Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn kıızlar...
Malesefff negatif çok kötüyüm
arkadaşlar selam,
sizleri özledim kaçamak yaptım yazıyorum, başımdaki jandarmalar izin vermiyor internete :)
öncelikle çok kısa süre ile baktım, negatif sonuçlar için gerçekten çok üzüldüm, allah yardımcınız olsun, allah sabır versin.
Dün transfer yapıldı arkadaşlar, çok zorlandım, sıkışık halde nerdeyse 3 saate yakın beklettiler. Doktorum 8 hücreli 1. Kalite bir embryo yerleştirdiklerini belirtti. Bakalım bundan onrası rabbime kalmış artık, bekleme süreci başladı, bayrama denk geldiği için test gününü 10 kasıma verdiler, tabi ben o güne kadar beklemeyi düşünmüyorumm :)
hepinizi çok öpüyorum dularınızı bizden eksik etmeyin, ben de hepiniz içindua ediyorum. şimdilik hoşçakalın kızlar......
arkadaşlar sonucum 106 19 ekimde transfer olmuştu çok mutluyum umarım ikiye katlar
Kyr cm biz seninle ayni merkzde deniyrz benim deger dusuyor yani kimyasal geblik oluyr bu sonc ekip ve dr bana cok kesin konusyrdu 9 tane 1.kalite vardi trnsfer gunu tek trnsger yaptilar kesn tutuck diye cift koymayalim sonc ikizgebelik demslerdi bendn sana tavsiye tek trnsfer kabul etme mumknse 2tane diye diret ben dondurlmslar la istnbul bahceci ya memorial a gecicem hakkinda hayrlisi olsun insllh sendn guzel hbr aliriz bu arada benim irenbede 2.kimyasal gebligm
yumurta toplama işlemi ne kadar sürüyor kusura bakmayın çok soru soruyorum birde aç karnına mı gidiyoruz makyaj yapabilirmiyiz diş fırçalayabilir miyiz gülmeyin sakın sorularıma...
çok saol merln dr söylüycektir ama ben şimdiden öğrenmek istedim meraklandım...
arkadaşlar herkeze hayırlı cumalar ,negatif sonuç alan arkadaşlarım üzüntünüzü paylaşıyorum,ne söylesem boş,ben de yaşadığım için sizi iyi anlıyorum,pozitif sonuç alan arkadaşlarımda sizi tebrik ederim,sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz inşallah,
beni de listenize alırmısınız, ege üniversitesinde başlıyorum,daha önce tüp bebek denedim,olmadı,sebepsiz infertile
Hakkında hayırlısı olsun cnm. En azından dondurulmuşların varmış, bu da birşey. İnşallah bundan sonraki denemen son olur. Cnm bu hikayeyi duyduğum ilk insan sen değilsin. Bu 2 anlaşıp tek embriyo koyma hikayesi, açıkcası canımı sıktı bu durum. Dilek hnm var bilirsin bizim klinikte, onun hakkında çooook kötü yazılar okudum. Anladığım kadarıyla bu bayan işi tamamen ticarete dökmüş. Bu tarz hikayeleri çok meşhur, benim gönlümü rahatlatan tek şey Ahmet Beyi çok sevmem olmuştu ama bak senin de doktorun farklı am ao da aynı şeyi yapmış. Ben baştan konuştum ve olay çıkarırım valla... Offf ne zor yaa... Dediğim gibi doktorumu çok sevdim ama bu ekip işi, inşallah bu sefer üzülmem. 2 tedavim çok kötü geçti çünkü.
bende smyrna da yaptırdım
Hoşgeldin cnm aramıza, hayırlı uğurlu olsun tedavin. Ege de doktorun kim? Bir de yaşını yazmamışsınarkadaşlar herkeze hayırlı cumalar ,negatif sonuç alan arkadaşlarım üzüntünüzü paylaşıyorum,ne söylesem boş,ben de yaşadığım için sizi iyi anlıyorum,pozitif sonuç alan arkadaşlarımda sizi tebrik ederim,sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz inşallah,
beni de listenize alırmısınız, ege üniversitesinde başlıyorum,daha önce tüp bebek denedim,olmadı,sebepsiz infertile
Cnm sen acınla çok haklısın, ama ben tedaviye yeni başladım hatta henüz iğneler başlamadı. O yüzden şimdiden canımı sıkmak istemiyorum. Dediğim gibi daha önce doktor yüzünden çok üzüldüm, umarım bu sefer öyle olmaz. Bu saatten sonra yapabileceğim tek şey Allaha sığınmak, yoldan çıkmışlardan, insanlığını kaybetmişlerden korusun. Ne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun.Arkdsm bende dr uma cok guvendim cok seviyrdum ve sonc negatif olay cikarsn ne degisick ki aciyi cekn sensin onlarn umrunda dwgil benim dr suanda yurtdisnda bekliyorm haftaici olsn benimde sorulacak hesbm var bakalim nasip hata bende bilebile yine irenbe dedim istanbula gidip otelde kalmayi istemdim ama simdi 2.denemede hic umrumda degil bebis icin deger tekrar soyluyorum sakin kabul etme 1transfer gelip gidip kandiriyrlar hbrn olsun cunku o anda saf gibi insan cok guveniyrlar kendilerine sakin sakin kanma istnbulda ki dr um buiste transfr sayisi arttikca sans yuksek diyr bastan senin dr irenbe Yari sansini almis diyor
slm nec86 nasılsın cnm
canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsınnnn
bende iyiyim çok şükür hamilelik nasıl geçiyo bulantılatın başladımı