Kızlar, hastalandım. Bu akşam itibari ile 3. denemem fiziksel olarak başladı. 3kasımda doktorcuğumla görüşeceğiz, muayene edip iğnelere başlatacak. Ayyy 2 gün sonra başlasın cnm yumurtalarımın büyüme telaşı:)))
Allahım inşallah bu 9 ayımın son adeti olur... Bu gece bunu düşünerek edeceğim dualarımı...
ALLAHIM EVLATLARIMIZI HAYIRLA, SAĞLIKLA, HUZURLA BAĞIŞLA BİZLERE...
SEN OL DEMEDEN OLMAZ HİÇ BİRŞEY, SEN İZİN VERMEDEN KAVUŞMAZ GECE SABAHA, DOĞMAZ GÜNEŞ...
İZİN VER RABBİM GECEMİZ SABAH OLSUN, SANA AÇILAN ELLERİMİZ BEBEKLERİMİZE DOKUNSUN...
İnşallah cnm hepimiz için güzel şeyler olsun, sana da şimdiden şans, dediğin gibi iyice dinlen, moral depola, önümüzdeki ayın sevinçlerinden ol inşallah.canım hayırlı olsun tedavin inş herşey çok güzel olur.RABBİM bu yolda el açanların dualarını kabul etsin inş bende bu ay dinlenip önümüzdeki ay 2 tane dondurulmuşum inş sağlıklı bir şekilde çözülürlerse yoluma onunla devam edeceğim.
Amin cnm inşallah, önce sizler varsınız... Ben sıramı bekliyorum, siz alın güzel haberlerinizi, sıra da bana gelsin:))canım tedavin hayırlı olsun...inş rabbim sesini duyar dualarını kabul eder sana hayırlı bir evlat nasip eder...tüm isteyen harkesede inş...
Sağol cnmm, tamamen katılıyorum. Malum bu 3.denemem, ben de aynı şeyi düşündüğüm için doktora özellikle sordum, ilacın dozunu düşük tutup az yumurta elde etsek olmaz mı diye. O da olur tabii dedi. Ben önce ki denemelerimde çok ağrı çektim hala da sol kasığımda batma var. Kaç tane doktora gittim, hepsi de yumurtalıkların çok büyüdüğü için normal zamanla geçer dedi. İşte bu nedenle doktorcuğumla karar verdik. İlacın dozunu düşük tutacak, 5-6 yumurta için uğraşacak. Bakalım hakkımızda hayırlısı, bebeklerinizi size bağışlayan rabbim bizleri de sevindirir inşallah.kyrcım çok güzel bir haber bu:)çok heyecanlı çok güzel bir döneme giriyorsun,inşallah yumurtaların da güzel güzel büyür serpilir,zaten her zaman konuştuğumuz gibi kaç tane toplandığının kaç tane döllendiğinin hiç bir önemi yok,Allah ona can verecekse tek embriyo da olsa veriyor(bknz:ben:) )Bu tedavinle hasretini çektiğimiz bebiklerine kavuşmanı diliyorum Allahtan canım,biz de seni öpüyoruz:)
Hayırlısı olur inşallah cnm, Ocak ayı snein ayın olsun:)))ınsallah canım ben de ocak da 3. denemeye baslıcam ınsallah bu sefer olacak
Aşkolsun arkadaşım ne hakkı, ne yaptım ki, elimden gelen tek şey dua etmek onu da sürekli yapıyorum, haksa bu bin kere helal olsun. Yeter ki bebekleriniz sizinle olsun. Yiyin canlarım yiyin, dediğin gibi inşallah hepimizin sonuçları sevinç olsun.haydi gözün arkadaşım regl olmuşsun çok sevindim, işallah bu 9 ay boyunca göreceğin son regl olur. ayyy heyecanlandım vallaha aktif tedavi dönemi başlamış HAYDİ BAKALIM BÜYÜSÜN GÜZEL GÜZEL KYRANIN YUMOŞLARI :)) sonra güzel güzel döllenip, embryo olsunlar sonra da sımsıkı tutunsunlar anneciklerine hiç bırakmasınlar kyramızı ... :)
canım benim üzerimde senin de hakkın çok gerçekten .... dularımız seninle, çıkacağın bu yolculukta rabbimin sürekli senin yanında olmasını dilerim. allah yardımcın olsun sonu bebekli olsun İŞALLAHHHHH ..........
PINARRRRRRRR HAYDİ KYRANIN BAŞININ ETİNİ YİYELİM :))))))))
Cnm çooook geçmiş olsun, şükürler olsun bebeğin seninle, inşallah 8 ay daha seninle olacak. Dinlen cnm bol bol, en azından şu tehlikeli dönem geçene kadar pek ayakta durma. Öyle duydum okudum, hiç hamile olmadım söyleyeceklerim duyduklarımdan ibaret ama inan çok var kanama ile hamileliği süren, öyle ki 9 ay adet görenler bile var. Rabbim izin versin hiçbir şey olmaz yavruna. Sağlıkla kalın.Günaydın kizlar sürekli yattığım için fazla nete giremiyorum
Ben demiştim 6 haftada kanamam oldu çok azdı sonra kahverengi oldu
7. Haftada yani gecen hafta cuma wc gittim kırmızı kan geldi pet koydum devam etti Dr aradım çoksa gel dedi gittim çok korktum tabi
Alttan baktı bebek gayet sağlıklı kalp atışını duyduk rahim ağzı kapalı dedi
Peki bu kanama da ne dedim tam bise söylemedi regli günlerim üstüne görme olabilirmi dedim olur dedi düşük tehlikesi yok ama haberciisi olabilir dedi
Kizlar hamış kalanlar sizdede böyle biseler oluyomu 7. Veya 8. Haftalarda kanama olurmuş dogrumu
vee sıra bizde kyrr canım hemen başlıyosun arı sütü bal polen yemeye yumişler güzel sağlıklı olsun. fındık fıstık yemeyi ihmal etmiyosun eminim eşin sonrasında bize teşekkür edecektir:)) iğne saatleri asla gecikmeyecek bu çoookkk öenmli ve no stres bol kahkaha ona göre:))(sen bunları biliyosundur ama ben yinede hatırlatayım dedim:)))haydi gözün arkadaşım regl olmuşsun çok sevindim, işallah bu 9 ay boyunca göreceğin son regl olur. ayyy heyecanlandım vallaha aktif tedavi dönemi başlamış HAYDİ BAKALIM BÜYÜSÜN GÜZEL GÜZEL KYRANIN YUMOŞLARI :)) sonra güzel güzel döllenip, embryo olsunlar sonra da sımsıkı tutunsunlar anneciklerine hiç bırakmasınlar kyramızı ... :)
canım benim üzerimde senin de hakkın çok gerçekten .... dularımız seninle, çıkacağın bu yolculukta rabbimin sürekli senin yanında olmasını dilerim. allah yardımcın olsun sonu bebekli olsun İŞALLAHHHHH ..........
PINARRRRRRRR HAYDİ KYRANIN BAŞININ ETİNİ YİYELİM :))))))))
bu sıpalar korkutuyolar anneciklerinni ama çok şükür iyimiş meleğin ne güzel lütfen dikkat et kendine:))Günaydın kizlar sürekli yattığım için fazla nete giremiyorum
Ben demiştim 6 haftada kanamam oldu çok azdı sonra kahverengi oldu
7. Haftada yani gecen hafta cuma wc gittim kırmızı kan geldi pet koydum devam etti Dr aradım çoksa gel dedi gittim çok korktum tabi
Alttan baktı bebek gayet sağlıklı kalp atışını duyduk rahim ağzı kapalı dedi
Peki bu kanama da ne dedim tam bise söylemedi regli günlerim üstüne görme olabilirmi dedim olur dedi düşük tehlikesi yok ama haberciisi olabilir dedi
Kizlar hamış kalanlar sizdede böyle biseler oluyomu 7. Veya 8. Haftalarda kanama olurmuş dogrumu
canımm ahdi hayırlısı olsun inşallah bebişlerimiz yakın olacak ne güzel dilerim son olsun.dilerim bu defa Rabbim yazmış olsun bize evlatlarımızı...Kızlar, hastalandım. Bu akşam itibari ile 3. denemem fiziksel olarak başladı. 3kasımda doktorcuğumla görüşeceğiz, muayene edip iğnelere başlatacak. Ayyy 2 gün sonra başlasın cnm yumurtalarımın büyüme telaşı:)))
Allahım inşallah bu 9 ayımın son adeti olur... Bu gece bunu düşünerek edeceğim dualarımı...
ALLAHIM EVLATLARIMIZI HAYIRLA, SAĞLIKLA, HUZURLA BAĞIŞLA BİZLERE...
SEN OL DEMEDEN OLMAZ HİÇ BİRŞEY, SEN İZİN VERMEDEN KAVUŞMAZ GECE SABAHA, DOĞMAZ GÜNEŞ...
İZİN VER RABBİM GECEMİZ SABAH OLSUN, SANA AÇILAN ELLERİMİZ BEBEKLERİMİZE DOKUNSUN...
amin canım umudum ümüdim tüm çabam bu çok şey değil aslında istediğim ama Rabbim ol demeyince olmuyo işte. Dilerim bu defa Rabbim ol demiştir justing alırım bende bebişimi kucağıma :))benim kuzular iyi...büyüğü zaten okula gidiyo..defne ise beni çok yoruyo...bütün günüm onunla geçiyo..hadi senin kuzularda hayırlısıyla gelsinde büyümelerinide buradan konuşalım inşallahhhh....
bende bugün itibariyle ignelere basladim hayirlisiyla bu benim 4.denemem 6 yil önce 3. denememde bi kizim oldu simdi ikincisi icin yine yola ciktik allahtan önce hic olmayanlar icin sonrada kizima kardes icin herzaman dua ediyorum insallah hepimizin actigi eller bos dönmez bende 6 yil aradan sonra baya heyecanliyim sonuclari buraya yazacagim dualarinizda benide unutmayin ben öncelikle annelik duygusunu herkese tattirmasini diliyorum allahtan sonrada kendim icin diliyorum allah yar ve yardimciniz olsun
canım benim yarın pozitif haberinle o göz yaşları sevinç göz yaşlarına dönecek ne mutlu sana bana:))canım ınsalh yarın da yazarım sıze ıyı haberler ınsalh darısı san ınsalh pınarcım ne aglamıstım ben senın ılk yazılarına bı bılsennn....ınsalh rabbım bundan sonra yuzumuzu hep guldururrr
çok üzüldğm dilerim en kısa zamanda acın hafiflerBugün transferimin 10. günü ve dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonuç negatif.
Dünya yıkıldı da altında kaldım sanki...
evet çok acıtıyo o iğneler ama değer abuşlara:))Valla haklisin cnm aciyo ama umrumda degil:)resmen igneden snra bacagim tutuldu:)
Abuslara kivi yedir diyorlarki pek faydali imis ben de alicam yrn:)
İnşallah cnm hepimiz için güzel şeyler olsun, sana da şimdiden şans, dediğin gibi iyice dinlen, moral depola, önümüzdeki ayın sevinçlerinden ol inşallah.
Amin cnm inşallah, önce sizler varsınız... Ben sıramı bekliyorum, siz alın güzel haberlerinizi, sıra da bana gelsin:))
Sağol cnmm, tamamen katılıyorum. Malum bu 3.denemem, ben de aynı şeyi düşündüğüm için doktora özellikle sordum, ilacın dozunu düşük tutup az yumurta elde etsek olmaz mı diye. O da olur tabii dedi. Ben önce ki denemelerimde çok ağrı çektim hala da sol kasığımda batma var. Kaç tane doktora gittim, hepsi de yumurtalıkların çok büyüdüğü için normal zamanla geçer dedi. İşte bu nedenle doktorcuğumla karar verdik. İlacın dozunu düşük tutacak, 5-6 yumurta için uğraşacak. Bakalım hakkımızda hayırlısı, bebeklerinizi size bağışlayan rabbim bizleri de sevindirir inşallah.
Hayırlısı olur inşallah cnm, Ocak ayı snein ayın olsun:)))
Aşkolsun arkadaşım ne hakkı, ne yaptım ki, elimden gelen tek şey dua etmek onu da sürekli yapıyorum, haksa bu bin kere helal olsun. Yeter ki bebekleriniz sizinle olsun. Yiyin canlarım yiyin, dediğin gibi inşallah hepimizin sonuçları sevinç olsun.
Sen nasılsın? Nasıl oldu grip?
Cnm çooook geçmiş olsun, şükürler olsun bebeğin seninle, inşallah 8 ay daha seninle olacak. Dinlen cnm bol bol, en azından şu tehlikeli dönem geçene kadar pek ayakta durma. Öyle duydum okudum, hiç hamile olmadım söyleyeceklerim duyduklarımdan ibaret ama inan çok var kanama ile hamileliği süren, öyle ki 9 ay adet görenler bile var. Rabbim izin versin hiçbir şey olmaz yavruna. Sağlıkla kalın.
vee sıra bizde kyrr canım hemen başlıyosun arı sütü bal polen yemeye yumişler güzel sağlıklı olsun. fındık fıstık yemeyi ihmal etmiyosun eminim eşin sonrasında bize teşekkür edecektir:)) iğne saatleri asla gecikmeyecek bu çoookkk öenmli ve no stres bol kahkaha ona göre:))(sen bunları biliyosundur ama ben yinede hatırlatayım dedim:)))
canımm ahdi hayırlısı olsun inşallah bebişlerimiz yakın olacak ne güzel dilerim son olsun.dilerim bu defa Rabbim yazmış olsun bize evlatlarımızı...Amin cnmmm, inşallah yazılıdır kaderimizde, inşallah beraber büyürler içimizde, inşallah yıllar geçer biz kardeşleri için toplanırız burada tekrar...
Cnm ben de hemen cevap vereyim, arı sütü, polen, bal karışımına başlayalı 1 ay oldu, her gece düzenli yiyoruz eşimle. En az 5 yıldır fındık, badem veya ceviz gece yatmadan içtiğim sütün yanında mutlaka yenir. Yemekle alakalı olsaydı bu tutunma benim şuan 10 tane çocuğum olurdu:)))) Çok sağlıklı beslenirim normalde de, spor yapıyorum düzenli. Amannn Allahım ol demeden olmuyor işte... İlaç saatleri konusuna gelince de o kadar rahat bir yapım var ki bu konuda mutlaka ama mutlaka unuturum diye telefonumda hepsinin alarmı var çok dakik davranıyorum o konuda da:) Var mı annem yapılacak başka birşey... Aaaa kahkaha konusu kalıyor geriye, o konuda da sizler varsınız yeter de artar bile:))))
Bunu sizlere ilk defa itiraf edeceğim, çok kızacaksınız, çok ayıplayacaksınız biliyorum ama söylemeden edemeyeceğim; ben sigara içiyorum, tek kötü alışkanlığım bu... Veeee ne yaparsam yapayım bırakamadım(((((((
harikaymış hepsi. ben tahmin etmiştim zaten benimkisi sadece espiri:))Bunu sizlere ilk defa itiraf edeceğim, çok kızacaksınız, çok ayıplayacaksınız biliyorum ama söylemeden edemeyeceğim; ben sigara içiyorum, tek kötü alışkanlığım bu... Veeee ne yaparsam yapayım bırakamadım(((((((
öncelikle hayırlısı olsun hakkında tıbbi olarak tutunmasına engel bir durum olabilirmi. rahim kalınlığı embriyonun kaltesi yada genetik testler gibi. eğer böyle bir durum söz konusu değilse htta herşey mükemmelken bile tutmaya biliyor. bununda tek nedeni Rabbimin ol dememiş olması....arkadaslar oncelıkle gunaydın sızı uzun surdır takıp edıyorum gecen ay bası bızde tup bebk tedzvısıne basladık +9eylul unüversetısınende erbıl beye gıdıyoruzz ama dun test gunumdu ne yazıkkı negatıf cıktı her sey cok normaldı neden tutunmadı bebısım anlamadım ben bıraz deneyımsıszım bırz bılgı verırsenızz sevınırım arkadslar. bırde erbıl beye tedavı olan vrmı arkadslar yazarsanız sevınırımm
vee sıra bizde kyrr canım hemen başlıyosun arı sütü bal polen yemeye yumişler güzel sağlıklı olsun. fındık fıstık yemeyi ihmal etmiyosun eminim eşin sonrasında bize teşekkür edecektir:)) iğne saatleri asla gecikmeyecek bu çoookkk öenmli ve no stres bol kahkaha ona göre:))(sen bunları biliyosundur ama ben yinede hatırlatayım dedim:)))
canımm ahdi hayırlısı olsun inşallah bebişlerimiz yakın olacak ne güzel dilerim son olsun.dilerim bu defa Rabbim yazmış olsun bize evlatlarımızı...Amin cnmmm, inşallah yazılıdır kaderimizde, inşallah beraber büyürler içimizde, inşallah yıllar geçer biz kardeşleri için toplanırız burada tekrar...
Cnm ben de hemen cevap vereyim, arı sütü, polen, bal karışımına başlayalı 1 ay oldu, her gece düzenli yiyoruz eşimle. En az 5 yıldır fındık, badem veya ceviz gece yatmadan içtiğim sütün yanında mutlaka yenir. Yemekle alakalı olsaydı bu tutunma benim şuan 10 tane çocuğum olurdu:)))) Çok sağlıklı beslenirim normalde de, spor yapıyorum düzenli. Amannn Allahım ol demeden olmuyor işte... İlaç saatleri konusuna gelince de o kadar rahat bir yapım var ki bu konuda mutlaka ama mutlaka unuturum diye telefonumda hepsinin alarmı var çok dakik davranıyorum o konuda da:) Var mı annem yapılacak başka birşey... Aaaa kahkaha konusu kalıyor geriye, o konuda da sizler varsınız yeter de artar bile:))))
Bunu sizlere ilk defa itiraf edeceğim, çok kızacaksınız, çok ayıplayacaksınız biliyorum ama söylemeden edemeyeceğim; ben sigara içiyorum, tek kötü alışkanlığım bu... Veeee ne yaparsam yapayım bırakamadım(((((((
kyracım yanlız değilsin canım ne yazıkki ben de sigara içiyorum, ama transferden sonra sabah akşam ve gece yarımşar sigaraya düşürmeyi başardım yani 1,5 sigara yapıyor günde aslında biliyorum hiç içmemem gerekiyor ama ben de yapamıyorum(((bebeiğimin benle olduğunu öğreneyim kendime söz verdim o zaman hiç içmeyeceğim ... ben de çok uğraştım bırakmayı ama beceremedim (( iğnelere başladğımda günde 5 taneye düşürdüm......en azılndan azaltmayı dene canım
bu arada gribi sormuşsun sağol canım benim iyiyim çok şükür hapşuruklar ve burun akıntısı azaldı , her şey yolunda çok şükür :))))
ah tatlım sorma. adet agrım var. ama sabırla beklıyorum. hayırlısı olsun ınsallah
5 kasıma sarktı evet ama dayanamazsam 3 kasım gecesı de yaptırabılırım. emın degılım yanı.
sen nasılsın? agrın sızın var mı cnm?
Cnm öncelikle geçmiş olsun, dilerim bu gördüğün son negatif sonuç olsun. Bu süreç çok zor, acılı, sıkıntılı ama bir o kadar da heyecanlı, mucizevi. Herşey yolunda da olsa, tüm değerlerin sorunsuz da olsa açıklanamayan, anlatılamayan nedenlerle olmuyor. Negatif sonuç sonrası insan istiyor ki birşey söylesinler, neden olmadığını, ne yaparsan olacağını anlatsınlar. Ama maalesef böyle biri açıklama yok. Eğer yapılacak herşey yapılmışsa sonrası sadece Allahın taktiri. Tevekkül etmek, inanmak,, sabretmek tek çare. Allahım sabır versin. Toplan biran önce yeni denemen için yola çık. Doktorun konusunda hiç bilgim yok. Hakkında hayırlısı olsun...arkadaslar oncelıkle gunaydın sızı uzun surdır takıp edıyorum gecen ay bası bızde tup bebk tedzvısıne basladık +9eylul unüversetısınende erbıl beye gıdıyoruzz ama dun test gunumdu ne yazıkkı negatıf cıktı her sey cok normaldı neden tutunmadı bebısım anlamadım ben bıraz deneyımsıszım bırz bılgı verırsenızz sevınırım arkadslar. bırde erbıl beye tedavı olan vrmı arkadslar yazarsanız sevınırımm
Biliyorum cnm benim, olsun sen sorunca ben de yaptıklarımı gözden geçirmiş oldum:))) Ben de öyle dedim başta bu yolda ne yapamam ki, herşeyi yaparım Allahın izniyle ama şu illetten uzaklaşamadım. Azaltma konusunda elimden geleni yapıyorum ama çok başarılı olduğum söylenemez. Her gece dua ederken bunu da diliyorum, öyle bir tiksinti gelsin ki ağzıma koyamayayım bir daha diye. Bakalım, hakkımızda hayırlısı.harikaymış hepsi. ben tahmin etmiştim zaten benimkisi sadece espiri:))
estağfurullah kimin ne haddine olur ayıplamak sadece içmemen bizi mutlu eder senin sağlığın için önce. ve tedavinin daha sağlıklı gitmesi için bebeğin karnındayken onun sağlığı etkilenmesin diye.. ama bırakamıyosan yapacak bişey yok bırakamıyosan azaltırsın sende elinden geldiğince eminim bebeğin için bunu yaparsın:))bizler gibi azimli kadınların yapamayacağı hiç bir şey yok Allaın izni ile
canımm ahdi hayırlısı olsun inşallah bebişlerimiz yakın olacak ne güzel dilerim son olsun.dilerim bu defa Rabbim yazmış olsun bize evlatlarımızı...
kyracım yanlız değilsin canım ne yazıkki ben de sigara içiyorum, ama transferden sonra sabah akşam ve gece yarımşar sigaraya düşürmeyi başardım yani 1,5 sigara yapıyor günde aslında biliyorum hiç içmemem gerekiyor ama ben de yapamıyorum(((bebeiğimin benle olduğunu öğreneyim kendime söz verdim o zaman hiç içmeyeceğim ... ben de çok uğraştım bırakmayı ama beceremedim (( iğnelere başladğımda günde 5 taneye düşürdüm......en azılndan azaltmayı dene canım
bu arada gribi sormuşsun sağol canım benim iyiyim çok şükür hapşuruklar ve burun akıntısı azaldı , her şey yolunda çok şükür :))))
Ayyy sen de mi cnm yaa? Ben de ne zamandır söyleyeceğim utanıyordum resmen, bu kadar çok dile evladını rabbinden, ama en önemli etkenlerden birini yok etme, fosur fosur iç sigaranı. Kendime söylerken bile utanıyorum ama içerken hiç utanmıyorum nasıl oluyor ben de anlamıyorum??? Allah kurtarsın bizi bu iletten. Aslında bu da yalnış al eline sigarayı, yak, tüttür, sonra da Allah kurtarsın de... offf ne bilim işte olsa keşke yapabilsek, içmesek ama olmuyor...
İyi olmana sevindim cnm benim, ahhh şu 1 hafta da geçsin bak ondan sonra daha iyi olacaksın inşallah bebeğinle:)))
Geçmiş olsun, nasıl bir kitle bu ve nerdeydi? Soruyorum çünkü benim de ilk tedavimden beri sol gögsümde kocaman bir kitle var, elimin altında hareket ediyo ve çok acıyor. İlk doktoruma da, şimdiki doktoruma da sordum, normal dediler. Ben de bu kitleden korktuğum için geçen hafta ki görüşmemizde doktora söyledim en son. Sorun olur mu? Başıma iş açar mı diye. Olmaz dedi, ama sen yazınca şimdi merak ettim. Benim 3.denemem başlıyor 3kasımda. Bu 3 deneme toplam 6ay içinde oldu. Beni en çok korkutan da bu, çok kısa bir süre vücuduma zara verir mi diye? Sen ne kadar sürede yaşadın bu 2 denemeyi? Ayy güya sen sordun soruyu, arsız ev sahibi oldum kusura bakma...Merhaba arkadaşlar,Size bir sorum olacak.Ben 2 defa tüp bebek tedavisi gördüm ve 2.si kimyasal gebelikle sonuçlandı.Bu tedavilerden sonra göğsümde kitle hissettim ve muayeneler ve tetkikler sonrasında ameliyat oldum.Bu gördüğümüz tedavilerin vücudumuza olumsuz yan etkileri çok fazla aşırı hormon alımından dolayı... Önceki tedavilerinizden sonra benim gibi bir durum yaşayan oldu mu acaba merak ediyorum.3.tedaviye başlamaktan da korkuyorum açıkçası....
Ayyy sen de mi cnm yaa? Ben de ne zamandır söyleyeceğim utanıyordum resmen, bu kadar çok dile evladını rabbinden, ama en önemli etkenlerden birini yok etme, fosur fosur iç sigaranı. Kendime söylerken bile utanıyorum ama içerken hiç utanmıyorum nasıl oluyor ben de anlamıyorum??? Allah kurtarsın bizi bu iletten. Aslında bu da yalnış al eline sigarayı, yak, tüttür, sonra da Allah kurtarsın de... offf ne bilim işte olsa keşke yapabilsek, içmesek ama olmuyor...
İyi olmana sevindim cnm benim, ahhh şu 1 hafta da geçsin bak ondan sonra daha iyi olacaksın inşallah bebeğinle:)))
Ben de sigara içiyorum. Ve inanır mısınız negatif sonucunu aldıktan sonra aklıma ilk gelen şey onun yüzünden olabileceği oldu. Bu deli gibi bir vicdan azabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?