2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Bugün transferden sonra 8. günüm. Yemin ederim hayat durdu da zaman geçmiyor sanki.

Bugün transferden sonra 8. günüm. Yemin ederim hayat durdu da zaman geçmiyor sanki.

slm canim,benimde transfer sonrasi 7.gunum ayni seyleri bende dusunuyorum,zaman gecmiyor bi turlu
bu belirtisizlik beni meraktan oldurecek..:18:
hic umudum yok,ozellikle adet akintim basladi offff ya

Arkadaslar sizler icin gercekten cok uzuldum,biliyorumki bende birkac gun sonra ayni durumda olacagim
neyse allahim herseyin iyisini,zamanini bilir
lutfen kendinizi yipratmadan atladin bu sureci

slm canim,benimde transfer sonrasi 7.gunum ayni seyleri bende dusunuyorum,zaman gecmiyor bi turlu
bu belirtisizlik beni meraktan oldurecek..:18:
hic umudum yok,ozellikle adet akintim basladi offff ya

İnanır mısınız bugün test yaptıracağım diye dışarı çıktım. Bostancı'da bir tıp merkezi bulduk. Laboratuvar kapalı dediler, tatil olduğu için... Eşim istersen başka bir hastaneye gidelim dedi, yok dedim.. cesaret edemedim. Bir tarafım test yapmak istiyor, bir tarafım inanılmaz korkuyor. Kötü bir haber alacaksam bile bunu birkaç gün önceden almanın bir anlamı yok diyorum. Ne bileyim... Acayip gelgitler içindeyim.

Öyle adet akıntısı vs. kafayı takma bence. Bir sürü hormon ilacı alıyoruz. Bence adet normal olması gereken zamanda olmayacaktır bu ilaçlardan sonra. Mesela benim şimdiye kadar çoktan adet olmam gerekiyordu o hesaba göre. Ben normalde 21-22 taş çatlasın 23 gün arayla adet oluyorum. Bugün 26. gün. Bence hamile değilsem bile, adet progesteron vs. hormon ilaçlarını bıraktıktan sonra olacaktır. Benim yorumum bu yönde en azından. Bu yüzden o akıntılara kafanı hiç takma bence.

zaman hepımıze durdu benımde adet olcakmısım gıbı agrılarım var ama cok umutsuz deılım ben.belkı tutunma agrılarıdır dıe umut etmek ıstıyorum evde ıdrar testı yapcam ama korkumdan yapamıyorum kızlar boyle cok zor ama az da olsa umut var ya o benı mutlu edıyoooo:18::18::18:benım yarı 12.gunum ama benım doktorum benden 14. gun tahlıl ıstedı oyuzden bıraz daha beklıcemmmmm

tatlim nasil gidiyor,ne durumdasin

Minecim merhaba
Cok garip bı ruh Halim var bu ara.hem cok korkuyorum negatif olmasından o yüzden de test gunünü su an iple çekmiyorum bi yanımda merakta
Bugun ilk defa gezmeye çıktım o kadar yoruldum ki geldim yattım dinleneyim biraz. Hala kasık ağrılarım ve akıntım devam ediyor .hayirlisi demekten başka care yok sanırım
Bende durumlar böyle tatlım . 3 kasım test gunüm ama ben o gun ist a egitime gidiyorum 4 kas aksamı döneceğim doktorum 5 Kasım da yap testi o zaman dedi. Bende ne yapacağımı bilmiyorum açıkcası
Ya sen nasılsın ?

Test sonucu negatif olan arkadaslarım

Allahım sabır versin ve insallah bu son negatifiniz olsun

arkadaşlar Allah sabır versin hayırlısı demekte ve dua etmektan başka bir çaremiz yok.. inşalllah süpriz yapıp gelir bebişleriniz..

negatif alan arkadaşları yalnız bırakmayayım dedim benim sonucum da negatif ama şimdiden bir sonraki denemeyi planlamaya başladım bile yavrumu çok özledim dee

Üzgünüm, iyi bir haber veremiyorum ,NEGATİF maalesef...
çok üzgünüm cnm inşaallah bidahaki denemende gelir yavrun

Merhaba, benim sonucumda negatif..
inşaalllah bidahaki denemende gelir bebeğin cnm ALLAH sabır versin

evet çok tuhaf bi duygu hem hayalkırıklığına uğramaktan korkuyosun hemde ümit etmek bebeğini hissetmek istiyosun varlığından emin olmak istiyorsun inşaallah bebeklerin seninledir cnm

inşaallah bebeğin sımsıkı tutunur cnm sana

evet cnm eşlerimiz kolay kazanmıyo cnm ama napalım elimizden bu geliyo gerisi rabbimize kalmış son çare olan tüpbebekte herzaman tutmayabiliyo bize düşen pozitif olmaya çalışmak zor olsada ve dua etmek

negatif alan arkadaşları yalnız bırakmayayım dedim benim sonucum da negatif ama şimdiden bir sonraki denemeyi planlamaya başladım bile yavrumu çok özledim dee
üzüldüm cnm ama bir sonraki tedaviyi konuşmak planlamak bile acıyı azda olsa hafifletiyo moral oluyo inşaallah bu seferkinde kavuşuruz yavrularımıza

iyi akşamlar
negatifi gören arkadaşlar allah sabır versin melekleriniz tedavisiz en kısa zamanda gelsin inşallah sizlere
transfer sürecine geçmiş arkadaşlar bende muhtemelen pazartesi göbekten iğneye başlayacağım göbekten iğneye başladıktan hemen sonra mı gün aşırı kontrole gidiyoruz yoksa belli bir süre geçtikten sonramı

Merhaba, benim sonucumda negatif..

ah bitanem benim dünden beri öyle içimdesinki sana ulaşmak istiyorum ama acını yinelemek istemiyorum biriciğim zaman bu acının üstünü örtüp yerine umut ve güzel sonuç ekecek inşallah sen daha küçüksün canım sakın vazgeçme bizler zor elde ediyoruz ama edince tam unutma birde romanyadaki şu ilaç tuğbanın dediği tatlım erkek inf. nede çok iyi geliyormuş bana umut oldu biriciğim bir araştırayım bakalım senide bilgilendiririm canım senin yüreğinin hakettiği güzelliğe yaklaştığına inanıyorum ne olur sende inan

anlayabiliyorum canim
akintiya takmamin sebebi,benim dondurulmuslarla transferim normal reng.donemiyle oldu... yani ne tedavi oncesi ve sonrasi ilac kullanmadim
onun icin tedirginim
allahim hepimizin yardimcisi ol..
4 kasim dogum gunum,insallah guzel hediye olur bana

tatlim seni anlamamak mumkunmu ayni duygular icindeyim
bende dun ilk defa ise gittim,ama iyi geldi evde daha cok kafaya takiyormussum meger
bugunde spor dersi verdim oda iyi geldi
keske 5 gun evde kalmasaydim daha cok yiprattim kendimi

aslinda 3 kasimda kanda yaptirsan cikar gibi,ama dayanabiliyorsan 5 kasim daha garanti elbette
icinden geleni dinle tatlim

Selam arkadaşlarım..

İnşallah güzel haberler alırım diye girdim ama arkadaşım negatifi görmüş çok üzüldüm.
Benden de pek iyi haberler yok malesef.
Bugün dünkü gibi hastanedeydim ve yumoşlarıma baktırdım ve tahlil yine.Ancak çoooooooook ağrım var bu da çok fazla yumurtadan kaynaklıymış, dr bol bol su iç ve istirahat dedi ama suratı hoş da değildi dr un..Hala ben iğnelere devam ediyorum, karnım iyice şişti, ağrılarım on kat arttı, kızlar moralmen sıfırım (((

Pazartesi tekrar muayenem var , inşallah son olur artık 25 gündür ben iğne oluyorum resmen ( ağlayarak günlerim geçmeye başladı.Salya sümük biri ve agresif biri oldum resmen..Dua edin bana olur mu kızlar..

Hepinizi öperim..

herkese merhaba arkadaşlar şöyle hızlıca bi göz attım çok nagatif var çokkkkkkkkkk üzüldüm canlarım Allah sabır versin kıyamam size yaaa
benimde bugün iğnelerim 10. günüydü usg ye girdim tamam dediler iğneleri kestik bu akşam 21:30 da çatlatma iğnemi olucam pazartesi 08:30 da opu olacak kızlar 15 civarı yumurtam var en büyüğü 20 mm bana da dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…