorum 1 gün içmediysen içmezsin. Bebeğin için yap bence de. Eşin de içmesin evde ama, benim eşim de içiyor hem de deli gibi. O kadar yalvardım ki sen de bırak o zaman daha kolay olur dayanmam diye, sağolsun denedi ama ancak benim kadar yapabildi((

herkese günaydınn kızlar çok ilerlemiş sayfamız boncuk takılan tüm arkadaslarımızı tebrik ediyorum sayı daha da artsın inşallah bugun itibariyle kasıma da girdik:)) bnm ekime yetişmedi tedavim tabii geç adet olunca:)) şuan 6.iğnemdeyim bayramda opum var ama günü belli değil...artık kasım listesindeyim yanii...inşallahta orda kalırım dualarınızı bekliyorumm

Cnm hayirli uğurlu olsun yeni tedavin bol bol kaliteli embriyon olsun insallah :)

Ahhh cnm sağolasın, 2 tane sağlıklı olsun yeter bana. Onlar da ( biri bile olur ) benim olsun, bebeğim olsun inşallah... Sen nasılsın? Çok az kaldı, yapacak mısın 3ünde test?

Hoşgeldin güzel annemiz, mercimeğin kalp atışları sırada demek. Kalbine başını dayadığın günlerde gelecek inşallah... Biz de heyecanla, umutla bekliyoruz nazar boncuklarını.

Heyecan artmaz mı ne kaldı şurda, heyecan güzel şey Allahım doğum heyecanları da yaşatsın. Yaptır valla gününde biz de çatlarız meraktan, hem sizinle çifte bayram yaşayacağız biz.

Geç olsun, güç olmasın varsın kasım olsun, yeter ki sonunda bebeğin olsun. Ne kafiyeli oldu valla ben bile şaşırdım:)) Ben de kasımdayım cnm ,iğnelerim 3kasımda başlayacak. Hakkımızda hayırlısı olsun...

SLM kızlar fazla giremiyorum sayfalar baya ilerlemiş herkezin allah yayardıcısı olcun kızlar tıranferim bugün tam 1hafta oldu hiçbir belirti yok sadece bu gece ve işmdi del ağrısı var acaba normalmi:2:test yapayım diye aklımdan geciyo ama morelimi bozmakta istemiyorum genelde yatmaya calışıyoru çokta canım sıklıyo oooooffffff

Cnm yapma test daha çok erken moralini bozma bosuna, 1 hafta gecmis, az daha sabret. Güzel gün de gelecek, canını sıkan seyler yapma, yatmak sıkıyorsa kalk azcik. Bebeğin tutunduysa şimdiye tutunmustur. Dikkat et kendine ama sıkılman ona zara verir.

yazdıgın ıcın tesekkurler tırasfer gunene kadar her cok guzeldı rahım kalnlıgı embrıyonun 1. kalıte olmasıı ama omayınca olmuyor ıste allah ne zaman olderse ozman olacak.

herkese iyi akşamlar kızlar yarın test gunum evde idrar testi yaptım 2 çızgi çıktı biri biraz silikti çok heycanlıyım sabah nasıl olucak merak ediyorum

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.bize yaz hemen...

inşallah doğrudur canım.ikiniz de güze lhaber verirsiniz inşallahh

Benim ilk tedavim 2010 eylül ekim ayında oldu.2.tedavim 2011 mart ayındaydı ve bu tedavilerden sonra göğsümde kitle hissettim.Kitleler memede her yerde olabilir bende meme ucunun altındaydı. Doktoruma ameliyattan korktuğumu söylediğimde alalım bakalım dedi çünkü ileride yine tüp bebek tedavisi gördüğünde bu kitlen daha da büyürse ve bebek tedavinde olumlu sonuç alırsan hangisinden vaz geçebileceksin ,sağlığından mı bebeğinden mi? Haziranda ameliyat oldum ve patoloji sonucundan sonra doktorum iyi ki de almışız dedi sonuç olarak kötü değil ama ilerde Allah vermesin her kadının başına gelebilecek bir meme tümöründen biraz daha fazla risk gurubuna giriyormuşum ve diğer yandan da doktorumun bana dediği senin çocuk doğurman gerekiyor oldu tabi bunun için çabaladığımızı biliyordu doktorum, doğum olayı bu rahatsızlığı olumlu yönde etkiliyormuş. Senin anlattığın hareketli bir kitleyse büyük ihtimalle kistik bir durumdur ama yine de doktora görünüp meme usg çektirmeni isterim çünkü çoğu doktor birşey olmaz diyebilir fakat emin olmak lazım. benim bu durumumdan dolayı özel bir mekezle 3.denemem için bir profla görüştüm farklı bir tedavi uygulayacağını söyledi meme dokusunu çok fazla etkileyecek dozdan sakınacaklar ama yumurta kalitesini de düşürmeyecekler.Benim sana tavsiyem 3. denemene başlamadan önce meme usg çektir ve sonucuna göre tedavine başla ve bu kadar kısa aralıklara tedavie görme....Sonuçta her şeyden önemlisi kendi sağlığımız :)

pınarcım nasılsın seni görmüşken yazayım dedim nasıl gidiyor belirtiler filan var mı ben geçmişi okuyamıyorum maşallah çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum.

Ayrıca bu bebek tedavisi süresince kullandığımız ilaçların prospektüslerinde yan etkiler olarak meme,rahim,yumurtalık tümörü riskleri yazıyor herkesta aynı olacak diye de bir kaide yok ama insan korkuyor...

aygun ve nazlıc haydi kızlar güzl haberler verin bize, 1 haftadır üzüldük arkadaşlarımılka çift pozitifle şu zinciri kıralım , bekliyorum sizi heyecanla....

Cnm selam,listeye baktım şimdi. Senin için ekimde başlıyor yazıyor. Ne durumdasın? Nasılsın?

Kyr cm bgun sabh karat verdim aralik ayina birakicm dondurlmslari biraz tatil yapicm buay buarada sende sigarami kullaniyorsn?arkadsm transferdm sonra bencok zorlandim bukonuda caktrmadn songunlerde adet sancilari hisddince gunde 2tame ictim tani sonucu alinca sinirden 1paket ictim istnblda cok tedavi goren kendini bu konuda hic kasmayn 3arkadsm pozitf sonuc aldi herkonstugumta ictiklerini sadece stress yapmdiklarini soylediler bence buisteki tek sir raht olmak tabiki icmemek eniyi olani

hoş geldin canım umarım iyi geçmiştir toplantın aldım geldim abuşlarımı şimdi duam sımsıkı tutnmaları 9 ay bana. tek çift sağlıklı olsunlarda hzırım ben her şeye Allahın izni ile:))

ohh kese tamam bide o mucizevi pıt pıtları duy senden mutlusu yok Allahın izniyle...bizde alırız inşallah nazar boncuklarımızı:))

hayırlısı olsun carmencim su gibi akıp gitsin sana bebiş olarak dönsün inşallah:))
kuzumm sakin ol ne olur çoookk erken test için şimdi sana çok saçma bi şey söyleyeceğim düşünmemeye çalış:)) zor biliyorum ama aklına başka şeyler getirmeye çalış yavaş yavaş dışarı çık kitap oku dostlarınla farklı sohpetler yapmaya çalış. ben geçen tedavimde bi liste yapmıştım işte bebek hastane çıkışında neler lazım evde kullnılacak eşyalar isim listeleri doğumu nasıl yapmalıyım ...beni çok rahatlatmıştı çok motive olmuştum belki sende böyle bişey deneyeebilirsin...

çok çok geçmiş olsun hormonların olumsuz etkileri olduğunu duymuştum dikkatli olmak şart..
canım ben karnımı çok gererek yapıyorum sonrada sayıyırum dışarı çıkmıyo ... hiç zarır olmaz sen canını sıkma tabiki çıkmaması çok daha iyi istersen hemşirelerle konuş bu drumu...

Teşekkür ederim Pınar, dikkatli olmakta bilnçlenmekle oluyor tabi biz de yaşadıkça tecrübe kazanıp bilnçleniyoruz bu da bizim sınavımız Allah beterinden saklasın ve emeklerimizi boşa çıkartmasın........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…