elon canım sakin ol Allahıma emanet kuzucuğun . hiç bir şey olmaz Allahın izni ile kanama ço normal iğneyle dinlenmeyle geçiyo .geçmese bile kanaması olup doğum yapan çok insan var bu sitede içini ferah tut ne olur.Arkadaslar mrb
Oncelikle negatif sonuc alan tum arkadaslarima kolaylik ve sabir diliyorum,pozitiflere de hayirli olsun diyorum.
Ben suan hastanedeyim,kanama gibi bisey oldu,tam olarak kanama degil pembe-kirmizi lekelenme.drum bhcg istedi,simdi de bi igne yazicaklar ama dru bekliyorum yemekte imis.kani verdim 2saate cikicak,dusunme yetenegimi kaybetmis durumdayim suan,yok ya saglikla kucagina alana kdr bana huzur yok,suan 6hftaligim,iste bende hbrler boyle...
inşaallah bidahaki tedavinde kavuşursun bebeğine cnm çok üzüldümkızlar benım olmadı tutmadı hamıle degılım
tedavin hayırlı olsun bebeğin gelir inşaallah bu tedavinleslm arkadaslar 10 gündür falan yazamadım şehır dısındaydım.herkez iyidir umarım geçmişi okuyamadım ...
ben bugun merkeze gıttım ve iğnelere başladım bı yaramazlık yok şimdilik çok şükür...
herkesi öpüyorummm
inşaallah bi sorun çıkmaz cnm ALLAH tamamına erdirsin galiba doğurana kadar rahat yok bizeArkadaslar mrb
Oncelikle negatif sonuc alan tum arkadaslarima kolaylik ve sabir diliyorum,pozitiflere de hayirli olsun diyorum.
Ben suan hastanedeyim,kanama gibi bisey oldu,tam olarak kanama degil pembe-kirmizi lekelenme.drum bhcg istedi,simdi de bi igne yazicaklar ama dru bekliyorum yemekte imis.kani verdim 2saate cikicak,dusunme yetenegimi kaybetmis durumdayim suan,yok ya saglikla kucagina alana kdr bana huzur yok,suan 6hftaligim,iste bende hbrler boyle...
iyi düşünelim iyi olsun cnm inşaallah bebeğin seninledirPinarcm
İyi diyelim iyi olalım. cok endiseliyim tatlım. Adet ağrım başladı ama ne ağrı iyi düşüneyim hamilelikte de olur diyorum ama kötü sonuca da hazırlıklı olmak lazımhayirlisi diyorum
Bugun ise başladım daha iyii oldu böylesi evde yat yat sıkılmıştım
Ya sen nasılsın ?
ohh ne güzl geliyo Allahın izniyle ikizler... dilerim 9 ayy sımsıkı tutunsun kuzucukların sana.....slm kızlar transfer olup geldim bebeişlerimi aldım daha da bırakmam inşallah onlarda beni bırakmazlar
1 tane iyi kalite 1 tane orta kalite embriyo koydu drum(ben 2 tane istedim)
çok rahat geçti canım hiç acımadı 2 saat odada dinlenip çıktım
test günüm 12 kasım inşallah pozitif olur sonuç
doktorum çok tatlı biri biz elimizden geleni yaptık gerisi allahın işi dedi:)allahım hakkımızda hayırlısını versin
rabbim her isteyene çifter çifter versin inşallah
ohh ne güzel tutunma ağılarıdır inşallah. ben evdeyim bendede var o ağrılardan gelip geçen pek oralı değilim ben . bazen hüzünlenip ağlıyorum ılık ılık bazense saçma neşeleniyorum.sıkıldım ama eşim çıkma diye tutturdu bende evdeyim. eşimle bebeklerimize abuş ismini verdik.(biliyorum çok saçma ama hoşumuza gitti:)). dalga geçiyoruz onlarla hadi iddaya girelim abuşlar tutçaklar mı tutmıcaklar mı diye. toplantıdaydı eşim hafta sonu msj atmış yazmış işte ........... diye sonuna da hadi öptüm abuşlara selamm ne güldüm anlatamam. yani karı koca sanırım çıldırdıkk
her şeyde vardır bir hayır inşallah onlar için hayırlısı budur. tedaviye gerek kalmadan gelsşn bebecikleri...senin ayın 3 sanırım test tarihin azıcık kaldı ne güzelİnsallah pinarcim.gecen hafta cok negatif aldık cok üzüldük insallah bu hafta pozitiflerle moral bulalım
Biz de enik diyoruz kendilerine :) sizinki de güzelmiş :) gercekten artık normal
Ruh Halim kalmadı .sabretmekten başka çaremiz yok sanirim
iyi düşünelim iyi olsun cnm inşaallah bebeğin seninledir
her şeyde vardır bir hayır inşallah onlar için hayırlısı budur. tedaviye gerek kalmadan gelsşn bebecikleri...senin ayın 3 sanırım test tarihin azıcık kaldı ne güzel
ohh ne güzl geliyo Allahın izniyle ikizler... dilerim 9 ayy sımsıkı tutunsun kuzucukların sana.....
Evet tatlım ama sabah 8 de ist a gidiyorum merkez ist da yaptir dedi ama imkansız direk otele egitime gireceğim .4 u aksamı da otelden havaalanına
Doktorum da o zaman 5 ini bekle dedi
ben çok çok
üzüldüm umarım acın çabuk hafifler...
canım benim Allah razı olsun tavsiyelerin için iyiyim şükür transfer gününü saymassak 4. günüm henüz panik yada heyecan yok çok şükür umarım sonuna kadar da böyle gider:)) sende yeni bir tedaviye başlayacaksın lütfen sakin ol stresten arınıp başlaman en önemlisi....Pinar arkdsm hakkinda hayrli olsun insallah sakin kendini sikma raht ol esinede soyle disari cik bei cok siktilar cook stresli gecti benim ekim ayinda 12gunum buay icin esim ve annemle anlastim sikmk yok diye sinirmden test sonucndan sonra 1paket sigara ictim ben bu tedavi icin birskmistim simdi yarn tekrar birakiyrm yani demk istedigim cok raht ol ben kafaya takmistm geceleri zor uyuyordum ve benim bebegimi etkiledigino dusunuyorm stresin cunku ben tedavidn once rahat bir hayat yasiyordum sikintiya gelemedim insallah hepinzden guzel hbrler aliriz bizim hafta moral bozucu gecti
inşaallah bidahaki tedavinde kavuşursun bebeğine cnm çok üzüldüm
tedavin hayırlı olsun bebeğin gelir inşaallah bu tedavinle
inşaallah bi sorun çıkmaz cnm ALLAH tamamına erdirsin galiba doğurana kadar rahat yok bize
inşaallah bi sorun çıkmaz cnm ALLAH tamamına erdirsin galiba doğurana kadar rahat yok bize
kızlar bugün sabah opum vardı 8 tane yumurta toplandı ,opudan sonra 3 saat kadar dinlendim 8 yumurta iyi mi sizce kontrollerde sanki daha çok vardı anlamadım bi de şey sorcam yumurtalar toplanırken bi tane kist var dediler kendi aralarında konuştular bende normalde hiç bi rahim sorunu yok bu kist nerden çıktı ki ?
slm kızlar transfer olup geldim bebeişlerimi aldım daha da bırakmam inşallah onlarda beni bırakmazlar
doktorum çok tatlı biri biz elimizden geleni yaptık gerisi allahın işi dedi:)allahım hakkımızda hayırlısını versin
"Üzülme der Mevlana ve devam eder; Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki... kanatlı olursun..., Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz....... Yüzü...k olmayı dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..!" Hz.Mevlâna.
kızlar benım olmadı tutmadı hamıle degılım
kızlar bugün sabah opum vardı 8 tane yumurta toplandı ,opudan sonra 3 saat kadar dinlendim 8 yumurta iyi mi sizce kontrollerde sanki daha çok vardı anlamadım bi de şey sorcam yumurtalar toplanırken bi tane kist var dediler kendi aralarında konuştular bende normalde hiç bi rahim sorunu yok bu kist nerden çıktı ki ?
slm kızlar transfer olup geldim bebeişlerimi aldım daha da bırakmam inşallah onlarda beni bırakmazlar
"Üzülme der Mevlana ve devam eder; Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki... kanatlı olursun..., Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz....... Yüzü...k olmayı dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..!" Hz.Mevlâna.
kızlar benım olmadı tutmadı hamıle degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?