• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Arkadaslar mrb
Oncelikle negatif sonuc alan tum arkadaslarima kolaylik ve sabir diliyorum,pozitiflere de hayirli olsun diyorum.
Ben suan hastanedeyim,kanama gibi bisey oldu,tam olarak kanama degil pembe-kirmizi lekelenme.drum bhcg istedi,simdi de bi igne yazicaklar ama dru bekliyorum yemekte imis.kani verdim 2saate cikicak,dusunme yetenegimi kaybetmis durumdayim suan,yok ya saglikla kucagina alana kdr bana huzur yok,suan 6hftaligim,iste bende hbrler boyle...
elon canım sakin ol Allahıma emanet kuzucuğun . hiç bir şey olmaz Allahın izni ile kanama ço normal iğneyle dinlenmeyle geçiyo .geçmese bile kanaması olup doğum yapan çok insan var bu sitede içini ferah tut ne olur.

slm kızlar transfer olup geldim bebeişlerimi aldım daha da bırakmam inşallah onlarda beni bırakmazlar
1 tane iyi kalite 1 tane orta kalite embriyo koydu drum(ben 2 tane istedim)
çok rahat geçti canım hiç acımadı 2 saat odada dinlenip çıktım
test günüm 12 kasım inşallah pozitif olur sonuç
doktorum çok tatlı biri biz elimizden geleni yaptık gerisi allahın işi dedi:)allahım hakkımızda hayırlısını versin
rabbim her isteyene çifter çifter versin inşallah

kızlar benım olmadı tutmadı hamıle degılım
inşaallah bidahaki tedavinde kavuşursun bebeğine cnm çok üzüldüm

slm arkadaslar 10 gündür falan yazamadım şehır dısındaydım.herkez iyidir umarım geçmişi okuyamadım ...
ben bugun merkeze gıttım ve iğnelere başladım bı yaramazlık yok şimdilik çok şükür...
herkesi öpüyorummm
tedavin hayırlı olsun bebeğin gelir inşaallah bu tedavinle:12:

Arkadaslar mrb
Oncelikle negatif sonuc alan tum arkadaslarima kolaylik ve sabir diliyorum,pozitiflere de hayirli olsun diyorum.
Ben suan hastanedeyim,kanama gibi bisey oldu,tam olarak kanama degil pembe-kirmizi lekelenme.drum bhcg istedi,simdi de bi igne yazicaklar ama dru bekliyorum yemekte imis.kani verdim 2saate cikicak,dusunme yetenegimi kaybetmis durumdayim suan,yok ya saglikla kucagina alana kdr bana huzur yok,suan 6hftaligim,iste bende hbrler boyle...
inşaallah bi sorun çıkmaz cnm ALLAH tamamına erdirsin galiba doğurana kadar rahat yok bize

Pinarcm
İyi diyelim iyi olalım. cok endiseliyim tatlım. Adet ağrım başladı ama ne ağrı iyi düşüneyim hamilelikte de olur diyorum ama kötü sonuca da hazırlıklı olmak lazım :(hayirlisi diyorum
Bugun ise başladım daha iyii oldu böylesi evde yat yat sıkılmıştım
Ya sen nasılsın ?
iyi düşünelim iyi olsun cnm inşaallah bebeğin seninledir:emir_bebek:

slm kızlar transfer olup geldim bebeişlerimi aldım daha da bırakmam inşallah onlarda beni bırakmazlar
doktorum çok tatlı biri biz elimizden geleni yaptık gerisi allahın işi dedi:)allahım hakkımızda hayırlısını versin
ohh ne güzl geliyo Allahın izniyle ikizler... dilerim 9 ayy sımsıkı tutunsun kuzucukların sana.....

ohh ne güzel tutunma ağılarıdır inşallah. ben evdeyim bendede var o ağrılardan gelip geçen pek oralı değilim ben . bazen hüzünlenip ağlıyorum ılık ılık bazense saçma neşeleniyorum.sıkıldım ama eşim çıkma diye tutturdu bende evdeyim. eşimle bebeklerimize abuş ismini verdik.(biliyorum çok saçma ama hoşumuza gitti:)). dalga geçiyoruz onlarla hadi iddaya girelim abuşlar tutçaklar mı tutmıcaklar mı diye. toplantıdaydı eşim hafta sonu msj atmış yazmış işte ........... diye sonuna da hadi öptüm abuşlara selamm ne güldüm anlatamam. yani karı koca sanırım çıldırdıkk :9::9::9:

İnsallah pinarcim.gecen hafta cok negatif aldık cok üzüldük insallah bu hafta pozitiflerle moral bulalım
Biz de enik diyoruz kendilerine :) sizinki de güzelmiş :) gercekten artık normal
Ruh Halim kalmadı .sabretmekten başka çaremiz yok sanirim

İnsallah pinarcim.gecen hafta cok negatif aldık cok üzüldük insallah bu hafta pozitiflerle moral bulalım
Biz de enik diyoruz kendilerine :) sizinki de güzelmiş :) gercekten artık normal
Ruh Halim kalmadı .sabretmekten başka çaremiz yok sanirim
her şeyde vardır bir hayır inşallah onlar için hayırlısı budur. tedaviye gerek kalmadan gelsşn bebecikleri...senin ayın 3 sanırım test tarihin azıcık kaldı ne güzel:40:

her şeyde vardır bir hayır inşallah onlar için hayırlısı budur. tedaviye gerek kalmadan gelsşn bebecikleri...senin ayın 3 sanırım test tarihin azıcık kaldı ne güzel:40:

Evet tatlım ama sabah 8 de ist a gidiyorum merkez ist da yaptir dedi ama imkansız direk otele egitime gireceğim .4 u aksamı da otelden havaalanına
Doktorum da o zaman 5 ini bekle dedi

Slm arkadaslrm benim gibi sonuc negatf olan butun arkadaslarima gecmis olsun !sonuc bekleyen ve tedaviye baslayn herkesede hayrli olsn insallah..kizlar ben carsmba gunu tekrar basliyrm tedaviye buayda dondurulmslari denicez ilk anda cokuzulmustum ama dondrlmuslar oldugu icin biraz rahatim acikca ilk tedavidn sonra 4gun yattim annem ve esim cok sikti beni stres fazlaydi bunda daha raht olucm insallh sizden dua istiyrm benide unutmayn !!Buarada kyr cm srnin trnsfer nezaman ben yine irenbede deniyorm 2.oluck busefer 2transferde anlastik rabbim hepimizn yuzunu guldursun kucaklarimizi doldursun

Evet tatlım ama sabah 8 de ist a gidiyorum merkez ist da yaptir dedi ama imkansız direk otele egitime gireceğim .4 u aksamı da otelden havaalanına
Doktorum da o zaman 5 ini bekle dedi

hımm seninde bizim gibi uzamış tarih aslınsa ayın 8 de benim test tarihi ama bayram nedeni ile doktor 10 da yaptır dedi.biz hep testleri buradaki hastanede yaptırmıştık ilk defa merkezde yaptıralım dedik onlara ayın 10 u dedi:)) eşim bekleyelim diyo ama bakalımmm bekleyebilecek miyiz .hakkımızda hayırlısı...

ben çok çok

üzüldüm umarım acın çabuk hafifler...

Pinar arkdsm hakkinda hayrli olsun insallah sakin kendini sikma raht ol esinede soyle disari cik bei cok siktilar cook stresli gecti benim ekim ayinda 12gunum buay icin esim ve annemle anlastim sikmk yok diye sinirmden test sonucndan sonra 1paket sigara ictim ben bu tedavi icin birskmistim simdi yarn tekrar birakiyrm yani demk istedigim cok raht ol ben kafaya takmistm geceleri zor uyuyordum ve benim bebegimi etkiledigino dusunuyorm stresin cunku ben tedavidn once rahat bir hayat yasiyordum sikintiya gelemedim insallah hepinzden guzel hbrler aliriz bizim hafta moral bozucu gecti

Pinar arkdsm hakkinda hayrli olsun insallah sakin kendini sikma raht ol esinede soyle disari cik bei cok siktilar cook stresli gecti benim ekim ayinda 12gunum buay icin esim ve annemle anlastim sikmk yok diye sinirmden test sonucndan sonra 1paket sigara ictim ben bu tedavi icin birskmistim simdi yarn tekrar birakiyrm yani demk istedigim cok raht ol ben kafaya takmistm geceleri zor uyuyordum ve benim bebegimi etkiledigino dusunuyorm stresin cunku ben tedavidn once rahat bir hayat yasiyordum sikintiya gelemedim insallah hepinzden guzel hbrler aliriz bizim hafta moral bozucu gecti
canım benim Allah razı olsun tavsiyelerin için iyiyim şükür transfer gününü saymassak 4. günüm henüz panik yada heyecan yok çok şükür umarım sonuna kadar da böyle gider:)) sende yeni bir tedaviye başlayacaksın lütfen sakin ol stresten arınıp başlaman en önemlisi....

inşaallah bi sorun çıkmaz cnm ALLAH tamamına erdirsin galiba doğurana kadar rahat yok bize

canım cok saol ınsallah rabbım ısteyen herkese versın

kızlar bugün sabah opum vardı 8 tane yumurta toplandı ,opudan sonra 3 saat kadar dinlendim 8 yumurta iyi mi sizce kontrollerde sanki daha çok vardı anlamadım bi de şey sorcam yumurtalar toplanırken bi tane kist var dediler kendi aralarında konuştular bende normalde hiç bi rahim sorunu yok bu kist nerden çıktı ki ? :(

kızlar bugün sabah opum vardı 8 tane yumurta toplandı ,opudan sonra 3 saat kadar dinlendim 8 yumurta iyi mi sizce kontrollerde sanki daha çok vardı anlamadım bi de şey sorcam yumurtalar toplanırken bi tane kist var dediler kendi aralarında konuştular bende normalde hiç bi rahim sorunu yok bu kist nerden çıktı ki ? :(

geçmiş oldun derencim arkadaşlar biliyor ben de sayılara takılmıştım, benim de 8 yumoşum vardı, gayet iyi canım. kist çoğu kadında oluyor, hiç takılma bende de kst var hem de çikolata kisti onunla başladım tedaviye, hiç moralini bozma canım, güzel güzel embryolar olurlar işallah

beydamcım işallah sıkı sıkı tutunur bebişlerin sana, hayırlı uğurlu olsun tatlım, benim de 10 kasım test günü bugün 4. gün bitiyor. benim de doktorum aynı şeyi söyledi bundan sonrası rabbimin takdiri, hakkımızda hayırlısını versin mevlam
"Üzülme der Mevlana ve devam eder; Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki... kanatlı olursun..., Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz....... Yüzü...k olmayı dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..!" Hz.Mevlâna.

ne kadar güzel söylemiş Mevlana, anne olmanın fedakarlığını biz de daha evlatlarımız dünyaya gelmeden yapıyoruz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın işallah

tubacım gerçekten üzüldüm canım, işallah tedavisiz gelir bebeiğin snana

geçmiş oldun derencim arkadaşlar biliyor ben de sayılara takılmıştım, benim de 8 yumoşum vardı, gayet iyi canım. kist çoğu kadında oluyor, hiç takılma bende de kst var hem de çikolata kisti onunla başladım tedaviye, hiç moralini bozma canım, güzel güzel embryolar olurlar işallah

beydamcım işallah sıkı sıkı tutunur bebişlerin sana, hayırlı uğurlu olsun tatlım, benim de 10 kasım test günü bugün 4. gün bitiyor. benim de doktorum aynı şeyi söyledi bundan sonrası rabbimin takdiri, hakkımızda hayırlısını versin mevlam
"Üzülme der Mevlana ve devam eder; Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki... kanatlı olursun..., Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz....... Yüzü...k olmayı dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..!" Hz.Mevlâna.

ne kadar güzel söylemiş Mevlana, anne olmanın fedakarlığını biz de daha evlatlarımız dünyaya gelmeden yapıyoruz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın işallah

tubacım gerçekten üzüldüm canım, işallah tedavisiz gelir bebeiğin snana

benim de kistim varmış 2cm lik çikolata kisti dr sorun olmuycağnı söyledi normal yolla kalmıycan için tüp de sorun yok dedi senin de öyledir üzülme canım
ben bugün grip oldum çok hastayım 8inde yumurta toplama günüm inşallah o güne kadar atlatmam lazım

Back