• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar canım çok sıkıldı.kıskanmak gibi olmasın ama çevremde 16 yaşında evlenen biri vardı kız evleneli 10 ay oldu.geçenlerde doğum yaptı.kıskanmıyorum ama ''bak sen şu bacaksıza '' demeden de geçemiyorum.nasip işte.kankim benden 2 sene önce evlenmişti ikizleri oldu.5 yaşındalar şimdi.bende istiyorum artık rabbiiimmmmmm duy sesimiziii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah iyidir canım haftaya kontrolüm var kalp atışları için.inşallah duyarız.. bulantım yok.. bi kaç sefer çok çok az oldu. genelde halsizlik, çabuk yorulma, sık idrar, sık acıkma var.. Rabbim sağlıkla büyütsünde her belirtiye şükrederim.. inşallah sende de olur cnm en yakın zamanda Allahın izniyle.. haberini bekliyorum...

inş. cnm doktordan güzel haberler alırsın amin cnm RABBİM sağlıklı hayırlı evlat versin bütün isteyen herkese bende seni gördüm burda merak ettim nasıl olduğunu kendine iyi bak tatlım yorma kendini

inşallah iyidir canım haftaya kontrolüm var kalp atışları için.inşallah duyarız.. bulantım yok.. bi kaç sefer çok çok az oldu. genelde halsizlik, çabuk yorulma, sık idrar, sık acıkma var.. Rabbim sağlıkla büyütsünde her belirtiye şükrederim.. inşallah sende de olur cnm en yakın zamanda Allahın izniyle.. haberini bekliyorum...

Ayyy haftaya mı kalp atışı, ne mutlu cnm, darısı isteyen herkese. Ne güzel sıkıntısız olman, inşallah 9 ay böyle geçer, sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.:nazar::nazar::nazar:

inş. cnm doktordan güzel haberler alırsın amin cnm RABBİM sağlıklı hayırlı evlat versin bütün isteyen herkese bende seni gördüm burda merak ettim nasıl olduğunu kendine iyi bak tatlım yorma kendini

inşallah canımm Allah razı olsun sende kendine çok dikkat et.. öpüyorum..

kyrcım evet inşallah haftaya duyarız heyecanlı bir bekleyiş içindeyim bende.. Rabbim sizlere de bu heyecanları nasip etsin inşallah tez zamanda..

Son düzenleme:
pınarcımmm hayırlı olsun bebişlerin sende demek he??? ayy çok güzelll çok heyecanlı.. Rabbim bebeklerini enden hiç ayırmasın inşalllah sımsıkı tutunsunlar sana güzel anneleri inşallah. yatsı ezanı okunuyor Allah dualarımızı kabul etsin inşallahhh..
bir de bu sabah uyandım cnm takvime baktım 27si. benimde transferim 27 eylüldü, dedim 1 ay olmuş inşallah bugün transferi olacaklara da nasip eder Allahım, 27si şans olur inşallah onlara da dedim. açtım kk, bir baktım ki apar topar sen gidiyorsun, cloudy gidiyor.. Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallahhh.. iyi dinlenmeler anım dikkat et kendine.. yeğenlerimize iyi bak annesi :)

ah kuzucuğun annesi dilerim duaların kabul olsun. sana uğurlu gelen o 27 clody ve benim en uğurlu tarihimiz olsun. elini karnına koyup bebeğini bir kere de bizim için sev olur mu :))

Kyr çok haklısın arkadaşım ,bende neden böyle neden şöyle demeyip , tedaviem yoğunlaşacağım büyük bir pozitif enerji ile ..
Üstelik belkide böylesi hayırlıdır benim için kimbilir..

Bu arada pınar ve cloudly , kızlar bebeşleriniz sizle ..
Onlarla konuşun , var olduğunu hep hissedin ..
Ve umarım 9 ay boyunca hep birlikte olursunuz..
Amin..

iyi dileklerin için sağol bilgemm darısı başına inşallah :))

Ahhh cnm benim nasıl sevindim bunu duyduğuma, tek amacım sizlere destek olmaktı gelirken. Ben transfer sonrası eşimle yalnız başıma yattım, soğuk sevimsiz hastane odasında, orada olduğunuzu duyunca içimden geçen ilk şey gelip yanınızda olmaktı. Senin sıcak yaklaşımından güç alarak geldim, biraz olsun moral olduysa ne mutlu bana.

Söylemeden geçemeyeceğim bana da çok iyi geldi, dışardan bakan göz olmak çok garip bir duyguydu. Transfer olan bendim hep o yatakta yatan:))) Eşim bugün sizin yanınızdaki halim gibi başımda durandı. Bugün onu o kadar iyi anladım ki, dışarda olan hissedemiyor neler olup bittiğini, ben ona hep kızdım niye heyecanın yok, niye donuksun diye. Bugün anladım ki yanda olan insan ne diyeceğini, ne yapacağını bilemez oluyormuş. Kelimelere dökmek çok zor ama inan çok iyi oldu benim için de.

Ahhh cnm benim bugün bebeklerinin sende ilk günü, dilerim bu 9ay böyle olacak, dilerim 12gün sonra sevinç çığlıkları atacağız, sanırım ben de o sıralar transfere gün sayıyor olacağım. İnşallah hepimiz güleceğiz bu sefer.

Arabada dönerken bir şarkı tuttum, bundan sonra çalan bebeklerimizin olsun diye bak sana yazayım sözlerini. Ben mest oldum, inşallah son olur arkadaşım;

Bugün sen çok gençsin yavrum
Hayat ümit neşe dolu
Mutlu günler vaad ediyor
Sana yıllar ömür boyu
Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son

ah kyr iki gündür göz pınarlarımın ucunda olan göz yaşlarımı akıtıp gittim satırlarınla. ne desem bilemiyorum. iyi ki varsın sağol...
dilerim bu son olsun. .
bundan sonra Allah izin verdiği müddetçe hep yanındayım o yatağın başında bekleyecek bir dostun var yanıbaşında...

İyi akşamlar kızlar ..
Dilaha gözün aydın canım .. İnşallah 2 gün sonra katlanır..

slm; mrl benim transferim 20 ekim saat 2.30 gibi oldu mayada 3üncü denemem test tarihim ayın 1 inde salı günü inşallah sende bende ve diger arkadaşlarımızda olumlu sonuç almayı nasip eder allahım belki çok karşılaştık ama yüz yüze görüşmeyince insan bilemiyor doğal olarak inşallah birgün yüz yüze tanışmak nasip olur...inşallah hayırlı sonuçlar alırsın beklemek zor ama allah sabrını veriyor,transferden sonra hep evde vakit geçirdim hiç çıkmadım dışarı daha belirtide yok lekede gelmedi günler yaklaştıkça çok merak ediyorum tutumu diye

hamile kalan arkadaşlar en içten dileklerimle kutlarım sizi allah sağlıklı ve hayırlısıyla kucanıza almanızı nasip etsin...darısı bizlere inşl

kızlar gebelik testi en az kaç çıkınca tutunu anlıyoruz ben 50 diye biliyorum doğrumu acaba

Hakkında hayırlısı olsun cnm. En azından dondurulmuşların varmış, bu da birşey. İnşallah bundan sonraki denemen son olur. Cnm bu hikayeyi duyduğum ilk insan sen değilsin. Bu 2 anlaşıp tek embriyo koyma hikayesi, açıkcası canımı sıktı bu durum. Dilek hnm var bilirsin bizim klinikte, onun hakkında çooook kötü yazılar okudum. Anladığım kadarıyla bu bayan işi tamamen ticarete dökmüş. Bu tarz hikayeleri çok meşhur, benim gönlümü rahatlatan tek şey Ahmet Beyi çok sevmem olmuştu ama bak senin de doktorun farklı am ao da aynı şeyi yapmış. Ben baştan konuştum ve olay çıkarırım valla... Offf ne zor yaa... Dediğim gibi doktorumu çok sevdim ama bu ekip işi, inşallah bu sefer üzülmem. 2 tedavim çok kötü geçti çünkü.

slm kyr cm ben azönce tanınmış bir prof ile görüştüm istbl dn tanıdıgımz bir dr o irenbe bu konuda izmir de en iyi merkezdir hiç kırılma kızma sinirlenme diyor bu tur terslikler 1.denemede olabilir bana da gelseydin aynı sonuç olabilirdi dediii 2. dememi de irenbe de yapmamı söyledi dondurulmş olması buyuk şanş diyr 2 tup 9 adet 1. kalite dondurucaklarını söylediler bana bugun ben biraz kendi kırgınlığımla belki seni korkutmuşmdur ama rahat ol istbl dki doktr kesinlkle izmirde doğru adress diyr.ın ben önumuzdeki ay tekrar dondurulmşları denicm ,,sonuç ne olucak bilmiyrm dış gebeliğede donebilirmiş ama kesin sağlıklı bir gebelk değil umarım sadece biyo kimyasalda kalır durum arkadşm sen 2 adet trnsfer yaptır gerisi rabbime kalmış ben çok stres yapmştım 12 gunlk sürede lütfn sen raht ol inşallah sendn müjdeli hbrler alırız vakti geldiğin de bana da 2. için moral olur k.d.et

yumurta toplama işlemi ne kadar sürüyor kusura bakmayın çok soru soruyorum birde aç karnına mı gidiyoruz makyaj yapabilirmiyiz diş fırçalayabilir miyiz gülmeyin sakın sorularıma...:55:

benim bugun toplandı ve yarım saat içerde kaldım 12 saat önceside oruç gibi olmamız gerekiyo kozmatik ürünleri yasak diş fıçalamaya gelince ben fırçaladım onun için bişey demediler

kyr cok saol canım bugün toplandı 20 tane yumurtam varmış yarın arıyıcaklar bakalım. inşallah sende bu süreçleri sıkıntısız atlatıp pozitifi alırsın dua ettgimde hepimiz için ediyorum allah yardımcımız olsun...

sagol kyrcım bugün yumurtalarım toplandı 20 taneymiş yarın arıyıcaklar bakalım.canım inş sende bu süreçleri sıkıntısız geçirir pozitifi alırsın dualarımda hepiniz ve tüm çocuk hasreti çekenler var.allah yardımcımız olsun...aminn

kızlar gebelik testi en az kaç çıkınca tutunu anlıyoruz ben 50 diye biliyorum doğrumu acaba

aygüncüm bana doktorum 100ün üstünde oldu mu rahat rahat hamilesin diyeiliyoruz demişti.. ama tai bu değer 12. 14. ün için filan geçerlidir. 8.,10. gün yaptırıp 100ün altında olursa merak etme önemli olan 2 gün sonra 2 kat artması..

kyr cok saol canım bugün toplandı 20 tane yumurtam varmış yarın arıyıcaklar bakalım. inşallah sende bu süreçleri sıkıntısız atlatıp pozitifi alırsın dua ettgimde hepimiz için ediyorum allah yardımcımız olsun...

berencimm çok güzel yumurta sayıların inşallah kaliteleride çok iyidir.. hayırlı olsun cnm..

selam arkadaşlar çok yoğun çalışıyorum ondan sadece bakıp çıkabiliyorum bebişleri sıkı sıkı tutunan annişleri tebrik ediyorum rabbim kucaklarınıza almayıda nasip etsin miss kokularını da duyun inşallah :nazar::nazar:
bebişleri tutunamayan geleceğin anneleri rabbim inşallah sizlere de nasip edecek en hayırlı zamanı bekliyor allah sabır versin iyi olun ki bebişleriniz geldiğinde ne kadar güclü annişleri olduğunu görsün
bende perşembe regl oldum pazartesi kontrolüm var göbekten iğnelere başlarım sanırım zaman geçtikçe bebeğimi kendime daha yakın hissediyorum inşallah bizlere sımsıkı tutunur ve bırakmazlar
izmrli arkadaşım mesaj sayım dolmadığı için özel mesaj atamıyorum benim dr umda ali bey ama merkezde ayşe hanım ilgileniyor transfer sürecine kadar ben memnunum benim çok yakın bir arkadaşım önermişti bana kendisi şu an 7. ayın içinde ve ilk denemesinde oldu bana da umut oldu tabi :) ama rabbim bilir o ol der olur inşallah bizler içinde ol der sen merkezini değiştirmek mi istiyorsun?

günaydın arkadaşlarr..

msj lar için hepinize teşekkür ederim.dualarımız busefer 2.deneme için olacak.oda heralde anca yazın olur.ankara değilde istanbul düşünüyoruz 2.deneme için.tekrar zor ve stresli bi döneme girmeden pskolojik olarak hazırlanmam lazım.zaten çok güçlü değildim sulugöz bir kişydim şimdi dahada kötü oldum.en ufacık bi kelime, şarkı, tv deki reklam,mağzalardaki vitrindeki o güzel bebiş kıyafetleri,dolmuşda annesinin kucağında durmadan merakla soru sorup cevabını alamadığı için ağlayan çocuk,yolda oyuncak istediği için ağlayan ve acımasızca tokat atan annesi,1 yılı doldurdunuz nezaman bebek yapacaksınız diye soran meraklı akrabalar,sürekli yanımda olan annem ve kayınvalidemin gözlerine bakınca bile ağlamaya başlıyorum.kendiliğinden dökülüyor içimdeki sızı.

en zoruda bütün bunları sürekli hissederken eşimi üzmemek için saklayabildiğim kadar ondan saklamak.herşeyi paylaşıyoruz ama benim üzülmeme daha çok üzüldüğü için; bazen böyle davranmamı bencillik olarak düşünüyorum.bizler yine sıkıntımızı paylaşabiliyoruz en yakınımızdakilerle.ağlayabiliyoruz içimi dökebiliyorum ama eşlerimiz bunu yapamıyolar.daha çok içlerine atıyorlar.onun için elimden geldiğince ayakda durmaya,niye niye sorgulamak yerine kabul edip akışına ve ALLAHIMA bırakmaya karar verdim.

ALLAHIM bu yolda olan hepimize sabır versin...

Back