• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

duphalacı dün akşam kullanmaya başladım 1' er ölçek içiyorum canım, doktor da söyledi ,etkisi biraz geç oluyormuş bekliyoruz artık sağol canım

Senle yazıştık ya sabah, tuvalete çıkmak için resmen işkence çekiyorum saatlerdir. Bu insan beyni ne garip bir yapı, seni düşündüm, ahhh napsan ki dedim. Benim durum feci:))) Duphalac iyidir ama hemen rahatlatmaz. Kayısı işe yaramadı demişsin. Bende de hiç bir etkisi olmuyor. İnciri şiddetle tavsiye ederim. Akşam yatmadan incir ye 3-4 tane üstüne de bir bardak süt, sabaha hiçbirşeyin kalmaz inşallah. Ben öyle yapcam:)))

kyracım ben de aynı şeyi düşünüyorum vallaha nazar değdirdik kendimize ya :((((

Evet cnm ya çoook üzüldüm bu hafta, tüm arkadaşlarımız üzüldü diye. Umarım bu son olur, yarın yeni bir hafta, olumlu düşünelim olumlu olsun. Önümüzde sonuç bekleyen çok arkadaşımız var, bu hafta bu üzüntülerimizi unuttursunlar inşallah.

tuanacaım sen nasılsın cnm?? epeydir görüşemedik.. kasımı bekliyorsun hayırlısıyla.. inşşalah bebişlerini ısıtır, büyütürsün.. dualarım sizinle canım..

iyiyim cnm tedaviye başlamak için gün sayıyorum inşaallah bu sefer tutunur bebişlerim senin bebeğin nasıl cnm oyoy ne tatlı olucak kimbilir inşaallah hayırlısıyla kucağınada alırsın cnm :16:dualarını eksik etme cnm :16::3:

iyiyim cnm tedaviye başlamak için gün sayıyorum inşaallah bu sefer tutunur bebişlerim senin bebeğin nasıl cnm oyoy ne tatlı olucak kimbilir inşaallah hayırlısıyla kucağınada alırsın cnm :16:dualarını eksik etme cnm :16::3:

canım benim Allah razı olsunnn AMİNNNN.. inşallah iyidir bebeğimde canım haftaya kontrol var heyecanla bekliyorum.. dualarımdasınız.. sizlerde unutmayın.. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tez zamandaa.. inşallah bu tedavin ilk çocukların için son olur.. sonra kardeş için yaparsın..

canım benim Allah razı olsunnn AMİNNNN.. inşallah iyidir bebeğimde canım haftaya kontrol var heyecanla bekliyorum.. dualarımdasınız.. sizlerde unutmayın.. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tez zamandaa.. inşallah bu tedavin ilk çocukların için son olur.. sonra kardeş için yaparsın..
inşaallah bebeğin iyidir cnm tabiki senin içinde dua ediyorum cnm mis kokusunu duy diye:16:inşaallah bu tedavimde hayırlısıyla olur çok yoruldum artık çünkü

Senle yazıştık ya sabah, tuvalete çıkmak için resmen işkence çekiyorum saatlerdir. Bu insan beyni ne garip bir yapı, seni düşündüm, ahhh napsan ki dedim. Benim durum feci:))) Duphalac iyidir ama hemen rahatlatmaz. Kayısı işe yaramadı demişsin. Bende de hiç bir etkisi olmuyor. İnciri şiddetle tavsiye ederim. Akşam yatmadan incir ye 3-4 tane üstüne de bir bardak süt, sabaha hiçbirşeyin kalmaz inşallah. Ben öyle yapcam:)))

hay allahım ya çok geçmiş olsun canım, bir de incir ve sütü deniyelim bakalım :))))

Evet cnm ya çoook üzüldüm bu hafta, tüm arkadaşlarımız üzüldü diye. Umarım bu son olur, yarın yeni bir hafta, olumlu düşünelim olumlu olsun. Önümüzde sonuç bekleyen çok arkadaşımız var, bu hafta bu üzüntülerimizi unuttursunlar inşallah.

işallah canım amin

kızlar bu kallandıgımız ılac acaba adet olmamızı engeller mı benım halen cok sancım var ama adet olamıyorum sadece lekelenme oluyor ya bu nedemek doktor da bı sey soylemıyor bu nedemek cok korkuyorum ya yarında tets yapcaz ınsallah olumlu bır sonuc alırım

İyiyim kuzum ööle evde geziyom yatıyom ayy ne bileyim. yarım araba kullanarak 45 dk bir yere gitmem gerekiyo.gitsemmi gitmesemmi karar veremedim:)) sanırım gidermmm

Son düzenleme:
kızlar yarın opum var bu akşam 10 da lavman yapıcam 10 dan sonra bişey yemiyceksin dedi su yasak değil dimi siz neler yaptınız acaba

kızlar yarın opum var bu akşam 10 da lavman yapıcam 10 dan sonra bişey yemiyceksin dedi su yasak değil dimi siz neler yaptınız acaba

ben lavman yapmamıştım nm sadece 12den sonra yemek yemedim, su dahi içmedim. o kadar..

İyiyim kuzum ööle evde geziyom yatıyom ayy ne bileyim. yarım araba kullanarak 45 dk bir yere gitmem gerekiyo.gitsemmi gitmesemmi karar veremedim:)) sanırım gidermmm

5. günün olcak dimi?? aslında birşey olmaz inşallah ama 45 dk uzun geldi sanki.. amannnn dediğime bak ben transferden 4-5 saat sonra 1,5 saatlik yol geldim :))

Herkeze iyi akşamlar kızlar ben geldim artık evimdeyim tıransferimin 6 günü oldu yeni geldim sizleri çok özledim terkezin tektek öptüm tedaviye yeni başlayanlar hadi hayırlısı:1: yumoşlarını toplatanlar alah yardımcınız olsun:3:tıtanser günü bekleyenler rabim yanınızda olsun:18:benim gibi sonuc bekleyenler bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun inşalah:6:tedavisi negatif sonuçlananlar cenabı hak sabırlar versin beni kasımın 5 test yaptırcam çok heycamlıyım daha yazdıklarınızı okumadım okuycam ama hemen yazıyı dedim kızlar hiç giremedim çokmerak ediyoru gelişmelerinizi her keze tekrar iyi akşamlar:46::46::46:

iyi akşamlar hatunlar..
yarın tekrar muayenem ve e2 yüksek olduğu için kan tahlilim var, kızlar ohss oluyorum galibaaaaaa :((((((

Allah sabır versin cnm inşallah bu tedavinde bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.. eray bey mi ilgileniyor tedavinle.. peki hamile kaldıktan sonra kontrolleri hani doktora yaptırdın..

eray beyin hastasıydım ama özel muayene ücretleri kalktığı için gebe takibi yapmadılar.ve hastaneden ayrıldı özel yer açmış.şimdi emek bey ilgileniyor.oda çok iyi ve bilgili.benim doğumumu yaptıran dr da çok iyiydi.riskli gebelikler uzmanı.eğer rabbim nasip ederde tekrar hamile kalırsam hem medicale hemde eray beyin özeline gitmeyi düşünüyorum.sende buralardansın herhalde?eray beyi nerden tanıosun canım?seninde dr o muydu?

merhaba arkadaşlar hergün sizleri merak ediyorum neler olmuş girip okuyorum hemen...bende bugün 2. iğnemi oldum yarında 3. iğnem inşallah sonra da dr a gitcem inşallah...

kyracım ben sorunu hallettim çok şükür darısı başına :)))

Back