Ahhh cnm benim nasıl sevindim bunu duyduğuma, tek amacım sizlere destek olmaktı gelirken. Ben transfer sonrası eşimle yalnız başıma yattım, soğuk sevimsiz hastane odasında, orada olduğunuzu duyunca içimden geçen ilk şey gelip yanınızda olmaktı. Senin sıcak yaklaşımından güç alarak geldim, biraz olsun moral olduysa ne mutlu bana.
Söylemeden geçemeyeceğim bana da çok iyi geldi, dışardan bakan göz olmak çok garip bir duyguydu. Transfer olan bendim hep o yatakta yatan:))) Eşim bugün sizin yanınızdaki halim gibi başımda durandı. Bugün onu o kadar iyi anladım ki, dışarda olan hissedemiyor neler olup bittiğini, ben ona hep kızdım niye heyecanın yok, niye donuksun diye. Bugün anladım ki yanda olan insan ne diyeceğini, ne yapacağını bilemez oluyormuş. Kelimelere dökmek çok zor ama inan çok iyi oldu benim için de.
Ahhh cnm benim bugün bebeklerinin sende ilk günü, dilerim bu 9ay böyle olacak, dilerim 12gün sonra sevinç çığlıkları atacağız, sanırım ben de o sıralar transfere gün sayıyor olacağım. İnşallah hepimiz güleceğiz bu sefer.
Arabada dönerken bir şarkı tuttum, bundan sonra çalan bebeklerimizin olsun diye bak sana yazayım sözlerini. Ben mest oldum, inşallah son olur arkadaşım;
Bugün sen çok gençsin yavrum
Hayat ümit neşe dolu
Mutlu günler vaad ediyor
Sana yıllar ömür boyu
Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son