- 9 Eylül 2011
- 1.355
- 50
- 163
Arkadaşlar benimkiler 4. gün embriyosu. İlla ki 12. günde mi kan testi yapmak gerekir. 10 ya da 11. gün olursa da sonuç çıkar diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
7.-8. günde bile çıkıyor canım...bence yaptır...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar benimkiler 4. gün embriyosu. İlla ki 12. günde mi kan testi yapmak gerekir. 10 ya da 11. gün olursa da sonuç çıkar diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
kızlar moralim çok bozuk sanki dünya başıma yıkıldı malesef olmadı şuan eltimdeyim akşam tekrardan gireceğim nete
kızlar moralim çok bozuk sanki dünya başıma yıkıldı malesef olmadı şuan eltimdeyim akşam tekrardan gireceğim nete
ymd canım benim de 8 ekimde transfer olmuştu ve ben 19 ekimde test yaptırmıştım.5. günü idi embriyomun
7.-8. günde bile çıkıyor canım...bence yaptır...
hadi cnm al gel bebekleriniçok erken bu gün 2. gün ama transfer için çağıdılar içim buruk hakkımda hayırlısı mevlamdan gelen her şeye razıyım aliasa onu rahatlatmak için söylediklerim aklımda:)) tesadüf işte okuduğum o topikte herke ikinzi gün embriyosuyla hamile kalmıştı inşallah darısı bizlere olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin bu göz yaşları sevinç göz yaşlarım olsun
bir ikki gün giremem sanırım hamile haberlerinin sevinçlerini paylaşamadım affola inanıyorum ki bu gün haber alacak tüm arkadaşlar hamile olacak n.
,çok karışık duygular içindeyim haakkınızı helal edin. ne olur bana çok dua edin...
ay cnm inşaallah pozitif sonuçlanır ikinizindekızlar ben de gidiyorum transfere, pınar da gidiyormuş :) ikimizin de aynı saatte süper oldu yani :) bize dua edin olur mu?
inşaallah pozitif olur sonucungünaydınn kızlarr...
şimdi kan verdim ama sonuç yarın sabah dediler deli oldumm.bileydim başka yerde verirdim.neyse hayırlısı diyoruz eşimde yarın mübarek gün bekleyelim dedi.yarın 10 da alacaz inşallah..
transfere giden arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorumm pınarcım 2.gün diye stres yapma.bebeğim beni istiyor diye düşün tutunacaklar inşallah sımsıkı....
beklemekk çoooookk zorr.hele de çalışırkenn...
canım inşaallah tutnur bebeğin bide tek yumurta ikizide olabilirbende varım aranızda transfer için çıkıcam birazdan 2 embriyo transfer hakkım vardı ama sadece kalitelii 1 embriyom kalmış o yüzden morelim biraz bozuk dualarınıza ihtiyacım var inşallah bebişlerimizi alır gelir büyütürüz içimizde.
inşaallah düzenli şekilde yükselir değerin inşaallah bırakmaz bebeğin seniCnm belli oldu ama deger dusuk 2gun sonra yukselmez ise ne oluck bilmiyrm ama baska bir dr gorustm gebelik var fakat saglikli degil yukselmez ise sonlandirilick dua edin lutfennn suanda uykuda gibiym drm cok net konusuyrdu kesin hamilesin hicbir sorun yok hersey guzel 2tane trnsfer yapickti embryolr kaliteli diye tek yapmayi uygun gordu iste boyle
bu yazdığın iyi geldi cnm benim evimde 4.kaç merdiven çıkma diyenler oluyodu demekki sadece stres yapmamak rahat olmak gerekiyo cnmabadicim merhaba canım,sağol iyiym,sen nasılsın?Selman bey girdiyse süper,çok pozitif çok tatlı bir adam o,ben elinin uğurlu olduğuna inanıyorum.Abadicim ben neyi farkettim biliyormusun,ben transferden sonra hemen işe başladım,ctesi transfer oldu,ptesi sabah 6 da kalıp işe gittim,masabaşı iş yapıyorum ama stresli ve yoğun bir dönemdi,bu yoğunluk yüzünden ben hiç oturup düşünecek fırsat bulamadım,akşamları aklıma geldi ve hep normal hayatıma devam ettim,hiç farklı bişey yapmadığımı farkettim,ne ananas yedim ne günlerce yattım.Evimiz 4. katta ve merdivenler dik,indim çıktım.Sözün özü nolursun kendini dinleme,düşünmemeye çalış inan o zaöman çok daha iyi olacak ama ben Selman beye de extra güveniyorum:)inşallah hayırlısı ile ikizlerin olur canımmm:)
çok üzgünüm cnm ama nolur ümidini yitirme inşaallah bizimde olucak ALLAHIN izniylekızlar moralim çok bozuk sanki dünya başıma yıkıldı malesef olmadı şuan eltimdeyim akşam tekrardan gireceğim nete
Kızlar bir şey sordum , yardımcı olur musunuz lütfen ?
Bu uzun protokol dedikleri oluyor sanırım. Bu konuda hiçbir bilgim yok maalesef. Gittiğiniz merkez neresi? Böyle bayram diye bu ayıbı yapabilecek bir yer mi?
evet benim ki uzun protokol , devletin eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırıyorum , özelde değilim ..
Merak ettğim 9. Günde puregon kullanan var mı ? Bu normal mi?
19. Gün ile 21. Gün arası lucrine başlanır , biraz vurulunca adet görülür , adetin 2.yada 3. Günü de puregon ile yumurtalar geliştirlir ..
Ama ben puregona adetimin 9. Günü başlıyorum ..
9. Günde bana biraz geç geldi ..
Kızlar bir şey sordum , yardımcı olur musunuz lütfen ?
wish çok üzüldüm allah sabır versin ne denilebilirki
karasu inşallah değerin yükselir
tırasfere giden arkadaşlar inşallah bebekleriniz tutunur sımsıkı
bilgem banada biraz garip geldi ben 2 defa tüp denedim ikiside uzun protokoldu
adetin 21. günü lucrine başladım adet oldum ilk tüp bebeyimde 4. gün 2. tüp bebeyimde
2. gün gonal f ye başladım 9. gün çok geç gibi geldi bana peki Dr sana 9. gün iğnelere başlıyalım dediğinde sen bişi demedinmi
neden 9. gün geç deyilmi diye bence ara sor bir bildiği vardır elbet Dr ama sonuçta senin için rahat etsin
sanırım tedavi şekline göre değişiyor kullanım şekli.klasik olacak ama sanırım en iyisi doktoruna sorman olacak.ne kadar sıkıcı birşey olduğunu biliyorum telefon görüşmelerinin.hele bir de devlet hastanesi ise daha zor olur görüşebilmen.ama bi bildiği vardır doktorunun.o kadar basit birşey değilki bayramdan dolayı öyle bişi yapsın.bayramda transfer olanlar bile var...yardımcı olamadım canım ama cevap vermek istedim...
bilgemmm ben uzun protokol kısa protokol nedir bilmiyorum ama bence sen bunu bir drunla görüş,nerde yaptırıyorsun,özelde mi,raporla mı?Gerçekten de bayram tatiline denk gelmesin diye yapıyor olabilirler mi yaa,bu kadar ruhsuz ,vicdansız olabilirler mi?Zaten özel bir merkezse ve sen tonlarca para veriyorsan hiç çekinme didkle,araştır,yoksa için içini yiyecek hep.Mutlaka üstüne git olayın derim ben,oyun değil bu.Bizi de bilgilendirirsen sevinirim
Sevgiler