canım bende biraz önce baktım haziran temmuz doğum topiğinden keyfin yerinde senin ve bebişinin çok sevindim senin için:))pınarcım nasılsın seni görmüşken yazayım dedim nasıl gidiyor belirtiler filan var mı ben geçmişi okuyamıyorum maşallah çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum.
hayırlısı olsn en güzelini yapmışsın haklısın olmayınca olmuyo.inşallah sımsıkı tutunur sana bebeğin:))slm kızlar bugün benim 5. günüm ilk üç gün sürekli yattım evden çıkmadım 2 gündürde gezip duruyorum (bundan önceki tedavilerde 12 gün evden hiç çıkmayıp tüy yastık bile kaldırmamıştım o kadar yani ama olmayınca olmuyor) bugün akşam arkadaşa bebek görmeye bile gidicem anlayacağınız çok rahatım herhalde konulan embriyo 2. kalite diye hiçbir belirtimde yok zaten anlayacağınız bu seferde olmayacağını düşünüyorum. ama yinede 8 kasımda test tarihim o gün yaptırıp sonucu sizlerle paylaşırım umarım hepimizin tedavisi mutlu sona erişir.
hoş geldin canım umarım iyi geçmiştir toplantın aldım geldim abuşlarımı şimdi duam sımsıkı tutnmaları 9 ay bana. tek çift sağlıklı olsunlarda hzırım ben her şeye Allahın izni ile:))
ohh kese tamam bide o mucizevi pıt pıtları duy senden mutlusu yok Allahın izniyle...bizde alırız inşallah nazar boncuklarımızı:))
hayırlısı olsun carmencim su gibi akıp gitsin sana bebiş olarak dönsün inşallah:))
kuzumm sakin ol ne olur çoookk erken test için şimdi sana çok saçma bi şey söyleyeceğim düşünmemeye çalış:)) zor biliyorum ama aklına başka şeyler getirmeye çalış yavaş yavaş dışarı çık kitap oku dostlarınla farklı sohpetler yapmaya çalış. ben geçen tedavimde bi liste yapmıştım işte bebek hastane çıkışında neler lazım evde kullnılacak eşyalar isim listeleri doğumu nasıl yapmalıyım ...beni çok rahatlatmıştı çok motive olmuştum belki sende böyle bişey deneyeebilirsin...
çok çok geçmiş olsun hormonların olumsuz etkileri olduğunu duymuştum dikkatli olmak şart..
canım ben karnımı çok gererek yapıyorum sonrada sayıyırum dışarı çıkmıyo ... hiç zarır olmaz sen canını sıkma tabiki çıkmaması çok daha iyi istersen hemşirelerle konuş bu drumu...
Uzun uzun anlatmışsın, eline diline sağlık. Çok haklısın, dikkat etmek çok önemli. Ben gögüs filmi çektirdim, normalde de kistik bir yapısı varmış ama maalesef bu hormonlar fazla etkilemiş gögüslerimi. Aslına bakarsan tüm vücudumu fazla etkiledi. Sürem çok kısa olduğu için sanırım, daha da fazla etki gördüm. Bu denemede de olmazsa uzun bir ara vermeyi istiyorum. Benim eşim çok ısrar etti beklememek konusunda, ben 31 yaşındayım, o 42 yaşında. Sonuçta olmaması benim sorunlarımdan kaynaklanıyor kıramadım. Hatta bu 3. deneme için çok konuştuk. Ben ara verelim dedikçe o yapma zaman geçiyor, aynı acılar var 1 yıl sonra da bu sefer de dene dedi. Kıyamadım, ama anlaştık bu sefer de olmazsa bekleyeceğiz. Bakalım hakkımızda hayırlısı, mevlam isterse gelir bebeğimiz, yok izin vermezse biz ne yapsak boş. Senin için de umarım hayırlı bir deneme olur.Benim ilk tedavim 2010 eylül ekim ayında oldu.2.tedavim 2011 mart ayındaydı ve bu tedavilerden sonra göğsümde kitle hissettim.Kitleler memede her yerde olabilir bende meme ucunun altındaydı. Doktoruma ameliyattan korktuğumu söylediğimde alalım bakalım dedi çünkü ileride yine tüp bebek tedavisi gördüğünde bu kitlen daha da büyürse ve bebek tedavinde olumlu sonuç alırsan hangisinden vaz geçebileceksin ,sağlığından mı bebeğinden mi? Haziranda ameliyat oldum ve patoloji sonucundan sonra doktorum iyi ki de almışız dedi sonuç olarak kötü değil ama ilerde Allah vermesin her kadının başına gelebilecek bir meme tümöründen biraz daha fazla risk gurubuna giriyormuşum ve diğer yandan da doktorumun bana dediği senin çocuk doğurman gerekiyor oldu tabi bunun için çabaladığımızı biliyordu doktorum, doğum olayı bu rahatsızlığı olumlu yönde etkiliyormuş. Senin anlattığın hareketli bir kitleyse büyük ihtimalle kistik bir durumdur ama yine de doktora görünüp meme usg çektirmeni isterim çünkü çoğu doktor birşey olmaz diyebilir fakat emin olmak lazım. benim bu durumumdan dolayı özel bir mekezle 3.denemem için bir profla görüştüm farklı bir tedavi uygulayacağını söyledi meme dokusunu çok fazla etkileyecek dozdan sakınacaklar ama yumurta kalitesini de düşürmeyecekler.Benim sana tavsiyem 3. denemene başlamadan önce meme usg çektir ve sonucuna göre tedavine başla ve bu kadar kısa aralıklara tedavie görme....Sonuçta her şeyden önemlisi kendi sağlığımız :)
Cnm ne yalan söyleyeyim sevindim senin adına, bak bugün hep bu konuyu konuştuk, çok sık tedavilerin de etkisi çok oluyor. Dinlen azcık, hem daha moralli başlarsın denemene. Hakkında hayırlısı.Kyr cm bgun sabh karat verdim aralik ayina birakicm dondurlmslari biraz tatil yapicm buay buarada sende sigarami kullaniyorsn?arkadsm transferdm sonra bencok zorlandim bukonuda caktrmadn songunlerde adet sancilari hisddince gunde 2tame ictim tani sonucu alinca sinirden 1paket ictim istnblda cok tedavi goren kendini bu konuda hic kasmayn 3arkadsm pozitf sonuc aldi herkonstugumta ictiklerini sadece stress yapmdiklarini soylediler bence buisteki tek sir raht olmak tabiki icmemek eniyi olani
Takılma cnm takılma, biz deneyimliyiz artık, belirti aramak beyhude. kiminin hiç bir hissi olmuyor hamile oluyor, kimi ağrı sızı çekiyor oldu diyor ama olmuyor maalesef. Sen keyfine bak, sonuçta kim ne derse desin, ne olacaksa olsun şuan bebeklerin şuan seninle. Tadını çıkar cnm arkadaşım.canım bende biraz önce baktım haziran temmuz doğum topiğinden keyfin yerinde senin ve bebişinin çok sevindim senin için:))
vallla ben yatıyom durmadan:))biraz önce alışveriş yaptım geldim yine yattım:)) hiç belirti yok umarım sonuna kadarda olmaz belirti ama gebelik gelişir sağlıklısıyla. takılmak istemiyorum belirtilere....
sakinim çok umutlu değil ama mutluyum huzurluyum:))
hayırlısını diliyorum, kalbimdeki muradımın hakkımda hayırlısı olmasını diliyorum. inşallah dualarımız kabul olsun....
Ahh sen de bendensin, ne güzel ilk 3 gün dinlenmişsin. Yeter de artar bile, sonuçta embriyon sağlıklıysa ve tutunacaksa ilk 72saatte tutunuyor. Bilimsel olarak zamanı da bu. Bu konuda çok araştırma okudum. Yatmak, yatakta acı çekmek boşuna gibi geliyor bana da. Daha çok kendinle oluyor, daha çok düşünüyor, daha çok kaygılanıyorsun o zmana. Bu da olacaksa bile engel olabiliyor. Yatan kimseye yersiz demiyorum sakın yalnış anlaşılmasın. Kim nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın tabii ki. Sonuçta en önemli şey kendi rahatınız. Ben kendi düşüncemi paylaştım sadece, önümde yeni bir transfer var ben yatacak mıyım derseniz, ilk 3 gün yatarım ama sonra normal hayatıma döneceğim, yatak beni basıyor.slm kızlar bugün benim 5. günüm ilk üç gün sürekli yattım evden çıkmadım 2 gündürde gezip duruyorum (bundan önceki tedavilerde 12 gün evden hiç çıkmayıp tüy yastık bile kaldırmamıştım o kadar yani ama olmayınca olmuyor) bugün akşam arkadaşa bebek görmeye bile gidicem anlayacağınız çok rahatım herhalde konulan embriyo 2. kalite diye hiçbir belirtimde yok zaten anlayacağınız bu seferde olmayacağını düşünüyorum. ama yinede 8 kasımda test tarihim o gün yaptırıp sonucu sizlerle paylaşırım umarım hepimizin tedavisi mutlu sona erişir.
TÜP BEBEKLE HAMİLE KALANLAR ANNELERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 60"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 150"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 150"]K. DENEME[/TD]
[TD="width: 200"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinem25[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Memorial Has.[/TD]
[TD]HAMİLE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nec86[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kadıköy Şifa[/TD]
[TD]HAMİLE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aymutu[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Anatolia T.B.[/TD]
[TD]HAMİLE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]myra[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Gata[/TD]
[TD]HAMİLE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elon[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Beylikdüzü Medicana[/TD]
[TD]HAMİLE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimmm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]HAMİLE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kadıköy Şifa[/TD]
[TD]HAMİLE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nilifer[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilaha[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Memorial[/TD]
[TD]HAMİLE [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
MEVLAM BEBEKLERİNİZİ KORUSUN.SAĞLIKLA, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
SONUÇ BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suaenvar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasha[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aygun_akcan[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Maya T.B.[/TD]
[TD]1kasım test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazlic[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Acıbadem Has.[/TD]
[TD]1kasım test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ymd[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Memorial Hast.[/TD]
[TD]2kasım test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AliasBlue[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Özel Ege T.B.[/TD]
[TD]3kasım test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perla1[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3kasım test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minecan77[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Hollandada[/TD]
[TD]4kasım test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]abadi[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]B.düzü Medicana[/TD]
[TD]5kasım test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oznur65[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]8kasım test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cloudly[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Özel Ege T.B.[/TD]
[TD]10kasım test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınar1202[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Özel Ege T.B.[/TD]
[TD]10kasım test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbeydam[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12kasım test[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
MEVLAM BEBEKLERİNİZİ SİZLERE BAĞIŞLASIN.DUAYLA BEKLİYORUZ GÜZEL HABERLERİNİZİ
TEDAVİ AŞAMASINDA OLAN ANNE ADAYLARIMIZ
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülsu[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Antalya T.B.[/TD]
[TD]8kasım opu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deren6[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ada Tıp Has.[/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denizden77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrln[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Maya T.B.[/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bonbonsekerim[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Akay T.B.[/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haziran15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beren_Berat[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci T.B.[/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melish83[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ege Üni.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aylinnim[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CARMENNN[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erk+kdn[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Başkent Has.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]enteresann[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Memorial Has.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baby2007[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]pco+erk[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bursa T.B.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]staylan[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Hisar İnt. Hos.[/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilgemmm[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]ZekaiTahirBudak[/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nihall[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kyr[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]İrenbe T.B.[/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAYIRLI GEÇECEK BİR TEDAVİNİN ARDINDAN GELECEK SAĞLIKLI BEBEKLERİNİZ İÇİN SABIR DİLİYORUZ SİZLERE
TEDAVİYİ BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Gazi Üni.T.B.[/TD]
[TD]28ekim başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci Fulya[/TD]
[TD]31ekim başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulyabe[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]ekimde başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gren82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Alman Has.[/TD]
[TD]ekimde başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voyag[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]kdn+erk.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci Fulya[/TD]
[TD]ekimde başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]pco+erk[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Memorial Has.[/TD]
[TD]15kasımda başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]MalatyaDoğuFertil[/TD]
[TD]15kasımda başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hly7[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]kasımda başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bursa Acıbadem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuana0225[/TD]
[TD][/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Medikalpark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bursa Soranus T.B.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35_oz[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Ege Üni.Has.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kocaeli Üni.Has.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]İrenbe T.B.[/TD]
[TD]aralıkta başlıyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
BEKLEMEK ZOR MEVLA ZORU KOLAY KILSIN, GÖNLÜNÜZÜN MURADINA ERDİRSİN
BİR DAHAKİ TEDAVİ İLE BEBEKLERİNE KAVUŞACAK ANNE ADAYLARIMIZ
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet_baby[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pepero[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Genart[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut11[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Florance N.[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınar72[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Acıbadem Kadıköy[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kederci[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]kdn+erk[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ankara Tıp[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bahar247[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Brüksel T.B.[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baharkus[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Smyrna T.B.[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Gazieurofertil[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurten74[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Ankada T.B.[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci fulya[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mersinn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Anatolia T.B.[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DenizCeren01[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Gürgan Clinic[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]turtim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren2010[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mine1987[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Alman Has.[/TD]
[TD]BirDahakiSefere[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HEPİMİZ ÇOK ÜZÜLDÜK, BU SON ÜZÜNTÜLER OLSUN.
ALLAH BİR SONRAKİ TEDAVİLERİNİZDE EVLATLARINIZI NASİP ETSİN SİZLERE
evet canım abuş koydu benim kocişim onların adını ayy ne komik:)hımm anladım cnm bı kez oldu daha eger tekrar olursa ararım hemşiremi artık.ay ne guzel ya demek abuş diyosun senınleler. off allahım hep senınle etsın onları inş.
inşallahh çoooookkkkk sağlıklılardır:))ben birazdan dr a gitcem inşallah bakalım ne durumda yumurtalar...
öle valla yatıyom ben ama çok takıldığım için değil aslında işim çok hareketli koşuşturmaca durmadan seyahat halindeyim o nedenle izin aldım. bütün arkadaşlarım izmirde ve çalışıyolar o nedenle evdeyim yoksa bende gezerdim 3 gün sonra. il defa çıktım alışverişe bu bu gün akşamda aşkım v abuşlarımızla izmire yemeğe:)) ayy ne heyecanlı:))Takılma cnm takılma, biz deneyimliyiz artık, belirti aramak beyhude. kiminin hiç bir hissi olmuyor hamile oluyor, kimi ağrı sızı çekiyor oldu diyor ama olmuyor maalesef. Sen keyfine bak, sonuçta kim ne derse desin, ne olacaksa olsun şuan bebeklerin şuan seninle. Tadını çıkar cnm arkadaşım.
.
Ahhh cnm sağolasın, 2 tane sağlıklı olsun yeter bana. Onlar da ( biri bile olur ) benim olsun, bebeğim olsun inşallah... Sen nasılsın? Çok az kaldı, yapacak mısın 3ünde test?
evet canım abuş koydu benim kocişim onların adını ayy ne komik:)
inşallahh çoooookkkkk sağlıklılardır:))
öle valla yatıyom ben ama çok takıldığım için değil aslında işim çok hareketli koşuşturmaca durmadan seyahat halindeyim o nedenle izin aldım. bütün arkadaşlarım izmirde ve çalışıyolar o nedenle evdeyim yoksa bende gezerdim 3 gün sonra. il defa çıktım alışverişe bu bu gün akşamda aşkım v abuşlarımızla izmire yemeğe:)) ayy ne heyecanlı:))
vee sıra bizde kyrr canım hemen başlıyosun arı sütü bal polen yemeye yumişler güzel sağlıklı olsun. fındık fıstık yemeyi ihmal etmiyosun eminim eşin sonrasında bize teşekkür edecektir:)) iğne saatleri asla gecikmeyecek bu çoookkk öenmli ve no stres bol kahkaha ona göre:))(sen bunları biliyosundur ama ben yinede hatırlatayım dedim:)))
canımm ahdi hayırlısı olsun inşallah bebişlerimiz yakın olacak ne güzel dilerim son olsun.dilerim bu defa Rabbim yazmış olsun bize evlatlarımızı...Amin cnmmm, inşallah yazılıdır kaderimizde, inşallah beraber büyürler içimizde, inşallah yıllar geçer biz kardeşleri için toplanırız burada tekrar...
Cnm ben de hemen cevap vereyim, arı sütü, polen, bal karışımına başlayalı 1 ay oldu, her gece düzenli yiyoruz eşimle. En az 5 yıldır fındık, badem veya ceviz gece yatmadan içtiğim sütün yanında mutlaka yenir. Yemekle alakalı olsaydı bu tutunma benim şuan 10 tane çocuğum olurdu:)))) Çok sağlıklı beslenirim normalde de, spor yapıyorum düzenli. Amannn Allahım ol demeden olmuyor işte... İlaç saatleri konusuna gelince de o kadar rahat bir yapım var ki bu konuda mutlaka ama mutlaka unuturum diye telefonumda hepsinin alarmı var çok dakik davranıyorum o konuda da:) Var mı annem yapılacak başka birşey... Aaaa kahkaha konusu kalıyor geriye, o konuda da sizler varsınız yeter de artar bile:))))
Bunu sizlere ilk defa itiraf edeceğim, çok kızacaksınız, çok ayıplayacaksınız biliyorum ama söylemeden edemeyeceğim; ben sigara içiyorum, tek kötü alışkanlığım bu... Veeee ne yaparsam yapayım bırakamadım(((((((
kyrcım ben de transfer gününe kadar maalesef yaptım bunufakat transferden sonra kendiliğimden canım istemedi,yani aklıma geldi ama hemen savuşturdum,ben 9 yumurta gelişip,6 sının işleme alınıp 2 sinin başarıyla döllenmesinde bunun da etkisi olduğunu düşünmüyor değilim ne diyeyim Allah içine tiksint versin:)
:))) öle valla napalım sıyırdık bizz artık ailece:))senin abuşlarını yerim ben, ay süper isim ya abuşşş :)))))))) ay pınar süpersiniz canım ya
Hayirlisi insallah cnm
3 unde test yapayacağım çünkü sabahın 8 inde izmirden ayrılıyorum 4 U aksamı 8 gibi izmir de olacağım cnm
Yani test cumartesi ye kaldı
ahh kuzzuuummmmmmmmmmmmmmm süüüperssiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar tahlılı mı yaptırdımmmmm sonucum 236.6 cıktı.ınsalh hersey yolunda gıder yanı su duruma gore HAMILEYIMMMMMMM
kızlar tahlılı mı yaptırdımmmmm sonucum 236.6 cıktı.ınsalh hersey yolunda gıder yanı su duruma gore HAMILEYIMMMMMMM
kızlar tahlılı mı yaptırdımmmmm sonucum 236.6 cıktı.ınsalh hersey yolunda gıder yanı su duruma gore hamıleyımmmmmmm
kızlar tahlılı mı yaptırdımmmmm sonucum 236.6 cıktı.ınsalh hersey yolunda gıder yanı su duruma gore hamıleyımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?