günaydın arkadaşlarr..
msj lar için hepinize teşekkür ederim.dualarımız busefer 2.deneme için olacak.oda heralde anca yazın olur.ankara değilde istanbul düşünüyoruz 2.deneme için.tekrar zor ve stresli bi döneme girmeden pskolojik olarak hazırlanmam lazım.zaten çok güçlü değildim sulugöz bir kişydim şimdi dahada kötü oldum.en ufacık bi kelime, şarkı, tv deki reklam,mağzalardaki vitrindeki o güzel bebiş kıyafetleri,dolmuşda annesinin kucağında durmadan merakla soru sorup cevabını alamadığı için ağlayan çocuk,yolda oyuncak istediği için ağlayan ve acımasızca tokat atan annesi,1 yılı doldurdunuz nezaman bebek yapacaksınız diye soran meraklı akrabalar,sürekli yanımda olan annem ve kayınvalidemin gözlerine bakınca bile ağlamaya başlıyorum.kendiliğinden dökülüyor içimdeki sızı.
en zoruda bütün bunları sürekli hissederken eşimi üzmemek için saklayabildiğim kadar ondan saklamak.herşeyi paylaşıyoruz ama benim üzülmeme daha çok üzüldüğü için; bazen böyle davranmamı bencillik olarak düşünüyorum.bizler yine sıkıntımızı paylaşabiliyoruz en yakınımızdakilerle.ağlayabiliyoruz içimi dökebiliyorum ama eşlerimiz bunu yapamıyolar.daha çok içlerine atıyorlar.onun için elimden geldiğince ayakda durmaya,niye niye sorgulamak yerine kabul edip akışına ve ALLAHIMA bırakmaya karar verdim.
ALLAHIM bu yolda olan hepimize sabır versin...
az önce klinikten aradılar 20 yumurtadan 19 u işleme girmiş 13 tanesi kaliteliymiş pazartesi yada çarşamba trnfer olucak dediler.
günaydın arkadaşlarr..
msj lar için hepinize teşekkür ederim.dualarımız busefer 2.deneme için olacak.oda heralde anca yazın olur.ankara değilde istanbul düşünüyoruz 2.deneme için.tekrar zor ve stresli bi döneme girmeden pskolojik olarak hazırlanmam lazım.zaten çok güçlü değildim sulugöz bir kişydim şimdi dahada kötü oldum.en ufacık bi kelime, şarkı, tv deki reklam,mağzalardaki vitrindeki o güzel bebiş kıyafetleri,dolmuşda annesinin kucağında durmadan merakla soru sorup cevabını alamadığı için ağlayan çocuk,yolda oyuncak istediği için ağlayan ve acımasızca tokat atan annesi,1 yılı doldurdunuz nezaman bebek yapacaksınız diye soran meraklı akrabalar,sürekli yanımda olan annem ve kayınvalidemin gözlerine bakınca bile ağlamaya başlıyorum.kendiliğinden dökülüyor içimdeki sızı.
en zoruda bütün bunları sürekli hissederken eşimi üzmemek için saklayabildiğim kadar ondan saklamak.herşeyi paylaşıyoruz ama benim üzülmeme daha çok üzüldüğü için; bazen böyle davranmamı bencillik olarak düşünüyorum.bizler yine sıkıntımızı paylaşabiliyoruz en yakınımızdakilerle.ağlayabiliyoruz içimi dökebiliyorum ama eşlerimiz bunu yapamıyolar.daha çok içlerine atıyorlar.onun için elimden geldiğince ayakda durmaya,niye niye sorgulamak yerine kabul edip akışına ve ALLAHIMA bırakmaya karar verdim.
ALLAHIM bu yolda olan hepimize sabır versin...
maşallah çook güzel canım gözün aydınn.. bence çarşabayı beklyip blast embriyo yaparlar sayın gayet iyi çünkü.. hadi hayırlısı canım..
nec çok sagol canım ben kalite yazmiştım ama döllenmş demem gerekiyodu yazımı sonra düzettim kaliteleri sonra belli olucak herhalde dimi ikinci tüp tedavim ama sanki ilkmiş gibi acemiyim..
az önce klinikten aradılar 20 yumurtadan 19 u işleme girmiş 13 tanesi dollenmiş pazartesi yada çarşamba trnfer olucak dediler.
Üzgünüm, iyi bir haber veremiyorum ,NEGATİF maalesef...
Merhaba, benim sonucumda negatif..
arkadaşlar öncelikle negatif alan arkadaşlar inanınçok üzzzüldüm umarım acınız çok çabuk geçer tedaviye gerekl7 kalmadan sahip olursunuz bebeklerinize.. yumurta toplananlar tedaviye başlayanlar gn sayanlar dilerim hepimiz için hayırlısı olur:))
ben nasıl mıyım:)) perşembeden beri yatıyp7orum yeni yeni ayaklanmaya başladım.....
içimden geçen ne mi:)) Yukarıda Allah biliyo sizden mi saklayacağım umutlanamıyorum pek hoş yinede umutlu... ne kadar çelişkili bir cümle değil mi:))hala yavaş hareket ediyo hala dikkat ediyorum bebeklerime. bu sefer yüzümü kara çıkarmıyacaklar diyorum bazende aksi garip yani..dilerim hayırlısı ne ise öyle olsun dilerim Rabbim kalb,mdeki muradı hakkımda hayırlısı etsin...
kaç deneme yaptım smyrna da?
memnun kalmadın mı merkezden?
sebep araştırdılar mı?
beni salı günü merkeze çağırdılar araştırma yapacaklarmış
1.kalite 2.emriyo transfer edilmişti olmadı 1.denememdi
hiç dondurulmuş yok 3 yumurta toplanmıştı
2.deneme için kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?