2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım inş ikinci denemende anne olmayı nasip eder sana rabbim..

az önce klinikten aradılar 20 yumurtadan 19 u işleme girmiş 13 tanesi dollenmiş pazartesi yada çarşamba trnfer olucak dediler.

Son düzenleme:
az önce klinikten aradılar 20 yumurtadan 19 u işleme girmiş 13 tanesi kaliteliymiş pazartesi yada çarşamba trnfer olucak dediler.

maşallah çook güzel canım gözün aydınn.. bence çarşabayı beklyip blast embriyo yaparlar sayın gayet iyi çünkü.. hadi hayırlısı canım..

mersincimm yaşadıkların gerçekten zor ama hayırlısı demekten başka çare yok. hep düşünürdüm tuttuğunu öğrenip kaybemek çok daha zordur.. Rabbim kimseye o acıyı da yaşatmasın. Allahım yardımcımız olsun her adımımızda inşallah senin de tedavisiz meleklerin gelir inşallah..

maşallah çook güzel canım gözün aydınn.. bence çarşabayı beklyip blast embriyo yaparlar sayın gayet iyi çünkü.. hadi hayırlısı canım..

nec çok sagol canım ben kalite yazmiştım ama döllenmş demem gerekiyodu yazımı sonra düzettim kaliteleri sonra belli olucak herhalde dimi ikinci tüp tedavim ama sanki ilkmiş gibi acemiyim..

Son düzenleme:
nec çok sagol canım ben kalite yazmiştım ama döllenmş demem gerekiyodu yazımı sonra düzettim kaliteleri sonra belli olucak herhalde dimi ikinci tüp tedavim ama sanki ilkmiş gibi acemiyim..

döllendikten sonra kaliteeri belli oluyor sanırım canım sonra günden güne ya bölünüyor ya ölüyor.. inşallah büyümeye devam ederler canım.. benim 8 yumurtam vardı, 7si işlem gördü 5i döllendi. sonra çok şükür bir tanesi kendi içinde döllenmiş 6 döllenmiş yumurtaya çıktı..

arkadaşlar sonucunuza bakmak için girdim, çok üzüldüm gerçekten allah sabır versin, işallah tedaviye gerekmeden gelir bebeklerşnz. ne diyim hayırlsıı ((((((((

arkadaşlar öncelikle negatif alan arkadaşlar inanınçok üzzzüldüm umarım acınız çok çabuk geçer tedaviye gerekl7 kalmadan sahip olursunuz bebeklerinize.. yumurta toplananlar tedaviye başlayanlar gn sayanlar dilerim hepimiz için hayırlısı olur:))

ben nasıl mıyım:)) perşembeden beri yatıyp7orum yeni yeni ayaklanmaya başladım.....
içimden geçen ne mi:)) Yukarıda Allah biliyo sizden mi saklayacağım umutlanamıyorum pek hoş yinede umutlu... ne kadar çelişkili bir cümle değil mi:))hala yavaş hareket ediyo hala dikkat ediyorum bebeklerime. bu sefer yüzümü kara çıkarmıyacaklar diyorum bazende aksi garip yani..dilerim hayırlısı ne ise öyle olsun dilerim Rabbim kalb,mdeki muradı hakkımda hayırlısı etsin...

slm kızlar
beni de bugün hastaneden aradılar ( 5 yumurtamın 3 ü döllenmiş pazartesi 12 de transferim var
az değimi 3 yumurta iyi kalite dedi embriyolog ama nebilim umudum kalmadı sanki heycanım da gitti
kaçtane transfer edeceksiniz diye sordum pazartesi buraya geldiğinizde konuşuruz dedi
yapacam tek şey dua etmek elimden başka bişey gelmiyo

bebeğim kuzummm gözümün nuru mis kokulum sana gelmek yolunda bir adım, bir adım daha....gelecekmisin bilmiyorum yada bakıp yukarıdan buralara seçtin mi bizleri...göbüşümün içindesin şimdi dilerim 9 ay sonra kucağımda ol sonra kollarımda..sana dair ne varsa bilmediğim bi şekilde kayıtlı hafızamda hislerim de bir yerlerde..neden nasıl bilemiyorum sadece umuduna sana gebeyim.. ne olur beni sensiz bırakmaaaa.....

aynen bende senın gıbıyım bı yanım cok umutlu bı yanım yok umutlanma dıyor bakalım senın tahlıl gunu ne zaman canım?benımkı 1 kasım.bayram hedıyemız olsun dıye o kadar dua edıyorum kı allahıma hepımızın yuzunu guldursun allahım ne zor seymıs bunla denenmek benım gucum tukenmeye basladı bıle.....

kızlar gerçekten çok üzüldüm negatif sonuçlara, umudunuzu yitirmesin allahın bi bildiği var demeki daha vaktı var insan sonucuna değilde çektiklerine üzülüyor bürsürü iğne hap kulanıyor milyarlar harcıyoruz kocalarımız kalay kazanmıyor bu paraları bunlara üzülüyorum sadece ben...benim 3 üncü denemem tüp bebekte salı sonuç öğrenicem transfer gümüde sayarsam bugun 10.gün ve lekelenmem oldu az az hemen idrar testi yaptım negatif çıktı umudumu yitiriyorum yavaş yavaş bende galiba buda tutmadı ama regli günüme 1 hafta var

vallahi hiç güzel hazırlamadılar ben gittim hemen tüp bebek için iğnelere başladılar birde histereskopi yapıldı,doğru dürüst incelemeden direk yaptılar ,yumurta kalitem 2. di,ben egede başladım şekerime kadar incelediler,bir tek hsg kaldı onuda tamamlayınca neasıl tedavi uygulayacaklarına karar vericekler,bana transferin olduğu gün yatırdılar,hiç hazırlamak yok ,tek doktor tabi aşağıda hastalar bekliyor ,ben hiç memnun kalmadım

kyr teşekkür ederim listeye aldığın için,yaşım 33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…