- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar özelde değilim ben , raporla devlet hastanesinde yaptırıyorum ..
Dr'a sordum sorun yok dedi, devlet hastanesi olduğundan dr'un cep teli yok , hastanede bulmakta mümkün değil..
Biz sabah usg ve kan veriyoruz , öğleden sonra konsey toplanıyor ..
4-5 dr , bunların içinde prof ve doçent ve uzmanlar var , bütün ahstaların dosyalarını tek tek inceleyip , herkesin durumuna göre ne yapılacağına karar veriliyor , sonra bizim çaığırp , şuna devam , buna tamam vs vs bilgilendiriyolar, bizde ona göre iğnemizi kullanıyoruz ..
Bir tek bana demediler , benimle birlikte 4-5 arkadaşada 9. günde başlıyacağız demişler..
Ne biliyim hem ilk tedavimden hemde burda gördüklerimden dolayı 9.gün çok uzun geldi..
Artık ne desem boş, eve geldim 4 kasımda gideceğim hastaneye ..
Hakkımda hayırlı olsun kızlar ..
Tek korkum 9. gün diye başlarız bu sefer 4-5 tane yumurta olur ..
İşte o zaman papaz olurum o hastaneyle ..
sıkma canını.bir bildikleri vardır mutlaka.o kadar insanın umutlarını çöpe atmazlar...belki yumurtan çoktu o yüzden 9.gün vermiştir ya da başka bir şey.herkese vermişler birde o şekilde yapıyorlardır belki.her yerin farklılıkları var...düşünme sen bunları ama istersen başka bir özel tüp bebek merkezini ara sor normal mi diye emin ol yardımcı olurlar sana.
kızlar moralim çok bozuk sanki dünya başıma yıkıldı malesef olmadı şuan eltimdeyim akşam tekrardan gireceğim nete
Tatlım benimde 4.gün embriyosu ve ben 8.gün yaptım dayanamadım çıktı ama 10.gün yaptığımda 2 kat yükselmemişti aslında bu normalmiş,değerler 10.günden itibaren dahada düzenli ve 2 katı yükseliyormuş..12.günde ve 14.gündede yaptırdım b-hcg yi ve hep 2 katından biraz fazla artmıştı..çok stresli beklemek hemde çok,hep dua et,sabret ama illakide istiyorsan bari 10.gün yaptır testini....İnşallah mutlulukla pozitif sonuçlara....
Merak edenler için hemen yazayım, pınar ve cloudly çook iyiler. Bugün hastaneye onları ziyarete gittim. Ben vardığımda pınar bebeklerine 1saat önce kavuşmuş, yavrularıyla dinleniyordu. Cloudly ise transfere hazırlanıyordu. Epey bekledim ama cloudlyi transfer sonrası göremedim. Doktoru aşağı inerken çok iyi olduğunu söyledi. Uzun lafın kısası bizim kızlar bebeklerine kavuştu. Allahım ayırmasın onları, ve hepinizi. Bu son yatışları olsun hastanede doğuma kadar tabii:)) Şimdi sıra büyük güne kadar keyif yapmakta.
Wish_ cnm çok üzüldüm sonucuna, mevlamın bir bildiği var elbet ama üzülmemek de elde değil. Allahtan sabır diliyorum senin için, dilerim çoook istediğim bebeğine kavuşacaksın bir dahaki sefere.
Karasu81 sonucunu yazmamışsın ama sanırım gebelik oluşmuş, devamı için tehlike söz konusu. Çok çok dinlen arkadaşım. Bu süreçte uzan, belki de bebeğin savaş veriyor seninle kalmak için. Buarada Aral Bey demişsin doktorum, ama fikrini yazmamışsın. Ben klinik hakkında henüz birşey söyleyemem, 3 kere görüştüm doktorumla, Ahmet Beyi çoook sevdim ama sonuçta bu bir ekip işi, dilerim ekip de sevilecek güvenilecek insanlardır.
Bilgemmm cnm bence bu saatten sonra yapacağın tek şey dua etmek, doktoruna güvenmek, öyle mi oldu, böyle mi demek seni yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. Hayırla geçecek inşallah tedavin, hayırla da sonuçlanacak.
canım arkadaşımm bugün seni orda yanıbaşımızda görmek beni çok mutlu etti. geldiğin ve destek olduğun için çok teşekkür ederim arkadaşım dilerim seninde mutlu günlerini göreceğiz. seni görmek bana pozitif enerji verdi :)))
Arkadaşlar size yumurta toplama işleminden sonra 14 gün günde 2 kez kullanmak üzere östrojen hormonu verdiler mi? Bana progesteron ile birlikte östrojen de verdiler. Estrofem isimli bir ilaç. Yalnız biraz önce bu ilacın prospektüsünde hamilelikte kesinlikle kullanılmaması gerektiği yazıyor. Ne alaka anlamadım...
Ben 2 tedavimde de progesteron için crinone jel kullandım. Bir de östrojen hormonu için bir bant, bu dediğin ilacı bilmiyorum cnm, doktoruna sorma şansın yok mu?
pınarcım benim kızım tüp tedavisinden sonraki ay hiç ummadığım anda geldi..adetim 10 gün gecikmişti...ama tedavi sonrası gecikmeler olabileceğini buradan okumuştum..o yüzden inatla tahlil yapmadım..ama kist olabileceği korkusuyla dr u aramadan önce sırf hamile olmadığımı teyit etmek için test yaptım..ilk kez elim titrememişti..o kadar emindimki hamile olmadığıma..o tek çizgiyi görmektense kırmızı kart görmeye razıydım..ama dedim ya korktum olurya kist falan vardır çaresine bakmak gerek..ama uzun zamandır beklediğim ikinci çizgiyi göreceğimi nerden bilebilirdimki..halbuki bir gün önce telefonda anneme ağlıyordum.o gün bebek görmeye akrabamıza gitmiştik..yine bebek duygularım depreşmişti..oysa bir ay çok rahatlamıştım tedavi sonrasında..hatta eşimle sadece iki kere birlikte olmuştuk..ve ilişkiden sonra hiç yatmadan direk banyoya gitmiştim..yani hiç stres yapmadım...çünkü olmuyordu zaten...tamamen kafanı dağat..asla ilişkiye bebek için girme..bunun çok etkisi var..eşimle biz öyle bir karar almıştık..artık sadece kendimizi düşünecektik..saplantıdan kurtulmuştum..bunları sana ümit olsun diye yazıyorum..sakın yanlış anlama..kendini spora vermen çok güzel..kafandan eylül ayına kadar bebek düşüncesini at..ben öyle yapmıştım..aralıktan bir sonraki yaza kadar niye kendimi harab edeyim demiştim...:97:
Bant ve bu benim kullandığım ilacın içeriği aynı şey. Östrojen hormun.
İnternette ise östrojen hormonunun hamilelikte kullanılmaması gerektiği yazıyor. Ancak şu konudan anladığım kadarıyla doktorlar birçok kişiye veriyor östrojeni.