İyiyim kuzum ööle evde geziyom yatıyom ayy ne bileyim. yarım araba kullanarak 45 dk bir yere gitmem gerekiyo.gitsemmi gitmesemmi karar veremedim:)) sanırım gidermmm
5. günün olcak dimi?? aslında birşey olmaz inşallah ama 45 dk uzun geldi sanki.. amannnn dediğime bak ben transferden 4-5 saat sonra 1,5 saatlik yol geldim :))
Hoşgeldin, ohhh bebeğini de almışsın. Allah birlikteliğinizi daim etsin.Herkeze iyi akşamlar kızlar ben geldim artık evimdeyim tıransferimin 6 günü oldu yeni geldim sizleri çok özledim terkezin tektek öptüm tedaviye yeni başlayanlar hadi hayırlısıyumoşlarını toplatanlar alah yardımcınız olsun tıtanser günü bekleyenler rabim yanınızda olsun:18:benim gibi sonuc bekleyenler bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun inşalah tedavisi negatif sonuçlananlar cenabı hak sabırlar versin beni kasımın 5 test yaptırcam çok heycamlıyım daha yazdıklarınızı okumadım okuycam ama hemen yazıyı dedim kızlar hiç giremedim çokmerak ediyoru gelişmelerinizi her keze tekrar iyi akşamlar
Gözünaydın cnm, çıktım diye yediklerini değiştirme, biraz devam et yumuşatıcı şeyler yemeye, düzene girsin. Ben de tık yok bakalım, yolum uzun daha iğnelere başlamadım, transfere kadar hallederim herhalde:))))))kyracım ben sorunu hallettim çok şükür darısı başına :)))
Çalış çalış arkadaşım, madem iyi gelecek tüm aklını işe ver. Az kaldı, umutla bekliyoruz haberlerinizi. Çok üzüldük geçen hafta, bu hafta güzel geçsin....herkeze slmlar ve gunaydin
ise gitmeden size bi merhaba demek istedim
bugun 9.gunum hala tik yok bende,cok hafif adet agrilarim var hepsi bundan ibaret
psikolojik olarak negatif diye dusunuyorum,umuda dair bisey yok icimde
biraz calisayimda stresssss atayim
gorusmek uzerek kk nin guzel anne adaylari
Hayırlı olsun cnm, bebeğine kavuşuyorsun, Allah ayırmasın sizi, 9 ayın ilk günü olsun bugün.erkenden kalktım uyuyamadım saat 11.30 da hastaneye gidiyorum transferim var
kasıklarım yumurta toplama işleminden beri çok ağrıyo yürürken bile acı var inşallah geçer
yalnız gitcem eşim sabah ankaraya gitti(( sonra eltim gelcek yanıma allahtan merkez yakın eve
acaba kaç embriyo koycaklar çok merak ediyorum zaten 3 tanecik emriyom varmış:))
hakkımızda en hayırlısı olur inşallah
iyi akşamlar hatunlar..
yarın tekrar muayenem ve e2 yüksek olduğu için kan tahlilim var, kızlar ohss oluyorum galibaaaaaa(((((
ben çok çokkızlar benım olmadı tutmadı hamıle degılım
ben çok çok
üzüldüm umarım acın çabuk hafifler...
cok cok saol canım ne yapalım zamanı gelmemıs demekkı ama ocak da fertıjın de tekrar denıycez
benım listedekı yerıme iğnelere başladı yazarmısın...
Bugun başladım da
nasılsınn annecik
Pinarcm
İyi diyelim iyi olalım. cok endiseliyim tatlım. Adet ağrım başladı ama ne ağrı iyi düşüneyim hamilelikte de olur diyorum ama kötü sonuca da hazırlıklı olmak lazımhayirlisi diyorum
Bugun ise başladım daha iyii oldu böylesi evde yat yat sıkılmıştım
Ya sen nasılsın ?
Pinarcm
İyi diyelim iyi olalım. cok endiseliyim tatlım. Adet ağrım başladı ama ne ağrı iyi düşüneyim hamilelikte de olur diyorum ama kötü sonuca da hazırlıklı olmak lazımhayirlisi diyorum
Bugun ise başladım daha iyii oldu böylesi evde yat yat sıkılmıştım
Ya sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?