inşallah iyidir canım haftaya kontrolüm var kalp atışları için.inşallah duyarız.. bulantım yok.. bi kaç sefer çok çok az oldu. genelde halsizlik, çabuk yorulma, sık idrar, sık acıkma var.. Rabbim sağlıkla büyütsünde her belirtiye şükrederim.. inşallah sende de olur cnm en yakın zamanda Allahın izniyle.. haberini bekliyorum...
inşallah iyidir canım haftaya kontrolüm var kalp atışları için.inşallah duyarız.. bulantım yok.. bi kaç sefer çok çok az oldu. genelde halsizlik, çabuk yorulma, sık idrar, sık acıkma var.. Rabbim sağlıkla büyütsünde her belirtiye şükrederim.. inşallah sende de olur cnm en yakın zamanda Allahın izniyle.. haberini bekliyorum...
inş. cnm doktordan güzel haberler alırsın amin cnm RABBİM sağlıklı hayırlı evlat versin bütün isteyen herkese bende seni gördüm burda merak ettim nasıl olduğunu kendine iyi bak tatlım yorma kendini
pınarcımmm hayırlı olsun bebişlerin sende demek he??? ayy çok güzelll çok heyecanlı.. Rabbim bebeklerini enden hiç ayırmasın inşalllah sımsıkı tutunsunlar sana güzel anneleri inşallah. yatsı ezanı okunuyor Allah dualarımızı kabul etsin inşallahhh..
bir de bu sabah uyandım cnm takvime baktım 27si. benimde transferim 27 eylüldü, dedim 1 ay olmuş inşallah bugün transferi olacaklara da nasip eder Allahım, 27si şans olur inşallah onlara da dedim. açtım kk, bir baktım ki apar topar sen gidiyorsun, cloudy gidiyor.. Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallahhh.. iyi dinlenmeler anım dikkat et kendine.. yeğenlerimize iyi bak annesi :)
Kyr çok haklısın arkadaşım ,bende neden böyle neden şöyle demeyip , tedaviem yoğunlaşacağım büyük bir pozitif enerji ile ..
Üstelik belkide böylesi hayırlıdır benim için kimbilir..
Bu arada pınar ve cloudly , kızlar bebeşleriniz sizle ..
Onlarla konuşun , var olduğunu hep hissedin ..
Ve umarım 9 ay boyunca hep birlikte olursunuz..
Amin..
Ahhh cnm benim nasıl sevindim bunu duyduğuma, tek amacım sizlere destek olmaktı gelirken. Ben transfer sonrası eşimle yalnız başıma yattım, soğuk sevimsiz hastane odasında, orada olduğunuzu duyunca içimden geçen ilk şey gelip yanınızda olmaktı. Senin sıcak yaklaşımından güç alarak geldim, biraz olsun moral olduysa ne mutlu bana.
Söylemeden geçemeyeceğim bana da çok iyi geldi, dışardan bakan göz olmak çok garip bir duyguydu. Transfer olan bendim hep o yatakta yatan:))) Eşim bugün sizin yanınızdaki halim gibi başımda durandı. Bugün onu o kadar iyi anladım ki, dışarda olan hissedemiyor neler olup bittiğini, ben ona hep kızdım niye heyecanın yok, niye donuksun diye. Bugün anladım ki yanda olan insan ne diyeceğini, ne yapacağını bilemez oluyormuş. Kelimelere dökmek çok zor ama inan çok iyi oldu benim için de.
Ahhh cnm benim bugün bebeklerinin sende ilk günü, dilerim bu 9ay böyle olacak, dilerim 12gün sonra sevinç çığlıkları atacağız, sanırım ben de o sıralar transfere gün sayıyor olacağım. İnşallah hepimiz güleceğiz bu sefer.
Arabada dönerken bir şarkı tuttum, bundan sonra çalan bebeklerimizin olsun diye bak sana yazayım sözlerini. Ben mest oldum, inşallah son olur arkadaşım;
Bugün sen çok gençsin yavrum
Hayat ümit neşe dolu
Mutlu günler vaad ediyor
Sana yıllar ömür boyu
Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son
İyi akşamlar kızlar ..
Dilaha gözün aydın canım .. İnşallah 2 gün sonra katlanır..
Hakkında hayırlısı olsun cnm. En azından dondurulmuşların varmış, bu da birşey. İnşallah bundan sonraki denemen son olur. Cnm bu hikayeyi duyduğum ilk insan sen değilsin. Bu 2 anlaşıp tek embriyo koyma hikayesi, açıkcası canımı sıktı bu durum. Dilek hnm var bilirsin bizim klinikte, onun hakkında çooook kötü yazılar okudum. Anladığım kadarıyla bu bayan işi tamamen ticarete dökmüş. Bu tarz hikayeleri çok meşhur, benim gönlümü rahatlatan tek şey Ahmet Beyi çok sevmem olmuştu ama bak senin de doktorun farklı am ao da aynı şeyi yapmış. Ben baştan konuştum ve olay çıkarırım valla... Offf ne zor yaa... Dediğim gibi doktorumu çok sevdim ama bu ekip işi, inşallah bu sefer üzülmem. 2 tedavim çok kötü geçti çünkü.
yumurta toplama işlemi ne kadar sürüyor kusura bakmayın çok soru soruyorum birde aç karnına mı gidiyoruz makyaj yapabilirmiyiz diş fırçalayabilir miyiz gülmeyin sakın sorularıma...
kızlar gebelik testi en az kaç çıkınca tutunu anlıyoruz ben 50 diye biliyorum doğrumu acaba
kyr cok saol canım bugün toplandı 20 tane yumurtam varmış yarın arıyıcaklar bakalım. inşallah sende bu süreçleri sıkıntısız atlatıp pozitifi alırsın dua ettgimde hepimiz için ediyorum allah yardımcımız olsun...
berencimm çok güzel yumurta sayıların inşallah kaliteleride çok iyidir.. hayırlı olsun cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?