• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

pınarcım deme yaa hemşerimiyiz senle de:)ahh ahh canım izmirimm:)sakın sen de kyr gibi sigara içiyorum deme,heleki abuşlar ordaykennn:)[/QUOTEevettt cnım izmirimm herşeyim hemşerim :))
yok canım hiç içmedim şükür öle bi sorun yok...benim abuşlar ordalar da. orda ne yapıyolar onu merak ediyorum tuttular mı, nazlandılar mı, annecikleri gibi hırslımı onlarda, tutunacaklar mı hayata bilmiyorum. neyse şimdilik sakinim inşallah hep böyle giderrr...

Hepınıze cok cok tesekkur ederım hem cok mutluyum hem heycanlı ama yınede urkeklık var ustumde.cok cok ılgınc bır duygu var ustumde su anda.burda kac aydır her hamıle haberı okudugumda mutlu oluyor umutlanıyordum sıze de ben umut olurum ınsalh.yolun basına cıktık bız sımdı ınslh tamamlarız sagsaglım bu yolu yavrumla.sızlerınde hepınız tez zamanda karnınız ve sonra kucagınız dolsun ınslh ıyıkı tanıdım sızlerı allah hepımızın gonlune gore versın ınsalhhh:40::40:

Bende bugün kan verdim 10. günüm 5 te sonuç çıkacak ama dün idrar testi yaptım erken sonuç verenlerden ve sonuç tek çizgi:((
Yıkıldım bu 4. kez yıkılışım . Ama en fenası bu oldu artık naparım bende bilmiyorum. Saat 5 olsun kan değeriylede sonuç çıksın rahatlıyacagım.
Bir iki gün komada olurum herhalde sonra toparlanırım.
Bende çok isterdim hamileyim diye burda yazabilmek ama bana bu iş kısmet olmayacak gibi hiçbir zaman .
Sonuç bekliyen herkese ALLAH sabır versin beklemekte çok zor coookkk...

Bende bugün kan verdim 10. günüm 5 te sonuç çıkacak ama dün idrar testi yaptım erken sonuç verenlerden ve sonuç tek çizgi:((
Yıkıldım bu 4. kez yıkılışım . Ama en fenası bu oldu artık naparım bende bilmiyorum. Saat 5 olsun kan değeriylede sonuç çıksın rahatlıyacagım.
Bende çok isterdim hamileyim diye burda yazabilmek ama bana bu iş kısmet olmayacak gibi hiçbir zaman .
canım şimdi yazdı sana tesadüf . bak kuzum umut vermek değil amacım olmayacaksa hayırlısı böyle olduğu içindir AMAAA bu idrar testlerine güven yok test günü kanda pozitif çıkıp idrarda negatif gören arkadaşlarımız var cidden. ayrıca erken test hassas test hikaye...dilerim bebeğin hayırlısı ie seninledir...

Uzun uzun anlatmışsın, eline diline sağlık. Çok haklısın, dikkat etmek çok önemli. Ben gögüs filmi çektirdim, normalde de kistik bir yapısı varmış ama maalesef bu hormonlar fazla etkilemiş gögüslerimi. Aslına bakarsan tüm vücudumu fazla etkiledi. Sürem çok kısa olduğu için sanırım, daha da fazla etki gördüm. Bu denemede de olmazsa uzun bir ara vermeyi istiyorum. Benim eşim çok ısrar etti beklememek konusunda, ben 31 yaşındayım, o 42 yaşında. Sonuçta olmaması benim sorunlarımdan kaynaklanıyor kıramadım. Hatta bu 3. deneme için çok konuştuk. Ben ara verelim dedikçe o yapma zaman geçiyor, aynı acılar var 1 yıl sonra da bu sefer de dene dedi. Kıyamadım, ama anlaştık bu sefer de olmazsa bekleyeceğiz. Bakalım hakkımızda hayırlısı, mevlam isterse gelir bebeğimiz, yok izin vermezse biz ne yapsak boş. Senin için de umarım hayırlı bir deneme olur.

Rica ederim kyr.İnşallah bu tedavinde Rab'bim yüzünü güldürür kucağını doldurur.Hani derler ya ''cennet anaların ayakları altındadır'' diye doğrudur ama normal yolla kalanların %50 tedaviyle kalanların %100 ayakları altındadır :) Nelere göğüs germiyoruz ki bu yolda...

kızlar tahlılı mı yaptırdımmmmm sonucum 236.6 cıktı.ınsalh hersey yolunda gıder yanı su duruma gore HAMILEYIMMMMMMM:49::49::52::52::52:

Cnmm cok sevndim rabbim bu uzun yolculugu bebegin vesenin icin hayirli kilsin insallh saglik ve mutlulukla bulusman dilegiyle bebisnle bizlere de bolca dua et lutfen sizler suanda rabbimin mucizelerini tasiyorsunuz saglikLa kalin insallh

kızlar çoooooooooooooooook ama çoooooooook tebrik ederim nasıl sev,ndim anlatamam, ohhhhhh be vallaha 2 hamiş haberi süper olduçok şükür kızlar allah tamamına erdirsin işallah :)))

:))) öle valla napalım sıyırdık bizz artık ailece:))
bide ara sıra akan göz yaşlarım olmasa her şey süper aslında:((

ben de dün akıttım canım ara sıra gelgitler oluyor ne yazıkki tatlım :( neyse az kaldı yolu yarıladık yol arkadaşım :) haftaya bugün test günümüz işallah biz de aynı gün nazlic ve aygün gibi HAMİLEYİZZZZ deriz :))))

kızlar tahlılı mı yaptırdımmmmm sonucum 236.6 cıktı.ınsalh hersey yolunda gıder yanı su duruma gore HAMILEYIMMMMMMM:49::49::52::52::52:
ay ne güzel bi haber bu ALLAH tamamına erdirsin inşaallah tebrikler:21:

kızlar sonucum 184,4 çıktı hamileyim
çok sevindim cnm ALLAH tamamına erdirsin darısı bizlere inşaallah

umudunu kesme cnm belkide hamilesindir :16:inşaallah sende bugün pozitif sonucu alırsın kızlar bende buün doktorumla görüştüm muhtemelen kasımın 15igibi başlarız tedaviye 28gibi transfer olur dedi ben dedimki tekrar normal tüpbebekmi yoksa dondurulmuşlarımı denesek dedim dondurulmuş embriyoların gayet iyi dedi onları deneyelim dedi e2in yüksekti busefer daha iyi sonuçlanabilir dedi hatta dondurulmuş embriyo transferinde başarı oranları daha çokmuş gittiğim hastanenin inşaallah bu sefer bende sevinenlerden olurum çünkü bidaha denermiyiz bilmiyorum:25:yada nezaman deneriz :44:hiç bi fikrim yok

perlacım idrar testlerine lütfen güvenme , sakın moralini bozma işallah ii haberler verirsin bize bugünün 3. hamişi de sen olursun :)))

Sm meryem cm benimde gogsmde kistlerm var ilk asilamadn sonra cikti ortaya bugun yazdiklarini okudum ve 2.deneme icin 1ay beklemeye karar verdim umarm rabbim hepimizn hakkinda hayrli olani verir sikma sakin kendini benim de esm 42yasnda bizde sorun yok fakat 2yildir normal ve tedavi ilede bebis yok esimin 1oglu var buda bende baski ve stress yapiyor bende cok istiyorm bir bebek buara bende sigara kullaniyorm ama transferdn sonra icmedim songunlerde adetbelirtileryle tekrar basladim simdi aralik basi dondurulmsla denicez superfresh bebislerimi almadan once birakicam insallah yine dua edelim hepimiz icin

Sm meryem cm benimde gogsmde kistlerm var ilk asilamadn sonra cikti ortaya bugun yazdiklarini okudum ve 2.deneme icin 1ay beklemeye karar verdim umarm rabbim hepimizn hakkinda hayrli olani verir sikma sakin kendini benim de esm 42yasnda bizde sorun yok fakat 2yildir normal ve tedavi ilede bebis yok esimin 1oglu var buda bende baski ve stress yapiyor bende cok istiyorm bir bebek buara bende sigara kullaniyorm ama transferdn sonra icmedim songunlerde adetbelirtileryle tekrar basladim simdi aralik basi dondurulmsla denicez superfresh bebislerimi almadan once birakicam insallah yine dua edelim hepimiz icin

canım şimdi yazdı sana tesadüf . bak kuzum umut vermek değil amacım olmayacaksa hayırlısı böyle olduğu içindir AMAAA bu idrar testlerine güven yok test günü kanda pozitif çıkıp idrarda negatif gören arkadaşlarımız var cidden. ayrıca erken test hassas test hikaye...dilerim bebeğin hayırlısı ie seninledir...

Çok saol Pınarcım dogru söylüyorsun ama his olarakta olumsuz hissediyorum. Dedigin gibi hayırlı ise Allah banada nasip edicek.

Back