günaydın arkadaşlarr..
msj lar için hepinize teşekkür ederim.dualarımız busefer 2.deneme için olacak.oda heralde anca yazın olur.ankara değilde istanbul düşünüyoruz 2.deneme için.tekrar zor ve stresli bi döneme girmeden pskolojik olarak hazırlanmam lazım.zaten çok güçlü değildim sulugöz bir kişydim şimdi dahada kötü oldum.en ufacık bi kelime, şarkı, tv deki reklam,mağzalardaki vitrindeki o güzel bebiş kıyafetleri,dolmuşda annesinin kucağında durmadan merakla soru sorup cevabını alamadığı için ağlayan çocuk,yolda oyuncak istediği için ağlayan ve acımasızca tokat atan annesi,1 yılı doldurdunuz nezaman bebek yapacaksınız diye soran meraklı akrabalar,sürekli yanımda olan annem ve kayınvalidemin gözlerine bakınca bile ağlamaya başlıyorum.kendiliğinden dökülüyor içimdeki sızı.
en zoruda bütün bunları sürekli hissederken eşimi üzmemek için saklayabildiğim kadar ondan saklamak.herşeyi paylaşıyoruz ama benim üzülmeme daha çok üzüldüğü için; bazen böyle davranmamı bencillik olarak düşünüyorum.bizler yine sıkıntımızı paylaşabiliyoruz en yakınımızdakilerle.ağlayabiliyoruz içimi dökebiliyorum ama eşlerimiz bunu yapamıyolar.daha çok içlerine atıyorlar.onun için elimden geldiğince ayakda durmaya,niye niye sorgulamak yerine kabul edip akışına ve ALLAHIMA bırakmaya karar verdim.
ALLAHIM bu yolda olan hepimize sabır versin...
canım inş ikinci denemende anne olmayı nasip eder sana rabbim..