duphalacı dün akşam kullanmaya başladım 1' er ölçek içiyorum canım, doktor da söyledi ,etkisi biraz geç oluyormuş bekliyoruz artık sağol canım
kyracım ben de aynı şeyi düşünüyorum vallaha nazar değdirdik kendimize ya(((
tuanacaım sen nasılsın cnm?? epeydir görüşemedik.. kasımı bekliyorsun hayırlısıyla.. inşşalah bebişlerini ısıtır, büyütürsün.. dualarım sizinle canım..
iyiyim cnm tedaviye başlamak için gün sayıyorum inşaallah bu sefer tutunur bebişlerim senin bebeğin nasıl cnm oyoy ne tatlı olucak kimbilir inşaallah hayırlısıyla kucağınada alırsın cnmdualarını eksik etme cnm
inşaallah bebeğin iyidir cnm tabiki senin içinde dua ediyorum cnm mis kokusunu duy diyecanım benim Allah razı olsunnn AMİNNNN.. inşallah iyidir bebeğimde canım haftaya kontrol var heyecanla bekliyorum.. dualarımdasınız.. sizlerde unutmayın.. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tez zamandaa.. inşallah bu tedavin ilk çocukların için son olur.. sonra kardeş için yaparsın..
Senle yazıştık ya sabah, tuvalete çıkmak için resmen işkence çekiyorum saatlerdir. Bu insan beyni ne garip bir yapı, seni düşündüm, ahhh napsan ki dedim. Benim durum feci:))) Duphalac iyidir ama hemen rahatlatmaz. Kayısı işe yaramadı demişsin. Bende de hiç bir etkisi olmuyor. İnciri şiddetle tavsiye ederim. Akşam yatmadan incir ye 3-4 tane üstüne de bir bardak süt, sabaha hiçbirşeyin kalmaz inşallah. Ben öyle yapcam:)))
Evet cnm ya çoook üzüldüm bu hafta, tüm arkadaşlarımız üzüldü diye. Umarım bu son olur, yarın yeni bir hafta, olumlu düşünelim olumlu olsun. Önümüzde sonuç bekleyen çok arkadaşımız var, bu hafta bu üzüntülerimizi unuttursunlar inşallah.
kızlar yarın opum var bu akşam 10 da lavman yapıcam 10 dan sonra bişey yemiyceksin dedi su yasak değil dimi siz neler yaptınız acaba
İyiyim kuzum ööle evde geziyom yatıyom ayy ne bileyim. yarım araba kullanarak 45 dk bir yere gitmem gerekiyo.gitsemmi gitmesemmi karar veremedim:)) sanırım gidermmm
Allah sabır versin cnm inşallah bu tedavinde bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.. eray bey mi ilgileniyor tedavinle.. peki hamile kaldıktan sonra kontrolleri hani doktora yaptırdın..
kızlar yarın opum var bu akşam 10 da lavman yapıcam 10 dan sonra bişey yemiyceksin dedi su yasak değil dimi siz neler yaptınız acaba
Senle yazıştık ya sabah, tuvalete çıkmak için resmen işkence çekiyorum saatlerdir. Bu insan beyni ne garip bir yapı, seni düşündüm, ahhh napsan ki dedim. Benim durum feci:))) Duphalac iyidir ama hemen rahatlatmaz. Kayısı işe yaramadı demişsin. Bende de hiç bir etkisi olmuyor. İnciri şiddetle tavsiye ederim. Akşam yatmadan incir ye 3-4 tane üstüne de bir bardak süt, sabaha hiçbirşeyin kalmaz inşallah. Ben öyle yapcam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?